BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Beste billige fotballdrakter for barn, voksne | Blog

 
14/6/2024 - Det franske laget legger ut på en ambisiøs europacupreise

Denne europacupen er bestemt til å bli en stor begivenhet fordi den er fullpakket med stjerner. Duellen mellom verten og Skottland vil sparke i gang turneringen. Hver spiller er ivrig etter å gripe denne ekstraordinære muligheten til å vise seg frem i landslaget billige fotballdrakter for å bli en legende.

Det franske laget ankom Tyskland onsdag og Kylian Mbappe og lagkameratene fikk en varm velkomst. Ikke overraskende fikk den franske kapteinen med solbriller mest jubel. Noen av barna hadde på seg Mbappé drakt, med fargene til det franske laget og fargene til Paris Saint-Germain.

De blå starter sin ambisiøse europacupreise her. De er fortsatt taktisk strenge, fysisk sterke, sterke og har en av de beste spissene i verden, noe som virkelig er misunnelsesverdig. Derfor er det franske laget spådd å være en av favorittene til å vinne europacupen i 2024.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


11/6/2024 - Fikk en milepæltrøye i 10.000 meters høyde

I 11.000 meters høyde fikk Rodri den beste hyllingen. Den spanske kapteinen Morata ga Rodri en minnesmerke billige fotballdrakter for sin 50. landslagskamp.

I oppkjøringskampen før europacupen beseiret Spania Nord-Irland 5-1. Rodri startet spillet og oppnådde milepælen med 50 kamper i landslagskarrieren. Rodri var veldig spent etter å ha mottatt trøya, og sa kjærlig at han var veldig stolt over å spille for landslaget og bære denne Spania landslagsdrakt. Han skal klatre til topps i Europacupen steg for steg sammen med lagkameratene.

Rodri er i utmerket form denne sesongen, og har bidratt med 13 assists til Manchester Citys 9 mål. Interessant nok har han også spilt 50 kamper for Manchester City denne sesongen. I det spanske laget er denne midtbanespilleren i verdensklasse kjernen i laget. Analytikere mener enstemmig at Rodris helhet kan i stor grad forbedre angrepet og forsvaret til Spanias midtbane, og vil avgjøre resultatene til Matador Legion i denne europacupen.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


   
A Propos

Leter du fortsatt etter billige fotballdrakter? bestedraktbutikk er dedikert til å tilfredsstille din lidenskap!

Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 9
      Précédent | Suivant