BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

27/5/2018 - Joachim Löw: Jag skulle hålla fast vid Messi

Messi och Ronaldo har cementerat sin status som två av de största aktörerna i modern tid, med duoen som dominerar Ballon d'Or-priserna under de senaste tio åren. De bär Billiga fotbollströjor och inspirerar många fans på arenan. Tyskland tränare Joachim Löw, säger att han skulle ta Lionel Messi framför Cristiano Ronaldo för hans sida, och tro på att Barcelona framåt är en mer "komplett spelare". Förutom att "målmål är Messi ett geni som ger 30 till 40 assisterar varje säsong i 10 år, samt att göra 50 eller så mål." Talande till Bild sa 48-åringen: "Jag skulle hålla fast vid Messi."

Å andra sidan erkände 25-åringen Coutinho, med Barcelona tröja, att han var nervös i den argentinska närvaron först och till och med uttryckte sin spänning efter sin fru efter att ha haft middag med 30-åringen. Han sa: "Jag tänkte:" Du är den bästa spelaren i världen! " Men jag såg att han är en otrolig person och han är super avslappnad. När jag kom hem sa jag till min fru: "Caramba! Jag har ätit med Messi! " Och vi skrattade båda på huvudet, det var väldigt roligt. "

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

23/5/2018 - Mohamed Salah skulle inte komma in i Real Madrid-laget

Vicente Del Bosque har sagt att ingen Liverpool-spelare, inte ens Mohamed Salah, skulle ha på sig Real Madrid tröja och förutspådde en 4-1 Madrid-seger i Champions League-finalen på lördag. I 52 sammanlagda matcher har Mohamed Salah gjort 44 mål - 32 av dem i Premier League-matcherna och ställer in en rekord - tillsammans med att hjälpa sina lagkamrater 14 gånger. Dessa föreställningar har sett Egyptens internationella scoop Premier League Player of the Season Award och PFA Players 'Årets spelare.

Salahs inverkan i Egypten går långt bortom de pengar han har hällt i sin by eller de 5 miljoner egyptiska punden (nästan 285 000 dollar) han donerade till en utvecklingsfond. En 30-årig man från Nagrighe sa: "Nu, nästan hela byn, både gammal och ung, vet om Liverpool och Roma samt schemat för Salas matcher." Människor där började ha på sig Billiga fotbollströjor för att stödja salah. Dejan Lovren säger lagkamrat Mohamed Salah är "definitivt" den bästa spelaren i världen. Han har redan erfarenhet av världsklass. Salah, den här säsongen, har matchat dem i offensiv produktion, men med Liverpool på fjärde plats i Premier League behöver han den eftertraktade Champions League-trofén för att cementera sitt argument som den bästa spelaren i världen.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis