BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Liverpool Champions League hjem tegne Bayern München

Posté le 23/2/2019 à 04:43 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

I første runde af Champions League 1/8 finalen var der fokus på kampen. Liverpool spillede hjemme mod Bayern München. Mane savnede muligheden, Liverpool hjemme 0-0 trække Bayern München. Mange fans i Liverpool billige fodboldtrøjer er ked af scenen.

I starten afkampen tog hjemmeholdet Liverpool føringen med at sparke bolden. I første halvdel af kampen havde mane mange chancer for at skyde, men bolden savnede og blev ikke nervøs. I slutningen af første halvdel af kampen havde begge sider ingen præstationer, og scoren var midlertidigt 0-0. I begyndelsen af anden halvleg sparkede gæsteholdet Bayern München bolden, Liverpool skabte offensiven foran spillet, fansen jubler for fans i røde Bayern München trøje. Det er dog stadig umuligt at bryde igennem den anden forsvarslinje. De to sider scorede stadig ingen point. Med dommerens endelige fløjte er kampen forbi!

Med dommerens endelige fløjte er kampen forbi! I sidste ende, Liverpool hjemme 0-0 kedelig Bayern München.


Arsenal brister med den nye sæson trøje

Posté le 21/2/2019 à 07:18 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

I begyndelsen af den nye sæson forbereder hvert hold sig på deres klubs trøje. På internettet blev et foto af Arsenal-billige fodboldtrøjer udgivet næste sæson. Selvom holdtræksponsorens ændrede sig fra Hummer til Adidas, er den traditionelle røde og hvide farve på holdtrøjen ikke ændret. Jeg tror, at mange fans vil elske denne trøje mere.

Den arsenal hjemme trøje, der cirkuleres på internettet er stadig rød og hvid. På skulderen er der Adis unikke sort / hvide stripe design. Herfra er det ligesom skulderpositionen af det tyske holds hjemmetrøje i VM 2010 i Sydafrika. Ugens Arsenal fodboldtrøje er en gul-sort farve, der trækker på holdets 80-årige klassiske design og hylder Arsenal's 1989-omvendt af Liverpools store præstationer med at vinde ligatitel.

Selv om Adidas endnu ikke har afsluttet den specifikke mængde sponsorering af Arsenal, er fansen ikke opmærksom på den specifikke pris på denne trøje, men det ændrer stadig ikke fansens støtte.


« Précédent :: Suivant »