BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

dresprodaja

10/7/2024 - Tinejdžeri imaju svoje tinejdžersko ludilo, Yamal i Mbappe će se sučeliti na bojnom polju La Lige


Na Svjetskom prvenstvu 2018. 19-godišnji Mbappe obukao je ovaj sveti Promocija Dječji dres Francuska Euro 2024 i osvojio Herkulov kup na pozornici Svjetskog kupa. Neka navijači diljem svijeta upoznaju ovog mladog francuskog super igrača Mbappea. I to na bojnom polju Europskog prvenstva 2024. u Njemačkoj. Reprezentacija Francuske izgubila je od reprezentacije Španjolske 2-1, a nakon pobjede nad svojim idolom Cristianom Ronaldom, 26-godišnji Mbappe izgubio je od 16-godišnjeg španjolskog tinejdžera Yamala.


U polufinalu Europskog kupa, Yamal je u Promocija Dječji dres Španjolska Euro 2024 s brojem 19 napravio super svjetski val zakrivljenim udarcem po kojem su svi upoznali ovog 16-godišnjeg španjolskog tinejdžera. Nakon polufinala, gdje se odlučivalo o pobjedniku, Yamal je zagrlio Mbappea za struk, a Mbappe je potapšao Yamala po leđima. Ovaj klasičan i prekrasan trenutak briljantno je uhvatio i fotografirao fotograf s mjesta događaja. Ovo je prvi okršaj Mbappea i Yamala, ali neće biti i posljednji. Yamala obožavatelji pamte po njegovim izvanrednim vještinama. Kao jedan od najvrjednijih nogometaša, Mbappeove vještine također su neupitne. Na nogometnom borilištu pobjeda ili poraz uobičajena je pojava.


Iako je francuska reprezentacija na kraju izgubila od španjolske reprezentacije u Europskom kupu. Ali Mbappeova karijera u Real Madridu uskoro počinje. A Yamal, ovaj super mladi igrač iz Španjolske, glavni je igrač Barcelone. Njihov uzbudljivi obračun završio je na bojnom polju između Francuske i Španjolske. Ali njihovo bojno polje La Lige samo što nije počelo.


Poster un Commentaire!

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

dresprodaja

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page