BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

11/1/2018 - Mina se približava Barceloni

"Mina je već igrač u Barceloni!" Španjolski mediji i brazilski mediji potvrdili su, Nogometni Dresovi Barcelona je službeno potpisala kolumbijski branitelj Minu. Navodno je Minaova transferna pristojba od 12,3 milijuna eura.

Ako nema nesreće, Mina će ovog vikenda ili početkom sljedećeg tjedna deblokirati u kampu Nou. Palmeiras klub je pripremljen puštanjem Mine, Igrač nakon prestanka prvobitnog kluba, Također odmah potpišite sa Barcelonom.

Sljedeća Mina požurila je u klub Barcelona Dresovi, On će biti otkriven u Camp Nou nakon dobivanja liječničkog pregleda. 23-godišnji Zhongwei će potpisati Barcelonu s 5 i pol godina, Također će zauzeti jedino preostalo mjesto izvan EU-a na timu, Prije nego što su Paulinho i Coutinho svaki zauzeli. Mina će također biti prvi kolumbijski igrač u povijesti Barcelone.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

30/12/2017 - Neymar u Barceloni iskustvo slično meni

Brazilska zvijezda Ronaldo u Barceloni i Real Madrid igrao je loptu, Ali njegovi osjećaji za dva kluba su različiti. U intervjuu nedavno, Ronaldo je kritizirao Barcelonu, On smatra da je Barcelona uvijek bio neprijateljski brazilski igrač, Od Romarija do njega, zatim do Ronaldinha i Neymara, Karijera Barcelone završila je loše. Iako je igrao u Barceloni i Real Madridu, Međutim, Ronaldo to nije sakrio, Real Madrid je omiljeni tim u svom umu. Kako će ambasador Rima u Real Madridu Neymar napustiti Barcelonu, U usporedbi s njegovim odlaskom iz Barcelone te godine, Barcelona klub da je njihov ishod vrlo loš. Ronaldo je također kritizirao Barcelonu, Mislim da uvijek nisu u stanju nositi se s problemom brazilskih igrača da odlaze, To je dovelo do odnosa između Barcelone i Brazila igrači će imati loš kraj. " Ova situacija ima dugu povijest, Upravljanje Barcelonom bilo je isto za Romario. I nakon Ronaldinha. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis