BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerwww.pelipaidatjalkapallo.com Accueil | Profil | Archives | Amis
www.pelipaidatjalkapallo.com

Real Madrid paita Chelsea CrownPuhuminen19/10/2017
Morata: Toivottavasti Mestarien liiga on tärkein Chelsea.Chelsea on Mestarien liigan ryhmä ottelun vastaan ensimmäinen vastustaja Karabahin, Morata haastattelussa ennen peliä, hän sanoi toivoo auttaa Chelsea enemmän maaleja, ja voittaa Mestarien liigan.Morata toivoo auttaa Real Madrid paita Chelsea CrownPuhuminen Mestarien Real Madrid paita liigan, Morata puhui merkitystä tapahtuman sanomalla, "Mielestäni Mestarien liiga on tärkein Trophy voit voittaa, niin kannalta seuran ja pelaajia." Olen pelannut Mestarien liigan Real Madrid ja olen voittanut otsikko, ja jos voin voittaa sen uudelleen tällä kaudella, se on erityinen kokemus minulle. "Jo 2012, Morata päättynyt ensimmäinen Mestarien liigan Show, tuolloin 4-1 voittaa Ajax Real Madridissa, hän oli vasta 19-vuotias, ja lisäksi 2 Mestarien, hän voitti 2 La Liga otsikot, 2 Espanjan Cupin otsikot, 2 Serie A Champions, 2 Italian Cupin ja 1 Italian Super Cupin. 1 maailman cupin mestareita ja 1 Euroopan mestaruus U21 Trophy.Morata on kokemusta Mestarien liigan.Vaikka jo voittanut paljon, mutta Morata vielä tyytymätön, "Olen voittanut paljon pokaaleja urani, mutta PSG Neymar Jr 10 paita toivon saada enemmän kunnian osoituksia, unelmani on auttaa Chelsea Pisteet paljon maaleja ja seurata Chelsea voittamalla palkinnot, minkä vuoksi lähdin Real Madrid ja hyväksynyt Chelsean tarjous", hän sanoi. Olen aina ollut suuri unelma. "Kun tulossa Premier League, Morata mukautettu hyvin, nyt sijoitettiin 3 syöttöä 2 kertaa, ja kun se tulee uusi liiga, espanjalainen sanoi, "se ei ole helppo sopeutua uuteen tyyliin maassa, mutta olen erittäin ahkera ja olen ammattilainen ja olen varma,  että minulla ei ole mitään ongelmia kunto. Tunnen erittäin hyvä täällä. Hävittyään Burnley, annoimme hyvän vasta uksen, erityisesti 2-1 voittaa Manchester United lasten paita Tottenham. Käytin pelata La Liga ja Serie, ja nyt olen Englannissa, ja se ei ole helppoa, mutta toivon, että voin auttaa klubia saavuttamaan tavoitteensa ja voittaa ne suuret palkinnot. "Just toipunut vahinkoa adjara puhui Morata, hän sanoi, "Morata on ylhäältä pelaaja, ja joka kerta hän teki, varsinkin kun näimme hänet pisteytyksen, me kaikki Brasilia paita voitti pelin, joka on hyvä, mielestäni Morata on hyvässä kunnossa, vaikka Espanjan maajoukkueen, Toivon myös, että Morata voi auttaa Chelsea Pisteet paljon tavoitteita. "Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.
0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Real Madrid pelipaidat Muscle loukkaantuminen30/8/2017
Bournemouth VS Waterford Preview: Taistelu 3 pistettä Defoe tai aloitus2017-18 kausi Premier League toinen kierros, Bournemouth istuu kotiin Waterford1, Bournemouthin kodin miekka viittaa kolmeen pistettä: Bournemouth avaaja 0-1 pois West Plank, kärsi musta ovi. Seuraavana sodana he palaavat kotiin Watfordia vastaan, Eddie - ho toivoa tukevan Englanti pelipaita kotijuhlijoita saadakseen uuden kauden ensimmäisen voiton. Waterfordin debyytti Liverpoolissa, joka sai 1 pisteen, Marco - Silvan tiimi osoitti hyvää taistelukykyä, kaksi Manchester United lasten pelipaidat kertaa vieraan kick Bournemouth, Hornet voi päästä ulos tällä kertaa He haluavat myös saada pisteitä.2, Watford haavoittunut leiri: ensimmäinen taistelu potku Liverpool, Waterford menettää Yang Real Madrid pelipaidat Ma Te, Pereira ja Kabul kolme päätä, kun joukkueen lääkäri vahvisti, että kolme pelaajaa on erilainen Real Madrid pelipaidat Muscle loukkaantuminen, pelataan Bournemouth epäilystäkään. Lisäksi  Kabasai Levin, Ben Watson, Cascade, Sarat ja Hoban jatkavat riippuvuutta. Bournemouth, Francis, Federico, Stanislas ja Wilson olivat poissa.3, Defoe ensin Bournemouthille? Ensimmäisen kierroksen peli Defoe pois penkki peliä 26 minuuttia. PSG Neymar Jr 10 pelipaita Ja Waterfordin peli, 34-vuotias Englannin veteraani odotetaan pelata sodan viime kaudella, Defoe on Sunderlandin paras maalintekijä, 37 liigan pelata sijoitettiin 15 maalia. Wilson loukkaantui, Avery suorituskykyä ja epävakautta tapauksessa Eddie - ho toivoa Dillford voi ottaa tehtävän murtaa pisteet.Eddy-Howard (Bournemouth-valmentaja): "Waterford pelasi hyvin vastaan ​​Liverpool, Marco - Silva on erittäin hyvä valmentaja, hän jätti minulle syvän vaikutelman, sanoin hänelle. Ei ole yllättävää, että voimme pysyä Valioliigan kanssa, ja tarvitsemme Laittaa peli omaan rataamme ja mielestäni meillä on mahdollisuus saada 3 pistettä.Marco - Silva (Waterfordin valmentaja): "Dini voi palata? Teemme suuren listan perjantaina päättääksesi, tuleeko lähtö aloittaa, täytyy odottaa lauantaihin vastaamista. Okaka ja Gray.Osapuolten historia on 24 vastakkainasettelu, Watford 9 voittaa ja 12 tasapeliä ja 3 tappiota hallitseva, 30 maalia menetti 20 maalia. Kahden puolen viimeiset neljä liiga ristiriidassa kaikki piirtää. Bournemouth viimeksi voitti vastustajan, mutta myös jäljittää kruunun ajan, kun 2-0 voitti 10 kääpiötä.Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.
0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent