BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Manchester City underskrev Mahrez

Posté le 19/7/2018 à 07:59 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Manchester City meddelte officielt underskrivelsen af Mahrez fra Leicester City. Mahrezs overførselsgebyr er 60 mio. £, og de to parter har underskrevet i fem år. 60 mio. £ oversteg også det tidligere overførselsgebyr for Manchester Citys underskrivende mester Laporte, der blev den højeste værdi for Manchester City historie. Fans vil også fortsætte med at bære billige fodboldtrøjer til at støtte ham.

Mahrez var meget begejstret for at blive med i Manchester City efter at have set Manchester Citys fremragende præstation i Premier League sidste sæson. Mahrez sagde; "Manchester City er en meget luksuriøs klub, de har mange store spillere. Sidste sæson fantastiske præstation øgede i høj grad holdets tillid, for at blive medlem af fortsætter med at bære 26-Manchester City fodboldtøj til Manchester City Fight, jeg tror det vil være en god ny sæson. "

Mahrez sagde, at han vil vinde mesterskabet. Han ved, at Manchester City er den bedste klub i verden, og holdet har alt, hvad han drømmer om. Så at blive med i Manchester City betyder at du vil være mere sikker i næste sæson.


De Jong er fan af Barcelona og Messi

Posté le 18/7/2018 à 08:54 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Frenkie de Jong scorede på fodbold, hvilket gør Barcelona fans meget ivrige efter at introducere den hollandske stjerne, og vigtigere er han en ivrig Barcelona fan og Messi fans. Jeg drømte om at bære en billige fodboldtrøjer og lege med mit idol på Barcelona-scenen.

Frenkie de Jong er nummer én fan af Messi i den nederlandske liga, og Frenkie de Jong støtter uforbeholdent og elsker Barcelona, ​​især tilbedelsen af ​​Messi. Frenkie de Jong sagde: "Barcelonas smukke fodbold og Messi lade mig forkæle det. Under vores ferie i Spanien købte min bedstefar mig en Messi No. 30-FC Barcelona trøje, som var hans tidligere nummer. Min bedstefar kendte mig. Jeg kunne godt lide Messi og købte det for mig. Jeg bærer det altid, indtil jeg kan bære det. "Som en højtstående fan, vil Frenkie de Jong aldrig savne chancen for at komme tæt på Messi.

For Barcelona er den nye hjælp Frenkie de Jong, jeg tror ikke kun, hvad mange fans forventer, men også hvad Frenkie de Jong selv håber på. Det er en nysgerrighed at se, om Barcelona kan introducere denne unge teenager.


« Précédent :: Suivant »