BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

5/8/2019 - Lampard hade inte stängt dörren för någon spelare i midveckan

Frank Lampards sida är bara en vecka från början av den nya Premier League-säsongen och börjar forma sin identitet på planen. Mount kommer ännu inte att bära fotbollströjor och göra ett äldre utseende för Blues, men efter en iögonfallande säsong på lån i Derby med Lampard förra säsongen kan han vara redo att ta steget upp. Efter hans stag mot Reading förra helgen visade mittfältaren återigen sin potential när Premier League-klubben kom från två mål ner för att dra 2-2 mot Borussia Monchengladbach på lördag.

Huvudtränaren Lampard insisterade på att han inte hade stängt dörren för någon spelare i midveckan, men Bakayoko och Drinkwater verkar möta dyster framtid på Stamford Bridge. Blues har nu slutfört sin action före säsongen med sin nästa fixtur som Premier League-öppnaren bort till Manchester United på söndag 11 augusti. Lampard sa att han var nöjd men erkände att han hans sida kommer att behöva upp deras spel mot Ole Gunnar Solskjærs sida. Teamet i chelsea tröja måste lära sig att vara tålamod med Lampard eftersom de ser ut för att kämpa med ett 20-punkts gap och den höga bar som Manchester City och Liverpool förra säsongen.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

31/7/2019 - Napoli framstod som det största hotet vid signering av Nicolas Pepe

Nicolas Pepe flyttar till Arsenal är ett tecken på Unai Emerys rena ambition. Pepe, 24, bar fotbollströjor och genomgick en medicin på tisdag på klubbens träningsbase när han var närmare att skriva under Premier League-jättarna. Detta försvinner den tidigare rekordavgiften som betalats ut för Pierre-Emerick Aubameyang, där Arsneal spenderade 56 miljoner pund för att landa anfallaren från Borussia Dortmund. Liverpool, Manchester United och PSG sägs ha registrerat ett intresse i Pepe, men Napoli framträdde som det största hotet mot Arsenal att dra av en av de största överföringskupparna på sommaren hittills.

När affären är klar kan Arsenal vända sig till att göra sina sista bitar innan överföringsfönstret stängs nästa torsdag. Avtalet visar att spanjoren är tillräckligt säker på Emiraten för att kräva stora namn. Och den överföringen verkar nu vara en verklighet, där Elfenbenskusten internationellt poserar för bilder i filmerna. Bilden visar Nicolas Pepe med Arsenal tröja. Emery sägs också ha spelat en avgörande roll för att övertyga Dani Ceballos att välja Arsenal istället för Tottenham och fullfölja en säsongslån lång långtid från Real Madrid. Arsenal tar på sig Newcastle på St James 'Park i sin första Premier League-match på söndag 11 augusti.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis