BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerKänn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

Olivier Giroud, en fransk spelare med en annan fotbollsstil12/10/2019

Frankrike besegrade Island 1-0 i kvalet i EM 2020, och Island stod också inför ett nederlag. Frankrike är ett starkt lag i EM och har försvagats i år på grund av skador på nyckelspelare. Men tack vare Olivier Giroud och Anoine Griezmann är laget tvåa i ledningen för närvarande.

Olivier Giroud i Frankrike är ägare till fotbollströjor Chelsea och hans fotbollsliv är också det rikaste bland spelarna. För närvarande har vi gått med i sex lag, och fotbollsstilen är väldigt konstig. Hans styrka får fansen att säga felaktigt att det inte finns något särskilt stabilt mål. För närvarande rankas Olivier Giroud på tredje plats i den franska skyttelistan. Som centrum kan han få ett sådant resultat som vanliga spelare inte kan göra.

Olivier Giroud, 33, var också glad över att kunna spela i sin landslags billiga fotbollströjor och göra mål för laget. Även om hans situation inte är stabil är han en oumbärlig spelare för landslaget. Antoine Griezmann har också varit under för mycket press i år och hoppas att trycket kommer att göra hans styrka mer stabil.

0 Commentaires | Lien Permanent

Manchester City vann inte första platsen i slutet av åtta Premier League-omgångar9/10/2019

Det finns ingen absolut seger i fotboll, och till och med Manchester City, Premier League-mästaren, kommer att förlora för det genomsnittliga laget. Manchester City förlorade 2-3 mot Norwich City och sedan 0-2 till Wolves i de åtta omgångarna i Premier League. Prestationerna är osäkra. fotbollströjor Manchester City vill vinna mästerskapet igen, och laget måste arbeta hårt för att tanka. Liverpool rankade först i åtta omgångar, med åtta segrar i åtta matcher för att behålla det enda laget som ännu inte har misslyckats.

Liverpool har vunnit Champions League och detta Premier League-mästerskap är en trofé som spelarna drömmer om. Liverpools prestanda har minskat på grund av målvaktsskada. Manchester Citys prestanda är helt annorlunda, ibland dödar han en 8-0-seger över motståndaren, och ibland förlorar eländigt. Inför två sådana lag är det verkligen svårt att förutsäga vem som vinner det sista mästerskapet.

Från de åtta omgångarna i Premier League har vi också sett styrkan hos varje lag. Tyvärr har ingen av de nya spelarna i Premier League i år enastående färdigheter. Resultaten från Manchester United och Tottenham Hotspur har besviken fansen. Den en gång lysande Red Devil billiga fotbollströjor har blivit en saga historia.

0 Commentaires | Lien Permanent

Striden om Serie A-status är på väg att börja5/10/2019

Inter Milan är på väg att spela Juventus och förlora med en poäng mot Barcelona. Inter Milan är för närvarande nummer 1 i Serie A. Kan de slå Juventus? I det senaste spelet såg vi att Inter Milan styrka och Barcelona är lika, den slutliga vinsten eller förlusten är bara lite otur. Den ljusgröna billiga fotbollströjor ser ungdomlig ut på Inter Milan-spelarna. Styrkan hos deras spelare i år är ganska bra. Det beror på vad tränaren har planerat.

Juventus heter Serie A och lagets ställning har varit långt framme. Sedan CRISTIANO RONALDO anslöt sig är laget spelarnas mål. Eftersom årets tränare byter, men vissa utmärkta spelare får inte möjlighet att spela. Juventus rekord har sjunkit dramatiskt, och spelarna som just hade på sig fotbollströjor Juventus i sommar har inte haft fler möjligheter att spela. Speciellt Matthijs de Ligt, vet inte om han ångrat att han gick med i Juventus?

Vilken typ av tävling kommer Inter Milan och Juventus att spela mot den dödliga fienden? Vem är den riktiga första i Serie A, kan vi se i nästa spel. Fans kan inte vänta med att se resultatet. Förlorar Inter Milan spelet som Barcelona? Kan CRISTIANO RONALDO rädda Juventus? Kommer han att vända poängen som Lionel Messi?

0 Commentaires | Lien Permanent

Liverpool underskattade motståndarnas styrka3/10/2019

Spelet kom inte till slutet, kan verkligen inte slappna av. I andra omgången i Champions League-gruppen slog Liverpool hemma 4-3 Red Bull Salzburg. Liverpool gjorde 3 mål under första halvlek och Red Bull Salzburg kunde inte göra mål. Liverpool slappnade av lite under andra halvåret på grund av dess utmärkta prestanda under första halvlek. Oväntat, avkopplingens ögonblick, låt den andra sidan göra tre mål på en gång. Inför den spända situationen koncentrerar spelarna i röd billiga fotbollströjor sig på att vinna ytterligare ett mål och besegra varandra.

Prestationen för salzno Red Bull i år har förvånat hela fotbollsvärlden. De brister alltid energi plötsligt och har oväntad passion i spelet. Inför Champions League-mästaren Liverpool kan de också lita på lagets styrka. Efter hela matchen går salzno Red Bulls offensiva försvarsstrategi inte förlorad mot Liverpool.

Liverpool såg ner på Salzno Red Bull och låt nästan laget förlora matchen. Genom denna erfarenhet tror jag Liverpool vet bättre att dess styrka fortfarande måste förbättras. Om fotbollströjor Liverpool ska vara den första i Champions League för alltid, måste laget ständigt förbättra och förnya sig. Generationer ärver andan i en generation fotboll, och generationer utbildar en generation fotbollsgeneraler.

0 Commentaires | Lien Permanent

Vad betyder CRISTIANO RONALDO för Juventus?28/9/2019

Juventusrecord har inte förändrats mycket det senaste året. Man trodde att med tillägget av CRISTIANO RONALDO skulle laget vinna Champions League som Real Madrid. Real Madrids utträde från CRISTIANO RONALDO har fört laget tillbaka till sitt tidigare tillstånd. Men CRISTIANO RONALDO har på sig fotbollströjor Juventus för den yngsta tiden och misslyckats med att få Juventus och Real Madrid-eran. Teamet är alltid en Trinity-organisation. Tränare, spelare och taktik är oumbärliga. Hur kan Juventus vinna den slutliga segern när det bara finns en CRISTIANO RONALDO?

I år gör Juventus nya tränare, Maurizio Sarri, taktik kring CRISTIANO RONALDO snarare än att använda nya spelare för att bryta igenom lagets olika stilar. Maurizio Sarri har alltid varit en konservativ tränare, så det har skett lite förändring i Champions League. Maurizio Sarri visste inte hur de skulle använda de nya medlemmarna, utan satte dem bara på bänken. Atthijs de Ligt från Ajax flyttade till Juventus, och hittills har han bara några gånger tagit på sig sin billiga fotbollströjor på banan utan att spela en viktig roll.

Juventus är ett traditionellt fotbollslag med en lång historia. Teamet fokuserar på spelarnas karaktär, så Juventus har färre tvister. Är Juventus beslut om CRISTIANO RONALDO lagets framsteg eller misslyckandet med reformen? Någon sa: Juventus utan CRISTIANO RONALDO ser mer ut som ett lag som arbetar tillsammans för att slåss till slutet. Jag vet inte om du tror det.
0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 17
Précédent | Suivant