BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

31/5/2018 - Juventus je otišao u Kinu Super League za glasine

Nedavno je ustajalica Juve, Širite svoju kartu u Hong Kong, Kina, na društvenim medijima. Neki su mediji nagađali da se Juventus Marchisio može ovog ljeta pridružiti Nogometni Dresovi Super League ligi. Međutim, njegov otac je uskoro pojasnio. Što je Marchisio učinio Hong Kongu? Talijanski mediji su to nagađali Hong Kong je samo prijenosna stanica za Marchisio. Potom će otići u Guangzhou ili Tianjin, Hengdu, Quanjian, On svibanj postati njegov sljedeći zaustaviti. Marchisiojev je otac odmah izašao kako bi pojasnio nakon što je čuo glasine. Rekao je: "Moj sin je upravo otišao na događaj. Ti klubovi Juventus znaju i slažu se. Koliko znam, Dresovi Juventus Marchisio će otići u Japan i vratiti se tjedan dana kasnije. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

24/5/2018 - Alonso govori o finalu Lige prvaka

Chelsea branitelj Marcos Alonso nedavno je primio medijske intervjue. Rekao je da je optimističniji za Nogometni Dresovi Real Madrid u finalu Lige prvaka. A za 23 osobe koje su porazile u Svjetskom kupu, Rekao je kako će podržati Španjolsku kao i ostale navijače. Zbog neuspjeha da bude izabran na popis od 23 čovjeka, Marcos-Alonso je rekao: "Nakon što je doživio dugu sezonu, Nije loša stvar za kratku stanku. Sada uživam predivno obiteljsko vrijeme. " "Vrlo sam zadovoljan mojom izvedbom u Chelseaju ove sezone. Sada sam također opuštenija. Podržat ću reprezentaciju kao i drugi obožavatelji. " Govoreći o finalu Lige prvaka, Marcos Alonso je rekao: "Liverpool je vrlo jak tim, Dresovi Liverpool ima različite igrače iz stila Real Madrid. Ova igra će biti prekrasan showdown. Međutim, bez obzira na izvedbu Real Madrida u ovoj igri, Što se tiče povijesnih postignuća, oni su uvijek favoriti. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis