BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

31/7/2019 - Napoli framstod som det största hotet vid signering av Nicolas Pepe

Nicolas Pepe flyttar till Arsenal är ett tecken på Unai Emerys rena ambition. Pepe, 24, bar fotbollströjor och genomgick en medicin på tisdag på klubbens träningsbase när han var närmare att skriva under Premier League-jättarna. Detta försvinner den tidigare rekordavgiften som betalats ut för Pierre-Emerick Aubameyang, där Arsneal spenderade 56 miljoner pund för att landa anfallaren från Borussia Dortmund. Liverpool, Manchester United och PSG sägs ha registrerat ett intresse i Pepe, men Napoli framträdde som det största hotet mot Arsenal att dra av en av de största överföringskupparna på sommaren hittills.

När affären är klar kan Arsenal vända sig till att göra sina sista bitar innan överföringsfönstret stängs nästa torsdag. Avtalet visar att spanjoren är tillräckligt säker på Emiraten för att kräva stora namn. Och den överföringen verkar nu vara en verklighet, där Elfenbenskusten internationellt poserar för bilder i filmerna. Bilden visar Nicolas Pepe med Arsenal tröja. Emery sägs också ha spelat en avgörande roll för att övertyga Dani Ceballos att välja Arsenal istället för Tottenham och fullfölja en säsongslån lång långtid från Real Madrid. Arsenal tar på sig Newcastle på St James 'Park i sin första Premier League-match på söndag 11 augusti.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

29/7/2019 - Gareth Bale hade förväntats gå med i den kinesiska Super League-sidan

Walesvingen Gareth Bale hade förväntats gå med i den kinesiska Super League-sidan Jiangsu Suning på en treårsavtal denna vecka med ett kontrakt värt mer än 1 miljon pund i veckan. Suning-bolaget är också en majoritetsägare på italiensk sida, så Antonio Conte kan låna walesiska framåt. Med den nya fotbollströjor kan Bale tjäna mer. Men enligt anmälan har Real Madrid avbrutit Gareth Bales föreslagna flytt till den kinesiska Super League-sidan Jiangsu Suning.

Telegraph-tidningen skrev att Bale har blivit en "syndabock" för att dölja större misslyckanden i Real Madrid eftersom klubben fram till i sommar saknade en successionsplan i efter-Cristiano Ronaldo-eran. Den 30-åriga walismannen bär Real Madrid tröja och har redan fått höra av Real-tränaren Zinedine Zidane att han inte utgör en del av sina framtidsplaner hos de spanska jättarna.

Bales framtid måste lösas snart det är Real Madrids heta potatis. Bales framtid såg ut hotad från det ögonblick Zidane återvände till klubben i mars och hans dagar tycktes vara numrerade. Zidane är fortfarande angelägen om att få en snabb lösning av situationen, med ett potentiellt drag för Manchester Uniteds Paul Pogba som eventuellt är beroende av att hitta en köpare till Bale. Bale har kopplats till stora pengar flyttar tillbaka till den engelska Premier League.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- PrécédentSuivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis