BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager



Vi är alla fotbollsfans

18/11/2019 - Belgisk landslagströja släppt

Tidsplanen för europamästerskapet 2020 har gått in i en het period och många lag har börjat släppa nya billiga fotbollströjor. Fans kommer att förbereda en boll som julklapp för att uttrycka sitt stöd från favoritlaget, och vänner som får gåvor kommer att känna sig särskilt glada. Eftersom han kan anpassa en skjorta med sitt eget namn.

Om årets europeiska Cup-serie hemtröjor kombinerar konst och fotbollskultur, är varje tröja inspirerad av likheterna mellan dessa regioner. Den unika Belgien tröja -designen är inte digital utan kommer från designerns personliga handmålning. Dessa konstverk skapade av designarna uttrycker passionen och känslorna som fansen och spelarna delar och blir så småningom inspirationskällan för tröjor, färgval och digital grafik.

Den nya belgiska tröjan hyllar flaggens unika färgdesign. Flaggsmönstret är handmålad för att visuellt spegla det konstnärliga konceptet för tröjan, och linjerna på den ikoniska figuren sammanflätas i ett "B" -bokstavsmönster. Det finns ytterligare ett "B" -brev på baksidan av kragen, och de två bokstäverna visar de geniala detaljerna i den nya tröjan.


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


16/11/2019 - Schweiziska landslagets bortebantröja 2020

Många fans ser fram emot säsongen 2020 och de är redo. Det schweiziska landslaget släppte billiga fotbollströjor för den nya säsongen. Utformningen av den nya borttröjan utfördes under ledning av konceptet ”casting with culture”. För första gången kombinerades det traditionella korset av den världsberömda i Schweiz och den vita bakgrundsfärgen för att bilda en helt ny digital grafik. Dessa bilder utgör temat för bergen, och det geniala färgschemat skapar ett ikoniskt mönster som symboliserar mångfalden av tradition och modernitet samt Schweiz. De fyra färgerna som utgör berget representerar de officiella språken i Schweiz fyra länder - tyska, franska, italienska och romanska. En sådan spelare har fått mycket beröm av fansen.

Den nya Schweiz tröja är tillverkad med dryCELL-teknik. Den har utmärkt andnings- och wicking-funktion, som snabbt absorberar fukt eller svett på huden till det yttre lagret av kläderna. Det kan bibehålla den behagliga och torra känslan av huden även under ansträngande träning och hjälpa till att prestera på stadion.

Yann Sommer: "En ny tröja har alltid varit signalen för början av en stor turnering. För vårt lag är detta vårt hårda arbete i de två senaste matcherna i kvalet för att få en biljett till nästa sommar. En annan motivation."


Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent


A Propos

Fotboll ger kul


Derniers Articles
Menu
Calendrier

Amis
    Liens


      Page 1 sur 21
      Précédent | Suivant