BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Celé město je nadšené a šťastné.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Gundogan, legenda střední zálohy Manchesteru City

Posté le 6/6/2023 ŕ 09:26 - poster un commentaire


Jako hlavní hráč fotbalového klubu Manchester City ukázal Gundogan nejen vynikající fotbalové dovednosti a vynikající vůdčí schopnosti. Svou inteligenci a lásku k fotbalu ukázal i na hřišti. Gundogan se připojil k Manchesteru City v létě 2006, kdy byl vysoce profilovaným záložníkem. V období od příchodu do Manchesteru City však zažil řadu problémů se zraněními, které mu ztížily adaptační proces. Ale Gundogan se nevzdal. Doufal, že je hoden nosit Dětský dres Manchester City. Díky neutuchajícímu úsilí a vytrvalosti Gundogan dosáhl svého návratu.


Gundogan je všestranný hráč na fotbalovém hřišti. Jeho technika a inteligence z něj dělají nenahraditelného fotbalistu na hřišti. Jeho rozehrávka je přesná, hrozivá a dokáže si vytvářet šance ve hře. Má také vynikající ofenzivní smysl a jedinečnou schopnost skórovat, což z něj také dělá záruku pro záložníka Manchesteru City. Kromě technologie a inteligence prokázal Gundogan také vynikající vůdčí schopnosti. Na kurtu často plní roli velitele, schopného stabilizovat rytmus a motivovat spoluhráče. Často jde příkladem a svým pracovním přístupem a obětavostí inspiruje své spoluhráče. Stal se také kapitánem Manchesteru City, jak si přál.


Manchesterské derby se střetlo ve finále FA Cupu. Se dvěma pohádkovými míči od kapitána Gundogana porazil Manchester City Manchester United 2:1. Vyhráli FA Cup, což je jejich druhá oficiální mistrovská trofej v této sezóně. Tato hra přiměla Gundogana, jehož smlouva brzy vyprší, hlasitěji a hlasitěji zůstat v týmu. Mnoho mocných týmů zajímajících se o Gundogana nabídlo Gundoganovi olivovou ratolest. To také přimělo mnoho fanoušků, kteří milují Manchester City, koupit Levné Dresy Fotbal, aby podpořili Gundogana v naději, že bude i nadále hrát za Manchester City. Bez ohledu na to, zda Gundogan svlékne modrý Dětský dres Manchester City, fanoušci, kteří Gundogana milují, mu budou přát lepší a lepší fotbalovou cestu.



« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page