BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

kiiltävät ja erilaiset koripallopaidat Accueil | Profil | Archives | Amis
Tämä on verkkokauppa, joka myy erilaisia koripalloja.

Nikola Jokić odottaa kahdeksanvuotista All-NBA-joukkuetoveriaan3/6/2023

Kuka on Denver Nuggetsin nousun takana, Jamal Murray vai Nikola Jokić? Monien denverilaisten mielissä Nikola Jokić on Denver Nuggets Pelipaita tiedottaja, ja hän on odottanut joukkuetoveriensa kasvamista. Nikola Jokić liittyi Denver Nuggetsiin vuonna 2015. Kahdeksan vuotta on kulunut, eikä hän koskaan ajatellut luopuvansa joukkueesta. Kun Jamal Murray esiintyi huonosti kahdella kaudella 2019-2021, Nikola Jokić on rohkaissut joukkuetovereitaan kasvamaan, ja heillä on vielä keskeneräisiä unelmia toteuttamatta.

Tämän kauden Denver Nuggetsia voidaan kutsua täydelliseksi yhdistelmäksi, ja pelaajien suorituskyky joukkueen jokaisessa asemassa on erityisen vakaa. Denver Nuggets ei tee kaikkia pisteitä yhdelle pelaajalle kuten muut joukkueet, mutta kaikki pelaajat tekevät hyviä tuloksia. Kun jokainen pelaaja joukkueessa voi pukea koripallo pelipaidat saavuttaakseen yhtenäisyyden mentaliteetin, hän saavuttaa varmasti erinomaisia tuloksia pelissä.

Nikola Jokićin henkilökohtaiset tilastot ovat erittäin hyviä joka kausi, mutta hän ei ole pystynyt johtamaan Denver Nuggetsia mestaruuteen. Nikola Jokić ymmärtää joukkueen vahvuuden tärkeyden erittäin hyvin, joten hän odotti kahdeksan vuotta ja ohjasi lopulta joukon joukkuetovereita, joilla oli vertailukelpoinen vahvuus. Denver Nuggets on jo voittanut ensimmäisen pelinsä finaalissa, joten onko heillä seuraavaksi jännittävämpiä esityksiä?

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Golden State Warriors on valmis antamaan Klay Thompsonille vain kahden vuoden jatkoajan1/6/2023

Kun Golden State Warriors hävisi pudotuspeleissä Los Angeles Lakersille, kaikkien pelaajien arvo laskee ehdottomasti. Klay Thompson hylkää parhaillaan Golden State Warriorsin kahden vuoden tarjouksen ja haluaa suurempaa sopimusta. Golden State Warriors tarjosi kahdeksi vuodeksi 45 miljoonan dollarin jatkoa, kun taas Klay Thompson halusi neljän vuoden 120 miljoonan dollarin sopimuksen. Golden State Warriors käytti paljon rahaa Stephen Curryn sopimuksen uusimiseen viime vuonna. Joukkueen on vaikea tarjota Klay Thompsonille yli 100 miljoonan sopimusta. Loppujen lopuksi Golden State Warriorsin on vielä rekrytoitava nuoria pelaajia liittymään ja kouluttamaan heitä. Kun palkkakattoa ei voida saavuttaa, joukkue joutuu vaikeampaan tilanteeseen.

Klay Thompson ei ole ollut parhaimmillaan sen jälkeen, kun hän toipui vakavasta loukkaantumisesta viime kerralla. Golden State Warriors ei ole halukas täyttämään pelaajan omistautumista, joten he ovat edelleen valmiita antamaan Klay Thompsonille sopivan jatkosopimuksen. Jos Klay Thompson ei halua jatkaa pelaamista Golden State Warriors Pelipaita, uskon, että joukkue vaihtaa hänet. Loppujen lopuksi Klay Thompsonin vahvuus on heikentynyt. 33-vuotiaana hän pukee koripallo pelipaidat ylleen kilpaillakseen, ja parhaaseen tilaan on vaikea palata.

