BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerMM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat halvalla,jalkapallovaatteet,jalkapallo pelipaidat lapsille,suomen maajoukkuepaita


Jalkapallon MM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat halvalla,jalkapallovaatteet,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä,Barcelona lasten peliasu,ronaldo pelipaita lapsille,real madrid pelipaita,barcelona pelipaita messi.

Accueil | Mon Profil | Archives | Amis

Miksi Lionel Messi taistelee Argentiinassa eikä Barcelonassa

Posté à 15:18 le 6/7/2018

Ranska puolustaja Samuel Umtiti katsoo, että hänen Barcelonan joukkuetoverinsa Lionel Messi ei nauti samantyyppisestä tuesta Argentiinasta kuin hän tekee klubin väreissään.

Puhuessaan ennen 16 kierroksen Argentinaa vastaan, Umiti sanoi, että Messin tilanne maajoukkueessa on erilainen kuin hänen klubinsa. Hän lisää, että Messille on valtava paine ja hän on toimittanut useammin kuin ei. messi pelipaita

"Hän on erilainen Argentiinan kanssa kuin Barcelonassa", Umtiti sanoi.

"Hänellä ei ole samoja pelaajia hänen kanssaan ja heidän tapansa pelata on erilainen, mutta hän on tallentanut ne useaan otteeseen, hän lisäsi. 2018 FIFA WORLD CUP: FULL COVERAGE

Messi nauttii Luis Suarezin tuesta edessään, ja hän on ollut vuosien varrella Iniesta, Xavi ja muut, jotka auttoivat elävän eteenpäin seuraavalle tasolle. Kansallisissa väreissä hän ei kuitenkaan ole saanut yhtä paljon tukea kuin Gonzalo Higuain, Sergio Aguero, Angel Di Maria ja muut. Lisää siihen, että painetta on merkitty "parasta maailmassa", se vaikeuttaa Messi menestymään koko ajan. Ja 24-vuotias tuntuu, että argentiinalaiset ovat hieman vaikeita häntä kohtaan.

"Argentiinan miehet ovat kovaa, mutta hän ei voi tehdä kaikkea omaa", sanoi Umtiti.

Luis Suarez ja Lionel Messi ovat johtaneet Barcelonan hyökkäyksellä viime vuosina (Reuters Photo)

Kuitenkin lauantaina Umtiti joutuu unohtamaan ystävyyden ja menemään päähän hänen joukkuetoveriään vastaan. Umtiti läpäisee eteenpäin passin, kun Les Bleus vie Argentiinassa suussa sulavaa toista kierrosta. WORLD CUP 2018 - FIXTURES | PISTEET TAULUKKO

Umtiti, jonka odotetaan alkavan Kazan-areenalla, kun hän lepää Ranskassa viimeisenä ryhmäpelinä Tanskaa vastaan, sanoi: "Minä näen hänet joka päivä, on vaikea pysäyttää häntä, hänellä on erinomaisia ​​ominaisuuksia.

"Yritämme pysäyttää hänet, mutta hän ei ole ainoa tässä Argentiinan joukkueessa, heillä on muita iskuja." Lionel Messin ensimmäinen tavoite World Cupissa 2018 oli turnauksen 100. päivä ostaa Real Madrid paita

Umtitille, joka on yhdistetty Real Madridin Raphael Varanen puolustukseen, pitäisi olla avainasemassa Messiota vastaan, jos hänen joukkueensa hyvin ruokkii häntä, mikä ei aina ollut ryhmävaiheessa, josta Argentiina pakeni viimeisen 2- 1 voittaa Nigeriaa vastaan.

"(Umtiti) ei tunne painetta, hän on jään jäähtyä, hän on zen", sanoi Ranskan keskikenttäpelaaja Thomas Lemar.

Ranska siis toivoo, että Umtitin läsnäolo auttaa heitä selviytymään Messin taikuudesta ja siirtymään MM-kisojen viimeiseen kahdeksaan.

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent

jalkapallo pelipaidat Fazio: Ei ole vielä menetetty

Posté à 15:23 le 28/6/2018

Federico Fazio vaatii Rooman Mestarien liigan semifinaalia Liverpoolin kanssa "ei ole vielä menetetty. Älkäämme unohtako tarinaa siitä, miten saimme tänne. "

Giallorossi oli Anfieldissa 5-0, mutta Edin Dzekon ja Diego Perottin rangaistus teki lopputuloksen maukasta 5-2. barcelona pelipaita

"Meillä oli kaksi pääomaa, mutta myös ensimmäisellä puoliskolla oli paljon mahdollisuuksia. Meidän täytyy jatkaa ", puolustaja kertoi Mediaset Premiumille.

"Olemme pelaajia, olemme urheilijoita, taistelemme viimeisen sekunnin ajan. Se ei ole vielä menetetty, teimme niin kovasti päästäksemme tänne ja kansamme takana, yritämme kääntyä sen ympärille viimeisen momentin loppuun.

"Taistelimme koko peliä, tämä on jalkapalloa, taistelemme taas toisessa. Älkäämme unohtako tarinaa siitä, miten saimme tänne. "

Roma tarvitsee Olimpicoon 3-0 toisen jakson voiton, saman tuloksen he tarvitsivat - ja sai - Barcelonassa neljännesfinaalissa.

neymar pelipaita

Commentaires (0) | Poster un Commentaire! | Lien Permanent<- Précédent | Suivant ->