BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Idi igrati košarku na otvorenom Accueil | Profil | Archives | Amis
lijepe i visoko kvalitetne nba dresove

Kevin Durant pažljivo je podučavao Devina Bookera da poboljša svoje sposobnosti tijekom igre30/11/2023

Niz od 7 pobjeda Phoenix Sunsa prekinuli su Toronto Raptorsi, a momčad je na kraju izgubila 105-112. Nakon što je Kevin Durant odmarao tri utakmice, ponovno je obukao Phoenix Suns dres za natjecanje. Neočekivano je izgubio partiju. Kevin Durant zabio je 30 poena za 35 minuta, dok je Devin Booker iz nepoznatih razloga zabio samo 8 poena za 32 minute. Phoenix Sunsi su igrali vrlo čvrsto tijekom cijele utakmice. Veći dio utakmice bili su potisnuti od strane Toronto Raptorsa i nisu mogli prikazati svoju učinkovitu snagu.

U ovoj utakmici navijači Phoenix Sunsa zabrinuti su za stanje stopala Devina Bookera. U drugoj četvrtini igru je iznenada napustio Devin Booker koji se kasnije vratio na klupu. U trećoj četvrtini se sumnjalo da je Devin Booker uganuo stopalo i šepajući se vratio na klupu. Zatim se vratio u svlačionicu na pregled i vratio se u igru. Točan stupanj ozljede Devina Bookera još uvijek nije utvrđen, ali bez njega sigurno neće biti aktualni Phoenix Sunsi. Ako Devin Booker više ne može obući košarkaški dresovi i natjecati se, tada će se Kevin Durant također suočiti s teškim početkom svoje borbe.

Kevin Durant je jako dobar vođa. Uvijek preuzima inicijativu kako bi Devin Booker stekao više kontrole u igri. Uostalom, ako momčad želi biti uspješna i jaka, sigurno joj neće nedostajati snage mladih igrača. Kevin Durant očito zna potencijal Devina Bookera, ali njegovim suigračima još uvijek nedostaje određeno iskustvo na terenu i samopouzdanje. Ako Kevin Durant želi ponovno odvesti Phoenix Sunse do finala, snaga Devina Bookera izravno će odrediti ishod, pa mora pomoći svojim suigračima da poboljšaju svoje sposobnosti tijekom regularne sezone.

0 Commentaires | Lien Permanent

Mladi razigravač Philadelphia 76ersa Tyrese Maxey dobro je28/11/2023

Philadelphia 76ersi su nakon 17 kola regularne sezone NBA lige s izvrsnim rezultatima zauzeli četvrto mjesto Istočne konferencije. Rezultati Philadelphia 76ersa ove su sezone isti kao i prošle sezone, a snaga momčadi ostaje u dobroj formi. Generiranje takvih podataka također je natjeralo ljude da shvate problem, odnosno da snaga Jamesa Hardena uopće nije bitna. Nakon što je James Harden skinuo Philadelphia 76ers dres i otišao, dužnost čuvara preuzeo je Tyrese Maxey.

Tyrese Maxey bio je igrač kojeg su Philadelphia 76ersi odabrali kao ukupno 21. izbor u prvom krugu 2020., a tim mu je čak dao i košarkaški dresovi s brojem 0. Nakon tri godine kontinuiranog treniranja, 23-godišnji razigravač Tyrese Maxey, visok 188 centimetara, sada može potpuno sam stajati u igri. U pobjedi Philadelphia 76ersa 138-94 nad Los Angeles Lakersima, Tyrese Maxey postigao je 31 poen u 36 minuta i pomogao momčadi da porazi svog protivnika.

Los Angeles Lakersi su prvi put izgubili od Philadelphia 76ersa sa 44 razlike, a LeBron James postavio je rekord za najveći poraz u karijeri. Era mladih igrača konačno je zamijenila stariju generaciju igrača na terenu, a Los Angeles Lakersi teško dolaze do prednosti u igri. Los Angeles Lakersi se i dalje žele oslanjati na snagu svojih starih igrača kako bi stabilizirali situaciju, dok su se druge momčadi polako počele oslanjati na snagu svojih mladih igrača kako bi zadržale pobjedničku situaciju. Trenutačni ostatak formacije Los Angeles Lakersa čini rotaciju postave vrlo teškom, pa kako da poraze moćne Philadelphia 76erse.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 157
Précédent | Suivant