Klay Thompsonin vahvuuden parantamiseksi joukkuetoverit Stephen Curry ja Andrew Wiggins ovat tehneet täysin yhteistyötä hänen taktiikansa kanssa, mutta valitettavasti joukkue kokonaisuudessaan ei ole niin vahva kuin odotettiin. Golden State Warriors voitti viime kaudella mestaruuden ilman Klay Thompsonia. Tällä kaudella Golden State Warriors muutti pelaajien asemaa, mikä antoi Klay Thompsonille enemmän mahdollisuuksia hyökätä ja ampua, mutta heikensi joukkueen vahvuutta. Joten Golden State Warriors ei todellakaan tarvitse Klay Thompsonia, eikä joukkue todellakaan tarvitse häntä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kaikki Miami Heat on kokenut tällä kaudella30/5/2023

Miami Heat on edennyt finaaliin kolmen vuoden jälkeen, ja tällä kertaa se kohtaa Denver Nuggetsin. Kauden 2019–2020 finaalissa Miami Heat kohtasi Los Angeles Lakersin ja lopulta hävisi. Miami Heat pääsi viime kaudella jälleen itäisen konferenssin finaaleihin, mutta hävisi Boston Celticsille. Viime kauden tappion edessä Miami Heat ei halunnut hävitä samalle vastustajalle uudelleen, joten he voittivat epätoivoisesti seitsemännen pelin.

Kuten sanonta kuuluu: Pelätyin asia on epäonnistua finaalissa, mikä vaikuttaa vakavasti pelaajien mentaliteettiin ensi kaudella. Tämän kauden alussa Miami Heatin pelaajat ovat olleet hitaassa tilassa ja heidän tuloksensa ovat pohjalla. Viimeisen kolmen vuoden aikana Miami Heat on päässyt pudotuspeleihin Jimmy Butlerin johdolla, mutta epäonnistui yhä uudelleen. Tällaisen tilanteen edessä yksikään Miami Heat Pelipaita pukeutuneista pääpelaajista ei päättänyt lopettaa. He uskoivat, että Jimmy Butler voisi luoda ihmeen.

Kesästä 2022 alkaen Miami Heatin johtajilla on ajatus jälleenrakennuksesta. He uskovat, että tämän pelaajaryhmän on vaikea voittaa mestaruutta uudelleen. Myöhemmin, tietämättä mitä joukkueen ja pelaajien välillä tapahtui, Miami Heat ei vaihtanut yhtään pelaajaa. Jimmy Butler tietää joukkueen aikeet erittäin hyvin, joten hänen on annettava joukkuetoveriensa taistella lujasti lopullisen selviytymisen puolesta. Kun Miami Heat ei saavuta hyviä tuloksia tällä kaudella, se ei voi enää pukea päälle samaa koripallo pelipaidat ja tehdä lujasti töitä saman tavoitteen eteen. Joten Jimmy Butlerin rohkaisulla Miami Heat taistelee askel askeleelta vuoden 2023 aikataulussa päästäkseen lopulliseen paikkaan ja edetäkseen pudotuspeleihin.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

LeBron James, 38, saavuttaa edelleen uusia tilastoja NBA:ssa27/5/2023

Kun Los Angeles Lakers putosi Denver Nuggetsin toimesta, 38-vuotiaan LeBron Jamesin eläkkeelle jääminen aiheutti kiivasta keskustelua. NBA:n historiassa monet suuret koripalloilijat ovat päättäneet jäädä eläkkeelle noin 38-vuotiaana tai heidän voimansa ovat heikentyneet. LeBron Jamesin suorituksesta tämän kauden pudotuspeleissä päätellen hänen vahvuutensa on edelleen melko voimakas. Vaikka LeBron James ei tietenkään pysy rytmissä pelin toisella puoliskolla, hänen suorituskykynsä pelin ensimmäisellä puoliskolla on edelleen erittäin hyvä.

Kun LeBron James tekee maalin pudotuspeleissä tällä kaudella, hän voi jatkaa pelaamista kentällä hyvin. Huhujen mukaan LeBron Jamesille leikataan tänä kesänä oikean jalan repeämä jänne, jota hän on lykännyt pitkään. LeBron James on käyttänyt urallaan kolmea eri koripallo pelipaidat, joten aikooko hän lopettaa Los Angeles Lakersin kanssa?

Jos LeBron James päättää jäädä eläkkeelle pukeutuneena Los Angeles Lakers Pelipaita, numeron 6 jälkeen ei ehkä ole yhtään pelaajaa, joka haluaisi käyttää sitä. Loppujen lopuksi numero edustaa pelaajan loistavia historiallisia saavutuksia, ja uudet pelaajat pelkäävät näkymätöntä painetta sydämensä pohjasta. 38-vuotias LeBron James voi johtaa Los Angeles Lakersin jälleen läntisen konferenssin finaaleihin, ja hän on luonut ihmeen. LeBron Jamesin tämän kauden tietojen perusteella hän teki keskimäärin 29 pistettä per peli, mikä on ennätys, jota kukaan muu pelaaja ei ole koskaan saavuttanut.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Denver Nuggets ei pysty voittamaan Los Angeles Lakersia franchising-finaalissa25/5/2023

Vuoden 2009 läntisen konferenssin finaaleissa Kobe Bryant teki 41 pistettä kääntääkseen pelin kotivoitossa Denver Nuggetsia vastaan. LeBron James kamppaili myös tehdäkseen 40 pistettä, mutta valitettavasti hän ei voittanut peliä. Los Angeles Lakers pyyhkäisi Denver Nuggetsin 0-4 läntisen konferenssin finaalissa tällä kaudella, eikä heillä ole toivoa voittaa yhtäkään näistä peleistä. Kolme vuotta myöhemmin tuo nro 24 Kobe Bryant Pelipaita on edelleen fanien suosikki, ja hänen uransa on tallennettu videolle uuden sukupolven koripallofaneille.

Los Angeles Lakersin ja Denver Nuggetsin välinen ottelu vuonna 2009 on NBA:n historian klassisin kohtaus. Runkosarjassa Los Angeles Lakers sijoittui läntisen konferenssin ensimmäiseksi ja Denver Nuggets toiseksi, joten näiden kahden joukkueen vahvuus on erittäin vahva. Koska Chauncey Billups puki myös Denver Nuggets Pelipaita liittyäkseen, joukkueen kokonaisvoima on parantunut eniten. Kobe Bryant on hyvin tietoinen vastustajan vahvuudesta, joten kahdessa ensimmäisessä ottelussa hän ei uskaltanut olla laiskoja ajatuksia.

Denver Nuggetsin kotikenttä on aina tunnettu paholaisen kotikenttänä, ja vastustajien on vaikea pelata onnistunutta vastahyökkäystä tällä kentällä. Kobe Bryant valloitti koko yleisön pelissä, ja jopa hänen vastustajansa Carmelo Anthony oli syvästi vaikuttunut. 14 vuotta on kulunut, Los Angeles Lakers ei luonut enää ihmettä, ja LeBron Jamesin pettynyt hahmo katosi vähitellen ihmisten silmistä. Kobe Bryant on kuollut, eikä hän todennäköisesti tule takaisin, ja Carmelo Anthonyn mestaruusunelma on aina pysynyt vuonna 2009, koska hän ei ole pystynyt toteuttamaan mahdollisuutta edetä finaaliin uudelleen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Denver Nuggets voitti Los Angeles Lakersin 4-0 läntisen konferenssin finaalissa23/5/2023

LeBron James yritti tehdä 40 pistettä, mutta ei lopulta vaihtanut voittoon. Los Angeles Lakers putosi läntisen konferenssin finaalissa 0-4 Denver Nuggetsille. Los Angeles Lakers voi edetä läntisen konferenssin finaaliin tällä kaudella, sitä pidetään erittäin onnekas asia, joten fanit eivät ole paljoa pahoillani. Denver Nuggets sijoittui runkosarjan ensimmäiseksi läntisessä konferenssissa, joten on normaalia voittaa seitsemänneksi oleva Los Angeles Lakers.

Denver Nuggets rikkoi sääntöjä tällä kaudella, kun se voitti lopulta Los Angeles Lakersin. Nikola Jokic hyppäsi ilosta Denver Nuggets Pelipaita, kun hänen kauan odotettu unelmansa päästä finaaliin toteutui vihdoin. Tämän Denver Nuggets -pelaajien ryhmän vahvuus on todella vakaa, ja näiden viiden välinen pistemäärä voi aina olla kaksinumeroinen. Kentavious Caldwell-Pope, Michael Porter Jr ja Aaron Addison Gordon käyttivät myös mahdollisuudet hyvin antamatta vastustajilleen paljon mahdollisuuksia hyökätä.

Pelin jälkeen LeBron James riisui Los Angeles Lakers Pelipaita ja hyväksyi haastattelun. Hän sanoi turhautuneena: Olen erittäin iloinen voidessani olla tällä kaudella läntisen konferenssin finaalissa. Hänen mielestään Denver Nuggets on erittäin vahva vastustaja. Voimme taas verrata toisiamme. Los Angeles Lakers ei voi voittaa Denver Nuggetsia yksin LeBron Jamesin ja Anthony Davisin voimalla. Joukkueen nuoret pelaajat eivät menestyneet hyvin välierissä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Mitä Jamal Murray voi tuoda Denver Nuggetsille kolme vuotta myöhemmin20/5/2023

Jamal Murray, joka sai ihmiset odottamaan kolme vuotta, osoitti vihdoin voimansa tällä kaudella. Vuonna 2019 Denver Nuggets tarjosi Jamal Murrayn pitämiseksi viiden vuoden jatkosopimuksen 170 miljoonan dollarin maksimipalkalla. Tuolloin monet ihmiset ajattelivat, että Denver Nuggetsin tarjoama palkka oli liian korkea. Pelaajalla, joka oli juuri läpäissyt tulokassopimuksensa, ei pitäisi saada niin paljon palkkaa.

Vuonna 2020 Jamal Murray on erilaisten kyseenalaisten asenteiden alla, ja hän tuntee itsensä täynnä painetta joka kerta, kun hän pukee Denver Nuggets Pelipaita kilpaillakseen. Ehkä juuri tämän paineen alaisena Denver Nuggets eteni uudelleen läntisen konferenssin finaaleihin sillä kaudella, mutta valitettavasti joukkue lopulta hävisi Los Angeles Lakersille. Jamal Murray jättää väliin koko kauden 2021 vasemman polvensa repeytyneen ACL:n vuoksi Golden State Warriorsia vastaan. Tuolloin kaikki olivat erittäin huolissaan Jamal Murrayn loukkaantumisesta peläten, että nuori pelaaja menettäisi toivonsa tehdä parhaansa uudelleen.

Kaudella 2022-23 Jamal Murray puki vihdoin taas koripallo pelipaidat päälle, ja hänen suoritusnsa pelissä on melko vakaa. Kävittyään hitaasti läpi tusina peliä, Jamal Murray alkoi sopeutua vauhtiin ja intensiteettiin, ja havaittiin, että loukkaantumiset eivät vaikuttaneet vakavasti hänen vahvuuteensa. Loppujen lopuksi Jamal Murray oli vain 24-vuotias loukkaantuessaan, joten hänen fyysinen palautumiskykynsä on edelleen erittäin nopea. Kolmen vuoden erolla Denver Nuggets on jälleen läntisen konferenssin finaalissa Los Angeles Lakersia vastaan. Denver Nuggetsin monien rankkojen päivien jälkeen heidän pitäisi pystyä pitämään paikkansa kaikkia vastustajia vastaan tällä kaudella.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Miami Heatin vahvuus tulee jokaisen pelaajan päättäväisyydestä jäädä18/5/2023

Boston Celtics on edennyt itäisen konferenssin finaaliin kahtena peräkkäisenä kautena, joten voiko se toteuttaa unelmansa voittamisesta tällä kaudella. Miami Heat pelasi vahvasti, ja he voittivat ensimmäisen pelinsä tiellä. Itäisen konferenssin finaalin ensimmäisellä kierroksella Boston Celtics hävisi Miami Heatille lukemin 116-123, eikä se saanut etua kotonaan. Jimmy Butler on päättänyt voittaa mestaruuden tällä kaudella, ja hän on osoittanut loistavaa kykyä joka kerta, kun hän pukee Miami Heat Pelipaita pudotuspeleissä.

Boston Celticsin pääpelaaja Marcus Smart on loukkaantunut, joten miten he kohtaavat Miami Heatin seuraavaksi? Viime kaudella Miami Heat päätti edetä välieriin, mutta valitettavasti se putosi pudotuspeleissä. Sinä kesänä Miami Heat suunnitteli vaihtavansa pelaajat uudelleenrakennusohjelmaan. Harmi, että loppujen lopuksi Miami Heat säilytti alkuperäisen kokoonpanon erilaisten rahoitus- ja sopimussuunnitelmien vuoksi.

Tämän kauden alussa Miami Heat, kuten johtajat odottivat, joukkueen tulokset olivat erittäin huonot ja he olivat listan lopussa. Miami Heatin pelaajien ponnisteluilla yli tusina kierrosta myöhässä aikataulussa, he tuskin etenivät pudotuspeleihin viimeisellä sijalla. Ehkä Jimmy Butler on hyvin tietoinen tilanteestaan, ja hänen on johdettava joukkuetta pudotuspeleihin. Muuten Jimmy Butlerin voi olla vaikeaa pelata samassa koripallo pelipaidat joukkuetovereidensa kanssa ensi kaudella, ja Miami Heat vaihtaa heidät varmasti eri joukkueisiin. Ehkä tämä päättäväisyys jäädä tekee näistä Miami Heatin pelaajista niin vahvoja pudotuspeleissä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Koripalloilijoiden tehtävä 1980-luvulla16/5/2023

Kevin Durant, James Harden ja Kyrie Irving epäonnistuivat jälleen, eikä kukaan heistä edennyt finaaliin. Kevin Durant puki Phoenix Suns Pelipaita juostakseen kohti unelmaa mestaruudesta, mutta valitettavasti kaikkea ei voitu toteuttaa. James Harden katsoi joukkuetovereidensa selkään, kun hän lähti pois, hän ei yhtäkkiä tiennyt, olivatko hänen ponnistelunsa sen arvoisia. Kaikki tietävät, että James Harden on pitkään ajatellut Philadelphia 76ersin kehitystä. Hän leikkasi automaattisesti palkkaansa ja antoi nuorille pelaajille enemmän mahdollisuuksia esiintyä kentällä.

Kuinka pettynyt James Harden ei voinut käyttää Philadelphia 76ers Pelipaita kentällä finaalissa. Vanhemman sukupolven pelaajat jättivät jäähyväiset finaaliin tällä kaudella, ja vain LeBron James johti Los Angeles Lakersin jälleen finaaliin. Tällä hetkellä neljä joukkuetta on vahvistettu. Itäisessä konferenssissa ovat Miami Heat ja Boston Celtics, kun taas läntisen konferenssin ovat Denver Nuggets ja Los Angeles Lakers. Niistä Boston Celtics ja Denver Nuggets ovat molemmat joukkueita, jotka pelasivat hyvin runkosarjassa, kun taas Miami Heat ja Los Angeles Lakers ovat pimeitä hevosia, jotka käänsivät pelin seitsemänneksi.

Jokaisella aikakaudella tulee olemaan erinomaisia pelaajia, ja näillä 1980-luvulla syntyneillä pelaajilla on poikkeuksellinen tehtävä. LeBron James johti jälleen Los Angeles Lakersin finaaliin kahden vuoden jälkeen, joten voiko se sankarillisesti voittaa Denver Nuggetsin, joka on runkosarjan ykkönen? Jos Los Angeles Lakers epäonnistuu, se ilmoittaa virallisesti vanhemman sukupolven pelaajien vahvuuden heikkenemisestä, ja heidän on vaikea tehdä läpimurtoa uudelleen pudotuspeleissä.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Denver Nuggets ja Los Angeles Lakers etenevät jälleen läntisen konferenssin finaaliin13/5/2023

Kausi 2019-20 heräsi henkiin, kun Los Angeles Lakers, Denver Nuggets ja Miami Heat etenivät kaikki välieriin. Voiko Denver Nuggets siis katkaista kolmen ottelun tappioputkensa joukkueen historiassa? Läntisen konferenssin finaalissa he kohtaavat jälleen Los Angeles Lakersin. Golden State Warriors ei onnistunut toteuttamaan unelmaansa peräkkäisistä mestaruuskilpailuista, ja Los Angeles Lakers voitti heidät. Stephen Curry peitti päänsä hikipyyhkeellä vastahakoisesti, kun taas Klay Thompson istui tyhjänä Golden State Warriors Pelipaita, hänen silmänsä olivat tyhjät eikä hän tiennyt mitä muistaa.

Tätä kautta voidaan kutsua tilanteen käänteiseksi. Olipa kyseessä Miami Heat tai Los Angeles Lakers, he ovat luoneet ihmeitä. Nämä kaksi joukkuetta sijoittuivat runkosarjassa seitsemänneksi, ja ne jopa melkein putosivat pudotuspeleissä päästäkseen pudotuspeleihin. Denver Nuggets on johtanut koko matkan, ja he ovat olleet hyvin johdonmukaisia runkosarjan alusta lähtien. Nikola Jokic todella haluaa pukea päällään Denver Nuggets Pelipaita ja seistä kentälle finaalissa tällä kertaa, joten he yrittävät ehdottomasti voittaa Los Angeles Lakersin.

Kukaan ei odottanut, että tällä kaudella runkosarjan lopussa ollut Los Angeles Lakers pystyisi etenemään läntisen konferenssin finaaleihin. Joten nykyinen tilanne näyttää olevan ensimmäinen Denver Nuggets runkosarjassa, he kohtaavat viimeisen Los Angeles Lakersin, ja heidän välinen tulos rikkoo uutisia liikaa. LeBron James haluaa johtaa Los Angeles Lakersia voittamaan toisen mestaruuden, kun taas Denver Nuggets haluaa rikkoa joukkueen historian ennätyksen voiton vastustajasta.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 26
Précédent | Suivant