BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerKänn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

Juventus vann Serie A-titeln och överraskade inte publiken27/7/2020

I den sista matchen i den 36: e omgången i Serie A besegrade Juventus U.C. Sampdoria 2-0. Juventus vann matchen och fick tre poäng, vilket tillät laget att låsa i Serie A-mästerskapet två omgångar före 83 poäng. Spelarna tog lyckligtvis av sina fotbollströjor Juventus och kastade dem till himlen för att krama dem tillsammans. De uttryckte sin tacksamhet och stöd till fansen framför TV: n.

Trots Juventus seger presterade laget inte bra i det här spelet. Under första halvlek var spelarnas attityder på båda sidor för extrema, vilket fick spelarna att kollidera och lämna planen. Paulo Dybalas skott var för högt och drog sig tillbaka av misstag och orsakade skada på hans vänstra lår. När Paulo Dybala långsamt gick mot publiken i sin billiga fotbollströjor, kände alla att viruset fortfarande hade en stor inverkan på hans fysiska kondition.

Detta spel gav inte mycket passion för publiken. Det som alla såg var att spelarna på båda sidor skadade varandra. Juventus räknade 17 foul och 4 gula kort. U.C. Sampdoria begärde 13 gånger med 3 gula kortvarningar och 1 rött kort. Detta är inte spelet som alla vill se. Det är ett mycket oetiskt spel att skada motståndaren för att vinna.

0 Commentaires | Lien Permanent

Chelsea gjorde 3 mål mot Liverpool24/7/2020

Under de två sista avgörande omgångarna lyckades Chelsea fortfarande inte konkurrera med Liverpool. Chelsea 3-5 förlorade mot Liverpool, lagets Premier League-poäng var direkt knutna av Manchester United. Premier League har en sista omgång kvar. Kan Chelsea vinna matchen mot Wolves?

Manchester Uniteds lagrankning har stigit sedan omkampen, men spelarnas prestanda är fortfarande inte tillräckligt stabil. Manchester United har inte gynnats av publiken den här säsongen. Laget sålde den föregående omgången av kraftfulla spelare och återköpte några unga spelare. På grund av motsättningen mellan den tidigare spelaren var Manchester United-tränaren tvungen att ge upp vissa spelare. Manchester United-tränaren är också motvillig att ta av sig sina fotbollströjor Manchester United och lämna, i hopp om att kombinera sina styrkor för att skapa ett starkt lag.

Det finns fortfarande ett gap i styrkan mellan Chelsea och Liverpool, men publiken är mycket nöjd med att Chelsea kan göra 3 mål. Jag minns förra gången Chelsea mötte Liverpool och inte lyckades göra mål. I det här spelet kontrade Chelsea Liverpools brott ansikte mot ansikte. Spelarna visade fullt ut fotbollsanda för fotbollströjor Chelsea som är ihärdiga och inte kommer att ge upp. De måste uppleva fler spel för att förbättra deras förmåga.

0 Commentaires | Lien Permanent

Lagstrategi är ibland viktigare än styrka20/7/2020

I FA-cupens semifinal 2020 besegrade Arsenal Manchester City 2-0. Manchester City har tappat Premier League-titeln, den här gången har laget också förlorat chansen till FA-cupfinalen i England. Arsenal har tappat chansen att tävla om de fem bästa i Premier League, så laget måste vinna det sista mästerskaproféet i FA-cupen.

Arsenal- och Manchester City-spelet var också en tävling mellan befälhavaren och lärlingen. Publiken förväntade sig inte att lärlingen vann matchen. För att vinna detta spel planerade Arsenal-tränare och spelare noggrant spelstrategin, de måste göra att fotbollströjor Arsenal blir tröjan i allas sinne. Mot en stark motståndare som Manchester City kunde Arsenal inte vinna matchen genom att attackera. Så även om Manchester City har en ägarandel på 70,2% har det inte gjort något mål.

Sedan Premier League-omstart startade har det varit många lag med hög bollinnehav, men de förlorar ofta spelet. Det är faktiskt vad alla lärde sig från Atletico Madrid och Liverpool-matchen i Champions League. De olika billiga fotbollströjor representerar teamets styrka. Domare och åskådare värderar bara slutresultatet. Därför är strategins framgång viktigare än styrka när man står inför starka fiender.

0 Commentaires | Lien Permanent

Det är osannolikt att Arsenal kommer fram till femte plats i Premier League-topplistan16/7/2020

Liverpool Football Club1-2 förlorade mot Arsenal, är det för att göra tio bästa tävlingen hårdare? I de återstående två omgångarna i Premier League, även om Arsenal vann matchen i båda omgångarna, var lagets poäng bara 59 poäng, och de kunde inte komma in i topp fem. Arsenal, som inte kan gå vidare till UEFA Champions League och FA Cup, kommer spelare att möta en kris med 70% lönesänkning.

Sedan Liverpool Football Club har beslutat att vinna Premier League-titeln har dessa spel uppenbarligen inte spelat tillräckligt. Arsenalspelare drog i sig Virgil van Dicks billiga fotbollströjor i spelet, men spelet slutade inte, Virgil van Dijk lindrade hans vaksamhet och tillät sin motståndare att göra mål. Liverpool Football Club-spelarnas mentalitet är för lugn, mindre av den tidigare kampkraften.

Arsenal kämpar för chansen på alla spel, hoppas bara att Gud kan göra ett bra arrangemang. Spelare hoppas kunna klämma in sig i topp fem i Premier League, så att de kan vara säkrare att ha på sig fotbollströjor Arsenal. Manchester United, som för närvarande är rankat femte, har redan 59 poäng, så publiken tycker att Arsenals odds är för små.

0 Commentaires | Lien Permanent

Atalanta B.C., som har avbrutit Champions League, har avancerat till tredje plats i Serie A13/7/2020

Innan Champions League avbröts, Atalanta B.C. blev det mest oväntade laget att vinna. I den 32: e omgången i Serie A drog Juventus 2-2 med Atalanta B.C. Atalanta B.C. har varit ett vinnande lag sedan omstarten och ligger nu på tredje plats.

Atalanta B.C. blev Juventus största konkurrent. I detta spel dämpades Juventus-spelarna fullständigt av Atalanta B.C. spelare och den gröna billiga fotbollströjor visade en passionerad och energisk fotbollslagsjuk. Men för Cristiano Ronaldos straff, Atalanta B.C. skulle ha vunnit spelet. För detta spel skickade Maurizio sarri lagets starkaste nyckelspelare, men det var synd att han inte kunde vinna matchen.

Cristiano Ronaldo är kungen av fotboll i allas ögon. Som 35-åring kan han också visa stor styrka i sin fotbollströjor Juventus. Det finns inte många unga spelare i Juventus dessa år. De litar mer på några gamla spelare. Om Juventus vill förbättra sin styrka bör han ge unga spelare fler möjligheter att spela.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 33
Précédent | Suivant