BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Billige fotballdrakter å kjøpe på nett Accueil | Profil | Archives | Amis
Kjøp Billig Fotballdrakter Barn,Fotballdrakt med Navn,Landslagsdrakt Norge Fotball

Etter 15 runder i Premier League er det kun 3 poeng mellom Manchester United og Manchester City7/12/2023

Den 15. runden av Premier League-sesongen 2023-2024 vil innlede to kamper som er veldig etterlengtet. Den ene er en rød-blå kamp, hvor Manchester United møter Chelsea hjemme, og den andre er Aston Villa som spiller mot Manchester City hjemme. Til slutt beseiret Manchester United Chelsea 2-1 med McTominays brakett og steg til sjetteplass på stillingen med 27 poeng. Manchester City tapte 0-1 for Vera, fikk et seierløst løp på 4 runder, og ble forbigått av Vera på rangeringen. Overraskende nok er Manchester United, som har vært kontroversielt denne sesongen, kun 3 poeng bak tittelforsvarer Manchester City etter 15 runder!
Den siste tiden har rykter om krisen i Manchester United-garderoben og spillerne ikke lenger stoler på Ten Hag vakt mye oppmerksomhet fra fansen. Men i kampen mot Chelsea tok Ten Hag fra seg startposisjonene til Rashford og Martial. Etter det spilte Manchester United sesongens vakreste kamp. Den 26 år gamle skotske spilleren McTominay, iført en Manchester United Fotballdrakt billig, brakte ikke bare mange overraskelser til fansen med sin fantastiske prestasjon i denne kampen, men vant også laget avgjørende 3 poeng.
Manchester City har hatt den mest pinlige kampen de siste sesongene. De Bruyne har ikke vært i stand til å bruke en Manchester City Fotballdrakt billig på lenge og spille på banen, noe som har en enorm innvirkning på Manchester Citys midtbane. Suspensjonene av Rodri og Grealish svekket også Manchester Citys kampeffektivitet fullstendig. Ifølge statistikken skjøt de to lagene 22-2 i denne kampen og hjørnesparkene var 6-0. Villa hadde en omfattende fordel. Dette er flest skudd tatt av en motstander i en enkelt kamp i Guardiolas trenerkarriere på 535 kamper, og færrest skudd i en enkelt kamp. Uten Edersons heroiske prestasjon ville ikke Manchester City tapt bare ett mål. Imidlertid klarte ikke Edersons 6 heroiske redninger å endre Manchester Citys nederlag i denne kampen.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Enzos første Premier League-mål + dobbeltspark hjalp Chelsea til å slå Brighton 3-25/12/2023

Enzo Fernandez sitt første Premier League-mål har blitt forsinket siden han tok på seg en Chelsea Fotballdrakt billig i vintervinduet i fjor. Dette fikk også folk til å tvile mye på denne VM-mesterspilleren. I den nettopp avsluttede 14. runden av Premier League da Chelsea møtte Brighton hjemme, åpnet Enzo endelig døren for scoring. Ikke bare innledet han sitt første mål i Premier League, men han scoret også to ganger for å hjelpe Chelsea med å slå Brighton 3-2 med én spiller mindre i andre omgang.
Etter at kampen startet viste krigerne i Kjøp Chelsea Drakt Barn sterk offensiv kraft, og deres vanvittige angrep satte en gang Brighton i en passiv posisjon. I det 17. minutt åpnet Enzos heading scoringen for Chelsea, og dette fantastiske målet tente umiddelbart publikum, og fansen brøt ut i entusiastisk jubel. Colwell, som kun spilte for Chelsea denne sesongen, scoret også sitt første mål. Brighton, som spilte på bortebane, ga imidlertid ikke opp og kjempet hardt tilbake. Blues-kaptein Gallagher ble utvist med rødt kort i pausen, noe som gjorde kampen spent. Heldigvis tålte Enzo presset og satte et straffespark. Han scoret to ganger for å hjelpe Blues med å vinne kampen og beholde sin topp ti-posisjon i Premier League-tabellen.
Etter kampen ble Enzo kåret til spillets MVP av Chelsea-fans. Enzo oppdaterte også sine personlige sosiale medier. Han sa at han var veldig glad for å score det første målet i Premier League-karrieren foran hjemmefansen. Dette målet er ikke bare etterlengtet av Enzo, men også etterlengtet av mange fans. Jeg håper Enzo kan opprettholde tilstanden og fortsette å jobbe hardt for å bringe flere spennende prestasjoner til folk.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 7
Précédent | Suivant