BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerVi är alla fotbollsfans

11/9/2019 - RONALDO gjorde 4 mål i landslaget
Om i denna tid skulle prata om RONALDO vara känt för många människor och veta att han är en portugisisk. I båda avseenden har RONALDO gjort ett stort bidrag till landslaget. Han har blivit erkänd av många människor, och det finns väldigt få spelare i hans ålder och på toppen, så många fans kommer att välja att köpa hans billiga fotbollströjor. Vi vet alla att laget med RONALDO alltid har mycket fans uppmärksamhet. Inklusive honom nu på Juventus F.C. höjer detta hela laget till en nivå i övergripande etapp. Och han bär Portugal tröja nr 7 oavsett var han är, denna tröja har blivit symbolen för samma skylt. I den just avslutade landslagstävlingen visade han än en gång för oss sin styrka. Spelaren som gjorde 4 mål är mycket framträdande i det vanliga spelet, men för RONALDO känner vi oss inte otroliga. För det här är en normal sak för honom. Vi kanske är vana vid prestanda av RONALDO på banan, många fans har mycket stora förhoppningar för honom. Men ibland borde vi också förstå att för en 34-årig veteran är hans nuvarande prestanda en sak som många fans är mycket chockade.

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


9/9/2019 - Ordförande Benfica är mycket nöjd med resultatet av João Félix
Många fans kommer att känna sig ledsna för deras lags stjärnor att lämna, men vi förstår också att stjärnorna väljs för att sträva efter strävan efter hög konkurrens. Vi måste också förstå deras val när vi gillar stjärnorna, och vi bör stödja dem när de inte är där. Fler fans kommer att välja att köpa sina billiga fotbollströjor för att ange sitt bidrag till laget. Benficas ordförande, Angel Fabián di María, deltog i klubbens evenemang och pratade om lagets oldcomer, João Félix, som också var en Benfica ungdom. Han är mycket positiv till honom eftersom han brukade ha en Benfica tröja för att spela för oss. "Våra spelare har en mycket hög nivå. Felix, som just lämnade Atletico i sommar, är ett exempel. Naturligtvis är en del spelares avgång oundviklig. Samtidigt bevisar det också att vår Benfica-ungdomsträning har enastående styrka. Och fick allas förtroende. I nästa spel kommer vi att ägna mer uppmärksamhet åt de nya stjärnorna i Benfica, eftersom de alltid ger oss en hel del överraskningar. Vi hoppas också att fler sådana stjärnor kommer att dyka upp på domstolen.

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 8
      Précédent | Suivant