BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBillige fodboldtrøjer,køb fodboldtrøjer online Accueil | Profil | Archives | Amis
Køb billige fodboldtrøjer. God fornøjelse Hjemmebanetrøje/Udebanetrøje/3 trøje/Målmandstrøje/Trøje langærmet udsalg med eget navn og hurtig levering.

Wilshere interval 493 dage igen til Arsenal debut22/9/2017
Arsenal slog Doncaster på 1-0 i den tredje runde af Carling Cup, med Arsenal midtbanespiller Wilshere spiller i 90 minutter. Det er 1093 dage efter hans interval spiller for Arsenal i 90 minutter, og også hans 493 dages interval, der igen vises i holdets lineup.Wilshere var en favorit spiller for Arsenal fans og han er blevet medlem af Arsenal Youth Training Camp siden han var 9 år gammel. Med ekstraordinært talent, med ekstraordinært talent, afsluttede Wilshere sin første hold debut i en alder af 16 og 256 dage. At blive den yngste spiller i Arsenals historie. Det er ikke bare en sport, det er en kunst. Tænk Fodboldtøj til børn Lad os bruge øvelse til at styrke kroppen, kunsten til fortolkning af livet. Derefter fortsatte Wilshere med at blive fremskreden, set som fremtidens leder af Arsenal og midt på midtbanen. Tilskuerne gav ham selv kaldenavnet "Prince of Arsenal". Men midtbanespiller blev senere plaget af skader, og siden 2011 har hans ankel været skader på flere gange, hvilket hindrer hans vækst. Samtidig udsættes mange af jobene uden for Wilshere også for medierne, såsom: rygning, beruset og så videre. For at få spilletid, vælger sidste lejr Wilshere at leje AFC Bournemouth, mange erfarne alvorlige skader gør også midtbanespilleren begyndt at overveje karriereforandringer, passerer og organisationsudvikling. Iført Arsenal tøj til børn lad os sammen på banen for at svæve ungdom og jagte vores drømme. Wilshere vendte tilbage til Arsenal i sommer, og hans kontrakt med klubben var kun det sidste år, og han havde klart brug for at bevise hans fremskridt. Wenger er ikke villig til at lægge for meget pres på spillerens afkast. "Jeg vil bare have Wilshere at spille 90 minutter på banen, og jeg synes, det er et ideelt spil for Wilshere at opbygge tillid og fitness. Vi kan se, hvordan Wilshere reagerer efter spillet, og han er normalt fint efter spillet. Jeg tror dig nødt til at se på spillet anderledes, og Carling Cup er ikke så stærk som Premier League. Men det er vigtigt at få Wilshere til at komme sig gradvist. "Kicked out af den professionelle, spiller ud af det sjove. Mere information er på vores hjemmeside.
0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Juventus tøj til børn bede for holdet at komme igennem20/9/2017
Juventus bekræftede Sciglio's skader på den officielle hjemmeside og bekræftede, at der var lidt skade på De Sciglios tibia og fibula led. Selvom Juventus ikke bekræftede De Sciglio's suspension, vil De Sciglio ifølge de seneste rapporter fra det italienske medie midlertidigt suspendere spillet i cirka en måned. Om sommeren deltog De Sciglio i Juventus for 12 millioner euro, og efter at have kommet til holdet udpegede coach Allegri De Sciglio vigtige positioner. Desværre blev De Sciglio såret i kampens 41. minut mod Barcelona i Champions League-kampen sidste uge. Fra små træning trofaste fans, begyndte køb af Fodboldtøj til børn. Efter skaden har Juventus kontrolleret og vurderet De Sciglio's skade og konstateret, at der er lidt skade på De Sciglios tibia og fibula led. Som svar har Juventus skrevet på sin officielle hjemmeside: "I et øjeblik vil De Sciglio gennemgå en lægeundersøgelse, og holdet følger nøje ændringerne i hans skader og undersøger mulige komplikationer." Køb Juventus tøj til børn beder De sciglio skade så hurtigt som muligt opsving, kan holdet bive over vanskelighederne. For De Sciglio's skade sagde den italienske medie De Sciglio kunne have været såret i ca. en måned. Om en måned kan De Sciglio savne Juves 6 kampe, herunder fire Serie A og to Champions League-spil. Dette er dårlige nyheder for Juve, selvom Serie A Juventus kan få Lichsteinach til at spille back-back, men Lichsteinach har ikke tilmeldt Champions League-kampen, og Juventus vil savne store spillere i de næste to Champions League-spil på Right-back. Klik på vores hjemmeside for at få Fodboldtøj til børn og få flere overraskelser venter på dig.
0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 12
Précédent | Suivant