BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerKänn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

Romelu Lukaku är inte en dåre22/8/2019

Romelu Lukaku tog av sig fotbollströjor Manchester United och gick med i Internazionale Milano. Efter en sommar av övergrepp var han trött på Manchester Uniteds inställning till honom. Manchester United bryr sig inte alls om honom. De spelar honom som en dåre. Manchester United har också tyst mot bakgrund av osynliga mediaattacker mot honom. Romelu Lukaku tycker inte att det är nödvändigt att göra sig orolig på detta sätt, hitta ett lag som värderar honom och spelar hårt, det är det ideala tillståndet han alltid har velat.

Romelu Lukaku tog på sig fotbollströjor Inter Milan och kände sig mycket lättare för hela personen. Hos Manchester United var han under för mycket press för att koncentrera sig på att spela bra på planen. Kanske är det verkligen ett äckeltillstånd för mig, och jag kan inte tvätta mig själv vitt. Romelu Lukaku och Alexis Snchez är de största negativerna hos United i sommar. Nu när Romelu Lukaku är fri, kommer Alexis Snchez att gå med i Internazionale Milano smidigt?

Ett lags framgång är oskiljbar från spelarnas ansträngningar, och om laget inte tar hänsyn till spelarna kommer det så småningom att förlora populariteten. Spelare har hjärtat att arbeta hårt är laget oro och stöd, så folkets hjärta är den väsentliga fotbollsanda för hela laget.
0 Commentaires | Lien Permanent

Ett spel mellan Gareth Bale och tränare20/8/2019

Real Madrid slog Celta de Vigo 3-1 i La Ligas första omgång, och Gareth Bale var bland de 11 spelarna i första omgången. Det är första gången i år som Gareth Bale ses bland de första. Gareth Bale var en övergiven spelare på Real Madrid på sommaren, och det finns rykten om en överföring av vapen varje dag. Det är också en psykologisk attack på honom av tränaren Zinedine Zidane, i hopp om att han kan erbjuda sig att lämna laget själv. Men Gareth Bale gillar fotbollströjor Real Madrid nr 11, och han vill inte ge upp så. När han har gett upp denna möjlighet kan han alltid bära dessa anklagelser. Anledningen till att tränare inte gillar honom är väldigt tydlig, det vill säga de tycker att han är inhabil. Så den bästa kontringen är att stanna i laget och försöka bevisa din styrka.

Gareth Bale är mer som en gepard i den nya säsongen. För att överleva och bevisa sig själv måste han vinna och vara vacker. Styrka kommer inte att trampas på av andra när som helst, utan ger också några belöningar till de fans som tror på sig själva. Nu när Gareth Bale är på samma linje med tränaren är det bästa sättet att motverka tränaren att bevisa att han har förmågan att vinna för laget.

När en person hittar ett mål är han mer motiverad att uppnå det. Nu har Gareth Bale startat ett spel med sin tränare, men slutresultatet är bara att vinna. I det här spelet såg vi Gareth Baldes fantastiska snabbhet och skicklighet, och hans billiga fotbollströjor blötades genom honom. Förhoppningsvis kommer Gareth Bale att skydda sig själv i händelse av en match, så att han kan bevisa sig bättre.

0 Commentaires | Lien Permanent

Standbyspelare är alltid redo17/8/2019

Utan Lionel Messi i Barcelona är resultatet fortfarande inte idealiskt, så Lionel Messi är inte det enda ansvaret för Barcelonas vinna eller förlora. I den första omgången av den nya säsongen förlorade Barcelona 0-1 till Athletic Club de Bilbao. Barcelona förlorade i första omgången, något som inte har hänt på tio år. Att förlora till Athletic Club de Bilbao är ännu mer oväntat. När allt kommer omkring har Barcelona aldrig tappat mot Athletic Club de Bilbao.

Athletic Club de Bilbao vann matchen och fans som bär fotbollströjor Athletic Bilbao firade segern över Barcelona på St. Mames Stadium. Det var ett minnesvärt spel, vinna den första striden och en rival som laget aldrig hade vunnit. Nyckeln till Athletic Club de Bilbaos vinst var en ersättare, Aritz Aduriz. Detta är tredje gången i Aritz Aduriz liv som han gick med i Athletic Club de Bilbao och hans fotbollskarriär är nära kopplad till laget.

Aritz Aduriz, 38, tog på sig sin billiga fotbollströjor igen för att kämpa för laget, men han vann matchen för laget bara en minut efter sitt utseende. Som reservspelare behåller han alltid den styrkan för att bryta ut vid ett visst ögonblick på banan. Det är Aritz Aduriz förra säsongen. Det är en underbar sak att lägga till ett mål i hans fotbollsdröm i detta kritiska ögonblick.

0 Commentaires | Lien Permanent

Liverpool vinner European Super Cup15/8/2019

Liverpool drog 2-2 med Chelsea i finalen i European Super Cup 2019. Liverpool vann 5-4 i straffspark, med en total poäng på 7-6. Det är fjärde gången i Liverpools historia att de vann European Super Cup, och det är andra gången fotbollströjor Liverpool har vunnit denna ära 14 år senare. Liverpool är det härligaste ögonblicket i historien i år och jag hoppas att denna härlighet kommer att förbli oförändrad.

Chelsea gjorde sitt bästa för att dra mot varandra i ett spel som inte var populärt hos alla. Även om de förlorade matchen med straffspark såg vi fotbollströjor Chelsea och fotbollsandan. Oavsett hur stark motståndaren är, så länge laget är förenat och fast i tro, kommer allt att vara ett mirakel.

Spelet slutade med 7-6 poäng, vilket också var ett oväntat resultat. Det verkar som att Chelsea har lärt sig mycket från sitt första nederlag och den här gången har de vuxit mycket på planen. Även om de förlorade spelet i slutändan, är deras framsteg uppenbara för alla. Liverpool vann matchen med en marginal, och det verkar som om de hade underskattat Chelseas styrka tidigare. Vi borde inte se ner på motståndarna i varje match.

0 Commentaires | Lien Permanent

Paris Saint-Germain vann den första striden13/8/2019

Paris Saint-Germain vann 3-0 i den första omgången i franska ligan A 2019-20. Paris Saint-Germain-spelarna kramade sig hårt i billiga fotbollströjor och var mycket nöjda med segern i första omgången. Kylian Mbappe blir mer och mer mogen och stadig, vilket leder laget att springa och skjuta hårt på banan. Vem skulle ha trott att en sådan bra ledare bara var 20 år gammal? Paris Saint-Germain hade tur att ha Kylian Mbappe.

Spelet tillät också nya spelare, Pablo Sarabia och Abdou Diallo, att bära fotbollströjor Paris Saint-Germain och anpassa sig till teamets totala atmosfär. Ersättare ngel Di Mara gjorde också mål genom Kylian Mbappes assists. Under ledning av bra spelare verkar hela laget vara särskilt passionerat och slåss.

Förra säsongen vann Paris Saint-Germain mästerskapet, och den här säsongen kommer de att fortsätta arbeta hårt för att vinna finalkampen. Neymar kom inte upp på domstolen. Hur var det? I den nuvarande situationen i Paris Saint-Germain har Neymar blivit mindre viktigt för Paris Saint-Germain. Förhoppningsvis kommer Paris Saint-Germain att ha en chans att vinna Champions League och tror att Paris Saint-Germain var den riktigt starka spelaren vid den tiden.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 14
Précédent | Suivant