BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

dresprodaja

19/7/2024 - Mnogi su otišli iz raznih razloga, a mnogi su došli zbog svojih snova


Nekadašnja ceremonijalna tri veznjaka Real Madrida, Modrić, Casemiro i Kroos. Tri najbolja majstora sredine terena Real Madrida. Zajedno su igrali za Real Madrid od 2014. do 2022. Noseći ovaj čisto bijeli Promocija Dječji dres Real Madrid, pomogao je Real Madridu osvojiti Ligu prvaka četiri puta 2016., 2017., 2018. i 2022. Postala je prva momčad koja je obranila i ostvarila tri uzastopna naslova Naslovi Lige prvaka od reforme Lige prvaka 1992.


Casemirovim transferom u Manchester United 2022. godine, svečana tri veznjaka postala su vezni blizanci Modrić i Kroos. No, nakon što je 34-godišnji Kroos obukao ovaj dres Real Madrida i pomogao Real Madridu da osvoji 15. naslov Lige prvaka u momčadskoj povijesti, odlučno se oprostio od ove velike bijele obitelji. Modrić je zasad jedini ostao u svečanoj trojici veznjaka. Mnogi su otišli iz raznih razloga, a mnogi su došli zbog svojih snova. To je norma u nogometnom svijetu. Nedavno je Real Madrid i službeno objavio da će Modrić odlaskom kapetana Nacha postati novi kapetan Real Madrida, a Modrić će produžiti ugovor s Real Madridom do 2025. Ovaj hrvatski veteran koji voli Real Madrid i dalje se dokazuje svojom snagom.


Modrić će ponovno nositi bijeli Luka Modrić Hrvatska dres s brojem 10 s novim identitetom i nastaviti probijati prepreke za Real Madrid. Nova sezona, novo putovanje. Modrićeva 13. sezona u Real Madridu je pred zaplovljavanjem.


Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

17/7/2024 - Španjolska dominira Europskim kupom, kada će se ostvariti san Harryja Kanea o osvajanju prvenstva


Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj završilo je naslovom prvaka crvene španjolske reprezentacije. Ovaj crveni Promocija Dječji dres Španjolska Euro 2024 vijorio se na vjetru na trofeju prvaka Europskog kupa po četvrti put. Ipak, neki su sretni, a neki tužni. Reprezentacija Engleske je dva puta uzastopno stigla do finala Europskog kupa, ali je još jednom propustila prvenstvo kada je bila samo na korak od naslova Europskog kupa.


Unatoč brojnim izvanrednim nogometnim ratnicima, ova Tri lava nikada nisu osvojili Europski kup. Harry Kane, koji je u istom čamcu s Engleskom, kapetan engleske reprezentacije, na nogometnom je borilištu već više od deset godina, ali nikad nije osvojio naslov prvaka. Čini se da Kane ima "prokletstvo bez prvenstva". U 12 godina Premier lige Tottenham osvojio je mnogo Zlatnih kopački Premier lige, ali nikada nije osvojio prvenstvo Premier lige ili Lige prvaka u Tottenhamu. Možda Kane želi razbiti ovo prokletstvo. Došao je u Bayern München u Bundesligi i obukao ovaj crveno-bijeli FC Bayern München Nogometni Dresovi. No, prokletstvo peha ponovno ga je pratilo u Bayernu te je prekinuo 11-godišnju dominaciju Bayerna u prvenstvu Bundeslige. Iako je Kane pomogao Bayernu da postigne 36 golova i osvoji Zlatnu kopačku Bundeslige. Još uvijek nije uspio osvojiti prvenstvo za sebe.


31-godišnji Harry Kane osvojio je mnoga osobna priznanja, ali nikada nije osvojio vlastiti trofej prvaka. Na bojnom polju Europskog kupa bio je toliko zavidan kada je vidio 17-godišnjeg genijalnog dječaka Yamala kako drži trofej Europskog kupa. 31-godišnji Harry Kane je u najboljim godinama i vjerujem da će s ponosom moći držati trofej prvaka prije nego što ode u mirovinu. Možda je to trofej prvaka lige, možda je to trofej Lige prvaka, ili je to možda trofej Svjetskog prvenstva dvije godine kasnije. Ovako izvanredan nogometaš sigurno će moći ostvariti svoj san o osvajanju prvenstva.


Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dresprodaja

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis