BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

kiiltävät ja erilaiset koripallopaidat Accueil | Profil | Archives | Amis
Tämä on verkkokauppa, joka myy erilaisia koripalloja.

Milwaukee Bucksin huono peli maksoi lopulta pelin9/12/2023

Indiana Pacers voitti Milwaukee Bucksin, eikä se onnistunut etenemään NBA:n keskikauden mestaruuden finaaliin. Giannis Antetokounmpo halusi alun perin todistaa vahvuutensa puolivälissä, mutta hän ei odottanut epäonnistuvansa uudelleen. Kokonaisvoiman lisäämiseksi Damian Lillard puki Milwaukee Bucks Pelipaita ja liittyi heihin, mutta loppu oli silti sama kuin viime kauden pudotuspeleissä. Giannis Antetokounmpo raahasi uupuneen ruumiinsa surullisesti pois stadionilta. Hän ei uskaltanut kohdata yleisön itkuisten fanien silmiä.

Odotuksia täynnä oleva Giannis Antetokounmpo puki koripallo pelipaidat päälle ja astui kentälle kilpailemaan, mutta hän ei odottanut, että lopetus petäisi häntä jälleen. Giannis Antetokounmpo teki vaikeuksia tehdäkseen 37 pistettä 40 minuutissa, kun taas Damian Lillard teki vain 24 pistettä 41 minuutissa. Jos Damian Lillard olisi voinut tehdä enemmän pisteitä rajoitetussa ajassa, Milwaukee Bucks ei olisi hävinnyt Indiana Pacersille yhdeksällä pisteellä.

Viimeisen kolmen minuutin aikana Damian Lillard heitti kaksi vapaaheittoa. Valitettavasti vastustajan hyökkäyskyky oli edelleen vahva palauttaakseen maalin. Viime vuosina Milwaukee Bucksilla on ollut suuria ongelmia taktiikan ja pelaajien vastakkainasettelun kanssa, mikä usein maksoi heille välillisen voiton. Tämän pelin viimeisillä minuuteilla Milwaukee Bucks käytti jälleen virhetaktiikkaa. On sääli, että Indiana Pacers oli jo vartiossa, jolloin Milwaukee Bucksin pelaajien paha mentaliteetti joutui kohtaamaan epäonnistumisen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kevin Durant epäonnistui jälleen LeBron Jamesia vastaan7/12/2023

Kauan odotettu peli on alkanut. Lopulta Los Angeles Lakers eteni välieriin kolmen pisteen voitolla. Kun Kevin Durantin summeri ei voittanut, hän kohtasi onnellisen tappion. LeBron Jamesin ja Kevin Durantin välinen ottelu on tullut yhä harvinaisempaa, joten tämä peli houkutteli liian monta koripallofania katsomaan peliä. LeBron James ja Kevin Durant osoittivat molemmat vahvaa voimaa pelissä, mutta joukkuetovereiden välillä oli pieni voimaero.

LeBron James Anthony Davisin avulla antoi Los Angeles Lakersille viimeisen mahdollisuuden edetä. Kaikki Los Angeles Lakers Pelipaita pukeneet fanit juhlivat onnellisesti. Loppujen lopuksi voitto ei ole helppoa nykyiselle joukkueelle. Olipa kyseessä LeBron James tai Tranter, he molemmat pitävät tätä peliä erittäin tärkeänä. Loppujen lopuksi heidän uransa on edennyt viimeiseen vaiheeseen.

Viimeisellä neljänneksellä Kevin Durantin polvi osui lattiaan ja hänen jalkansa nyrjähti, mutta hän vaati silti seisomaan ja taistelemaan. Kevin Durant tietää erittäin hyvin, että tämä Phoenix Suns Pelipaita edustaa viimeistä pysähdystä, voiko hän voittaa mestaruuden. Los Angeles Lakersin vahvaa puolustustaktiikkaa vastaan Kevin Durant käytti ennennäkemättömiä kykyjä vastatakseen. Lopulta, kun Kevin Durant missasi kolmipisteen, hän jätti pelin turhautuneena.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Tyrese Haliburton tekee uransa ensimmäisen kolmoistuplan5/12/2023

Tämän vuoden NBA-peleissä on ollut liikaa upeita käänteisiä hetkiä. Indiana Pacers voitti Boston Celticsin 122-112. Tyrese Haliburton käytti nro 0 -Halvat NBA Pelipaidat palautumattomalla vartalollaan. 40 minuutin sisällä Tyrese Haliburtonin pelattua hän työskenteli lujasti saavuttaakseen uransa ensimmäisen kolmoistuplan. Kun kaikki seitsemän Indiana Pacersin pelaajaa tekivät kaksinumeroisia maalinsa, he voittivat urheasti mahtavat kilpailijansa Boston Celticsin.

Tyrese Haliburton jätti yhden ottelun väliin Indiana Pacersin oikosulussa sairauden vuoksi. Tässä kireässä kilpailussa sijoituksista Tyrese Haliburton ei halua Indiana Pacersin putoavan uudelleen. Hän haluaa edetä tällä kaudella pudotuspeleihin. Indiana Pacersin tilanne on ollut suhteellisen huono viime vuosina. Aina kun he saavuttavat erinomaisia tuloksia, heidän pääpelaajansa loukkaantuvat vakavasti ja ovat poissa. Viimeisessä pelissä Tyrese Haliburton loukkaantui yhtäkkiä, mikä pelotti monia faneja. Fanit pelkäävät, että Tyrese Haliburton ei voi enää käyttää Indiana Pacers Pelipaita ja kilpailla, ja joukkueen kirous toistuu?

Tällä kaudella Boston Celtics kutsui Holidayn liittymään alkuperäiseen kokoonpanoonsa. Boston Celticsin nuorten pelaajien vahvuus ei ole vielä täysin integroitunut, ja heidän välillään on edelleen tiettyjä mentaliteettieroja. Boston Celticsin pelaajat näyttävät olevan melko vahvoja, mutta heidän keskuudessaan ei ole yhtenäisyyttä. Kun joukkue kohtaa voimakkaan vihollisen, heidän vauhtinsa on selvästi epäedullisessa asemassa. Indiana Pacersin pelaajien yhteisillä ponnisteluilla he etenivät puolivälieriin kauden puolivälissä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kevin Durant opetti huolellisesti Devin Bookeria parantamaan kykyjään pelin aikana30/11/2023

Toronto Raptors katkaisi Phoenix Sunsin 7 ottelun voittoputken, ja joukkue hävisi lopulta 105-112. Kun Kevin Durant oli levännyt kolme peliä, hän puki jälleen Phoenix Suns Pelipaita kilpaillakseen. Yllättäen hän hävisi pelin. Kevin Durant teki 30 pistettä 35 minuutissa, kun taas Devin Booker teki vain 8 pistettä 32 minuutissa tuntemattomista syistä. Phoenix Suns pelasi erittäin kovaa koko pelin ajan. Toronto Raptors tukahdutti heidät suurimman osan pelistä, eivätkä he pystyneet näyttämään tehokasta vahvuuttaan.

Tässä pelissä Phoenix Sunsin fanit ovat huolissaan Devin Bookerin jalkojen tilasta. Toisella neljänneksellä Devin Booker jätti pelin yhtäkkiä ja palasi myöhemmin penkille. Kolmannella neljänneksellä Devin Bookerin epäiltiin olevan jalka nyrjähdys, ja hän ontui takaisin penkille. Sitten hän palasi pukuhuoneeseen tutkittavaksi ja palasi peliin. Devin Bookerin vamman tarkkaa laajuutta ei ole vielä määritetty, mutta nykyinen Phoenix Suns ei varmasti selviä ilman häntä. Jos Devin Booker ei voi enää pukea koripallo pelipaidat ja kilpailla, myös Kevin Durantilla on edessään vaikea aloitus kamppailulle.

Kevin Durant on erittäin hyvä johtaja. Hän tekee aina aloitteen antaakseen Devin Bookerille enemmän hallintaa pelissä. Loppujen lopuksi, jos joukkue haluaa olla menestyvä ja vahva, se ei varmasti ole pulaa nuorten pelaajien vahvuudesta. Kevin Durant tuntee selvästi Devin Bookerin mahdollisuudet, mutta hänen joukkuetovereiltaan puuttuu vielä tietty määrä kenttäkokemusta ja itseluottamusta. Jos Kevin Durant haluaa johtaa Phoenix Sunsin uudelleen finaaliin, Devin Bookerin vahvuus määrää suoraan tuloksen, joten hänen on autettava joukkuetovereitaan parantamaan kykyjään runkosarjan aikana.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Philadelphia 76ersin nuori pistevahti Tyrese Maxey voi hyvin28/11/2023

NBA:n runkosarjan 17 kierroksen jälkeen Philadelphia 76ers sijoittui itäisen konferenssin neljänneksi erinomaisilla tuloksilla. Philadelphia 76ersin tulokset ovat tällä kaudella samat kuin viime kaudella, ja joukkueen vahvuus on edelleen hyvässä kunnossa. Tällaisten tietojen tuottaminen sai ihmiset myös ymmärtämään ongelman, eli James Hardenin vahvuudella ei ole merkitystä. Kun James Harden riisui Philadelphia 76ers Pelipaita ja lähti, Tyrese Maxey otti vartijan tehtävät.

Tyrese Maxey oli Philadelphia 76ersin valitsema pelaaja 21. sijalla vuoden 2020 ensimmäisellä kierroksella, ja joukkue antoi hänelle jopa 0-koripallo pelipaidat. Kolmen vuoden jatkuvan harjoittelun jälkeen 23-vuotias 188 senttimetriä pitkä pistevahti Tyrese Maxey voi nyt olla täysin yksin pelissä. Philadelphia 76ersin voitossa 138-94 Los Angeles Lakersia vastaan Tyrese Maxey teki 31 pistettä 36 minuutissa auttaakseen joukkuetta voittamaan vastustajansa.

Los Angeles Lakers hävisi Philadelphia 76ersille ensimmäistä kertaa 44 pisteellä, ja LeBron James teki ennätyksen uransa suurimmasta tappiosta. Nuorten pelaajien aikakausi on vihdoin korvannut vanhemman sukupolven pelaajat kentällä, ja Los Angeles Lakersin on vaikea saada etua pelissä. Los Angeles Lakers haluaa edelleen luottaa vanhojen pelaajiensa vahvuuteen tilanteen vakauttamiseksi, kun taas muut joukkueet ovat hiljalleen alkaneet luottaa nuorten pelaajiensa vahvuuteen säilyttääkseen voittotilanteen. Los Angeles Lakersin nykyinen jäännöskokoonpano tekee kokoonpanon kiertämisestä erittäin vaikeaa, joten kuinka he voivat voittaa voimakkaan Philadelphia 76ersin.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kevin Durant ja Stephen Curry kävivät ensimmäisen kiistansa vastustajina23/11/2023

Kauan odotettu välienselvittely Golden State Warriorsin ja Phoenix Sunsin välillä on vihdoin käynnissä, ja tällä kertaa Kevin Durant ja Stephen Curry ovat mukana pelissä. Muutama vuosi sitten kahdella pääpelaajalla oli yllään sama koripallo pelipaidat. Nyt he työskentelevät ahkerasti eri tehtävissä. Phoenix Suns voitti lopulta Golden State Warriorsin 123-115, ja Kevin Durant poistui kentältä tyytyväisenä hymyillen. Nyt Kevin Durant on itsevarmempi pukeessaan Phoenix Suns Pelipaita. Hän on osoittanut, kuinka pätevä hän on voimallaan.

Tämän pelin aikana Phoenix Suns soitti jopa tribuutivideon Chris Paulille. Vaikka Chris Paulilla on nyt yllään Golden State Warriors Pelipaita, hän johti Phoenix Sunsin läntisen konferenssin mestaruuteen kaksi vuotta sitten. Olipa kyseessä Phoenix Suns tai Chris Paul, mestaruuden kunnia on heille liian tärkeä, mutta valitettavasti kumpikaan osapuoli ei ole kyennyt toteuttamaan tätä unelmaa. Phoenix Suns hylkäsi Chris Paulin unelmansa vuoksi, ja hän on liittynyt Golden State Warriorsiin saman unelman takia.

Tämän pelin Chris Paulin tapauksen lisäksi Kevin Durant ja Stephen Curry kävivät ensimmäistä kertaa sanallisen taistelun vastustajina. Kevin Durant murtautui läpi levypallon edestä ja aiheutti virheen Stephen Currylle. Kaksi miestä huusivat kiivaasti, eikä kumpikaan osapuoli ollut halukas tekemään kompromisseja. Phoenix Suns käänsi Golden State Warriorsin johtoon, ja Stephen Curry poistui kentältä vastahakoisesti. Kun Devin Booker ja Kevin Durant tekivät peräkkäisiä vapaaheittoja, Phoenix Suns sinetöi voiton suoraan.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

San Antonio Spursilla on tällä kaudella vain kolme voittoa21/11/2023

Runkosarjan 14 kierroksen jälkeen itäisen konferenssin perussijoitukset eivät ole juurikaan muuttuneet viime kaudesta. Läntisen konferenssin sijoitukset ovat muuttuneet paljon viime kaudesta, kun Portland Trail Blazers, Memphis Grizzlies ja Los Angeles Clippers putosivat kaikki kymmenen parhaan joukosta. Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder ja Dallas Mavericks etenivät kaikki läntisen konferenssin viiden parhaan joukkoon. Kun jokainen joukkue hankki uusia pelaajia, he kohtasivat erilaisia tilanteita.

Kun jokaisella joukkueella oli maaginen kohtaus, San Antonio Spurs toi ihmisille suurimman yllätyksen. Nykyisellä 14 kierroksella San Antonio Spurs on voittanut vain Houston Rocketsin ja Phoenix Sunsin. Houston Rockets oli viime kaudella ainoa joukkue, joka kilpaili San Antonio Spursin kanssa viimeisestä sijasta, joten joukkueen on voitettava tämä vastustaja ja kerrottava hänelle joukkueensa vahvuudesta. San Antonio Spursilla on vielä kaksi voittoa Phoenix Sunsia vastaan, koska Victor Wembanyama ei halua hävitä Kevin Durantille.

Kaikki tietävät, että Victor Wembanyaman fyysinen etu on hyvin samanlainen kuin Kevin Durantilla, joten kun hän puki San Antonio Spursin ykkös koripallo pelipaidat osallistuakseen näihin kahteen peliin, hänellä oli vain halu voittaa. 19-vuotias Victor Wembanyama näyttää piilottaneen voimansa, ikään kuin odottaen tilaisuutta. San Antonio Spursilla on todennäköisesti toinen yhdeksän ottelun tappioputki tällä kaudella, ja joukkue haluaa uuden mahdollisuuden draft-valinnassa. Jos toinen pelaaja, jolla on ykkönen, pukee ylleen San Antonio Spurs Pelipaita ja liittyy joukkueeseen, tämä joukkue voi nousta uudelleen seuraavan viiden vuoden aikana.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Taistelukohtaus puhkeaa Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves -ottelussa16/11/2023

Nykyisellä Golden State Warriorsilla ei ole edessään vain neljän ottelun tappioputki, vaan joukkue on myös menettänyt monia avainpelaajia. Stephen Curry loukkaantui eikä pystynyt jatkamaan Golden State Warriors Pelipaita yllään, joten joukkueella oli konflikti Minnesota Timberwolvesin kanssa, minkä seurauksena Draymond Green ja Klay Thompson joutuivat myös pelikieltoon. Stephen Curry, joka seurasi peliä kotona, oli suoraan levoton. Hän ei tiennyt, että hänen joukkuetoverinsa käyttäytyisivät niin hulluna tässä erityisessä tilanteessa.

Minnesota Timberwolves on käyttänyt täysin voimansa tällä kaudella ja joukkue on melko voimakas. Tällä hetkellä Minnesota Timberwolves on voittanut seitsemän peräkkäistä ottelua ja on läntisen konferenssin toisella sijalla. Itse asiassa viime kaudesta lähtien yleisö on epämääräisesti tuntenut, että Minnesota Timberwolvesin vahvuus on noussut. Valitettavasti runkosarjassa oli jäljellä vain muutama kaksintaistelu, eikä heillä ollut tarpeeksi aikaa harjoitella.

Koko kesän nämä Minnesota Timberwolves Pelipaita pukeneet pelaajat jatkoivat yhteistyötä harjoituspeleissä, ja he lopulta kehittivät oman muodostelmansa uudella kaudella. Golden State Warriors oli liian innokas voittamaan pelin, joten tappiotilanteita vastaan pelaajat eivät lopulta pystyneet hallitsemaan tunteitaan hyvin. Golden State Warriors hävisi Minnesota Timberwolvesille 101-104, ja kaksi pääpelaajaa joutui pelikieltoon konfliktien takia. Sitten joukkueen on luotettava Chris Pauliin, joka johtaa peliä ja hallitsee peliä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

James Hardenin murhe siirtymisen jälkeen Los Angeles Clippersiin14/11/2023

Nyt James Hardenista on tullut vitsi. Riippumatta siitä, minkä koripallo pelipaidat hän pukee ylleen, joukkueen suorituskyky heikkenee varmasti. Kun Philadelphia 76ers jätti James Hardenin, joukkueen sijoitus nousi itäisen konferenssin kärkeen. James Hardenin lisäyksen ansiosta Los Angeles Clippers ei vain kohdannut ensimmäistä viiden ottelun tappioputkeaan viiteen vuoteen, vaan myös putosi 11. sijalle läntisessä konferenssissa. Tällä pelikierroksella Los Angeles Clippers hävisi liigan huonoimman ennätyksen tehneelle Memphis Grizzliesille 101-105. Fanit olivat täysin pettyneitä.

James Harden tunsi olonsa sanoinkuvaamattoman surulliselta, kun hän ihmetteli, mitä hänen uralleen oli tapahtunut. Viime päivinä James Harden ei ole päättänyt lähteä ulos. Sen sijaan hän istuu kotona ja ajattelee syvästi Houston Rockets Pelipaita, jota hän kerran käytti. James Harden ei osannut kohdata tilannetta Los Angeles Clippersissä. Hän ei koskaan uskonut, että hänen liittymisensä vaikuttaisi joukkueen suorituskykyyn. James Harden on pomppinut kolmen joukkueen välillä viime vuosina, eikä hän todellakaan halua vaihtaa joukkuetta uudelleen puettuaan Los Angeles Clippers Pelipaita.

Nyt James Harden on hieman negatiivinen. Hän uskoo, että hän saattaa todella kaipaa mestaruutta. Elämässä mitä kovemmin tavoittelet joitain asioita, sitä useammin et saa niitä. Ennen James Harden halusi vain toteuttaa unelmiaan omien ponnistelujensa kautta. Hän tunsi, että kaikki hänen ponnistelunsa palkittaisiin lopulta. Nyt totuus on, että James Harden on tehnyt suuren vitsin, ja hän on saanut itsensä vihaamaan ihmisiä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Golden State Warriorsilla on tällä hetkellä vaikeuksia voittaa Denver Nuggets9/11/2023

Uudella NBA-ottelukierroksella Denver Nuggets voitti Golden State Warriorsin 108-105, mikä oli pelin hyvin normaali päätös. Kun ihmiset näkivät Los Angeles Lakersin häviävän Houston Rocketsille 94-128, heidän mentaliteettinsa murtui täysin. Sen jälkeen kun Houston Rockets teki pieniä muutoksia tänä kesänä, se on voittanut neljä peräkkäistä peliä uudella kaudella ja edennyt läntisen konferenssin kuuden parhaan joukkoon. Golden State Warriors ja Denver Nuggets ovat molemmat suhteellisen vakaita joukkueita uudella kaudella, ja tämä ottelu antoi heille myös mahdollisuuden nähdä omat vahvuutensa selkeästi.

Nikola Jokicin voima on todella vahvistumassa, ja hän näyttää yhä voimakkaammalta pukeessaan Denver Nuggets Pelipaita. Samalla peliajalla Nikola Jokic teki 35 pistettä ja Stephen Curry vain 23 pistettä. Tämä ryhmä nuoria Denver Nuggetsin pelaajia on jopa parempi kuin viime kaudella. Jokainen pelaaja osallistui peliin noin 30 minuuttia ja teki kaksinumeroisia pisteitä. Nykyisellä Denver Nuggetsilla voidaan sanoa olevan erittäin vahvoja pelaajia kahden tai kolmen pelaajan sijaan.

Kokettuaan tämän kaksintaistelun Denver Nuggetsin kanssa Golden State Warriors kohtasi voiman riittämättömyyden ongelman suoremmin. Pelaajien osalta kaikki Denver Nuggetsin pelaajat ovat parhaimmassa iässään, he ovat kaikki noin 25-vuotiaita. Niin kauan kuin Denver Nuggets säilyttää tämän kokoonpanon tällä kaudella, mikään joukkue ei ehkä pysty kilpailemaan heidän kanssaan, kun he käyttävät koripallo pelipaidat samanaikaisesti. Golden State Warriors työskenteli kovasti Denver Nuggetsia vastaan, mutta valitettavasti se hävisi kolmella pisteellä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 33
Précédent | Suivant