BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

29/8/2018 - Liverpool će primiti povratak Fermina i drugih

Prema izvješćima, Liverpool Nogometni Dresovi može poslati privatni zrakoplov, Dobio je tri međunarodna igrača iz Brazila, Pridružite se utakmici protiv Tottenhama. Tri osobe, uključujući Fermino, Fabiano i Alisason, pozvani su u aktualnu reprezentaciju Brazila. Pripremite se za igru protiv Sjedinjenih Država i El Salvadora. Liverpool će biti gost Wembleyja za izazov Tottenhamu. Izleti triju brazilskih internacionalaca vrlo su zbijeni. Mogu imati samo jednu vježbu prije igre. Prema izvješćima, Liverpool može poslati privatni zrakoplov da ih pokupi. Prije su organizirali privatne mlaznice za primanje Fermina i Coutinha. Studeni 2016, Dresovi Liverpool je proveo 30.000 funti za iznajmljivanje privatnog mlaza kako bi pokupio dvije osobe. Također su iznajmili zrakoplove s Parizom, Chelseatom i Manchester Cityjem kako bi pokupili južnoameričke noge.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

23/8/2018 - Ostatak mog života spreman je ostati u Manchester Cityju

Vincent Kompany boravi za Nogometni Dresovi Manchester City punih deset godina. Na ovaj poseban dan, Kompani je govorio o kompleksu s Manchester Cityjem. Kompani je rekao: " Osim nekih ozljeda, Kao nogometaš, jako sam sretan. Još uvijek mogu i dalje trčati jake, Još uvijek osjećam da mogu poboljšati, Može imati koristi od igre. " " Sada uživam u igri više nego ikad, Nadam se da ću zadržati ovaj osjećaj što je duže moguće. Bit ću povezan s Manchester Cityjem za ostatak svog života. Kao zaposlenik, ili kao ambasador. " Od kada se pridružio Hamburgu od 22. kolovoza 2008., Kompany je osvojio tri titule Premier lige. Jedan FA kup i tri lige u ligi. Uspjeh Manchester Cityja u proteklom desetljeću, Pojačano natjecanje s konkurentima u istom gradu, Manchester City Kompany je dodao: " Zbog postojanja konkurencije i konkurencije, Sviđa mi se Derby. Ako nisi Manchester, Vaše mišljenje može biti izvan dodira sa stvarnošću. Možda mislite da je ovdje samo o mržnji, Ali ne mislim tako. Dugo u gradu Dresovi Manchester City, Biti u redovitoj fan zajednici toliko dugo, Možete osjetiti klubove za koje svi volimo. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis