BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

draktsett fotball Accueil | Profil | Archives | Amis
Dette er et nettsted om fotballdrakter og fotballnyheter

Phil Foden hjelper Manchester City med å vinne tittelen i en avgjørende kamp20/5/2024

Manchester City har vunnet fire Premier League-titler på rad, og laget vil fortsette å forsvare tittelen neste sesong. Phil Foden scoret to ganger i den 38. runden av Premier League. Han var en av bidragsyterne til Manchester Citys mesterskap. Den blå draktsett fotball er stoltheten som Phil Foden forsvarer, og han foretrekker å hjelpe laget med å vinne mesterskap.

Fotballverdenen snakker alltid om unge spillere, Kylian Mbappe, Erling Haaland, Jude Bellingham, Vinicius Junior og mange flere. Mange medier og fans har ignorert Manchester Citys Phil Foden, som startet med laget fra ungdomstreningen. Phil Foden og Mason Mount har samme identitet, men det er synd at sistnevnte ikke fortsatte å spille for Chelsea. Mens Phil Foden fortsatte å kjempe for at Manchester City skulle vinne mesterskapet, var Mason Mount misfornøyd av Chelsea-fansen. Mason Mount klarte ikke å realisere talentet sitt i Manchester United og hans tilstedeværelse i laget var for lav. Phil Foden kan fortsette å spille for Manchester City, og hans personlige prestasjon er veldig enestående. Før kampen kunne fansen bare tenke på Erling Haaland og Kevin de Bruyne som scoret mål, men Phil Foden scoret to mål 18 minutter etter start. Phil Fodens scoringseffektivitet gjør hovedtrener Pep Guardiola glad, og han får Arsenal-fansen til å føle seg farlig.

Phil Foden var ikke bare medlem av Premier League Championship, han vant også ligaens beste spillerutmerkelser. Manchester City draktsett vil ikke gå ubemerket hen på slutten av sesongen, og lagets sene tilbakeslag var strålende. I de første dagene undervurderte mange fans kampånden til Manchester Citys forsvarende mestere, men nå er de imponert over lagets mesterskapsmomentum. På årets Ballon d'Or-utdeling vil Phil Foden ha en god høst på åstedet.

https://fotball4salgl.wordpress.com/

https://www.tumblr.com/fotball4salgl

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Joselu har ikke mistet seg selv på 12 år16/5/2024

Joselu har aldri lagt skjul på sin kjærlighet til Real Madrid, og kysset draktsett fotball da han kom tilbake til laget. Joselu kom til Real Madrid med lavest lønn, men han hjalp laget videre til UEFA Champions League-finalen med sin beste prestasjon. Real Madrid har unge spillere Vinicius Junior og Rodrigo, men laget har også mange toppveteraner.

Real Madrid beseiret FC Bayern München i semifinalen i UEFA Champions League, og Joselu var en av heltene som hjalp laget videre. Vinicius Juniors mål fikk applaus fra fansen, og Joselus mål sjokkerte også fansen. Joselu liker ikke å konkurrere med unge spillere om eksponering, han fokuserer bare på Real Madrid-spill. Han så ofte på Real Madrid draktsett og innså at alt denne sesongen ikke var en drøm. Da Joselu først forlot Real Madrid, kunne han ikke engang forestille seg at han ville få sjansen til å returnere til La Liga. Han har opplevd for mange overganger og lånespillerstatus, og han har ikke mistet seg selv på 12 år. Joselu gjør ting med fotball og han plages ikke av å bytte lag. Han tilpasser seg hele tiden miljøet til det nye laget, og han tilpasser seg også taktikken til den nye hovedtreneren.

Med Karim Benzema som forlater Real Madrid i overgangsvinduet for sommeren 2023, har Joselu blitt den beste kandidaten for lagets sentermangel. Da Joselu fikk nyheten om Real Madrids invitasjon, var han glad som et barn som fikk godteri. 12 år er veldig fort for mange fans, men det er veldig lenge for Joselu. Det er disse lange erfaringene som gjør Joselu enda bedre, og han viste seg også i semifinalen i UEFA Champions League.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 137
Précédent | Suivant