BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

8/1/2020 - Tuchel: Det har varit svårt för Cavani efter att ha plockat upp en skada

Thomas Tuchel sa på tisdag att han vill att Edinson Cavani ska stanna på klubben och varnade för att överföringsmarknaden inte är ett monopolspel. Cavani, klubbens högsta målscorer i historien, kommer att gå till slutet av hans nuvarande avtal som löper ut i juni, innan han går till Atletico Madrid eller en Premier League-klubb. Den före detta Napoli-anfallaren var enligt uppgift ett mål för Manchester United och Arsenal, men han ser ut att se de sista månaderna av sitt kontrakt i Paris. Det är troligt att Cavani kommer att välja en ny Billiga fotbollströjor nyligen.

"Det har varit svårt för Cavani efter att ha tagit upp en skada," tillade Tuchel. Han skulle tvingas hitta en ersättning för anfallaren och skulle hårt driva för att hitta en så älskad som 'Marador' är på Parc des Princes.

Men när klubben fortfarande kämpar för troféer hemma och utomlands verkar det som att Cavani fortfarande bär psg tröja och har en roll att spela mellan nu och till slutet av säsongen. "Det beror på andra och honom," sade Tuchel. "Det är en sund konkurrens mellan angriparna."

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

23/10/2019 - Juventus vann andra segern i UEFA Champions League-gruppens etapp

Juventus vann sin andra seger i UEFA Champions League gruppsteg och besegrade Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Turin, Italien. Paulo Dybala startade en svår start på säsongen bakom honom då han gjorde två sena mål för att hjälpa Juventus att komma bakifrån för att slå Lokomotiv Moskva. Den ryska sidan uppnådde dock ett mål: hindra Cristiano Ronaldo från att göra mål.

Dybala medgav att den europeiska framgången är ett stort mål den här säsongen, med tanke på att truppen har till sitt förfogande. Juventus tröja behöver definitivt den ära. Juventus har vunnit de senaste åtta Serie A-titlarna men senast smakade europeisk framgång 1996, trots att de nådde utslagningsstegen i 16 av de 19 senaste utgåvorna av Champions League som det har deltagit i.

Juve och Lokomotiv möts igen 6 november i Moskva för matchdag 4 i gruppspelet. Det kanske dock inte räcker för att hindra Juventus från att förlänga sitt vinnande lopp. Lokomotiv gick fortfarande in i pausnivån, vilket ledde till att många ryssar i Billiga fotbollströjor trodde att de kunde välta en av de starkaste sidorna i tävlingen i sin egen trädgård. Sarri tillade: "Det blev ett svårt spel när vi övergav målet, men vi gjorde det bra att inte tappa huvudet och sedan ta fler risker med mer offensiva spelare."

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis