BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

18/10/2018 - Najvažniji zamjenik Ronalda pretrpio je ozljedu koljena

Argentina i Brazil imaju prijateljsku utakmicu. U 58. minuti igre, Nogometni Dresovi Dibala je zamijenjen ozljedom koljena. Pretpostavlja se da je početna vijest bila da Dibalina ozljeda nije bila ozbiljna. Juventus samo želi Dibalu da se odmori u utakmici protiv Genove tijekom vikenda. Ali za sada, Debala možda neće biti u mogućnosti vratiti se na vrijeme Manchester Unitedu. Debala je status Juve u ovoj sezoni vrlo dobar. Posebno posljednji krug Lige prvaka, Kada je Ronaldo suspendiran zbog crvene kartice, Dibala je iskoristio šeširski trik kako bi pomogao Dresovi Juventus da pobijedi Bernsku mladost. Stoga, ako se ne možete vratiti u igru protiv Manchester Uniteda, Juventus trener Allegri nedvojbeno je izgubio izbor na uvredljivom kraju.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

11/10/2018 - Želite osvojiti prvenstvo Premier lige

Priznala je to Manchester United zvijezda Bogba Nogometni Dresovi Nakon što je ljeti osvojio Svjetsko prvenstvo, Doista je malo zbunjen. Sada se vrlo dobro prilagodio, Cilj je težiti prvenstvu Premier lige. "Doista je teško koncentrirati nakon Svjetskog kupa. Teško je započeti, Jer jednom smo dotakli zvjezdano nebo. " Bogba je rekao: "Za nas, Ovo je najbolji trofej koji igrač može dobiti. " Suočeni s glasovima o napuštanju tima u siječnju, Čini se da je Dresovi Manchester United Bogba negirao to. Rekao je: "Volimo izazove, volimo imati ciljeve, Na primjer, nikada nisam osvojio naslov Premier lige. Ovo je cilj, nadam se da ću to učiniti. " Rekao je francuski trener Deschamps Možda ima problema između Mourinha i Manchester Uniteda Bogbe. Mediji su to pretjerivali. "Mislim da je proturječnost pretjerana, Možda niste gledali igru, I vidio sam izvanrednu Bogbu. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis