BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerMM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat halvalla,jalkapallovaatteet,jalkapallo pelipaidat lapsille,suomen maajoukkuepaita


Jalkapallon MM-kisat 2018 jalkapallo pelipaidat halvalla,jalkapallovaatteet,jalkapallo pelipaidat lapsille,jalkapallo pelipaidat omalla nimellä,Barcelona lasten peliasu,ronaldo pelipaita lapsille,real madrid pelipaita,barcelona pelipaita messi.

Accueil | Mon Profil | Archives | Amis

Diego Costa: Kotitapahtuma kierre lasten pelipaidat jalkapallo

Posté à 15:45 le 16/5/2018

Kun maailmanmestaruuskilpailu Brasiliassa lähestyy Henry Chardia, katsotaan Diego Costan päätös edustaa Espanjaa.

Tämä kesä olisi voinut olla hyvin erilainen Atletico Madridin Diego Costan puolesta. Syntynyt vuonna 1988 Brasiliassa Lagarto, hän voisi ymmärtää miljoonien Brasilialaisten unelmat, vetämällä kuuluisan keltaisen ja sinisen nauhan kotimaan MM-kisoissa. Brasilian epäjumalat, joita nykyään palvoivat, kuten Ronaldo, Pele, Zico ja Romario, Costa olisi voinut olla uusi kuvake.

Mutta tänä kesänä hän palaa edustamaan otettua kotiaan Espanjassa, ja sen sijaan, että hän olisi kansan darling, hän palaa pettureiksi joidenkin mukaan. Costa on varmasti saanut Brasilian yleisön vihan missä tahansa. jalkapallovaatteet

Voimakas hyökkääjä on mies, jota ei saa sekoittaa, vaikka nimesi on Big Phil Scolari. Maaliskuussa 2013 Brasilia kutsui Costaa ystävyysotteluihin Italiaa ja Venäjää vastaan ​​ja teki 35 minuutin tulokameran. Kaikki tuntui ruusuiselta. Costa sai kotimainen jalkapallonsa ja viimeisteli kauden tyylikkäästi, mutta Brasilia ei jättänyt huomiota Confederations Cupiin. Fred, Jo ja Hulk olivat suosittuja, ja se riitti ärsyttämään 25-vuotiaita.

Tänä kesänä hyökkääjä sai Espanjan kansalaisuuden, ja hän aloitti tämänhetkisen kauden rakkuloina, vetäen Scolariin huomion vielä kerran. Mutta kun riled Costa on kuin luullista koiraa ja oli jo päättänyt, että tämä oli hänen lyhyen Brasilian uransa loppu ja maaliskuussa, koska hän ei ollut edustanut Brasiliaa kilpaillussa pelissä, hän pystyi tekemään debyyttinsä La Rojalle hänen kotimaastaan ​​Vicente Calderon.

Costa väitti olevansa oikeassa edustamaan maata, joka oli antanut hänelle kaiken elämästään ja vaikka hän ei ole kovinkaan rakas maa, hän on tervetullut lisäys jo erittäin lahjakas Espanjan joukkue. Koska viimeiset kolme kansainvälistä turnausta ovat voittaneet, Espanjalla ei ole heikkoutta, mutta jos haluat olla nirso, niin eteenpäin asema on se.

Fernando Torres ja David Villa eivät ole pelaajia, mutta Roberto Soldado on kestänyt painajaisen kauden. Alvaro Negredo on saanut hedelmällisen kampanjan, mutta yksikään niistä ei voi vastata Costa-hyökkäyksiin. Jo 30 maalia hän on yksi eurooppalaisten in-form strikersista ja aloittaa tänä kesänä Espanjaa.

Usein arvosteltu, koska ei ole vahvuutta ja korkeutta, Espanjalla on nyt toinen ulottuvuus, jos he haluavat mennä alas tällä reitillä. Costa voisi olla puuttuva palapeli, jolla ei koskaan ollut yhtäkään puuttuvia kappaletta. lasten pelipaidat jalkapallo

Poster un Commentaire!<- Précédent | Suivant ->

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit