BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

16/8/2018 - Atletico Madrid konačno osvaja Real Madrid

Europski Super Kup održan je između Lige prvaka UEFA-e Real Madrid i prvaka Europe lige Nogometni Dresovi Atletico Madrid. Španjolski su mediji istaknuli prije utakmice, Atletico Madrid, koji je jak i snažan, nada se pobijediti Real Madrid kako bi osvojio Europski Super Kup. Da bi dvaput prijavio Real Madrid kako bi ukrao Ligu prvaka, Na kraju, Atletico Madrid također je dobio ono što je želio. Budući da je Simone trenirao Atletico Madrid, Atleticov je rekord nastavio rasti. Osvojio sedam prvenstva u osam sezona, Uključujući 2 prvaka Europa lige i 2 Europskog prvenstva u Super Kupu, 1 La Liga prvak, prvak prvaka, 1 španjolski prvak šampiona. Ovo je imalo vrlo pozitivan utjecaj na ekonomsku snagu kluba. Atleticov dobar rekord čini gospodarskim razmakom između sebe i Dresovi Real Madrid znatno sužen. U 2013. godini, Atleticov prihod od konkurencije bio je 18,1 milijuna eura. Prihodi od Real Madrida premašuju 205%. Do 2017, Atletico je prihod porastao na 80 milijuna eura.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

9/8/2018 - Ronaldo želi pustiti da se Real Madrid odmakne od tima

Rečeno je da je Juventus zvijezda Ronalda želi biti njegov prijatelj u Real Madridu. Nogometni Dresovi Brazilska zvijezda Marcelo traži transfer, Dođite u Juventus sa sobom. U proteklih devet godina, Ronaldo i Marcelo su obje suigrače na terenu. Također bliska prijateljica polja, Sada Ronaldo želi da Marcelo dođe u Torinu sa sobom. Otvorite nova bojna polja. Novine su također rekle da je Marcelo imao sve počasti u Bernabeu. Sretna za traženje novih izazova, On također razmatra ponovnu povezanost s Ronaldom. Međutim, trenutni objektivni uvjeti u svim aspektima ne izgledaju zreli. Osim toga, Očekuje se da će se Ronaldo vratiti na stadion Bernabeu sljedećeg ljeta. Prema planu Real Madrida, Oni planiraju pozvati Juventu na natjecanje u Kupu Bernabeu u ljeto 2019. U to doba, za Dresovi Juventus Ronaldo bit će održana svečana ceremonija. Hvala na doprinosu u Real Madridu devet godina.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis