BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Det nye cykeltøj til børn er meget flot

Påvirkningen af cykeltøj kommer fra rytterens styrke

Cykel brugt af Tadej Pogacar til at blive auktioneret

Der er gode nyheder for fans af Tadej Pogacar, da den cykel, han brugte under Tour de France 2023, vil blive bortauktioneret. Dette er blot en af de cykler, som Tadej Pogacar brugte på Tour de France, og fans kan købe den som julegave. Italias berømte Bike Room-studie er vært for auktionen, og alt fokus er på Colago TT1-tidskørselscyklen, der bruges af Tadej Pogacar.

Tadej Pogacars Billigt Cykeltøj bliver ikke en del af auktionen, som afholdes for at sælge cykler til ryttere fra en række tophold. Bike Room er en velkendt købmand med speciale i at sælge World Tour og sæsonkonkurrencebiler. Udover UAE Team Emirates har kendte forhandlere også cykler fra ryttere fra tophold som EF Education – EasyPost, Cofidis Solutions Crédits og Astana Qazaqstan Team. Denne gang er arrangøren ved at lancere Colago TT1 tidskørselsbilen med topkonfiguration, som vil få sin første optræden ved 2022 Tour de France. Denne tidskørselscykel blev brugt fire gange af Tadej Pogacar i løbet af 2023-sæsonen, og cyklen bevarer stadig et uberørt udseende.

Tadej Pogacar brugte i alt fire tidskørselsbiler i Tour de France, og kun én af dem er på auktion i denne måned. Nu hvor Tadej Pogacar stadig er på toppen af sin karriere, vil han så auktionere autograferede UAE Team Emirates Cykeltrøje, efter han går på pension i fremtiden? Julen nærmer sig, og mange fans har allerede forberedt gaver. Cyklerne i auktionen kan være for nogle fans. første valg.

Nairo Quintana vender tilbage til Movistar Team næste år

Nairo Quintana vendte tilbage til landevejsløb efter mere end et år, og han stoppede ikke med at træne under sin suspension. Da Nairo Quintana blev fundet at have overtrådt reglerne under Tour de France 2022, blev han diskvalificeret fra stævnet. Nairo Quintana tog ikke Billigt Cykeltøj på igen for at deltage i andre begivenheder, han valgte at give sig selv nok hviletid.

Nairo Quintana oplevede livet alene under sin ferie, og han forstod vigtigheden af landevejsløb. Som professionel kører ønsker Nairo Quintana ikke let at opgive roadracing. Sæsonen 2023 er det år, hvor Nairo Quintana har misset flest begivenheder. Han har under alle omstændigheder misset etapemesterskabet og det samlede mesterskab. I 2024 vender Nairo Quintana tilbage til Movistar-holdet, hvor han har spillet i mange år. Han kom ikke med på noget hold sidste år og valgte at hvile hele sæsonen. Movistar Team Cykeltrøje kender Nairo Quintana, som spillede for holdet fra 2012 til 2019. Han har vundet Tour of Italy og Tour of Spain, og han savner fansens jubel på landevejsbanen. Nairo Quintana ønsker at kæmpe for mere mesterskabshæder til sig selv. Han har set fremkomsten af for mange unge kørere i år.

Hvis Nairo Quintana ikke bliver inviteret af et professionelt hold næste år, vil han sige farvel til landevejsløb for længe. Dette er meget skadeligt for Nairo Quintana, som er ivrig efter gradvist at vende tilbage til sin bedste form i spillet. Movistar Team har endnu ikke offentliggjort Nairo Quintanas tilmeldingsliste, og fans vil se frem til hans præstation i deres egne spekulationer. Selvom mange unge kørere er elsket af fans, vil veteraner også få støtte fra fans.


<- Précédent :: Suivant ->