BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

20/9/2018 - Messi se za sada neće vratiti u Argentinu

Samo prošli prozor reprezentacije reprezentacije, Messi Nogometni Dresovi nije odabran za argentinsku momčad. Bio je odsutan iz argentinske utakmice. Kada se Messi vratio u Argentinu? To je u središtu pozornosti. Messi se i dalje ne želi vratiti u Argentinu. Nakon završetka ruskog Svjetskog kupa ovog ljeta, Messi, kapetan, rekao je da se privremeno povukao iz argentinske reprezentacije. Argentinski nogometni savez oduvijek je želio uvjeriti Messi da se vrati timu. Ali trenutno izgleda Messi još uvijek nema planove u tom smislu. Dalje, Messi će biti fokus na Barceloni. U listopadu do studenog, Protivnici Dresovi Barcelona imaju mnogo neprijatelja, uključujući Tottenham, Inter, Real Madrid, itd. Ako se Messi može posvetiti Barceloni, Ovo će nesumnjivo pomoći Barceloni pripremiti se za rat.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

29/8/2018 - Liverpool će primiti povratak Fermina i drugih

Prema izvješćima, Liverpool Nogometni Dresovi može poslati privatni zrakoplov, Dobio je tri međunarodna igrača iz Brazila, Pridružite se utakmici protiv Tottenhama. Tri osobe, uključujući Fermino, Fabiano i Alisason, pozvani su u aktualnu reprezentaciju Brazila. Pripremite se za igru protiv Sjedinjenih Država i El Salvadora. Liverpool će biti gost Wembleyja za izazov Tottenhamu. Izleti triju brazilskih internacionalaca vrlo su zbijeni. Mogu imati samo jednu vježbu prije igre. Prema izvješćima, Liverpool može poslati privatni zrakoplov da ih pokupi. Prije su organizirali privatne mlaznice za primanje Fermina i Coutinha. Studeni 2016, Dresovi Liverpool je proveo 30.000 funti za iznajmljivanje privatnog mlaza kako bi pokupio dvije osobe. Također su iznajmili zrakoplove s Parizom, Chelseatom i Manchester Cityjem kako bi pokupili južnoameričke noge.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis