BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

fodboldtøj til klubhold

Accueil - Profil - Archives - Amis

Top 6 i Premier League er alle bekræftet, Manchester United går videre til Champions League

Posté le 26/5/2023 à 21:22 - poster un commentaire

Med Manchester Uniteds 4-1-sejr over Chelsea er top 6 i Premier League i denne sæson alle bekræftet. Manchester United steg til tredjepladsen med 72 point og vandt den sidste billet til Champions League i næste sæson. I modsætning hertil klarede Chelsea sig stadig dårligt, rangerede 12. med 43 point, og har allerede misset den europæiske krig i næste sæson.
Den rød-blå kamp mellem Manchester United og Chelsea har altid været fuld af gimmicks i tidligere sæsoner, men Chelsea, som har været i en nedtur i en hel sæson, fik resultatet af denne kamp til at være forventet. Spillerne iført røde billige fodboldtrøjer er gået ind i en positiv tilstand fra kampens begyndelse. Casemiro scorede med et hovedstød for at give Manchester United en fantastisk start. Martial, Fernandez og Rashford scorede successivt. Chelsea var fuldstændig undertrykt. Felix, der kom fra bænken i en Chelsea fodboldtrøje, scorede et ansigtsredningsmål i sidste øjeblik. I slutningen af kampen vandt Manchester United, som oprindeligt kun manglede 1 point for at sikre sig top 4, direkte Champions League-kvalifikationen. Liverpool, der ligger på 5. pladsen, har derfor fuldstændig mistet kvalifikationen til at dyste om Champions League.
Ten Hags første sæson i embedet kan betragtes som en succes for Manchester United. Vandt ikke kun Liga Cuppen og vandt det første mesterskab i 6 år, men kvalificerede sig også til Champions League i næste sæson. Så er der FA Cup-finalen, der venter på dem, men Anthony blev skadet i kampen og forventes at gå glip af FA Cup-finalen.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page