BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Fietskleding Accueil | Profil | Archives | Amis
Fietskleding

Afscheid van Jumbo Racing Team, Foss begint aan de reis van Ineos28/11/2023


Er is een klassiek gezegde dat goed gaat: "Er is een tijd om samen te komen en uit elkaar te gaan." Na een lange periode van onderhandelen en communiceren bevestigde Jumbo Racing-coureur Foss dat hij na het einde van het seizoen de overstap maakt naar Team Ineos en tekende hij een driejarig contract bij Team Ineos. Jaar. Dit nieuws zorgde ongetwijfeld voor opschudding in de autowereld en opende een nieuw hoofdstuk voor Foss. Afscheid nemen is niet het einde, maar het begin van een nieuwe reis. Foss zal dat LottoNL-Jumbo wielerkleding uittrekken, zich omdraaien en zich in de armen van Team Ineos werpen, dat INEOS Grenadiers Fietskleding aantrekken en nieuwe uitdagingen en kansen aangaan.


Tijdens zijn drie jaar bij Jumbo Racing voldeed Foss aan de verwachtingen en behaalde hij uitstekende resultaten. Hij won niet alleen het Noorse Nationale Dubbelkampioenschap in 2021, hij was ook de Noorse Nationale ITT-kampioen heren in 2022 en won datzelfde jaar de gouden ITT-medaille voor heren op de Wereldkampioenschappen wielrennen op de weg. Deze erereeks is niet alleen een persoonlijke erkenning van Foss, maar ook een getuigenis van het glorieuze moment van het Jumbo Racing Team. De overstap naar Team Ineos is een nieuw startpunt en een nieuwe uitdaging voor Foss. Team Ineos kijkt uit naar de toetreding van Foss, en het driejarige contract weerspiegelt ook het vertrouwen van beide partijen in de toekomstige samenwerking. De toetreding van Foss zal ongetwijfeld nieuwe vitaliteit en kracht in het Ineos-team injecteren.


Jumbo Racing wil Foss zijn meest oprechte zegeningen overbrengen bij zijn vertrek en hoopt dat hij in zijn toekomstige reis een hoger niveau zal bereiken en een glorieus hoofdstuk zal blijven schrijven. Team Ineos verwelkomt de komst van Foss met oprechte verwachtingen en gelooft dat hij het team meer glorie en overwinning zal brengen. Er zullen altijd momenten zijn waarop we samenkomen en uit elkaar gaan, maar voor Foss is dit een nieuw begin. Ik kijk ernaar uit dat hij blijft schitteren in Team Ineos en een betere toekomst voor zichzelf en het team creëert. Ik zou willen dat de nieuwe reis van Foss vol passie en uitdagingen zal zijn, en ons een spannendere circuitreis zal bieden.


0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Lajovic, de weg van het Bahrain Victory Team naar het kampioenschap21/11/2023


In het Bahrain Victory Team is Lajovic een oogverblindende ster en een onmisbaar lid van de sprinttrein van het team. Sinds zijn eerste seizoen bij het Bahreinse team heeft Lajovic geweldige rijvaardigheden getoond en de prestatie van het verdedigen van het nationale wegkampioenschap met succes volbracht. Zijn uitstekende snelheid en uitstekende prestaties leverden hem de eer op om de Bahrain-Merida fietskleding te dragen. De toevoeging van Lajovic voegt niet alleen een krachtige coureur toe aan het team, maar brengt ook eindeloze verwachtingen bij de fans met zich mee. Zijn gedrag op de baan zorgde er niet alleen voor dat de fans van het team wild juichten, maar zorgde er ook voor dat zijn tegenstanders een enorme concurrentiedruk voelden. Onder leiding van Lajovic is het Bahrain Victory Team een donker paard geworden in de racewereld, dat regelmatig in competities opduikt.


Onlangs heeft de racewereld het laagseizoen ingeluid en kunnen Lajovic en andere coureurs tijdelijk het heilige Goedkope  wielerkledingwinkel uittrekken en hun eigen heerlijke vakantie verwelkomen. Deze periode ontspant niet alleen het lichaam, maar herstelt ook de geest, waardoor deze racers volledig kunnen uitrusten en herstellen na een druk raceseizoen. Maar zelfs buiten het seizoen stopte Lajovic niet met trainen en zichzelf verbeteren. Hij weet dat rust belangrijk is, maar in vorm blijven is nog belangrijker. Gedurende deze periode zal hij zijn fysieke conditie op peil houden en zijn rijvaardigheid op verschillende manieren verbeteren om zich voor te bereiden op de volgende ronde van hevige concurrentie.


Fans kijken ook reikhalzend uit naar de komst van het nieuwe seizoen. Ze kijken ernaar uit om Lajovic en coureurs van over de hele wereld opnieuw hun uitmuntende rijvaardigheden op het circuit te zien tonen en hun eigen glorieuze racefeest te zien creëren. Het nieuwe seizoen wordt een avontuur vol passie en uitdagingen, en Lajovic zal de leider blijven van het Bahrain Victory Team en streven naar meer eer en overwinningen voor het team. In de racewereld is elk seizoen een nieuw begin, vol onbekendheden en verwachtingen. Fans kijken ernaar uit om Lajovic en het Bahrain Victory Team in het nieuwe seizoen hun legende te zien blijven schrijven.


0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 19
Précédent | Suivant