BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerVi är alla fotbollsfans

2/6/2020 - Fotbollsmatcher startar igen denna månad

Hur många fans ser fram emot en sådan dag, det är länge sedan fotbollsmatchen har hållits. Detta får för många fans att känna sig väldigt ledsna, barn kan inte bära sina billiga fotbollströjor för att leka lyckligt på banan. Just denna månad kommer många fotbollsmatcher att börja från början, vilket gör att fansen känner sig väldigt upphetsad. Så många gigantiska lag kan spela på planen, vilket ger oss obegränsad glädje.

Det finns fortfarande 92 matcher i Premier League den här säsongen, och fans ser fram emot att ha på sig en tröja för att titta på matchen på plats. Men de mycket goda nyheterna är att fans under den nya säsongen kan gå till scenen för att titta på spelet. "Ingen vet när spelet kommer att avsluta den tomma domstolen, och det är korrekt att formulera en akutplan, men optimismen i Premier League och klubben får oss att se fansen återvända till stadion nästa säsong, och det kan hända i etapper.

Allt kommer att vara väldigt vackert, vi tror att dessa spel nästa säsong kommer att göra oss mer spännande. Om du behöver anpassa en Premier League matchtröja kan du beställa den via vår officiella webbplats. Vi skickar dig tröjan för första gången.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


6/5/2020 - Juventus hemtröja för ny säsong

Nästa säsong Juventus hemtröja spionbilder, som du kan se på bilden, kommer Juventus hemtröja att återgå till de klassiska svarta och vita ränderna under den nya säsongen, medan tätningsnumret och laglogotypen kommer att vara guld, mycket iögonfallande. Detta har gjort att många föregripande fans redan är redo att köpa en så vacker billiga fotbollströjor. Du kan göra ett köp via vår officiella webbplats, vi skickar det förflutna så snart som möjligt.

Iakttagande av spionfotografierna i Juventus tröja, den här gången visas bara de svarta och vita ränderna på tröjan framsida, och de svarta ränderna täcks inte från axeln till den nedre änden av tröjan, bara en design som liknar de tre stängerna . När det gäller design är de flesta fans också väldigt nöjda, tröjan är perfekt.

Det finns inga ränder på jerseyens baksida, och det finns inga zebrabänder på byxorna. Både tröjan och shortsen kommer att tryckas i guld, och strumporna kommer också att ha guldränder, vilket gör att tröjan ser perfekt ut. Du kan köpa en uppsättning för att skicka dina favoritvänner, det kommer att vara mycket meningsfullt.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 32
      Précédent | Suivant