BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

14/6/2018 - Yello donosi Španjolsku na Svjetsko prvenstvo

Španjolska nogometna zajednica to je službeno objavila Nogometni Dresovi Real Madrid, trenutačni športski športski reprezentativac Elero, Postanite privremeni treneri Španjolaca Vodite Španjolsku na Svjetski kup u Rusiji. Hiero, 50, U doba igraca igrali su za Real Madrid, Bolton i ostale momčadi. Vodeći Real Madrid osvojiti Ligu prvaka La Lige i mnogih drugih prvaci. Godine 2005. Hierro je najavio povlačenje u mirovinu. Godine 2007. Hierro je služio španjolskoj reprezentaciji. Godine 2011. postao je poslovni menadžer u Malagi. Vratio se Real Madridu 2014. kao Ancelottijev pomoćni trener. Godine 2016. postat će glavni trener Ovieda. Trenirao se za sezonu. 23. studenoga 2017. godine Jeello je postao športski ravnatelj Dresovi Španjolska nogometne organizacije. Ovaj put je stupio u vodstvo Španjolske na Svjetskom kupu. Prije toga, Španjolska nogometna federacija službeno je najavila da je Lope Teji dobio klase.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

7/6/2018 - Belgija pobijedila je 3-0 pobjedom nad Afrikom

Na stadionu Roy-Poudouan održano je međunarodno zagrijavanje. Belgija Nogometni Dresovi je porazila Egipat 3-0 kod kuće Lukaku i Azar postigli su golove Fellaini je zalijevanje na tortu. Belgija je izgubila Egiptu 4-0 u 2005. Martinez je napravio samo dvije zamjene za startnu liniju. Seaman zamjenjuje ozlijeđeni Kompany, Vitser je zamijenio Dembela. Hamed je započeo igru sa samo 2 minute. Spade Azar je dobio žuti karton. Tada je Fache također prekršio Carrasca za žuti karton. Belgija je počela preuzeti kontrolu nad inicijativom Mortensov obod je spasen. Fotografija s desne strane Munye ograničenog područja također je blokirana. Mertens križa desno, Lukakuova je prednja strana propustila u blizini. Druga polovica. Alderveld, Belgija, dugo nakon izbijanja. Trezeguet, koji je skočio s kluba, srušio se s lijeve strane kaznenog prostora. Kurtova je zaplijenila. De Bruyne je propustio šut. U Chadleyovom prolazu, Munieyerov pucanj propustio je gornji desni kut. U prolazu Muniera, Niski udarac s lijeve strane Carrascoove kaznene zone bio je spašen. Debraone je izravno ubijen slobodan udarac zaplijenjen. Dresovi Belgija je zabilježila pobjedu u 92. minuti. Bashujayi prolazi desno na dnu ograničenog područja, Fellaini je gurnuo prazni gol u mrežu na rubu ograničenog prostora, 3-0.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis