BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Accueil - Profil - Archives - Amis

Valencia voitti 2-1 pois tappion Real MadridPrimera Liga 16 Real Madrid 1-2 pois tappion Valencia. Zaza, Orellana kytketty 2 palloa, Valencia saavutti kaksi maalia etu, C. Lo Real Madrid veti yksi taaksepäin varten palloa.4 minuuttia, El - Haddadi laituri lähetti syötön auttaa, Zaza keskellä ruutua vasen jalka laukaus, pallo pakenevat toiseen vasempaan yläkulmaan. Valencia Manchester United pelipaita 1: 0 Real Madrid. 9 minuuttia, Nani lähetti auttaa, Orellana oikea jaloin laukaisi oikealta puolelta rajatulle alueelle, pallo pakenevat toiseen oikeaan alakulmaan. Valencia 2: 0 Real Madrid. Ensimmäiset 13 minuuttia, Cross saatuaan syötön, C. Lo oikea jaloin laukaus alueen ulkopuolelta suurissa, hieroa ohi vasemmalta ohi. Ensimmäiset 15 minuuttia, sai syötön Benzema, C Lo vasemmalle jaloin laukaus tavoite vasemmalla pieni kulma, pallo real madrid pelipaita leveä ja oikealla palstalla. 19 minuuttia, Ramos Real Madrid voittaa vapaapotku vasemman laidan.Ensimmäiset 19 minuuttia, koska tie virhe, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 24 minuuttia, Valencia Perez voittaa vapaapotku omassa puoli. Ensimmäiset 29 minuuttia, Real Madrid Carbajal kuin virhe, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 37 minuuttia, Nani saatuaan syötön, Parejo alueen ulkopuolelta suuressa oikeassa jaloin laukaus leveä ja oikealla palstalla. Ensimmäiset 39 minuuttia, Valencia Squealer joukkue korvasi loukkaantuneen Nani.Ensimmäiset 40 minuuttia, Cross saatuaan syötön, C. Lo vasemmalle jaloin laukaus alueen ulkopuolelta isossa ohi vasemmalta ohi. Ensimmäiset 43 minuuttia, Valencia El - koska Haddadi Barcelona pelipaita virhe, keltainen kortti erotuomari. Tämän jälkeen Marcelo laituri pallo lähetetään auttaa, C. Luo keskellä ruutuun otsikon, pallo pakenevat osaksi vasempaan alakulmaan vastustajan maaliin. Valencia 2: 1 Real Madrid. Ensimmäiset 47 minuuttia, Valencia vie kulman jälkeen Parejo laituri sai pallon, keskellä laatikko Goya vasen jalka laukaus, ohi vasemmalta ohi.Ensimmäiset 47 minuuttia, sai syötön Benzema, Marcelo keskellä ruutuun oikea jaloin laukaus leveä ja oikealla palstalla. Ensimmäiset 54 minuuttia, Valencia Perez takia foul, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 56 minuuttia, korvasi Valencian joukkue Orellana.  59 minuuttia, Real Madrid Guevara takia foul, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 62 minuuttia, Real Madrid Bell korvattu Rodriguez.Ensimmäiset 67 minuuttia, Gallas sillä virhe, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 73 minuuttia, Real Madrid korvattu Nacho Guevara. Sittemmin Atletico Madrid pelipaita Suarez Valencia joukkue korvasi loukkaantuneen Zaza. Ensimmäiset 76 minuuttia, Real Madrid Vazquez Iglesias korvattu Modric. Myöhemmin Casemiro oikea jaloin laukaus laatikon ulkopuolella iso pallo yli oikeassa yläkulmassa.89 minuuttia, Ramos oikea jalka laukaus alueen ulkopuolelta, ohi vasemmalta ohi. Ramos sai pass, C. Luo keskellä ruutuun otsikon, pallo leveä ja vasemman sarakkeen pyyhi. Minuuttia myöhemmin, koska Rehobot virhe, keltainen kortti erotuomari. Ensimmäiset 91 minuuttia, Goya pallo vahingoittaa bottom line, Real Madrid voitti kulmassa. Saatuaan pass Carvajal, Marcelo vasen jalka ampui alueen ulkopuolelta isossa ohi vasemmalta ohi.Valencia ammuttiin kahdeksan kertaa tällä Barcelona pelipaita alalla, ammutaan viisi kertaa, hallinta 28,5%, kolme kertaa nurkkaan, vapaapotku 18 kertaa, kulkee 244 kertaa, varastaa 20 kertaa, 2 kertaa paitsio, saastuttaa 12 kertaa, viisi keltaista korttia.Real Madrid ammuttiin 22 kertaa tällä alalla, ammutaan viisi kertaa, hallinta 71,5%, kulmassa 11 kertaa, 12 kertaa vapaapotku, pallo 597 kertaa, varastaa 14 kertaa, paitsio viisi kertaa, 18 kertaa foul, keltainen kortti kaksi.Sitten seurasi http://www.paidatkauppa.com edelleen kiinnostunut, voit oppia lisää jalkapallo uutisia.