BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Idi igrati košarku na otvorenom Accueil | Profil | Archives | Amis
lijepe i visoko kvalitetne nba dresove

Russell Westbrook je po drugi put u karijeri razmijenjen u Utah Jazz19/7/2024

Kad u životu nema izbora, igrači u mnogim slučajevima mogu biti samo žrtve. Ovo je drugi put da je Russell Westbrook razmijenjen u Utah Jazz u svojoj karijeri, pa hoće li doista odlučiti nositi ovaj košarkaški dresovi? Prošle godine, nakon što je Russell Westbrook napustio Los Angeles Lakerse, također je bio prisiljen pridružiti se Utah Jazzu. Nažalost, Russell Westbrook ponovno je razmijenjen u Los Angeles Clipperse prije nego što je obukao Utah Jazz dres za natjecanje.

Ovo ljeto Los Angeles Clippersi odlučili su krenuti ispočetka, a Russell Westbrook više nije mogao igrati za ovu momčad. Kako bi pridobili povoljnije igrače da se pridruže, Los Angeles Clippersi su odlučili trgovati Russella Westbrooka i opcije i druge robe. Russell Westbrook nije imao drugog izbora nego ponovno se pridružiti Utah Jazzu, ali zapravo nije želio igrati ovdje. Uostalom, Utah Jazz odlučio se obnoviti 2022., a trenutna situacija u momčadi doista nije prikladna da se Russell Westbrook pridruži u njegovim godinama.

Trenutačno su sve transakcije još neodlučene. Russell Westbrook može pronaći sljedeći tim u najkraćem mogućem roku za pripremu. Nakon što su Denver Nuggetsi prošle sezone izgubili u doigravanju, tim također želi pronaći prikladnijeg razigravača. Russell Westbrook zainteresiran je za pridruživanje Denver Nuggetsima. Sada ovisi o tome kakvu odluku donese momčad. Denver Nuggetsi doista više odgovaraju sposobnostima Russella Westbrooka, a ova momčad također ima priliku ponovno osvojiti prvenstvo. Utah Jazz možda zna da ne može zadržati srce Russella Westbrooka, pa će napraviti sljedeći plan transakcije s najprikladnijim žetonima.

0 Commentaires | Lien Permanent

Prvenstvo sadrži previše različitih snova igrača18/7/2024

Nova verzija Boston Celtics dres 2024. ima previše značenja, a tim je uspješno osvojio 18. naslov prvaka. Ovo prvenstvo natjeralo je Jaylen Brown, koja je dobila najveću plaću, da nema dvojbi. Postao je ključni igrač koji može voditi teške bitke, napadati i braniti se. Budući da je Jaylen Brown prošle godine dobio visoku plaću, osjećao je pritisak na sebi svaki put kad bi obukao košarkaški dresovi za natjecanje. Sve dok Boston Celticsi nisu prošli u finale i osvojili naslov prvaka, mentalitet Jaylena Browna nije se ni na trenutak opustio.

Prvenstvo Boston Celticsa otvorilo je put do prvenstva mnogim igračima. Jayson Tatum konačno je poveo momčad da okusi okus osvajanja prvenstva u dobi od 26 godina. Uvijek su prije padali u polufinalu. Jrue Holiday, 34, najsretniji je igrač. Nije očekivao da će nevoljki transfer ponovno donijeti šampionsku čast. Proces rasta Derricka Whitea konačno se isplatio, a Al Horford, 38, osvojio je prvo prvenstvo u karijeri kako je i želio.

San o osvajanju prvenstva konačno je ostvaren u 186 playoffu, što je san koji mnogi igrači nisu uspjeli ostvariti. Svatko u Boston Celticsima postigao je različite stvari u životu nakon osvajanja prvenstva ove sezone. Boston Celticsi poduzeli su svaki korak u posljednjih nekoliko godina bez osvrtanja. Čak i one stvari koje su navijači teško prihvatljive iz emocionalne perspektive dobile su smisao u ovom trenutku prvenstva. 16 godina kontinuiranog napretka omogućilo je navijačima da vide nepokolebljiv košarkaški duh Boston Celticsa. Ponovno su hrabro ustali nakon neuspjeha iznova i iznova.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 188
Précédent | Suivant