BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

11/2/2019 - Manchester City är övertygad om att hämta maxpoäng

Liverpool kommer inte att komma före sig själv efter att ha slagit en Bournemouth-sida som har förlorat sina förgångna nio bortspel, men 3-0-segern var åtminstone en nervösare. På grund av europeiska och inhemska tävlingar är nästa serie Premier League-spel inte till den 22 februari när Cardiff vs Watford och West Ham vs Fulham. Bär Billiga fotbollströjor, de två sidorna är nivå på poäng men Liverpool har ett spel i handen, trots att Reds kunde ha varit klart om det inte hade varit för två på varandra följande drag mot Leicester City och West Ham. De tre punkterna sätter de försvarande toppmästarna tillbaka ovanpå ligabordet tack vare deras överlägsna målskillnad, även om Liverpool har ett extra spel att spela när de möter rivaler Manchester United på Old Trafford senare i månaden.

Med Chelsea-matchen avmarkerad kommer Manchester City att vara säker på att hämta maxpoäng från sina kvarvarande hemspel med tanke på deras fantastiska rekord på Etihad Stadium. Fläktar i Manchester City tröja tror också att de kommer att vinna. Berbatov berättade för Betfair: "Både Liverpool och City skulle älska att vara mästare långt före de sista matcherna men jag ser det inte hända om inte en av dem - och även Spurs, förstås - blåser upp." City nu don ' Jag har ett Premier League-spel fram till 27 februari mot West Ham. Liverpool har en 11-dagars paus innan de möter Bayern München i de senaste 16 i Champions League, ett spel som föregår en resa till bittra fiender United som är oslagna i 11 matcher under Ole Gunnar Solskjaer.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

28/1/2019 - Ronaldo konverterade ett straff för att försegla en hårdkämpad 2-1 seger för Juventus

Cristiano Ronaldo konverterade ett straff för att försegla en hårdkämpad 2-1 seger för Juventus mot Lazio i Rom på söndagen för att dra 11 poäng klart i Serie A. Värdarna hade det bättre i första halvlek men kunde inte bryta dödläget. Bärande Billiga fotbollströjor, Daniele Rugani tvingades rensa bort sin egen linje, medan målvakten Wojciech Szczesny gjorde ett bra stopp från Marco Parolo. Lazio, under tiden, är fortfarande på jakt efter fjärde plats men gick ner 2-1 mot Napoli förra helgen och slutade med 10 män som Francesco Acerbi skickades av. Juventus, jagar efter en åttonde efterföljande ligatitel, har 59 poäng av en möjlig 63, medan andraplatsen Napoli är på 48 efter sin 0-0-rubbning i AC Milan på lördag.

Med vinsten har bianconeri nu en 11-punkts ledning över andra placerade Napoli. Fläktar i Juventus tröja är mycket stolta över sin oslagbara rekord. Lazio faller till åttonde plats - tre poäng utanför Champions League-fläckarna - efter sitt andra nederlag i rad efter att ha förlorat till Napoli med samma poäng förra helgen. "Vi förtjänade inte nederlaget men vi kan ta tillfredsställelse från det sätt vi spelade", säger Lazio-tränaren Simone Inzaghi. Fotbollskribenten Mina Rzouki sammanfattade sitt bidrag: "Det var inte en prestation som skulle ha imponerat Allegri, som var kritisk till mittfältaren före söndags match."

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis