BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerkiiltävät ja erilaiset koripallopaidat Accueil | Profil | Archives | Amis
Tämä on verkkokauppa, joka myy erilaisia koripalloja.

Antetokounmpo on päättänyt voittaa Raptorsin24/5/2019

Tämän vuoden NBA-itäisen konferenssin finaalit ovat olleet erittäin kilpailukykyisiä. Kun Raptors menetti kaksi ensimmäistä peliä peräkkäin, me kaikki ajattelimme, ettemme pystyisi näkemään niiden Toronto Raptors Pelipaita pudotuspeleissä pian. Sitten he nousivat takaisin ja voittivat kolme peliä peräkkäin.

Nyt Bucksin vuoro on passiivinen. Heidän seuraava peli 6 on edelleen Raptorsin kotipeli. Ja Air Canada Centerissä heidän Milwaukee Bucks Pelipaita tulee hyökkäämään. Kaikki Raptors-fanit, jotka ovat siellä, ovat sidoksissa niihin. He ovat yksin. Heidän huippuluokansa Giannis Antetokounmpo ei kuitenkaan ole luovuttanut. Hän on päättänyt voittaa Raptors, ja hän haluaa tuoda pelin kotikaupunkiinsa Milwaukeen.

Hän sanoi, "emme varmasti aio antaa periksi ja seuraava peli tulee olemaan kaikki siitä. Ei ole väliä mitä tilanne on, taistelemme takaisin. Ja me pelaamme seuraavan pelin sellaisella vihalla. näemme meidät täydessä palossa. "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Lillard on erinomainen johtaja21/5/2019

Olen varma, että kaikki NBA-fanit ovat katsoneet eilisen pudotuspelejä. Eilen Warriors voitti Blazers 4-0: n tapaamaan läntisen konferenssin mestaria. Voiton jälkeen he osoittivat meille, että Golden State Warriors Pelipaita on ainoa päähenkilö läntisen konferenssin finaalissa. He ovat voittaneet läntisen konferenssin finaalin viidennen vuoden peräkkäin.

Vaikka Portland Trail Blazers Pelipaita oli varjostettu Warriorsin sarjassa, heillä oli onnistunut kausi. Vaikka heillä ei ollut vahvaa luetteloa, he poistivat Thunderin ja Nuggetit pudotuspeleissä. Kaikki nämä saavutukset ovat erottamattomia Damian Lillardin ponnisteluista. Blazersin johtavana tähtinä hänellä on paitsi erinomaiset taidot myös sitkeä luonne.

Lillard on aina positiivinen ja ahkera. Tämän seurauksena hänen asenne auttaa usein joukkuetoverinsa keskittymään. Hän on erinomainen johtaja. Hänen johdollaan bleiserit ovat antaneet meille monia yllätyksiä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kobe odottaa tämän vuoden itäisen konferenssin finaaliin16/5/2019

Kahden NBA-pudotuspelien jälkeen kaksi itäisen konferenssin finaaliin menevää joukkuetta ovat Bucks ja Raptors. Mielenkiintoista on, että molempien joukkueiden pelipaidoissa on heille kuva pedosta. Näin itäisen konferenssin finaalit kutsutaan myös kahdeksi eläimeksi.

Milwaukee Bucks Pelipaita on kirjailtu peuranpään kuvaan. Heidän iskulause on "pelko hirviä". Ja heidän nykyinen vahvuutensa on todella pelottavaa. Emme ole vielä nähneet kaikkia niiden voimia, koska ne voittavat helposti Pistons ja Celtics pudotuspeleissä kahdella ensimmäisellä kierroksella. Toronto Raptors Pelipaita on brodeerattu kuva dinosauruksen tassusta. He eivät tehneet pudotuspelejä useita vuosia, mutta se muuttui, kun Kawhi Leonard liittyi niihin. Entinen finaali MVP parani merkittävästi niitä. Hänen johdollaan heidän suorituskykyään hämmästytti meitä.

Tämän vuoden itäisen konferenssin finaalit ovat siis niin kilpailukykyisiä, että jopa Kobe Bryant odottaa sitä. Kobe pitää molempien joukkueiden ylimmistä tähdistä: Antetokounmpo ja Leonard. Hän auttoi molempia parantamaan taitojaan aikaisemmin.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Leonard on Raptorsin sankari14/5/2019

Mitä tehdä 4,3 sekuntia jäljellä koripallopelissä? Kun kysytään tätä kysymystä, mielestäni vastaus kaikille on antaa pallolle kaikkein kykenevin pelaaja yhdellä joukkueella. Raptorsille heidän kaikkein kykenevin pelaaja on Kawhi Leonard. Vaikka hänellä on numero kaksi Toronto Raptors Pelipaita, hän on ehdottomasti joukkueiden kyvykkäin sankari.

