BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2018 pelipaidat Accueil | Profil | Archives | Amis
Jalkapallon 2018 pelipaidat

Napoli Ping 1-1Paris Saint-Germain9/11/2018

Mestarien liigan ryhmän 2018/19 kauden toinen kierros alkoi, ja Napoli pelasi Pariisissa Saint-Germainia vastaan. Loppujen lopuksi kaksi puolta 1: 1 piirtää. Pariisin Pariisin Saint-Germain nousi ryhmän yläosaan. Monet fanit Jalkapallo pelipaidat ovat todistaneet tämän ihana hetki.

Ottelun ensimmäisellä puoliskolla molemmat osapuolet eivät rikkoneet vastustajan tavoitetta. Pysähdysajan ensimmäisen puoliskon toisella minuutilla Paris Saint-Germain sai ensimmäisen maalin ennen pelin alkupuoliskon loppua, Mbappé avusti, Bernat rikkoi ja teki pisteen Pariisin Saint-Germainille. Paris Saint-Germain1 johtaa Napolia 0. Toisen puoliskon aikana kaksi puolta taistelivat rinnakkain 62 minuutin pelin jälkeen. Thiago teki virheen takapihalla. Callejon voitti Buffonin ja tuomari ansaitsi rangaistuksen. Sitten Insigne osui rangaistus ja Napoli sitoi pisteet 1-1. Monet fanit päällään SSC Napoli pelipaita odottavat tätä hetkeä. Molemmat osapuolet eivät rikkoneet loppuaan, Napoli 1-1 piirtää Paris Saint-Germain.

Pelin jälkeen Napoli voitti 1 voiton ja 3 tasapeliä ja nousi ryhmän sijoitusten kärkeen.