BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

billiga fotbollströjor World Cup 2018 Accueil | Profil | Archives | Amis
fotbollströjor barn, billiga fotbollströjor, matchställ fotboll, World Cup 2018

Messi, Ramos avslutar Pariskarriären4/6/2023

Jag har alltid trott att jag skulle vänta på det officiella tillkännagivandet om Messi och Neymars avgång först, men jag förväntade mig inte att den 37-årige Ramos var den första som officiellt meddelade sin avgång. Men efter Ramos och Messis sista avskedsstation i Paris meddelade Paris tjänstemän också att Ramos och Messi kommer att lämna efter säsongens slut. Precis som Messi kommer Ramos också att byta fritt från Real Madrid till Paris sommaren 2021. De två före detta Real Madrid- och Barcelona-kaptenerna kommer att ta av sig sina PSG-billiga fotbollströjor samtidigt i sommar när de ger sig ut på nästa etapp av sin resa .
Under de två säsongerna i Paris Saint-Germain tröja spelade Messi 74 matcher i alla tävlingar och bidrog med 32 mål och 35 assist. Ramos spelade 57 matcher och gjorde 5 mål och 1 assist. De hjälpte laget att vinna två Ligue 1-titlar och en fransk supercup. I den senaste avskedsmatchen bidrog Ramos också med ett mål. Tyvärr vände Paris med 2-3 till slut. Och Messi hade inte lika tur. När Messis namn ringde igen blev han återigen utbuad av hemmafansen (chockad och oförstående). Han missade också en enda chans och en frispark i andra halvlek. gjorde mål.
Till nyheten om Ramos avgång ångrade många fans att Ramos förmåga som mittback är imponerande. Men i denna avskedsmatch höll Paris ingen avskedsceremoni för Messi och Ramos hemma. När kameran ställde sig inför Messi, log han och high-fivede sina lagkamrater och personal och sa adjö på ett enkelt sätt. Vart man ska gå härnäst är fortfarande det ämne som folk är mest bekymrade över, men det finns fortfarande inget korrekt svar. Oavsett var de hamnar hoppas jag att de kan vinna fansens kärlek och njuta av fotbollen med glädje.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Messi gjorde två karriärrekord med ett mål28/5/2023

Mästerskapet i de fem stora ligorna säsongen 2022-23 är klart. I franska Ligue 1 spelade Paris 1-1 borta mot Strasbourg och vann ligatiteln en omgång före schemat. Messi gjorde 496 mål i karriären i de fem stora ligorna och överträffade Ronaldo och blev den bästa målskytten i de fem stora europeiska ligornas historia. Därför, på natten för mästarnas kröning i Paris, blev Messi ämnets centrum.
Paris vann Ligue 1-mästerskapet så tidigt som väntat. Att möta Paris 9 mästerskap på 11 år och 5 mästerskap på 6 år, vilket folk är vana vid, lockar Messis milstolpe allas uppmärksamhet ännu mer. Målet mot Strasbourg är Messis 21:a mål i alla tävlingar under den andra säsongen av att bära Paris Saint-Germain tröja och det 496:e målet i karriären. Messi kommer att ha titeln kung för de fem bästa i ligahistorien. När Paris försvarade Ligue 1-mästaren nådde antalet mästare i Messis karriär 43, vilket knöt hans tidigare lagkamrat Alves och blev spelaren med flest mästerskap i fotbollshistorien. Även om Messi inte är en spelare som jagar statistik, har all statistik han skapat lämnat ett djupt minne för fansen som älskar honom.
Säsongen går mot sitt slut. Som 36-årig veteran kan Messi fortfarande visa en enastående prestation med 21 mål och 20 assist i alla tävlingar. Att vinna årets spelare i FIFA och vinna Lawrence-priset för andra gången är den mest kraftfulla uppskattningen för Messi under denna period. Det är nästan säkert att Messi tar av sig sin Ligue 1 billiga fotbollströjor i sommar. Messi behöver inte längre möta parisfansens buningar och fransk medias oförskämda attityd. Enligt rykten kan även Neymar lämna Paris i sommar, och Paris ska bygga om laget med Mbappe som kärna. Därefter bör överföringen av Messi och Neymar vara i fokus för den största uppmärksamheten av alla fans.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 157
Précédent | Suivant