BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerSpanske fotballdrakter,Engelske fotballdrakter,Tyske fotballdrakter,Franske fotballdrakter,Italienske fotballdrakter

10/7/2019 - Fargen om Glizman er over

Denne offseasonen, det har vært mye rykter om den franske spilleren Antoine Griezmann. Han har gjort det klart at han ikke vil bære Atlético Madrid Drakt igjen. Men det er ikke klart hvilken klubb han vil velge å bli med. Ifølge ulike kilder er Barcelona den mest etterspurte klubben for å signere ham.

Men Atletico er ikke villig til å la ham lett ha på seg Barcelona Drakt. De to klubber har vært rivaler i årevis. Og Atletico Madrid var sint at Barcelona ikke var villig til å betale engangsavgift på 120 millioner euro for å signere Gliezman, som satte avtalen på vent. Til alles overraskelse viste avtalen seg å være en farce.

Til slutt ble Griezmann lei av å vente. Han endte faren selv: han betalte 120 millioner euro i likvidert skade til Atletico Madrid gjennom sin advokat. Nå er han en friagent, og han er fri til å signere med Barcelona. Det anslås at Barcelona vil kunngjøre sin ankomst i morgen.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

7/7/2019 - Ajax er en takknemlig klubb

I går oppdaget Nou Camp-stadion Frankie De Jong å sette på sin Barcelona Drakt for første gang. Barcelona-lederne holdt en seremoni for ham, og han ble ønsket velkommen av alle fans fra Barcelona. Hele stadion var full av folk som hadde gode forventninger til den talentfulle midtbanespilleren.

Men Barcelona var ikke den eneste klubben som var fornøyd med sin ankomst. Hans tidligere klubb Ajax var også glad for ham. Før han kom til Barcelona, ​​hadde han på seg Ajax Drakt. Med sin innsats oppnådde Ajax gode resultater i fjor. Vi var imponert over deres forestilling i Champions League semifinalen. Selv om de til slutt ble slått ut av Tottenham Spurs, så vi stort potensial i dette unge laget. Så Ajax og De Jong har et veldig godt forhold.

Det var derfor Ajax gjorde et spesielt trekk den dagen han kom til Barcelona. De kjøpte en hel side av Sports World for å uttrykke sine velsignelser til ham. Det står, "Beste ønsker til De Rong! Lykke til, Frankie!" Hva en takknemlig klubb de er!

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

Klubblag fotballdrakter og Landslagsdrakter

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis