BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerdedoudmonc

23/8/2018 - Ostatak mog života spreman je ostati u Manchester Cityju

Vincent Kompany boravi za Nogometni Dresovi Manchester City punih deset godina. Na ovaj poseban dan, Kompani je govorio o kompleksu s Manchester Cityjem. Kompani je rekao: " Osim nekih ozljeda, Kao nogometaš, jako sam sretan. Još uvijek mogu i dalje trčati jake, Još uvijek osjećam da mogu poboljšati, Može imati koristi od igre. " " Sada uživam u igri više nego ikad, Nadam se da ću zadržati ovaj osjećaj što je duže moguće. Bit ću povezan s Manchester Cityjem za ostatak svog života. Kao zaposlenik, ili kao ambasador. " Od kada se pridružio Hamburgu od 22. kolovoza 2008., Kompany je osvojio tri titule Premier lige. Jedan FA kup i tri lige u ligi. Uspjeh Manchester Cityja u proteklom desetljeću, Pojačano natjecanje s konkurentima u istom gradu, Manchester City Kompany je dodao: " Zbog postojanja konkurencije i konkurencije, Sviđa mi se Derby. Ako nisi Manchester, Vaše mišljenje može biti izvan dodira sa stvarnošću. Možda mislite da je ovdje samo o mržnji, Ali ne mislim tako. Dugo u gradu Dresovi Manchester City, Biti u redovitoj fan zajednici toliko dugo, Možete osjetiti klubove za koje svi volimo. "
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

16/8/2018 - Atletico Madrid konačno osvaja Real Madrid

Europski Super Kup održan je između Lige prvaka UEFA-e Real Madrid i prvaka Europe lige Nogometni Dresovi Atletico Madrid. Španjolski su mediji istaknuli prije utakmice, Atletico Madrid, koji je jak i snažan, nada se pobijediti Real Madrid kako bi osvojio Europski Super Kup. Da bi dvaput prijavio Real Madrid kako bi ukrao Ligu prvaka, Na kraju, Atletico Madrid također je dobio ono što je želio. Budući da je Simone trenirao Atletico Madrid, Atleticov je rekord nastavio rasti. Osvojio sedam prvenstva u osam sezona, Uključujući 2 prvaka Europa lige i 2 Europskog prvenstva u Super Kupu, 1 La Liga prvak, prvak prvaka, 1 španjolski prvak šampiona. Ovo je imalo vrlo pozitivan utjecaj na ekonomsku snagu kluba. Atleticov dobar rekord čini gospodarskim razmakom između sebe i Dresovi Real Madrid znatno sužen. U 2013. godini, Atleticov prihod od konkurencije bio je 18,1 milijuna eura. Prihodi od Real Madrida premašuju 205%. Do 2017, Atletico je prihod porastao na 80 milijuna eura.
Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dedoudmonc dedoudmonc dedoudmonc

Derniers Articles

<%Calendar%>

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis