BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerDoris Mode

• 18/7/2017 - Pluk en Cocktail kjole For en Social begivenhed

En blå og hvid kuvert ankommet lige i din postkasse. Indeni er der en invitation til din vens hus opvarmning part i næste uge. Hun vil have vin, ost, hor dours og underholdning. Det vil være en blændende begivenhed og du ved, du skal klæde, men du har ingen idé om hvad de skal bære.

Beslutte, hvad dupsko til en social begivenhed kan overvældende, især når man har part favoriserer, udsmykning og bage for at bekymre sig om--ud over dit daglige arbejde. Heldigvis, en attraktiv cocktail kjole er velegnet til mange lejligheder.

Hvis du er på udkig efter alsidighed, er den lille sorte kjole en klassiker. Det er attraktivt, enkel og stilfuld. Du kan bære det til næsten enhver aften lejlighed, og du kan tilpasse det med høje hæle, smykker og en håndtaske. Og den lille sorte kjole kan være ganske attraktiv--Tænk om Julia Roberts i "Pretty Woman", slid hun bærer en sort cocktail kjole med blonder trim.

Når du er shopping i jagten på perfekt lille sorte kjole, er opmærksomme på de små detaljer (nedenfor):

Hvad skal man kigge efter i en lille sort kjole:
-Længde. Kjolen skal slå på den tyndeste del af benet over knæet.
-Cut. Kontroller, at kjolen smigrer din kropstype. Kjolen skal fremhæve kvindens kurver og talje, men aldrig nogensinde være for stram.
-Stof. Jersey stof er komfortabel og elastisk, men det kan ikke holde sin form. Investere i en kjole med en blød, flatterende stof som silke eller satin.

Hvis du foretrækker nye, trendy stilarter, prøv en opdateret version af den lille sorte kjole med et moderne touch.


(Foto af: cocktailkjoler store størrelser)

Den lille, sorte kjole med et moderne Touch:
-Ærme længde: Prøv en sexet stropløs kjole. Eller prøv en kjole med lange ærmer til om vinteren.
-Strømpebukser: Slid mønstrede strømpebukser. Eller slid uigennemsigtige strømpebukser, som er meget trendy lige nu. Bemærk: Uigennemsigtige strømpebukser kan klæde ned et outfit.
-V-form: prøve kjoler med et styrter V i front til at fremhæve din attributter. Også, V-formet ryg kan være meget sexet og sofistikeret.
-Blonder: En sort kjole med blonder kan være meget attraktiv og elegant. Hvis kjolen er meget detaljerede, holde dit tilbehør, begrænset og bære klassiske makeup (rød læbestift, mascara og eye-liner).

Cocktail kjoler:
Hvis du vil undgå sorte helt, prøv på cocktail kjoler! Cocktail kjoler kan være sølv, plumb, guld, creme, osv. Iført en stilfuld, farverig kjole vil gøre dig mere mindeværdig, og det er meget mere festligt end sort. For om vinteren, så prøv på kjoler, der er mørk rød, mørk blå, ruby, guld, lilla eller smaragdgrønne.

At vælge en Cocktail kjole:
For at vælge et unikt, sexet cocktail kjole, få en idé om, hvad slags kjoler findes. En simpel online søgning fungerer godt. Overveje kjoler med blonder, mønstre, pailletter og satin. En langærmede kjoler og metalliske er også populære, så ikke vige tilbage fra dem, også kigge efter flotte tekstiler som fløjl og silke.

Hvis du er usikker på, hvad slags sociale arrangementer og særlige lejligheder kalder for en cocktail kjole, bruge de foreslåede retningslinjer nedenfor:

Gange hvor en cocktail kjole anbefales:
-Krydstogtskibe
-Arbejde-relaterede parter (Sørg for, at kjolen er Knælang og ikke for kort)
-Semi-formel
-Nye år
-Jubilæum parter
-Ferie parter
-Velgørenhedsarrangementer
-Middag på en dyr restaurant

Gange hvor en cocktail kjole kan bæres:
-Prom (cocktail kjole designere gør stor, flirtende 2009 prom kjoler)
-Klasse sammenkomster
-Aften bryllupper
-Middag parterne (spørger værten på forhånd)
-Om aftenen ud (til teatret, balletten eller Opera. Bemærk: forskellige dele af den

USA er mere formelle eller mere afslappet end andre)

Arrangementer hvor en cocktail kjoler er ikke anbefales:
-Business middage (ved virksomhedens kultur)
-Jobsamtaler
-Hvidt slips begivenheder
-Quinceanera begivenheder (cocktail kjoler er anderledes end Quinceanera Kjoler)
Nu kan du tage et pust, slappe af, og ser frem til dit næste sociale arrangement. Når du har den grundlæggende sort kjole og en stilfuld cocktail kjole, vil du være indstillet til feste hele natten lang. (Billede:køb billige festkjoler online )

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

• 12/7/2017 - Få din gallakjoler før nytår!

Det er næsten efteråret og vinteren helligdage synes at være langt væk. Du får ind i en rutine i tilbage til skolen: hjemmearbejde, tests, venner, aktiviteter og sport. Med undtagelse af college planlægning, er næste forår sandsynligvis de sidste ting på dit sind. Hvorfor bør du begynde at tænke på en gallakjoler når prom er så langt væk?

Det er ikke kendt af de fleste prom-goers, som de bedste valg er fundet inden nytår. Gallakjoler producenter er allerede shipping kjoler til butikker i oktober for sæsonen kommende prom. Da prom magasiner rammer kioskerne i December, vil mange mennesker allerede har placeret ordrer på de mest populære kjoler. Hvordan kan de komme på tværs af disse nye mønstre, der endnu ikke er i magasiner? Folk begynder at søge online. Som fabrikanten fotos bliver tilgængelige, er det ingen overraskelse at finde mange internet gallakjoler detailhandlere tilføjer nye stilarter på deres hjemmesider i begyndelsen af oktober.

Man kan sige, "prom er måneder væk i maj! Ikke marts nok tid til at finde en gallakjoler?" Hvis du ikke ønsker noget specielt, er svaret ja. Hvis du har jeres hjerte opsat på en bestemt stil eller farve, kan du blive skuffet, hvis du venter.(Billede kredit: gallakjoler online shop)

Hvorfor vil de forsvinde på denne måde? Dette er fordi gallakjoler er en meget sæsonbetonet produkt. Producenter skåret en række kjoler beregnet til følgende forårssæsonen i sensommeren, og de begynder forsendelse dem til butikker i oktober. Baseret på indledende salg, vil fabrikanterne skræddersy de mere populære stilarter starter i februar eller marts. På det tidspunkt har butikkerne afventende ordrer for disse typografier. Produktion af flere gallakjoler stopper, når dette sker. Ingen ønsker usolgte gallakjoler sidder i deres lagre hele sommeren! Det er muligt, at nogle stilarter kan være egner sig til hjemkomst i efteråret, men de fleste af tiden, selv de ikke er tilgængelige indtil på mindst sommer.

Mange skoler har vinteren formals i December, januar og februar, som er derfor de mest populære kjoler kunne være udsolgt eller på ryggen for at tidligt. Fordi gallakjoler er på stativerne tidligt, er mange af dem købt for disse tidligere begivenheder. Også holde inde indre at prom-kjole beslutningstagere sælge over hele verden, ikke bare til amerikanske forbrugere. Mange online gallakjoler detailhandlere sælger globalt, så godt. Konkurrencen om de mest populære kjoler er intens.

En yderligere grund til at købe nu, er, at prom sæsonen starter tidligere på kalenderen. Proms kan afholdes så tidligt som i februar i nogle dele af landet. Simpelthen fordi din prom er i April eller maj betyder ikke nødvendigvis, at alle har så sent en prom. Der er endda nogle proms, der afholdes så tidligt som i midten af December! Det er forbløffende - hvert år i April, vi ender med at håndtere skuffet over kunder, der ikke kan finde "deres" kjole, fordi de ikke indser, at prom magasiner de transporterer omkring blev offentliggjort i December (fem måneder siden).

Hvis du vente til foråret købe en gallakjoler, skal du acceptere uanset stil eller farve er stadig tilgængelige. Hvis du er kræsen eller foretrækker en mere populær stil, bør du overveje at shopping i November og December. Hvis du er stadig usikker på hvad dupsko, Begynd søger online og gennem blade i begyndelsen af oktober, at kompilere god kjole ideer. Når du finder den perfekte stil, så tøv ikke. Snuppe det op, før din konkurrence gør! Få mere info: korte gallakjoler online

 

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

A Propos

Mode tips

Liens

Accueil
Profil
Archives
Amis
Email
RSS
<%LinkTitle%>

Amis

Page 1 sur 23
Précédente | Suivante