Raptors ja 76ers pelasivat eeppistä peliä eilen NBA-pudotuspeleissä. He olivat päässeet 3-3 piirustukseen kuuden edellisen pelin jälkeen. Joten seitsemäs peli on niiden sitominen. Vaikka Raptors pelattiin kotikentällä, heidän vastustajansa eivät olleet lainkaan vaikuttaneet. He menivät kaikki ulos kilpailemaan Raptorsin pelaajien kanssa, kun he olivat pukeutuneet Philadelphia 76ers Pelipaita. Ja se osoittautui erittäin kilpailluksi peliksi.

Heidät sidottiin 90-90: ssä 4,3 sekuntia jäljellä, ja Raptorsilla oli pallo. Tässä vaiheessa heidän strategiansa oli selkeä: anna Leonardille pallo. Ja hän ei laskenut heitä. Hän lopetti pelin dramaattisella summeri-beaterilla.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Bucks ovat huipputason joukkue10/5/2019

Aluksi olimme skeptisiä Bucksin kyvykkyydelle, vaikka he päättyivät ensin tavalliseen kauteen. Koska emme ole nähneet Milwaukee Bucks Pelipaita pudotuspeleissä vuosia. Mutta nyt, kun Pistons ja Celtics on poistettu, meidän on uskottava, että he ovat huipputason joukkue.

Ensimmäisten pudotuspelien kierroksella he risteilivät 4-0 voittoon männät. Sitten toisen kierroksen ensimmäisessä pelissä Boston Celtics Pelipaita varjossi ne. Mutta he sääsivät nopeasti hyökkäävän strategiansa, erityisesti heidän ylimmän tähden Giannis Antetokounmpon. Hän lisäsi henkilökohtaista loukkaavaa uhkaansa ja antoi joukkuetoverilleen entistä avoimemmat mahdollisuudet. Lopulta he voittivat neljä peliä peräkkäin ja poistivat vastustajat.

Sitten he pelaavat joko Raptoreja tai 76-luvun itäisen konferenssin finaalissa. Kaksi joukkuetta on nyt sidottu 3-3, ja heillä on voittaja tässä sunnuntai-pelissä 7. Mutta riippumatta siitä, mikä joukkue voittaa, tämän vuoden itäisen konferenssin finaalit ovat erittäin kilpailukykyisiä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Tucker nauttii kestävästä puolustuksesta7/5/2019

Rocketsin pudotuspeleissä Warriorsia vastaan tänä vuonna P.J. Tucker otti tehtäväkseen puolustaa Kevin Durantia. Tämä on erittäin haastava tehtävä. Koska Durant on lähes kaikkivaltias jälkeen Golden State Warriors Pelipaita käytettäessä. Ensimmäisessä kolmessa pelissä hän oli keskimäärin 36,6 pistettä.

Tucker kuitenkin nauttii haasteesta. Ja hän puolustaa Durantia unelmansa. Äskettäisessä ESPN: n haastattelussa hän sanoi: "Minulla on paljon kunnioitusta Durantille, mutta kun käytän Houston Rockets Pelipaita, haluan aina voittaa. Vaikka hän voi pisteet minkä tahansa pelaajan edessä, nautin häntä puolustavasta. ovat olleet kilpailijoita jo kauan.

Kun Tucker aloitti ensimmäisenä vuonna 2012, hän alkoi usein puolustaa kestoa. Joten kaiken tämän ajan jälkeen he tuntevat toisensa hyvin. Vaikka he ovat kilpailijoita pelissä, he kunnioittavat toisiaan tuomioistuimessa.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Durant kiittää Hardenin pelityyliä4/5/2019

James Harden, yllään Houston Rockets Pelipaita, on erittäin hyvä tehdä virheitä saada pisteitä, mikä myös herättää paljon kysymyksiä. Hyvä ystävä, supertähti Kevin Durant on kuitenkin ilmaissut tukensa Hardenille. Durant uskoo, että Harden on erittäin älykäs eikä hän käytä pelityyliään pelaamaan peliä.

