BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Celé město je nadšené a šťastné.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Z Borussie Dortmund do Realu Madrid přeneste superhvězdy zahrnující dynastie

Posté le 9/6/2023 ŕ 10:47 - poster un commentaire


Mladý anglický útočník Bellingham oznámil svůj odchod z Borussie Dortmund do Realu Madrid. Vysoce profilovaný přestup posunul Bellinghamovu kariéru do nových výšin. Dortmund je výchozím bodem Bellinghamovy kariéry a zde byl svědkem jeho růstu a transformace. Jeho průlomy a góly pomohly týmu dosáhnout velkých úspěchů v lize i na evropské scéně, včetně vítězství v Bundeslize a Německém poháru. Fanouškům Dortmundu bude navždy chybět jeho hrdinství a strhující góly ve žlutočerném Fotbalový Dres Borussia Dortmund.


Historie, tradice a úspěchy Realu Madrid jako jednoho z nejvlivnějších klubů světového fotbalu z něj činí ideální volbu pro Bellingham v jeho snaze o větší slávu. V dresu Realu Madrid bude soutěžit s hráči světové třídy v La Lize a na evropské scéně a bude soutěžit o více šampionátů a vyznamenání. Příchod Bellinghamu je důležitým podpisem pro Real Madrid a tým očekává, že jeho příchod vnese do ofenzivy více palebné síly. Jeho rychlost, technika a gólový nos udělají Real Madrid ve hře hrozivější. Fanoušci dychtivě očekávají, že ho uvidí v Fotbalový Dres Real Madrid a předvede svou skvělou formu na Bernabeu.


Bellinghamův přestup z Borussie Dortmund do Realu Madrid znamená novou kapitolu v jeho kariéře. Jeho odchod byl ztrátou pro Dortmund, ale obrovským ziskem pro Real Madrid. Fanoušci přijdou o jeho slavné časy v Borussii Dortmund a budou se těšit na jeho výkony v Realu Madrid. Všichni se těšme, až Bellingham oblékne dres Realu Madrid a napíše novou kapitolu slávy pro tento skvělý klub.



« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page