BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

12/6/2019 - Regelbunden fotboll kommer att vara de Ligtens prioritet

Ajax försvarare Matthijs de Ligt sade att regelbunden fotboll kommer att vara hans prioritet snarare än pengar när han väljer sin nästa destination. Att ta bort ajax tröja är en stor fråga för honom och hans lag. De Ligt har citerats för att säga att han känner att ett drag till Barcelona nu kan vara "för tidigt", medan Marca rapporterar att den katalanska klubban tappar tålamod med spelaren och hur han hanterar processen.

Med Virgil van Dijk redan på Liverpools böcker har det föreslagits att ett drag ska göras för att förena honom med en nederländsk internationell lagkamrat. Om han skulle gå med i Blaugrana skulle De Ligt återförenas med mittfältaren Frenkie de Jong och de kan ha samma Billiga fotbollströjor och spela tillsammans.

Rapporten hävdar att en överenskommelse skulle kunna slutföras "kort tid" efter den avgörande återkomsten av regissören Leonardo från AC Milan, med LaLiga-mästarna Barcelona det enda andra laget i mixen.

De Ligt frågades vidare varför han ännu inte hade fattat ett beslut om han inte oroade sig för att konkurrera med dem i några minuter: "Eftersom det kanske inte är rätt tid ännu." Barcelona har krediterats med att leda jakten, medan stora utgifter Paris Saint-Germain är också i mixen och Cristiano Ronaldo har begärt att De Ligt förenar honom i Juventus.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

5/6/2019 - Spalletti misslyckades med att vinna något silver med klubben

Spalletti, 60, har lämnat Inter trots att han ledde klubben till efterföljande topp fyra i Serie A för första gången sedan 2010-11. Spalletti ledde laget till två raka fjärde plats och kvalificerade sig till Champions League. Men han misslyckades med att vinna några silvervaror med klubben. Spelare i inter milan tröja behöver faktiska förbättringar. Den tidigare Chelsea-chefen Antonio Conte har utsetts till huvudtränare i Inter Milan på en treårig affär. Den nya Inter Milan-chefen Antonio Conte har sagt "artighet och respekt" kommer att vara nyckelvärden under hans anställningstid i klubben. Inter-president Steven Zhang sa, "Jag är säker på att Antonio Conte är en av de bästa tränare där ute." Det ser allt mer sannolikt ut att klubben kommer att göra ett drag för Manchester Uniteds borthållna anfallare Romelu Lukaku.

Conte tillbringade två år på Stamford Bridge, som vann Premier League under sin första säsong och FA Cup i sin sista match i maj 2018. Genom att ansluta sig till Juventus största rivaler kommer Conte att lägga till ett stort tryck och spänning till Derby d 'Italia, en av de största rivaliserande matcherna i serie A. fans i Billiga fotbollströjor väntar på sin nya ledning. "Mina första intryck har varit positiva. För mig är det en ny upplevelse, ett nytt kapitel i mitt liv, en ny utmaning," tillade Conte.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis