BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Vil Mini Luo følge sin fars fodspor?

Posté le 16/7/2019 à 04:56 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Efter Ronaldo kom til Juventus i sommer som superstjernes søn, sluttede Mini Luo sin far til at deltage i Juventus ungdomsuddannelse. Som søn af Ronaldo er Mini Luo også en favorit i fodbold. Men denne sommer, Mini Luo sat på træning og konkurrence af Ronaldo mor holdets portugisisk sports billige fodboldtrøjer.

Den portugisiske sportsklub har altid ønsket at være en mini-ro, fordi sidste sæson mini-ro var meget god til Juventus U9 ungdomshold. Ikke kun farens aura, men også mini-Luos fodboldtalent. Denne gang lancerede portugisiske sport denne tweet, og Mini Luo og hans fætre spillede i de portugisiske sports Portugal fodboldtrøje. Betyr det, at Mini Luo vil starte sin karriere fra sin fars moderhold.

Selvom vi stadig ikke er sikre på, om Mini Luo vil være med i portugisisk sport. Vi vil dog stadig se frem til væksten i Mini Luo.


Chelsea er ikke bekymret for den nuværende status

Posté le 13/7/2019 à 03:00 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Det nye sæsonhold Chelsea er svært, ikke kun afgangen fra kernekarakteren Hazard, men også forbudsbestemmelsen for klubben at blive citeret. Dette gør også fans, der har billige fodboldtrøjer meget bekymrede. Men Chelsea-cheferne sagde, at de ikke er bekymrede for dette De sagde, at uanset hvem der gik, kan vi holde fast.

Chelsea's ledere sagde, at Chelsea hvert år vil forlade, og der er kernefigurer. Selv om vi ikke kan finde de berømte stjerner som dem. Men selvom processen er meget vanskelig, kan det stadig ikke stoppe Chelsea fra at vinde mesterskabet. Vi står over for en usædvanlig situation, holdet møder et overførselsforbud, som vil give mange unge spillere en chance. De vil sætte deres Chelsea fodboldtøj og fortsætte med at kæmpe for Chelsea. Vi vil ikke bekymre os om Chelseas situation. Den, der er væk, vil vi Ikke hindre vores vej fremad.

Selv om vi ikke kan forudsige Chelsea's præstationer i denne sæson, velsigner jeg dem stadig.


« Précédent :: Suivant »