BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Marcelo følger Ronaldo-nyheder som falske

Posté le 5/5/2020 à 08:19 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Det ryktes, at Marcelo har fulgt Ronaldo, siden Ronaldo flyttede til Juventus, men det er ikke blevet bekræftet. Fans er også bange for, at Marcelo, der har spillet for Real Madrid i så mange år, forlod. Jeg tror, at tusinder af fans med billige fodboldtrøjer håber, at han kan fortsætte med at spille for Real Madrid.

Med tilføjelsen af ny hjælp Mendy, hans position er blevet ramt, er der rygter om, at han måske forlader holdet. For nylig sagde Marcelo, at jeg hørte for to år siden, at jeg har accepteret at blive medlem af Juventus og vil følge Ronaldo til Italien. ”Dette er et usandt rygte. Jeg er beæret over at spille for min Real Madrid trøje. I dag er jeg stadig meget glad i Madrid og har ingen intentioner om at forlade.

Marcelo er en fremragende spiller. Han har spillet for Real Madrid i 13 år. Jeg tror, at det enten er fansen eller ham selv. Har en vis kærlighed til Real Madrid, ser frem til hans fremtidige præstation.


Manchester United nr. 20-trøje er mere speciel

Posté le 7/4/2020 à 03:11 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Van Persie spillede for Arsenal i 8 sæsoner og scorede 132 mål og 55 assists. Han har også ekstraordinære resultater i Arsenal. På samme tid blev van Persie også deres kernemedlem under Arsenal, han har den billige fodboldtrøjer nr. 10, som hvert holds spillere misunder.

Efter at han kom til Manchester United valgte van Persie at bære en nummer 20-trøje. Han håber også at hjælpe de røde djæver med at vinde det 20. mesterskab i tophistorie gennem sin præstation. Han vandt ikke kun holdets bedste shooter i sæsonen, men vandt også den første Premier League mesterskabs trofæ i sin karriere. Hvad betyder trøjen nr. 10 for spillerne, men sammenlignet med Manchester United trøje nr. 10 sagde van Persie, at Manchester Uniteds nr. 20-trøje er mere speciel for ham.

For trøjen nr. 10 uden mesterskab er det måske ikke fornuftigt at få mesterskabet nr. 20-trøjen.


« Précédent :: Suivant »