BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

AS Rose gældsoperationer

Posté le 15/10/2018 à 06:46 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

For hver klub har holdets aktiviteter altid været betydelige, men nogle klubber har været stærkt i gæld. Selv om AS Roses omsætning er tæt på at oprette klubposter, er gælden steget til næsten 220 millioner euro. Fans med billige fodboldtrøjer er meget bekymrede.

Klubben tabte 42 millioner euro sidste år, men fra de seneste regnskaber er tallet faldet til 25 millioner euro. Det skyldes stigningen i indtægterne til 251 millioner euro, hvilket ikke omfatter overskuddet fra spillerens salg. Denne vækst skyldes hovedsageligt tv-indtægter og turneringsbonuser. Sidste år nåede AS Rose Champions League-semifinalen, og i alt 98,4 millioner euro, og tv-udsendelsen steg fra 23 millioner euro til 126.56 millioner euro. Klubens nettogæld steg dog også til 218,8 millioner euro, en stigning på 75 millioner euro i forhold til den tidligere konto, der næsten svarer til omsætningen. Spillere iført AS Roma fodboldtøj mistede 4 sejre, 2 træk og 2 tab i denne sæson. Jeg vil have flere fans til at juble for dem.


Mahrez greb en frue

Posté le 11/10/2018 à 05:47 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

I den ottende runde af Premier League blev der holdt et fokusspil på Anfield Stadium. Dette spil vender direkte mod den vindende modstander. Det er lidt svært for Liverpool at vinde nemt. Til sidst scorede Manchester City en 0-0 draw mod Liverpool, og Mahrez savnede en straff i det 84. minut. Her har vi forberedt billige fodboldtrøjer.

Efter åbningen stolede Liverpool stadig på højintensitetsaflytningen i frontkassen for at forstyrre indsættelsen af modstanderen, og Manchester City forsøgte at kontrollere midtbanen. Men begge sider opnåede ikke resultater, den første halvdel sluttede 0-0. Anden halvdel er let at kæmpe. Begge hold har lavet personalejusteringsprogrammer, og begge sider er kommet ind i rytmen om hurtige angreb og forsvar. Det er imidlertid umuligt at bryde igennem forsvarslinjen på den anden side. I det 84. minut af spillet brød Sane ind i straffesparket og blev sat af van Dijk. Dommeren fik beslutsomt et straffespark! Men Mahrez, iført en Manchester City fodboldtøj, tog straffesparket og gik ud af grænsen! På dette tidspunkt er scoringen af begge sider låst 0-0.

Mahrez savnede straffen, men savnede, Manchester City beklager 0-0 draw med Liverpool.


« Précédent :: Suivant »