BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

4/5/2018 - Vrlo sam prikladan za stil Barcelone

Očekuje se kako će 33-godišnja Iniesta otići iz Barcelone ovog ljeta posjetiti Kinu. Žao mi je što kažem da Iniesta ostavlja Artur, Otkrivao je da je legendarni midfielder u Nogometni Dresovi Barceloni njegov vlastiti idol. Također je rekao da je to san za Barcelonu. " Žao mi je što će Iniesta otići. Nakon što je Iniesta igrao u Barceloni, Počeo sam razumjeti nogomet na različite načine. On je model koji slijedim. Pokušao sam ga vidjeti kao referentnu točku. " Rekao je Artur. Artur je priznao da je vidio mnogo Barcelonskih igara. " Bio sam vrlo sretan što vidim kako su igrali. Taj je stil jedan od razloga zašto se slažem s budućnošću Barcelone. Mislim da će moj stil igre pomoći da se prilagam Barceloni. " Iako nisam siguran hoću li otići u Španjolsku, Ali Atul je još uvijek sretan što može ući u Barcelonu. " Barça vjeruje i osjećam se sretnim zbog toga. Nazvali su me kako bih rastjerala svoje sumnje. Sve ide dobro. Biti sposoban raditi za velik klub poput Dresovi Barcelona je san koji se ostvaruje. Vjerujem da će sve biti u redu. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

26/4/2018 - Real Madrid je sada noćna mora za Bayern

U posljednjih 46 godina povijesti rata u Europi, Idite u München, Za Nogometni Dresovi Real Madrid, ekvivalentan je gubitku. No, od 2014., Real Madrid je postao noćna mora za Bayern. Posljednja tri susreta u Allianz Areni, Real Madrid se nasmije na kraju. U posljednjih 6 utakmica, Real Madrid je pobijedio protiv Bayern. Oni su također prva momčad koja je osvojila 6 izravnih utakmica protiv Bayern. U Allianz Areni, Real Madrid osvojio je tri reda. U posljednjih šest godina, Real Madrid nikada nije izgubio Bayern. U prošlosti su se dvije momčadi sastale u Ligi prvaka. Real Madrid je eliminirao Bayern. Također je osvojio Ligu prvaka te godine. 2013/14 polufinale UEFA Lige prvaka, Real Madrid je na stadionu Allianz pobijedio Bayern 4-0. Beat Guardiola. Posljednji kvartal Europske lige prvaka, Real Madrid pobijedio je Bayern u 2-1 u Allianz Areni. Rezultat je isti kao i ovaj put. Ova igra je također 25. susret u povijesti Real Madrida i Bayern. Dresovi Real Madrid je malo dominantan. Uzastopno je osvojio 12 pobjeda, 2 poraz i 11 gubljenja. Uz pobjedu ove igre, Real Madrid je također postao prva momčad u povijesti Lige prvaka kako bi postigla 150 pobjeda.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis