BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

cykeltoj4u dsasdasd

Derniers Articles
Menu
Créer un Blog gratuit
Calendrier

Amis
Liens


Page 1 sur 16
Précédente | Suivante
17/9/2019 - Den sjette fase af ringen: Conte sat på en lyserød skjorte

Den 16. maj 2019 var den sjette fase af ringen forbi. Androni-SIDERMECs Masnada og Conti i UAE-holdet Emirates Billigt Cykeltøj sprintede hele vejen, og til sidst Masnada vandt scenen, Conti's samlede score hoppede til den første til at sætte på den lyserøde skjorte, den samlede score på de ti øverste Shuffle.

I dag bragte Giro d'Italia igen en tre-stjernet fase på 238 kilometer og klatrede næsten 3.000 meter. I den sidste sprint var Masnada endnu bedre, og Conti havde allerede sikret toppunktet i den samlede score, så Masnada kunne vinde scenen. Efter en lang breakout tog Masnada 5 timer, 45 minutter og 1 sekund og vandt det sjette stadium. Dette er den første store ringfase i sin karriere. Hovedgruppen krydsede linjen 7 minutter og 18 sekunder og Conti blev den nye leder i total score. Carboni (Bardiani-CSF) blev den nye ejer af den hvide Giro d`Italia Cykeltrøje, med den anden samlede score, vinderen af ​​den lilla skjorte og den blå skjorte, og Roglics samlede score trukket tilbage til 11. plads.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/9/2019 - ACKERMANN slår fire berømte spillere

Den 12. maj 2019 var anden etape af Giro d'Italia i regnen, og førerne kæmpede i regnfrakker. I starten af konkurrencen var der otte førere, der danner breakout-gruppen.

Der er også en afstand på 100 km fra slutningen. Vejret bliver godt, og chaufførerne tager af deres regnfrakker og skobeklædning. Muligheden ventede ikke, den tyske nationalmester ACKERMANN, der bar BORA-HANSGROHE Billigt Cykeltøj, forlod pludselig sprinttræet for at starte en sprint, Viviani reagerede hurtigt og stramt bidt. Ewan, Gaviria, Demare, Viviani og ACKERMANN gik hånd i hånd, og til sidst besejrede ACKERMANN de fire mænd og vandt anden etape af ringen, hvilket også er ACKERMANNs karriere. For første gang vandt han mesterskabet Giro d`Italia Cykeltrøje af Giro d'Italia.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent