BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Remise Asics chaussures de course chaussures de course qui offrent plus de confort et de flexibilité

• 27/2/2015 - Gegevens Forensics Expert Witness: Facebook blootstelt Persoonsgegevens!



asics onitsuka tiger goedkope Helaas is dit niet de eerste keer Facebook is in het nieuws zijn slechte verwerking van gegevens. In juli 2012 was er een soortgelijke overtreding waar een eigen security consultant gebruikt een stukje code om informatie te verzamelen over meer dan 100 miljoen profielen. Dit werd niet gezien als een hot topic probleem, omdat de verzamelde informatie niet werd gedekt door de gebruiker, en dus in het publieke domein. Maar, het brengt een aantal interessante punten die veel gebruikers lijken te vergeten wanneer ze surfen of posten op sociale media.

Voor elke social media sites, moet u deze regels te volgen:

Regel # 1: Gebruik privé-informatie niet te posten op het internet, ongeacht de veiligheid of de zichtbaarheid opties. Als je niet vertrouwd bent met het delen van uw locatie met 1,1 miljard gebruikers, is het sterk aanbevolen u voorkomen dat het plaatsen van die informatie. Wees op uw hoede van wie je profiel zou kunnen gebruiken tegen je.

Regel # 2: Probeer aparte sociale media profielen voor werk en persoonlijk te houden. LinkedIn en Facebook zijn perfecte voorbeelden. LinkedIn, terwijl nuttig voor bedrijven, is niet gericht op iemand die op zoek in contact met vrienden en familie te houden. Facebook, is nuttig voor zowel zakelijk als persoonlijk. Maar, in gedachten te houden is het in de eerste plaats een persoonlijke website.

asics sneakers dames goedkope Regel # 3: Controleer uw privacy-instellingen. Facebook in de afgelopen jaren heeft echt opgevoerd hun spel over de beste manier om persoonlijke gebruikersgegevens te beschermen. Men kan nu bepalen welke berichten en foto's kunnen worden gezien door wie. U kunt besluiten je wilt dat je vrienden uit om je auto te zien, maar niet per se wilt dat uw jaloerse ex om te weten. Dit wordt gedaan door simpelweg de zichtbaarheid instelling op elke post veranderen. Het kan ook wereldwijd worden gedaan als u verkiest.

Regel # 4: Het internet is niet vergeten. Denk aan de 'toevallige' dronken foto die u online geplaatst en dacht dat je verwijderd? Kansen zijn: ergens blijft er een kopie van iemand blijft haken voordat het offline werd genomen. Deze en andere berichten die u hebt gecreëerd, kan tegen je gebruikt worden in een kwaadaardige manier. Denk na voordat je een bericht. Met andere woorden: 'iets gepost Nooit u niet wilt afgedrukt op de voorpagina van de krant.'

sics gel kayano 18 sneakers Een amusante geval tot eind op. Een Wisconsin man beweerde dat hij kon alimentatie niet betalen. Maar hij postte enkele foto's op zijn Facebook-pagina toont hem met een paar honderd dollar in contanten. Onnodig te zeggen, is hij waarschijnlijk opnieuw te onderzoeken hoe het best om zijn gegevens te beschermen als de rechter bij zijn gehoor was niet geamuseerd. Hij neemt waarschijnlijk de zinsnede "na te denken voordat je post" nu een beetje meer serieus.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!

A Propos

Remise Asics chaussures de course chaussures de course qui offrent plus de confort et de flexibilité

Liens

Accueil
Profil
Archives
Amis
Contact
RSS

Amis

Article 41 sur 69
Précédente | Suivante

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page