BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager


zhengxueping1

22/6/2018 - zajtrajší zápas bude určite vyzerať dobre

Potom zadajte otázku súvisiacu s prenosovou reláciou.Lacné Futbalove Dresy Reportér sa pýtal, čo si myslíte o Coutinho. Valverde odpovedal. Očakával som, že ho priniesť veľa vecí pre nás mohol Division odlišné funkčné polohy, môžete skóre, môže pomôcť, dúfam, že sa môžu prispôsobiť tímu tešíme sa, je to skvelý Sme veľmi šťastní, je tiež veľmi šťastný.

Barcelonský tréner Barver Wade sa zúčastnil konferencie pred kráľovským pohárom. Valverde verí, že Barca autogramiády ťažko na prestupovom trhu, neznamená to, že Barcelona mládež akadémia zomrieť, rovnako ako nedávne Xavi, Iniesta debut toľkokrát, koľkokrát je počet vyrobených vysokej úrovne hráčov mládeže.

Reportér sa pýtal, čo si myslíte,Dres že je silou Celta? Valverde odpovedal: « Sú to skúsený tím, že protiútok veľmi silný, tvorba udržanie dobre pripravený chytiť toho druhého priestoru, samozrejme, majú aj nevýhody, poďme sa pozrieť, kto navzájom zajtra môže chytiť. Nedostatky. « Reportér sa pýta, kto si myslíte, že bude postupovať. Valverde odpovedal: Neviem, myslím, že každá 50% šanca, som si istý, že dúfam, že sa budeme kvalifikovať. »

Valverde chválil prvé La Liga Celta 2-2 kresliť s Realom Madrid: Naším cieľom je zvládnuť hru,Futbalove Dresy ale súperovej bránky je rovnako cieľ, cieľom je kvalifikovať sa na oboch stranách minulú nedeľu sviečky. delta fungoval dobre v lige, sú pred nás liga dal ťažkosti Celta Vigo v La lige kresliť Barcelona je tiež rovnaká. zajtrajší zápas bude určite vyzerať dobre.

Poster un Commentaire! :: Envoyer ŕ un Ami!
A Propos
Les champs marqués d'une

Derniers Articles

ale netrval dlouho, o 8 minut později
Lewandowski je štrajk udario

Menu

Accueil
Mon Profil
Galerie d'Images
Archives
Envoyer un Email

Amis

Liens


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page