BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerfodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Atlético Madrid 3-1 omvendt sejr

Posté le 19/11/2019 à 07:09 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Atlético Madrid har været i 13. runde i La Liga, og Atlético Madrid har haft det godt denne sæson. Spillerne arbejder også hårdt for de billige fodboldtrøjer, de ejer. Atlético Madrid vs. RCD Espanyol. Atlético Madrid vendte 3-1RCD Espanyol. Atlético Madrid vandt tredjepladsen i La Liga-stillingen med 24 point.

Efter kampstart scorede gæsten RCD Espanyol først for holdet. I stoppet brød overskriften på Correa-linjen nettet, og resultatet blev 1: 1. I anden halvdel, den lette sidekamp, scorede Atlético Madrid et mål, efter at de to sider ikke brød igennem forsvarslinjen, de to sider gik ind i stoppetidet, iført en Atlético Madrid fodboldtøj Coke for Atlético Madrid for at udvide scoringen igen. I sidste ende låste Atlético Madrid scoringen til 3-1.

I slutningen af spillet vendte Atlético Madrid scoringen i baglæns situation og vandt spillet.


Leicester City er svært ved at vinde vejen

Posté le 16/11/2019 à 05:13 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Denne sæsons Leicester City presterede meget godt, kun et spil i syv kampe og placerede som nummer to i Premier League-stilling. Dette giver også fans med billige fodboldtrøjer en forventning til Leicester Citys sejr i Premier League. Leicester Citys forsvarsveteran Jonny Evans reagerede, og Leicester City var meget hård på vej til at vinde mesterskabet.

Selvom Jonny Evans sagde, at Leicester City har styrken til at bevise, at hans hold har evnen til at vinde hvert spil. Men på vej til at vinde mesterskabet er dette en lang sæson, og hvert hold har sin egen styrke. Evans i en Leicester City fodboldtøj sagde, at selv om der er tilstrækkelig selvtillid, er den næste fase af sæsonen en test af holdstyrke. ”Det er for tidligt at tale om at vinde mesterskabet før jul. Vejen til at vinde vil være hård og kræver en stærk og samlet opstilling, ”sagde han.

Leicester City er nummer to på pladsen og har brug for flere resultater i fremtiden for at repræsentere Premier League's vej til sejr.


« Précédent :: Suivant »