BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

9/10/2019 - Gareth Bale är desillusionerad över Real Madrid

Den spanska fotbollsexperten Guillem Balague har sagt att Gareth Bale är desillusionerad över Real Madrid och vill lämna klubben. Bale tror inte att han fick något stöd från klubben på sommaren när tränaren Zinedine Zidane så offentligt försökte tvinga honom ut. Förhållandet mellan den tidigare Tottenham-stjärnan och manager Zinedine Zidane verkar ha återvänt till att vara en full av friktion.

Bale anser att han har behandlats orättvist och nu letar efter ett sätt att verkställa ett drag. Bale har fått tillräckligt med livet på Real Madrid och har dött för att ta av sig Real Madrid tröja.

Bale är en försäljningsbar tillgång om Zidane vill skicka in pengar, men medan vingaren är i god form kan fransmannen välja att hålla honom på kort sikt. Han är upprörd inte bara med fransmannen utan också med Real.

Det finns ett antal möjliga rutter för walismanens framtid, som att ha en Billiga fotbollströjor och flytta till Kina där han kan tjäna ett enormt lönepaket. Bale kunde ha lämnat på sommaren, men ingen klubb var villig att betala honom vad han tjänar i Madrid, vilket är cirka 15 miljoner euro netto per år.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

25/9/2019 - David Luiz bör utses till Arsenals nya kapten

Tidigare Arsenal-försvarare Paul Merson anser att David Luiz borde utses till klubbens nya kapten. Xhaka har varit Arsenals kapten hittills den här säsongen men de senaste veckorna har hans föreställningar kommit under intensiv granskning efter några likgiltiga skärmar. I stället för att leda vägen som en kapten borde, ställer Xhaka ett dåligt exempel, vilket besviken fans i Arsenal tröja. "David Luiz måste vara kapten, han är en serievinnare. Människor tar en titt på honom för att en vecka ska han vara en 2/10 och nästa en 9/10," sa Merson till The Debate.

Xhaka har visat sig vara en delande figur i klubben, men Emery var full av beröm för den schweiziska mittfältaren. Unai Emery har varit där ett och ett halvt år, han måste ha fem kaptener eftersom han inte har en aning om vad hans bästa lag är. Han har ingen aning.

En något sur anmärkning för Arsenal var hemmafansernas reaktion i Billiga fotbollströjor på Xhakas byte, med ironiska jubel som hälsade kaptenens avgång. Arsene Wengers avgång och gryningen av en ny ålder var tänkt att sätta en ny tid för klubben i Nord-London, en tid av smartare rekrytering och nya standarder.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis