BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerAcquiring your Pieces involving Dijon England

• 13/9/2017 - Social Anxiety Houdt Me Backuggs classic hoog Sociale situaties moeten bezighouden met kleine praten en ook enthousiast kletsen met anderen. Voor alle mensen zijn niet gezegend met de gave van de prik, niet wetend wat dingen te zeggen in sociale situaties kan onrust en gevoelens van angst vast te stellen. Naast het gevoel alsof je niet hoort, vindt u het erg moeilijk om te beginnen gesprekken met gewone mensen, die je portretteren, omdat je eigenlijk bent. In plaats daarvan ga je zo onhandig en misschien wel de hele tijd iemand die van plan is veel te hard.

Bij het krijgen van kennis met Mr. So en om die reden, je geest leeg is, terwijl je verwoed stel iets over te brengen, hij verontschuldigt zich beleefd op zoek naar meer interessante conversationalists. Je zweet, stotteren en vinden het een uitdaging om je lichaam te controleren, het krijgen van een groeiend aantal noodlijdende omdat je proberen en te leren hoe je de valkuilen van sociale angst te navigeren. In de grote regeling van het leven, ongeacht je clammed samen zelfs niet proberen te zeggen, totdat hij gewoon onhandig geslaagd om verder te gaan. Maar als sociale angst weerspiegelt een patroon van gemiste kansen en sociale misconnections, is het moeilijk om nooit persoonlijk te krijgen en zelfkritisch je eigen zwakheden. De ongelukkige bijproduct van sociale angst is dat we hebben moeite om mislukte interacties langs deze lijnen buiten ons hoofd en te laten gaan.

uggs dames Het ironische ding over deze mislukte interacties is meestal dat de gedachten in het hoofd te creëren zoals interne onrust dus het verlamt ons in die situaties toch en als een alternatief voor het vinden van items te bespreken, alles wat we konden herinneren 's alle manieren waarop we gaan zeggen of een verhuizing naar ons potentieel te vernederen. Dus gooien we in een vicieuze lus die dient om onze sociale angst te verhogen. We obsederen over dit en hekelen onszelf voor het niet grappiger, aantrekkelijker en beter in kleine praten.

Het is echt erger als die kritiek komt van iemand anders, in het bijzonder wanneer die boodschap onvriendelijk wordt geleverd. Ons te laten weten hoe we jammerlijk gefaald in zijn sociale is een gebied, wanneer het wordt geleverd met een paar soort van toon, maar escaleert onze angst verder.

Sociale angst is niet een eenvoudig ding om te gaan met; de symptomen en het management die kunnen ernstige gevolgen voor onze relaties, carrière en vriendschappen hebben. Dit is echt wordt versterkt wanneer onze support systeem niet langer de impact van hysterie op onze dag-tot-dag functioneren door deze daadwerkelijk worden meegenomen in die cyclus te begrijpen.

Zoals intrekking en vervreemdend is meestal gekoppeld aan angstig rond mensen voelen. Het is essentieel dat we niet op te geven om onszelf te verwijderen door middel van de sociale omgeving, ook al zijn we onhandig gevoel. Het overwinnen van deze zin vereist oefening.

uggs bailey bow Als je zou kunnen uitdagen om uiteindelijk te bewegen langs je eigen persoonlijke angst in sociale situaties, zal de uitkomst waarschijnlijk ongelooflijk belonen. Stel kleine wekelijkse doelen zelf, waardoor de uitdaging wanneer u een reis door langzaam het maken van meer verbindingen met mensen. Als je worstelt al op uw eigen, therapie is over het algemeen een geweldige plek om u te helpen met het ontwikkelen van spiekbriefjes voor sociale interacties, en het blootleggen van andere tools voor het steeds beter in kleine praten, chit-chat en ook om communicatieve vaardigheden normaal te krijgen.


Laisser un Commentaire! :: Envoyer à un Ami!

A Propos

Acquiring your Pieces involving Dijon England

Liens

Accueil
Profil
Archives
Amis
Contact
Feed RSS

Amis

Article 1 sur 3
Précédente | Suivante

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit