BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerBilliga och bra kvalitet fotbollströjor onlineförsäljning

22/4/2019 - AC Milan kämpade för mycket av året

AC Milans håll på en Champions League-plats är i fara efter en 1-1-runda på Parma i Serie A på lördag. Många fans i ac milan tröja vaknade tidigt på morgonen hoppas att de kunde titta på deras lag dominera mot en Parma-sida som har kämpat för mycket av året. Patrick Cutrone hade ett mål uteslutet för offside men några minuter senare nådde Alves en punkt för 14: e placerad Parma med en frispark som lämnade återvändande Milan målvakt Gianluigi Donnarumma hjälplös. Resultatet sätter sig i Gattusos hopp om att leda klubben till nästa säsong Champions League, med Roma kunna flytta över dem till fjärde om de slog Inter senare på lördag.

Milan chasing ner av tre lag, med Roma, Atalanta och Lazio alla inom fyra punkter för att fånga dem i Serie A, medan Parma är sju poäng borta från nedgrävningszonen. Milan har vunnit en av sina sista sex Serie A-matcher, med två drag och tre nederlag. Bär svart och röd Billiga fotbollströjor, Milan behöver förbättras när de möter Lazio i Coppa Italia semifinalen andraben på onsdagen, med slipsen låst på 0-0. Champions Juventus kan försegla en åttondagen serie A-titel senare på lördag, med turinjättarna behöver bara en poäng mot Fiorentina för deras 35: e Scudetto.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

17/4/2019 - Ajax har slagit igen i Champions League

Giant-killers Ajax har slagit igen i Champions League, vilket eliminerar Juventus med en 2-1 seger i Turin. Även Barcelona utvecklades till semifinalen i Champions League på bekostnad av Manchester United. Efter att Barcelona motstod ett tidigt tryck från United, avslutade Messi några förhoppningar om en återkommande för Premier League-sidan eftersom värdarna avancerade 4-0 på aggregat vid Camp Nou. En upprepning av sina 16 sista hjältar, när de vann 3-1 i Paris Saint-Germain, är inte, därför otänkbart. Fläktar i Barcelona fotbollströjor är stolta över att ha Messi. Manchester United-chefen Ole Gunnar Solskjaer på BT Sport: "Jag måste säga att Lionel Messi är högkvalitativ och han var skillnaden självklart. Vid 2-0 rakt efter det var spelet över."

Ronaldo skakade samtidigt på huvudet när han gick utanför fältet, medan Ajax-spelare och personal firade med sina fans i Billiga fotbollströjor långt efter den slutliga visselpipan. "Det här är enormt. Ingen kommer att glömma den här natten", säger Van de Beek på tv-bolagen Veronica. "Vi är inte rädda för någon", sa De Ligt på Sky TV. Ajax kommer att spela antingen Manchester City eller Tottenham i semifinalen. Med tanke på att Ajax vann 4-1 i Real Madrid i den föregående rundan till framsteg, kommer de utvalda Serie A-mästarna inte att behandla den uppgiften lätt.

0 CommentairesPoster un Commentaire!Lien Permanent

<- Précédent • Suivant ->

A Propos

billiga matchströjor

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis