BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

11/2/2019 - Manchester City är övertygad om att hämta maxpoäng

Liverpool kommer inte att komma före sig själv efter att ha slagit en Bournemouth-sida som har förlorat sina förgångna nio bortspel, men 3-0-segern var åtminstone en nervösare. På grund av europeiska och inhemska tävlingar är nästa serie Premier League-spel inte till den 22 februari när Cardiff vs Watford och West Ham vs Fulham. Bär Billiga fotbollströjor, de två sidorna är nivå på poäng men Liverpool har ett spel i handen, trots att Reds kunde ha varit klart om det inte hade varit för två på varandra följande drag mot Leicester City och West Ham. De tre punkterna sätter de försvarande toppmästarna tillbaka ovanpå ligabordet tack vare deras överlägsna målskillnad, även om Liverpool har ett extra spel att spela när de möter rivaler Manchester United på Old Trafford senare i månaden.

Med Chelsea-matchen avmarkerad kommer Manchester City att vara säker på att hämta maxpoäng från sina kvarvarande hemspel med tanke på deras fantastiska rekord på Etihad Stadium. Fläktar i Manchester City tröja tror också att de kommer att vinna. Berbatov berättade för Betfair: "Både Liverpool och City skulle älska att vara mästare långt före de sista matcherna men jag ser det inte hända om inte en av dem - och även Spurs, förstås - blåser upp." City nu don ' Jag har ett Premier League-spel fram till 27 februari mot West Ham. Liverpool har en 11-dagars paus innan de möter Bayern München i de senaste 16 i Champions League, ett spel som föregår en resa till bittra fiender United som är oslagna i 11 matcher under Ole Gunnar Solskjaer.

Poster un Commentaire!

<- PrécédentSuivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

AmisBlog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit