BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerA Propos

cykeltoj4u dsasdasd

Derniers Articles
Menu
Créer un Blog gratuit
Calendrier

Amis
Liens


Page 1 sur 33
Précédente | Suivante
25/12/2019 - Sam Gaze annullerer kontrakt med Specialized eller bliver Vander Poel holdkammerat

For nylig afslørede Sam Gaze, U23 XC verdensmesteren i 2017, at han vil tage Specialized Billigt Cykeltøj ud og officielt trække sig ud af kontrakten i den nye sæson med Specialized, der har arbejdet i 5 år.

Sam Gaze, 23, vandt U23 XC verdensmesterskabet i 2017, men det huskes, at hans navn var XC-åbneren af ​​sæsonen 2018. På det tidspunkt var Sam Gaze en nykommer i elitegruppen XC. Uden nogen fordel kæmpede Sam Gaze den nuværende XC nr. 1 Nino med en overaldermentalitet og sluttede Nino-striben. I et stykke tid blev Sam Gaze meget berømt i XC-cirklen. Desværre led han en hård hjernerystelse under dette års Cape Epic-kamp. Han er kommet sig i det meste af sæsonen, og der er ikke meget nyheder om ham på banen.

Så hvilket hold vil Sam Gaze gå til næste? Det siges, at han allerede træner med Vander Poels Corendon Circus-hold, så det er meget sandsynligt, at han vil bære et Corendon Circus Professionelle Hold Cykeltrøjer med Vander Poel som holdkammerat.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


25/12/2019 - Van der Poel vandt alle fem kampe!

Denne sidste weekend vandt Van der Poel, iført hollandsk Billigt Cykeltøj, et mesterskab om dagen, vandt to byer, vandt den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet og den første DVV-serie i Hamme, Belgien.

Van der Poels bedstefar, vinder af det otte-gang Tour de France-podiet, Prido, en berømt bilchauffør, døde for tre dage siden på grund af hans forværrede tilstand. Den 16. november blev den fjerde runde af Telenet UCI Cyclo-cross World Cup afholdt i Tjekkiet. Van der Poel udholdt sorg over at miste sine kære, besejrede forskellige ugunstige faktorer i løbet og vandt til sidst mesterskabet i rækkefølgen af ​​den tredje række.

I Hamme-konkurrencen i Belgien, selvom Van der Poel gik glip af det første løb, i modsætning til Telenet UCI Cyclo-cross verdensmesterskabet, er verdensmesterskabet stadig planlagt til at starte i den første række. Van der Poel har taget føringen fra starten Position, låst mesterskabet syv omgange på forhånd og til sidst krydsede linjen. På dette tidspunkt har Van der Poel, iført en hollandsk Nationale Mesterskaber Cykeltøj, vundet på dette spor for fjerde år i træk. Denne sæson har han vundet alle fem kampe midlertidigt og vandt 31 kampe i træk.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent