BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

8/2/2018 - Još dugo mogu održavati visoku razinu

Nedavno je Ronaldo rekao u intervjuu, Nadam se da mogu održati visoku razinu dugi niz godina. Nogometni Dresovi Ronaldo je rekao: " Ambiciozna sam, puno ambicije. Mislim da bi svatko trebao provaliti svoje snove, Ja slijedim svoje snove, želim biti u stanju zadržati, Nastavite poboljšati, a zatim postići više ciljeva. " " Na mojoj osobnoj razini, struja je fantastična. Moja obitelj raste i sretan sam zbog svog života. Što se tiče profesionalizma, u klubu sam provodio prekrasne dvije godine sa reprezentacijom, Osvojio je mnogo prvenstva. Mislim da mogu dugo godina održavati visoku razinu. " Ronaldo je također rekao da mu je tijelo dao signal, Mora se dobro brinuti za svoje tijelo i produžiti njegovu karijeru. Real Madrid zvijezda Ronaldo je rekla: " S bilo kojeg gledišta, U Real Madridu, život je pun izazova. Ovo je zanimljivo, posebno za sportaše. Nastojim biti na vrhuncu mog tijela, Jer ovo je vrlo važno za moju Dresovi Real Madrid karijeru. Moram biti na 100% -tnoj razini, vrlo sam oprezan. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

25/1/2018 - Real Madrid gubi odgovornost za sve

U natjecanju King's Cup, Nogometni Dresovi Real Madrid Leganes je eliminiran 1-2, Real Ramos nakon utakmice je intervjuiran. Ramos je novinarima rekao: " Kraljev izlaz je vrlo bolan neuspjeh. Real Madrid prolazi kroz vrlo težak trenutak, Ali moramo ostati ujedinjeni, Apsolutno ne možemo odustati od ostatka igre. Morate naučiti nešto iz takvog strašnog trenutka. " " Svaki od nas mora preuzeti odgovornost za izlazak, Nadam se da ovaj poraz u budućnosti pružiti neke korisne stvari Real Madrid, Nemojte zaboraviti da Real Madrid ima priliku osvojiti Ligu prvaka. Ja sam osoba koja se ne sviđa jako puno, Dresovi Real Madrid i svi jako podržavaju Zidane, Stoga trenutačno treniranje ne mijenja ovaj problem. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis