BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerkiiltävät ja erilaiset koripallopaidat Accueil | Profil | Archives | Amis
Tämä on verkkokauppa, joka myy erilaisia koripalloja.

Kobe rekrytoi Nowitzkin Lakersille22/3/2019

Kobe Bryant ja Dirk Nowitzki ovat molemmat arvostettuja koripalloilijoita, minkä vuoksi niiden NBA pelipaidat ovat niin suosittuja. Ja heillä on jotain yhteistä: he kaikki viettävät koko uransa vain yhden NBA-ryhmän puolesta. Joten puhuttaessa uskollisuudesta ihmiset ajattelevat aina niitä.

Mutta Bryant paljasti äskettäin, että hän oli rekrytoinut nowitzkin lakereille. Tämä oli kesällä 2010, jolloin Nowitzkin sopimus Mavericks n kanssa päättyi ja hänestä tuli vapaa agentti. Sitten Bryant soitti puhelimitse Nowitzkille ja sanoi: "Dirk, kuuntele, tiedän, ettet aio ottaa pois Dallas Mavericks pelipaita. Mutta silti kutsun sinut joka tapauksessa. Joten mitä luulet?"

Nowitzki vastasi, "kyllä, veli, olet oikeassa. Me olemme samat miehet. En jätä tänne, aivan kuten et jätä Lakersia. Meillä tulee olemaan yhdessä joukkueessa kaikki uramme. Arvostan todella kutsua. Se on minun kunniani. Kiitos. "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Daryl Morey kutsui Ray Allenin liittymään Rocketsiin19/3/2019

Vaikka Ray Allen on jäänyt eläkkeelle yli kaksi vuotta, hän ei ole koskaan unohtanut. Ja hän on aina ollut kurinalaista henkilöä. Vaikka hän ei enää käytä NBA pelipaidat, hän silti harjoittaa itseään kunnossa.

Sitä paitsi hän ei luovuta koripalloa. Hän pelasi tämän vuoden NBA-tähti-julkkis-pelissä ja teki 24 pistettä, yhdeksän levypalloa ja viisi avustajaa. Hän on edelleen kunnioitettu 3-pisteen ampuja, jota hän oli aiemmin. Jopa Rockets-johtaja Daryl Morey pitää silti häntä silmällä. Viimeisessä televisio-ohjelmassa Morey ilmaisi halukkuutensa tarjota hänelle Houston Rockets Pelipaita.

"Pidän todella Ray Allenista ja hän pystyy vielä pelaamaan NBA: ssa", Morey sanoi. "Ja hän sopii täydellisesti tiimimme järjestelmään. Niin kauan kuin hän haluaa palata, en epäröi allekirjoittaa häntä 10 päivän sopimuksella tai jopa isommalla."

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Wadella on jo suunnitelma eläkkeelle siirtymisen jälkeen18/3/2019

Monet ihmiset ajattelevat, ettei Dwyane Wade halua jäädä eläkkeelle, koska hän on edelleen hyvässä kunnossa. Hänellä on edelleen mahdollisuus pelata suurta roolia peleissä. Mutta se on todellakin tosiasia, että hän ottaa NBA pelipaidat pois, kun tämä kausi päättyy. Hänellä on jopa suunnitelma eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Hän toivoo vielä, että hänen työnsä liittyy koripalloon eläkkeelle siirtymisen jälkeen. Voit esimerkiksi tulla NBA-ryhmän omistajaksi tai omistajaksi. Ja hän aikoo oppia Earvin Johnsonilta ja Michael Jordanilta. Hän sanoi: "Tiedän, että otan yhden Dwyane Wade Pelipaita pois, mutta se ei tarkoita, että aion olla poissa koripallosta ikuisesti.

"Haluan edelleen auttaa ryhmää kasvamaan ja osallistumaan niiden tärkeisiin päätöksiin. Mutta minun ei tarvitse olla lopullinen päätös, koska se on liian suuri paine. Joka tapauksessa, haluaisin nähdä mahdollisuuksia tässä asiassa. " Wade sanoi.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Antetokounmpo kehittyy toiseen Jamesiin15/3/2019

Lebron James on jo kauan pidetty NBA: n kaikkein kykenevimpänä pelaajana. Tämän seurauksena hänen NBA pelipaidat on yksi liigan tuotemerkkejä. Mutta nyt, brändi purkautuu, koska olemme nähneet hänen voimansa vähenevän. Tällä kaudella hän ei edes voi johtaa Lakersia pudotuspeleihin.

Ja toisaalta toinen supertähti on tarttunut Jamesin vaikutusvaltaan: "Kreikan Freak", jolla on Giannis Antetokounmpo Pelipaita. Syy siihen, miksi antetokounmpo on nimeltään "Greek Freak", on se, että hänen fyysiset ominaisuudet ovat niin erinomaisia. Hänellä on pitkät aseet, vahva ylävartalo ja hämmästyttävä vahvuus. Joten ei ole yllätys, että hän on keskimäärin 27 pistettä ja 12,7 levypalloa tällä kaudella.

Mutta mitä pelottavampaa on, että hän on edelleenkin edistynyt. Kuten Kevin totesi, "ei ole mitään rajaa sille, mitä hän voi tehdä." Siksi uskomme, että hän kehittyy toiseen Jamesiin.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ilman kestoa Warriorsilla on edelleen serkkuja14/3/2019

Soturit ovat ottaneet Rocketsille kolme kertaa niin kauan tällä kaudella. Niiden NBA pelipaidat varjosivat Rocketsin esitys kolmessa pelissä: he kaikki menettivät heille.

He eivät kuitenkaan koskaan anna sisään. He ovat sotureita, kuten sanoo Golden State Warriors Pelipaita. Puolustava mestari joukkue ei koskaan pelkää kohdata haasteita. Eilen he pelasivat raketteja neljännen kerran. Mutta Kevin Durant ei kyennyt pelaamaan tätä peliä, koska nilkka oli nyrjähdynyt. Se ei ollut hyvä uutinen sotureille.

Lopulta he osoittautuivat meille, että ilman kestävyyttä heillä oli edelleen DeMarcus Cousins. Serkut päättivät 27 pistettä, kahdeksan levypalloa ja seitsemän avustaa tässä pelissä. Hän rajoitti Rocketsin rikoksen hyvin korin alle. Keskus kertoi meille, että hän oli edelleen suuri tähti, jota hän oli aiemmin.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Luka Doncic on Real Madridin jalkapallofani12/3/2019

Luka doncic on NBA: n nouseva tähti. Koska hän on edelleen alokas, mutta hänen esityksensä on ylittänyt kaikkien odotukset. Hän on keskimäärin 21,1 pistettä ja 5,6 avustaa per peli. Tämän seurauksena hänen NBA pelipaidat ovat tulleet Mavericksin uudeksi kasvoksi. Koripallon lisäksi hän on kiinnostunut myös jalkapallosta.

Doncic tuli Madridiin pelaamaan Real Madridin miesten koripallojoukkueessa, kun hän oli 13. Joten hän vietti yli kuusi vuotta Real Madridin kanssa ennen kuin meni NBA: han käyttää Dallas Mavericks pelipaita. Real Madrid on kuuluisa ympäri maailmaa jalkapallonsa puolesta. Tämän seurauksena Doncicista tuli luonnollinen Madridin jalkapallofani. Ja hän kiinnittää erityistä huomiota klubin jalkapallouutisiin.

Eilen Real Madrid ilmoitti virallisesti Zidanen paluun päävalmentajaksi. Tämä on hyvä uutinen kaikille Real Madridin faneille, myös Doncicille. Hän otti heti uudelleen vastaan ​​todellisen Madridin lausunnon Zidaneesta onnellisella ilmaisulla. Niin todellinen jalkapallofani pitäisi tehdä!

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Nowitzki: Olen ehkä ollut taidemaalari11/3/2019

Äskettäin Dirk Nowitzki kirjoitetaan uudelleen NBA: n historiaan. Hän sijoittuu kolmanneksi NBA-historiassa, jossa esiintyy 1 505 urakehitystä. Ja mikä vielä hämmästyttävämpää on, että hän käytti Mavericks NBA pelipaidat kaikissa hänen esiintymisissään. Mikä elävä legenda!

Mutta äskettäisessä haastattelussa hän sanoi voivansa tulla taidemaalariksi koripalloilijan sijasta. Koska ennen kuin hän laittoi Dirk Nowitzki Pelipaita, hänen isänsä halusi perimään perheyrityksen. Nowitzkin perhe juoksi tuolloin useita gallerioita ja hänen isänsä oli taidemaalari. Mutta hän ei halunnut olla taidemaalari kuin hänen isänsä. Se, mitä hän todella rakastaa, pelaa koripalloa kuvien piirtämisen sijaan.

Lopuksi Nowitzki päätti olla koripalloilija ja liittyi NBA-luonnokseen. Ja kävi ilmi, että hän teki erinomaisen valinnan. NBA: ssa hän saavutti suuren maineen ja kunnian. Hänen on määrä olla kuuluisan salin hallinto eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Wade teki jotain, mitä James ei tehnyt9/3/2019

NBA-kausi on melkein ohi. Mutta Lakers sijoittui 11. sijalle länsikonferenssissa. Niinpä on selvää, että Lebron James, joka on juuri lyönyt Lakersin NBA pelipaidat tällä kaudella, ei tee pelitilaisuuksia. Tämä on yllättävä tulos, koska viimeistä kertaa hän jäi pudotuspeleihin 14 vuotta sitten, kun hän oli alokas.

Kuitenkin Dwyane wade, Jamesin hyvä ystävä, johti Heatiä pudotuspeleihin tällä kaudella. Se teki Dwyane Wade Pelipaita erittäin suosittua fanien keskuudessa. Koska tämä on hänen viimeinen kausi NBA: ssa, hän jää eläkkeelle tämän kauden lopussa. Mutta hän silti johti Heatin rakentamista pudotuspeleihin. Se, mitä hän on tehnyt, saa meidät ajattelemaan, ettei hänen pitäisi jäädä eläkkeelle.

Samalla tavalla James on johtava rakennusrakentaminen. Mutta nyt järvien pelaajien keskuudessa on suuri luottamus. Niinpä niiden suorituskyky oli niin huono, että he eivät voineet edes tehdä pudotuspelejä. Sitä vastoin wade teki todella jotain, jota James ei tehnyt!

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Bucks tavoittelee mestaruutta tällä kaudella7/3/2019

Bucksin ennätys on ensimmäisellä sijalla tavallisella kaudella ja heistä tulee ensimmäinen liigan joukkue, joka voi saada ottelun. Tällaiset esitykset tekevät niiden NBA pelipaidat erittäin suosittuja. Mutta he eivät ole tyytyväisiä, koska heidän tavoitteena on voittaa mestaruuskilpailu tällä kaudella. Niinpä he allekirjoittivat Paul Gasolin 4. maaliskuuta.

Miksi he tekisivät sen? Koska Bucks on nuori joukkue ja heillä ei ole pudotuspelejä. Vaikka Adetokounmpon nimi ja hänen Giannis Antetokounm Pelipaita ovat nyt liigan tehokkaimpia edustajia, Celtics poisti ne viime vuoden pudotuspeleissä. Vaikka Gasol, joka pelasi 136 pudotuspelejä uransa aikana, on paljon pudotuspelejä. Hänen lisäyksensä antaa varmasti ohjeita Bucksin nuorille pelaajille pudotuspeleissä.

Vaikka Gasol on 39-vuotias veteraani, hän on voittanut kaksi NBA-nimikettä. Hän tietää oikean tavan voittaa mestaruus. Odota ja katso Bucksin suorituskykyä tänä vuonna pudotuspeleissä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Stephen Curry tuhoaa koripallon urheilun5/3/2019

Miten kommentoida Stephen Curryä? Kohta vartija päällään Warriors NBA pelipaidat on aina ollut erityinen läsnäolo NBA. Hänellä ei ole samaa Lebron Jamesin fyysistä kyvykkyyttä tai Yannis Adetokounmpon samaa pelottavaa kykyä, mutta hän voitti heidät kaikilla kolmella pisteenä. Entinen Warriors-valmentaja Mark Jackson sanoi jopa tuhoavan koripallon urheilun.

Miksi hän sanoi sen? Koska tapa, jolla Curry soittaa, muuttaa kaikkien näkemystä koripallopelistä. Hän vakuuttaa kaikki muut, että ainoa tapa voittaa peli on ampua pallo koriin ja saada enemmän pisteitä kuin vastustajat. Joten jos haluat saada lisää pisteitä, ota lisää kolmea osoittinta. Eräänä päivänä hänen nimensä ja hänen Stephen Curry Pelipaita menevät koripallon historiaan, koska nyt kaikki muut joukkueet seuraavat hänen esimerkkinsä ja ampuvat enemmän 3-osoittimia.

Teammate Draymond Green sanoi, "kuten tavaramerkki Jackson sanoi, Curry tuhoaa urheilun. Mutta tämä tuho ei tarkoita erityistä tuhoa. Se tarkoittaa, että hän tekee paljon pelaajia, jotka ajattelevat voivansa tehdä samoin kuin hän."

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 3
Précédent | Suivant