BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

23/1/2019 - Mendy har möjlighet att börja sin comeback på Burton

Benjamin Mendy började säsongen i utmärkt form för City, men skadan buggen slog igen för vänster-tillbaka. Fläktar i Manchester City tröja ser fram emot hans rygg. Pep Guardiola har bekräftat att Mendy har möjlighet att börja sin comeback från sin senaste skada i Manchester Citys Carabao Cup semifinal i Burton. Men Vincent Kompany kvarstår sidelined med ett muskelproblem och är inte tillgängligt för urval. "Mendy är i truppen för imorgon," sade Guardiola. "Han kommer att resa med oss. Kanske på bänken." Mendys inställning och tillämpning i träning, fast han fortfarande inte kan övertyga sin spelare att skära ner på sociala medier.

City har inte exakt kämpat utan Mendy, vann ligan på en galopp i förra säsongen och är fortfarande engagerad i fyra tävlingar den här gången, även om Guardiola tror att han bär Billiga fotbollströjor för att leka tillsammans, kanske han har lagt till en annan dimension. Guardiola beskrev Mendys potential som "otroligt" men anser att vänsterbacken måste vara fokuserad för att bli en av världens bästa i sin position. City är låst i en stram kamp för Premier League-ledningen och springer för närvarande Liverpool med fyra poäng. Och Guardiola medger att det blir allt mer utmanande att hålla spelare som Otamendi nöjda trots att staden fortfarande konkurrerar om fyra tävlingar den här säsongen.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

21/1/2019 - United har utlöst Darmians affär för ytterligare ett år

Darmians affär skulle upphöra vid slutet av säsongen men United har utlöst ett ettårigt alternativ som slutar 2020. Så kommer han att ha på sig Manchester United tröja nästa säsong. Spelaren, som har 36 möss för Italien, gick med i United i 2015 men har inte spelat regelbundet för Louis van Gaal, José Mourinho eller nuvarande interimchef, Ole Gunnar Solskjær. La Gazzetta dello Sport föreslår Juve sportsdirektör Fabio Paratici har kommit överens om att ta Darmian på lån fram till sommaren med möjlighet att köpa italienska internationella före 2019/20-kampanjen. I en ålder av 29 år och en italiensk internationell kunde Darmian fortfarande ge en betydande avgift på den nuvarande överföringsmarknaden.

Avtalet är enligt uppgift ett lån till slutet av säsongen som kommer att se de italienska mästarna betala € 4m till United. Med Chris Smalling och Marcos Rojo i sidled med skada är vårdnadshavare Ole Gunnar Solskjaer ovillig att låta Darmian ta bort Billiga fotbollströjor halvvägs genom säsongen. Skulle Juve övertyga United för att komma överens om en låneavtal, är det mycket troligt att det skulle vara med sikte på en permanent överföring. United säkrade sin sjunde raka seger under Solskjær - i sju matcher under norska - och har stigit till sjätte i Premier League-bordet, tre poäng bakom Chelsea i fjärde.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- PrécédentSuivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis