BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

23/10/2019 - Juventus vann andra segern i UEFA Champions League-gruppens etapp

Juventus vann sin andra seger i UEFA Champions League gruppsteg och besegrade Lokomotiv Moskva 2-1 på Allianz Stadium i Turin, Italien. Paulo Dybala startade en svår start på säsongen bakom honom då han gjorde två sena mål för att hjälpa Juventus att komma bakifrån för att slå Lokomotiv Moskva. Den ryska sidan uppnådde dock ett mål: hindra Cristiano Ronaldo från att göra mål.

Dybala medgav att den europeiska framgången är ett stort mål den här säsongen, med tanke på att truppen har till sitt förfogande. Juventus tröja behöver definitivt den ära. Juventus har vunnit de senaste åtta Serie A-titlarna men senast smakade europeisk framgång 1996, trots att de nådde utslagningsstegen i 16 av de 19 senaste utgåvorna av Champions League som det har deltagit i.

Juve och Lokomotiv möts igen 6 november i Moskva för matchdag 4 i gruppspelet. Det kanske dock inte räcker för att hindra Juventus från att förlänga sitt vinnande lopp. Lokomotiv gick fortfarande in i pausnivån, vilket ledde till att många ryssar i Billiga fotbollströjor trodde att de kunde välta en av de starkaste sidorna i tävlingen i sin egen trädgård. Sarri tillade: "Det blev ett svårt spel när vi övergav målet, men vi gjorde det bra att inte tappa huvudet och sedan ta fler risker med mer offensiva spelare."

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

9/10/2019 - Gareth Bale är desillusionerad över Real Madrid

Den spanska fotbollsexperten Guillem Balague har sagt att Gareth Bale är desillusionerad över Real Madrid och vill lämna klubben. Bale tror inte att han fick något stöd från klubben på sommaren när tränaren Zinedine Zidane så offentligt försökte tvinga honom ut. Förhållandet mellan den tidigare Tottenham-stjärnan och manager Zinedine Zidane verkar ha återvänt till att vara en full av friktion.

Bale anser att han har behandlats orättvist och nu letar efter ett sätt att verkställa ett drag. Bale har fått tillräckligt med livet på Real Madrid och har dött för att ta av sig Real Madrid tröja.

Bale är en försäljningsbar tillgång om Zidane vill skicka in pengar, men medan vingaren är i god form kan fransmannen välja att hålla honom på kort sikt. Han är upprörd inte bara med fransmannen utan också med Real.

Det finns ett antal möjliga rutter för walismanens framtid, som att ha en Billiga fotbollströjor och flytta till Kina där han kan tjäna ett enormt lönepaket. Bale kunde ha lämnat på sommaren, men ingen klubb var villig att betala honom vad han tjänar i Madrid, vilket är cirka 15 miljoner euro netto per år.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis