BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

billiga manchester united tröjor | Blog

29/11/2019 - Baeza, Pablo, Dotor och Arribas var på mål för den andra strängen madridista
Under Madrid under 19-talet vände sig på stilen för att boka sin plats i nästa etapp i UEFA Youth League efter att ha sett PSG på Alfredo Di Stéfanoin en 6-3-rutt. De vita, som fick näsorna med tillstånd av aBaeza-strejken, kämpade tillbaka efter pausen efter att ha hittat sig 3-1 ner, tack vare mål från Pedro (två), Dotor, PabloandArribas. Madridista-ungdomssidan är nu de direkta gruppledarna efter Brugge slogs. Det tog alla fem minuter för Daniel Poyatos anklagelser att bryta dödläget efter att Sissako inte bedömde att hanterat i lådan och Baezaconverted från platsen. Trots madridistas dominans under öppningen 15 minuter växte parisierna starkare när spelet bar på och utjämnade saker med tillstånd från Muingas spot-kick. U19: erna hade en tydlig öppning för att återställa sin ledning efter halva tiden när Baezahead gick på tvärbalken, medanPedros insatser för rebound samlades in av Franchi. U19-talet går till Brugge under gruppens etappmatch. Den andra halvan kom igång med två fina chanser för DotorandPedro, men Minga var återigen i tjocklek när han satte gästerna fram för första gången i spelet med en tre minuters stag (49 'och 52'). Hela spelets förändring förändrades efter Sissakos utsändning för en andra gul och de vita minskade underskottet i den 62: e minuten efter att Esteban hittade Dotor i utkanten av området och han gjorde det 3-2. Masterclass & comeback Inom mindre än sex minuter avslutade madridistorna ett rörande comeback. Baeza's hörn plockade ut Pedro, som nickade hem för att återställa paritet i den 66: e minuten. Frontman lyste igen i nästa drag efter att hans fantastiska körning slutade med att han sköt bollen hem för att göra det 4-3. Det fanns ytterligare mål att komma från värdarna, med strejker från Arribas (73 ') ochPablo, som avrundade poängen i skadetid när matchen slutade i en 6-3-seger för värdarna.

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent