BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Känn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

England har inte ansett Marcus Rashford för startuppställningen25/5/2024

Under de senaste åren har England producerat många enastående spelare, och de har en god chans att vinna mästerskapet igen. I listan över spelare som valts ut till Europacupen denna gång fann folk att Marcus Rashford sannolikt kommer att slås ut. Sedan Marcus Rashford fick en högbetalt kontraktsförlängning från Manchester United verkar han ha tappat sin förmåga. Den här säsongen presterade inte Marcus Rashford bra i fotbollströjor Manchester United.

Lyckligtvis har Manchester Uniteds vänsterytter Alejandro Garnacho höjt sig i styrka, annars skulle lagets prestation bli ännu sämre. I fallet med Marcus Rashfords dåliga prestation i Manchester United kommer han sannolikt inte heller att kunna bära den fotbollströja England EURO 2024 och bli en startuppställning. Vad ska Marcus Rashford, som bara är 26 år gammal, göra? Han gjorde bara sju mål och 2 assist i slutet av den här säsongen. Inför sådana resultat kommer Marcus Rashford sannolikt att bytas av Manchester United i sommar till en lämplig övergångssumma.

England tänker inte använda Marcus Rashford, och huvudtränaren är optimistisk om styrkan hos Anthony Gordon på samma position. Folk undrar nu vilken mentalitet Englands berömda mittfältare Kane kommer att ha. Efter att ha kommit till Bayern München har han inte vunnit några mästerskapstitlar igen. Hur starka är spelarna bakom Englands till synes höga lön? Bland dessa landslag har England ett av de högsta totala spelarvärdena, men tyvärr har det inte skapat något bra rekord de senaste åren.

0 Commentaires | Lien Permanent

Atalanta avslutar Bayer 04 Leverkusens obesegrade rad23/5/2024

Bayer 04 Leverkusen misslyckades med att förlänga sin 51-matcher obesegrade match när de förlorade med 0-3 mot Atalanta i Europa League-finalen. Atalanta blev det enda laget i Serie A som vann mästerskapsutmärkelser i europeiska tävlingar den här säsongen. Ingen kanske trodde att en ren match avslutade Bayer 04 Leverkusens obesegrade rekord. Innan matchen startade var fansen överens om att Bayer 04 Leverkusen lätt kunde besegra Atalanta, men oväntat blev resultatet helt annorlunda.

Som ordspråket säger: Hur kan ett lag som kan gå vidare till en ligafinal vara ett svagt lag? Så resultaten är oförutsägbara. Den här säsongen har dock denna fotbollströjor Bayer 04 Leverkusen skapat ett fantastiskt obesegrade rekord i Bundesliga, vilket också är det första rekordet i ligans historia. Det är synd att Bayer 04 Leverkusen förlorade i denna final, annars hade de kanske satt ett superrekord att vara obesegrade i alla tävlingar.

En finalseger gjorde också denna fotbollströjor Atalanta till ett stort ögonblick. För tre år sedan gick Atalanta vidare till kvartsfinal i Champions League, men tyvärr gick de inte vidare till den sista semifinalen. Idag har laget fortfarande inte gett upp sin jakt på mästerskapet. Atalanta besegrade Bayer 04 Leverkusen, den största dark horse i de stora ligorna den här säsongen, och vann Europa League-titeln. Detta är den andra representativa utmärkelsen i Atalanta-lagets historia, och det är en mycket värdefull gåva för dem.

0 Commentaires | Lien Permanent

Arsenal uppnådde utmärkta resultat men lyckades inte vinna mästerskapet21/5/2024

Alla såg bara glädjen i att Manchester City vann mästerskapet, men ingen kände till Arsenals smärtsamma tårar. Arsenal gjorde också sitt bästa för att vinna i den sista omgången av Premier League, men Arsenal kämpade för att vinna mästerskapsutmärkelser. Med bara två poängs lucka missade Arsenal återigen chansen att möta mästerskapet. När Arsenal-spelarna fick veta att Manchester City också hade vunnit matchen föll tårarna direkt på deras matchtröjor fotboll och deras hjärtan fylldes av klagomål och ånger.

Arsenal hade en chans att vinna Premier League-titeln den här säsongen, men tyvärr förlorade de mot Aston Villa i den avgörande matchen. Efter att Arsenal gett Manchester City en chans att gå om poängen, verkade de avsedda att misslyckas med att vinna mästerskapet. Manchester City är ett av lagen med de mest stabila prestationerna på senare år. När de väl har en chans att vinna mästerskapet kommer de inte lätt att missa chansen.

När domaren blåste tre visselpipor vann Arsenal sista matchen på hemmaplan, men tyvärr vann de inte mästerskapet. Fansen visste förmodligen hur det skulle sluta, så de tog fortfarande på sig fotbollströjor Arsenal och kom till platsen för att ge spelarna sina mest uppriktiga välsignelser. Detta är trots allt Arsenals rekord för flest vinster under en enskild säsong under de senaste 53 åren, och det är också de flesta gjorda mål i lagets historia, 91. Arsenal misslyckades med att besegra Manchester City för att vinna mästerskapet, men deras rekord har förbättrats mycket jämfört med tidigare år, så framsteg är också en prestation värd att uppmuntras.

0 Commentaires | Lien Permanent

Luka Modrićs vistelse i Real Madrid är ännu mer en uppvisning av sentiment18/5/2024

38-årige Luka Modrić har inga planer på att lämna Real Madrid och kommer sannolikt att stanna här på ett ettårskontrakt. Luka Modrić kan sägas vara en spelare som är villig att göra allt för Real Madrid. Han bryr sig inte om lön eller antal framträdanden. Faktum är att i många fans medvetande är Luka Modrić den mest lämpliga spelaren att gå i pension iförd en fotbollströjor Real Madrid. Den osjälviska hängivenhet han visade chockade djupt människors hjärtan.

För närvarande är Luka Modrićs styrka fortfarande ganska stabil, och Real Madrid kan helt lita på hans förmågor igen. Luka Modrić har trots allt inga höga lönekrav och kommer inte att bli en belastning för laget. När det gäller möjligheterna för unga spelare att spela har Luka Modrić reducerats till en avbytarspelare den här säsongen, vilket ger fler lagkamrater i laget möjligheter att visa sin styrka.

Om vi analyserar det ur ett känsloperspektiv kanske många förstår Luka Modrićs tillvägagångssätt. När allt kommer omkring har Luka Modrić fått både pengar och ära när han bär den här billiga fotbollströjor. Nu när Luka Modrić stannar i Real Madrid är det mer som ett uttryck för känslor. Här har han trots allt gett honom alla mål han vill ha. Så länge Luka Modrić fortfarande har styrkan och accepterar alla arrangemang från laget, då kommer hans idé att gå i pension här definitivt att förverkligas.

0 Commentaires | Lien Permanent

Premier League-lag föreslår återigen att ställa in VAR-intervention16/5/2024

Det pågår en stor reform i Premier League 2018, vilket är tillägget av VAR till spelet. Nu fem år senare har Wolverhampton Wanderers fortfarande stor oro över den här enheten. I år lade Wolverhampton Wanderers återigen fram ett förslag att avbryta VAR. Även detta förslag kommer att röstas om på årets årsstämma. När 14 lag i Premier League kommer överens om att avbryta kommer stora regeländringar att ske under den nya säsongen.

Under de senaste fem åren har många Premier League-lag fått inställda mål på grund av att en liten mängd billiga fotbollströjor eller kroppshår passerat gränsen. Efter att lagen och spelarna just har anpassat sig till VAR:s ingripande, vad blir konsekvenserna av att ställa in det igen? Premier League bekräftade officiellt en data. Från och med 2024 tror man att VAR har ökat speltillämpningens noggrannhet med 14 %. Under sådana data kan det fortfarande finnas många team som är villiga att tro på vetenskaplig teknik istället för alla beslut som fattas av domare.

Många klubbar är mycket missnöjda med VAR-videoassistentdomarnas ingripande och straff i specifika frågor. I synnerhet de spelare som bär fotbollströjor Wolverhampton Wanderers den här säsongen tror att deras kvalitet har påverkats allvarligt av VAR. De som är missnöjda med ingripandet av VAR är fler lag med medelstyrka, och de starka lagen har ännu inte röstat. Tidigare firade spelare oftast efter att ha gjort mål, men nu måste de vänta på att VAR-resultatet ska bekräftas innan de kan säga om målet var lyckat. I en nyligen genomförd onlineomröstning om annulleringen av VAR-assistentintervention var fansen mer för avbokning. De trodde att sådana spel saknade ögonblick av passionerat firande och begränsade spelarnas fria spel med underbara färdigheter.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 78
Précédent | Suivant