BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

15/4/2019 - Juventus förbereder sig för att möta Ajax

Juventus förbereder sig för att möta den andra delen av Champions League kvartfinalen mot Ajax. Bianconeri har inte imponerat puristerna denna säsong men de bryr sig inte så länge de slutar sin 23-åriga väntan på Champions League glory. Och fans i Juventus tröja tror också på deras förmåga att få den slutliga ära. Och Zidane har nu medgett att ingen som Real-tecken någonsin kommer att kunna replikera Ronaldo's prestationer. Ronaldo vilades på lördags ligamatch på SPAL, med Mario Mandzukic också gett fridagen som Allegri gjorde grossistförändringar före tisdagens andra ben mot Ajax i Turin.

Juve håller den smala fördelen av ett bortåtriktat mål före tisdagens returfäste. Ronaldo väntas ha på sig Billiga fotbollströjor och vara lämplig för klubbens Champions League andrabenskonflikt mot Ajax på tisdag (8:00). Men med Ronaldo är allt möjligt. Han garanterar nästan mål och kan därför vara avgörande i vilken situation som helst, för vilket lag som helst. Allegri försvarade att göra så många förändringar i hans sida och noterade Ajax var prioriteringen med ligatiteln en oundviklighet. Den svaga försvararen förmåga att läsa spelet och göra omedelbara ingrepp gjorde honom till en viktig kugg i Juves berömda tillbaka tre.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

8/4/2019 - Sarri skulle vilja göra Mateo Kovacics lån permanent

Chelsea-chefen Maurizio Sarri har sagt att han inte vill skriva ett mittfältalternativ till Jorginho men vill göra Mateo Kovacics lån från Real Madrid permanent. När allt kommer ifrån, har chelsea tröja, Kovacic inte besvikit alla. "Ja, Kovacic är bara på lån, förstås. Jag skulle gärna vilja att Kovacic kommer att stanna hos oss. Du vet väldigt bra att vi i det läget har några problem eftersom vi bara har Jorginho, "tillade Sarri. Chelseas utfrågning i FIFA: s överklagandeutskott är fastställd torsdagen den 11 april.

Italienaren har kämpat för att genomföra sitt berömda "Sarri-boll" -system med fan som växer frustrerad på spelare som bär Billiga fotbollströjor och spelar ur sin position. Sarri är angelägen om att den kroatiska stan på Stamford Bridge förlängs utöver denna säsong - särskilt för att han kan bära T-shirt och fungera som ett alternativ till Jorginho.

Sarri berömde tidigare Chelsea akademiker Declan Rice, som har spelat på basen av West Hams mittfält och gjorde sitt första England utseende förra månaden. Men Chelseas överföringsplaner för sommaren kommer att bero på FIFA: s beslut om deras nuvarande sanktion, och också hur klubben avslutar säsongen. I alla fall, om inte Chelsea kan hitta ett smutthål runt förbudet, behöver vi inte oroa oss för något slags beslut av Kovačić.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- PrécédentSuivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis