BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

19/7/2018 - Ovo je zapravo novi trend u nogometu

Španjolska je istaknula u najnovijem izvješću, Konzervativni nogomet Nogometni Dresovi francuske reprezentacije, Čini se da je novi trend u nogometnom svijetu. Belgija i Hrvatska nogomet su više usmjereni, Ali prošli su prvenstvo, Ako je kralj poražen onda Francuski tim će voditi trend u budućnosti. Od prolaska do mišića, od Harveya, Križa do Bogbe i Kantera, Od kontrole lopte do kontrolnog prostora, Šampion ovog Svjetskog kupa je potpuno drugačiji od prethodnih dvaju svjetskih prvaka. Prosječna momčad Deschampsovog francuskog tima u ovom Svjetskom kupu je samo 48%. Daleko manje od Španjolske u 2010 i Njemačkoj 2014. Mediji to vjeruju Dresovi Francuska tim ima gene talijanskog nogometa. Deschamps je Ignurao Juventusu te godine. Osim toga, francuski tim također je bio pogođen Atletico Madridom. Lucas je rekao: "Stil francuskog tima je vrlo sličan onom u Atletico Madridu. Tim je vrlo čvrsta, Naše je karakteristike smanjiti obranu, Prilika za borbu. Na prvoj crti postoje dobri igrači. Vrlo su brze, Lako je imati tih igrača igrati igru. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

12/7/2018 - Hrvatska priča slavi ostavljajući klasičnu scenu

Hrvatska je preokrenula 2-1 protiv Engleske, Ukrcano na konačni Svjetski kup. U drugoj polovici prekovremenog rada, Nogometni Dresovi Manjukić je pomogao Hrvatsku u postizanju golova. Cilj u vremenu zaustavljanja polufinala Svjetskog kupa, Ova čarobna parcela uzbudila je hrvatske igrače. U ovom trenutku, novinar na polju snimio ga je kamerom. Trenutak kada su Hrvati ludo slavili, Ove će fotografije bez sumnje postati klasici koje je ostavio ovaj Svjetski kup. U 109. minuti igre Pericic je krenuo prema naprijed i naklonio se. Zamka u kaznenom prostoru, Manjukić, iz Maguirea i Stonesa, Preokrenuo se u kaznenom prostoru i razbio rezultat, rezultat je prepisivan na 2-1. Nakon cilja, Manjukic je uzbuđeno potrčao do zastave kule kako bi slavio. Tihovi suigrači i klupski igrači iza njega su se rojili, Proslavite ovaj teško osvojeni cilj zajedno. Međutim, možda zato što je previše uzbuđen, Dresovi Hrvatska igrači koji su došli slaviti pobijedit će heroje na tlo. Nakon jeseni, hrvatski Manjukić donio je i fotoreporter. Rakitić je požurio kako bi zaštitio izvjestitelja. Ne dopustite mu da opet ozlijedi. Ostali igrači vikali su u skupini ljudi koji su i dalje zaboravili. Vikali su slaviti. Kako bi se ispričao ovom novinaru, Hrvatski Vida i Manjukić dali su mu poljubac na čelo nakon ustajanja.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis