BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

15/3/2018 - Messi je najbolji igrač na svijetu

Chelsea je izgubio 0-3 od Barcelone Ukupni rezultat od 1-4 bio je blokiran izvan prvih 8 Lige prvaka. Nakon utakmice, Nogometni Dresovi trener Chelseaja Conte pohvalio je Messija kao najboljeg igrača na svijetu. Također je izjavio da je Picard uvelike spustio Alonsoov kazneni prostor. Conti je tada pohvalio nastup Barcelone zvijezde Macy. On je rekao: "U dvije igre kuće i daleko, Messi je osoba koja je promijenila igru. Riječ je o najboljem igraču na svijetu. Najbolje od našeg vremena, postigli su ciljeve. Vrlo su mirni i puni iskustva, a stvorili smo i mnoge mogućnosti. On čini igru vrlo različitim Postigao je 3 gola i pomogao Dembeluu da dovrši stanku. Vrlo sam sretan što imam priliku razgovarati s njim nakon utakmice. " O Giroudovoj prvoj igri u igri, Chelsea Conti objasnio je: "Naravno, kad odaberete naprijed za partnera s Adjarom i Williamom, Morate uzeti u obzir ravnotežu tima. Ne može izgubiti ravnotežu. Vidio sam sve igrače koji poštuju svoja obećanja na terenu. Žele pokazati puni potencijal Chelseaja. Imamo loše sreće u ove dvije igre. No, Dresovi Chelsea je pokazao dva različita načina igranja. Večeras su postigli 3 gola. Ali mislim da ne bismo trebali dobiti takve rezultate. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

8/3/2018 - Messi ima sposobnost da sve bolje

Prema španjolskim medijskim izvješćima, Trener Nogometni Dresovi Manchester Citya Pep Guardiola nikada nije oklijevao slaviti riječi Messi, U intervjuu nedavno, Opet, to je Messi da nas sve poboljša. O ruskom svjetskom kupu Guardiola je rekao: "To će ovisiti o hrabrosti trenera. Ako razmotrite ofenzivu, Bit će lijepa utakmica " Priprema za grad Manchester "Volim imati uvredljivu igru, Budući da je to pozitivno, igraču daje priliku postati dominantni igrač u igri. Kontrola kugle Ovo je vrlo važna točka za momčad, Bez obzira na polje ili polje. Svaki prolaz mora imati relevantne namjere. Želite li napraviti jednu stvar jednostavnom, Ovo je složena stvar. " Prije šest godina, Guardiola je napustio Barceloninu poziciju, Ipak, njegov bliski odnos s Barcom Massey nikad nije promijenjen, Za njega Barca Messi će uvijek biti najbolji igrač u povijesti. U svom intervjuu, Barca opet pun hvale za Barcelonu: " Dresovi Barcelona Messi ima sposobnost da sve bolje, To vrijedi i za trenere. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis