BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managernogometni dresovi komplet| klubovi dresovi

Accueil - Profil - Archives - Amis

Manchester United želi Barcelonu Aleix Vidal

Posté le 17/1/2018 ŕ 13:26 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

ManchesterUnited je pregovarao o uvođenju generalnog Aleksi Vidala u Barceloni, a Aleix Vidal vjerojatno će se pridružiti crvenoj nogometni dresovi na zimskom prozoru, a agent Aleix Vidal obratio je oba kluba. Unatoč golom za Barcelonu u nacionalnom Derbyu prošlog mjeseca, 28-godišnjak je bio član Barcelonske liste čišćenja nakon što je Aleix Vidal izašao iza Sergija Roberta Carnicera i Semeda. Aleix Vidal, koji može nositi desnu stranu, vezni igrač i mnoge druge položaje, ima puno za ponuditi i bit će izvrstan dodatak svojoj crvenoj FC Barcelona dres 2017/18. Trenutno ManchesterUnited glavni desno leđa je Mosquera i iako je još uvijek u dobroj formi je postigao rijetke lijeve noge unutar pucao u Premier ligi prošle godine, ali nakon svih 32, ManchesterUnited je potrebno pronaći mu zamjena. Aleix Vidal pridružio se Barceloni 2015. godine za 22 milijuna eura, zasigurno ne računajući Aleix Vidal. Prema argumentu "Mirror", sve dok je citat u pravu, Barcelona će pristati na puštanje.

Barcelona u stvari upoznaje Philippea Coutinha

Posté le 6/1/2018 ŕ 10:02 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Prošlog ljeta, Barcelona je ponudio 113 milijuna funti da bi kupio Philippea Coutinhaa u 10. nogometni dresovi, ali Liverpool ga je odbio. Barcelona je sada spremna za povratak.Ova ponuda doseći će 133 milijuna funti, od čega 97,5 milijuna funti transfera, 35,5 milijuna funti dodatnih uvjeta. Zabilježeno je da je Barcelona pod pritiskom igrača, igrači Barcelone nadaju se kupiti Philippe Coutinho zimi. Balague je izjavio: "Pregovori između dva kluba dogodili su se i mislim da pišu sporazum, Liverpool razmatra 133 milijuna funti, Barcelona je također spremna podići cijene, nadaju se kako će najaviti posao sljedećeg tjedna.Barcelona igrači također vrše pritisak na posao, a momčad treba nastaviti osvajati prvenstvo, a FC Barcelona dres 2017/18 broj 10 Philippe Coutinho je tip igrača koji im je potreban.I Barcelona i Philippe Coutinho nadaju se kako će prijenos sada biti finaliziran i ne želi razmišljati o mogućnosti ljetovanja. Do ljeta samo će Liverpool imati koristi, a ni Barcelona ni Philippe Coutinho neće imati koristi. " Balague nastavlja: "Mislim da je Liverpool ozbiljno razmotrivao cijenu od 150 milijuna, a Barcelona je previše željna završiti transakciju, oni će biti spremni platiti visoku cijenu. Jedina prepreka je da je Klopp spreman otpustiti Philippea Coutinhaa sada, možda on bi želio da ostane do ljeta. "Iako Philippe Coutinho neće moći predstavljati Barcelonu u Ligi prvaka nakon prijenosa, pružit će Andresu Iniesta s više šansi za prekid i bit će od velike važnosti za Barcelonska pojačanja.
« Précédent :: Suivant »