"En sanoisi, että Harden hyötyy pelityylistään", Durant sanoi: "Vaikka käytän myös Golden State Warriors Pelipaita, käytämme omia menetelmiäsi pisteiden hankkimiseen. , mutta se ei ole sääntöjen huijaaminen. Se on vain hänen ainutlaatuinen pelityyliään. Ehkä kaikki eivät tykkää hänen pelityylistään, mutta se toimii. En usko, että hän huijaa peliä. "

Durant ja Harden olivat joukkuetoverinsa Thunderissä, ja heillä on hyvät suhteet. Joten Durant tietää Hardenin hyvin. Ja molemmat arvostivat toistensa kykyjä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

NBA: lla on melko vakava tuomarikriisi1/5/2019

Jotta voittaisi pudotuspeleissä, jokainen joukkue tietää, miten voittaa mahdollisimman paljon etuja itselleen. Mutta Rocketsin erotuomari-ilmoitusten toimittaminen liigoille näyttää jääneen rajojen yli. The Athleticin verkkosivuston veteraani-toimittajan Frank Esolan mukaan liigalla on nyt huono vaikutelma Houston Rockets Pelipaita ja ajattelee pitävänsä valituksen.

Rocketsin loputtomat valitukset tuomareista vaikuttavat myös muihin joukkueisiin, kuten Warriorsiin. Joukkueen pelaajat ovat myös epäluotettavia tuomareista. He kiistelevät myös tuomareiden kanssa puolustamaan Golden State Warriors Pelipaita kunniaa. Siksi NBA: lla on nyt melko vakava tuomarikriisi.

Jordania varoitti joukkuetovereitaan vuoden 1998 pudotuspeleissä, "Älä vaivaa tuomaria. Se on erotuomari, joka ohjaa peliä. Jos emme voi hallita suunsa, se antaa pisteitä vastustajillemme ja kaivaa reikiä itsellemme." Mutta nyt, Jordanin sanat on jo pitkään unohdettu.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Tuomarit voivat olla suhteellisen oikeudenmukaisia30/4/2019

Me kaikki tiedämme, että NBA-peleissä on asianajajien tehtävä ylläpitää järjestystä ja oikeudenmukaisuutta. Vaikka he eivät käytä NBA pelipaidat, ne ovat tärkeä osa pelejä. Voivatko ne kuitenkin taata ehdottoman oikeudenmukaisuuden?

Emme nähneet ehdottomasti oikeudenmukaisuutta Warriorsin ensimmäisessä pudotuspelissä Rocketsia vastaan eilen. Peli toi paljon ristiriitoja Golden State Warriors Pelipaita. Monet tarkkailijat, jotka odottivat, että raketit voittavat ajattelevan, että soturit olivat parempia. Lisäksi monet fanit, jotka yllään Houston Rockets Pelipaita, olivat vihaisia tuloksesta. He ajattelivat, että se oli epäoikeudenmukaista, ja Rockets olisi voinut voittaa pelin. Toisin sanoen, voimme kuulla paljon tyytymättömyyttä erilaisissa julkisissa tiedotusvälineissä.

Näin koripallon on tarkoitus olla: se ei ole täysin oikeudenmukainen. Mutta se ei tarkoita, että tuomarit ottavat tietoisesti puolia. He vain tekevät päätöksiä pelistä heidän tietonsa ja kokemuksensa perusteella. Ne voivat olla vain suhteellisen oikeudenmukaisia ja et voi kysyä heiltä lisää.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Durant oppi jotain Beverlysta27/4/2019

Tämän vuoden pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella monet fanit ajattelivat, että soturit poistaisivat helposti Clippersin. Koska Golden State Warriors Pelipaita on tällä hetkellä NBA-taisteluvoiman voimakkain edustaja. Mutta tulokset yllättivät kaikki. Clippersin puolustus on ollut kovaa Warriorsille.

Vaikka Warriors voitti heidät 4-2, Los Angeles Clippers Pelipaita oli suuri yllätys. Erityisesti Patrick Beverleyn puolustus Kevin Durantista oli sarjan huippu. Durant oli keskimäärin vain kymmenkunta pistettä Beverleya vastaan kahdessa ensimmäisessä pelissä. Ja Beverlyn puolustus sai hänet niin kärsimättömäksi, että hänet poistettiin ensimmäisestä pelistä.

Lopulta Durant löysi oikean tavan käsitellä Beverlyn puolustusta. Hän johti Warriorsia läpi vahvan 50 pisteen suorituskyvyn pelissä 6. Pelin jälkeen hän antoi Beverleylle suuren halauksen. Luulen, että hän oppi jotain Beverlysta.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 5
Précédent | Suivant