BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerKänn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

Manchester United slog Manchester City9/12/2019

Ju mer bakom spelet, desto mer testar teamets verkliga styrka. Manchester City förlorade 2-1 hemma mot Manchester United i Premier League den här omgången, vilket var en överraskning för publiken och fansen. Nederlaget lämnade också Manchester City 14 poäng efter Liverpool. Det verkar som att Manchester Citys chanser att vinna den här säsongen är smala. I slutet av spelet tittade Pep Guardiola på spelarna i fotbollströjor Manchester City på banan, och han kände otroligt vidröra huvudet. Men det fanns ingen överdriven sorg i hans uttryck, bara den typen av tankar som inte kunde förstås.

Manchester United-spelarna vann verkligen segern för laget den här gången. De har inte vunnit Manchester City på länge. Under de senaste två åren har Manchester City tagit bort Manchester Uniteds ära. Att vinna över Manchester City igen är att lägga till lyster till fotbollströjor Manchester United. Spelets seger gladde också manageren för Manchester United. Sedan han tog över Manchester United har han ifrågasatts av omvärlden. Ingen tror att han kan leda Manchester United bra.

Manchester Citys nederlag lämnade också publiken hopplös eftersom det var så stor skillnad mellan poängen. Manchester City kan bara koncentrera sig på Champions League den här säsongen för att se om den kan vinna Champions League.

0 Commentaires | Lien Permanent

Olivier Girouds känslor för Chelsea6/12/2019

Chelsea slog Aston Villa 2-1 i den 15: e omgången av säsongen Premier League 2019-20. Dessa Chelsea unga spelare tränas långsamt av tränaren till ett lag som arbetar hårt. Även om lagets tillstånd inte är särskilt stabilt för närvarande, kommer perspektivet från framstegsförmåga i alla aspekter att bli mer kraftfull inom en nära framtid.

Chelsea-tränaren Frank Lampard fokuserar på unga spelares praktiska erfarenhet, så laget startar i allmänhet med nya spelare. I hjärtat av tränaren Frank Lampard kände han att bara genom att odla ett ungt och kraftfullt fotbollslag kan fotbollströjor Chelsea vinna Champions League igen. Den bästa grunden för ett perfekt fotbollslag är spelarna som spelar tillsammans hela tiden. Erfarenhet och tyst förståelse kommer att göra dem osynliga styrkor.

Varje tränare har sitt eget sätt att coacha. Fans förstår inte varför Olivier Giroud är mycket bra i landslaget, men Frank Lampard vill bara inte att Olivier Giroud ska vara den första spelaren. Olivier Giroud, som bär en billiga fotbollströjor, har sittat på bänken utan några speciella uttryck för besvikelse eller sorg. Kanske, i Olivier Giroud, hjälpte han laget i Chelseas svåraste tid. Och det är dags för laget att utveckla unga spelare för att flytta Chelsea till en vinnande framtid.

0 Commentaires | Lien Permanent

Spelarnas intelligens återspeglas i Golden Ball Awards3/12/2019

Lionel Messi vann den sjätte gyllene bollutmärkelsen och hans fotbollströjor FC Barcelona köptes av fans igen, vilket är ett sätt för fansen att stödja och uppmuntra honom. I denna gyllene bollutdelning är det som lockar mer uppmärksamhet dialogen mellan spelare, som bättre kan återspegla spelarnas intelligens och emotionella intelligens. Lionel Messi har vunnit sex Golden Globes. Förutom sin styrka är han mer blygsam och lågmäld.

Mot bakgrund av Cristiano Ronaldos frånvaro svarade Lionel Messi att han hade viktigare saker att göra. Och Virgil van Dijk sa: är Ronaldo en riktig motståndare? Svaret försvann av många fans. Virgil van Dijk är precis som hans fotbollsstil. Han kanske tror att Ronaldo inte är en motståndare, utan en riktig vän. Kylian mbapp é tycker att hans billiga fotbollströjor inte är värd den gyllene bollen utmärkelsen, eftersom guldboll-utmärkelsen är en omfattande utvärderingsutmärkelsen, och han är inte tillräckligt bra i många aspekter.

Luka modri ć blev satiriserad av många människor för att han vann Golden Ball Award förra året, men han var tillräckligt modig för att möta publiken och leverera trofén till Lionel Messi. Kanske för att den allmänna opinionen skadade Luka modri ć hjärta, sa han i intervjun att sportens och fotbollens betydelse inte bara är att vinna, utan också att respektera dina lagkamrater och motståndare. Han kan komma att presentera Lionel Messi med utmärkelsen idag eftersom han känner att fotbollens essens är respekt, så han personligen bör gratulera Lionel Messi personligen. Oavsett vad fansen tycker om honom, måste han respektera andra först. Den gyllene bollen tilldelningen är inte bara en symbol för styrka, utan också förkroppsligandet av spelarens kvalitet.

0 Commentaires | Lien Permanent

Lionel Messi och Antoine Griezmann ryktesprickor29/11/2019

Barcelona slog Borussia Dortmund 3-1 hemma i den femte omgången av Champions League. Barcelonas huvudspelare Ousmane demb é Lé skadades dock på 25 minuter och lämnade planen. Även om fansen blev besvikna över honom, applåderade de fortfarande för att trösta och uppmuntra Ousmane demb é L é. Ousmane demb é Lé kanske också känner stöd och uppmuntran av fansen, tycker synd om deras stöd från botten av hans hjärta, täcka hans gråtande ansikte med sin billiga fotbollströjor och gå ut från domstolen.

Skadan på Ousmane demb é L é gav Antoine Griezmann en chans att spela. Under denna tidsperiod ryktes det att Lionel Messi och Antoine Griezmann inte var i linje, men denna tävling fick ryktet att bryta. Antoine Griezmann gjorde Barcelonas första Champions League-mål och vann ett vackert mål med Lionel Messi. Efter målet omfamnade Lionel Messi och Antoine Griezmann varandra upphetsade. De tittade på varandras fotbollströjor FC Barcelona och tackade varandra. Det var Barcelona som gav dem chansen att spela fotboll igen.

Lionel Messi värdesätter varje spelare han spelar fotboll med. Det är som om Neymar lämnade Barcelona, ​​men Lionel Messi gillar fortfarande att spela fotboll med honom. Ingenting i Barcelona-systemet kretsar kring Lionel Messi, men Lionel Messis personliga förmåga är för stark. Precis som de tre målen i det här spelet alla är relaterade till Lionel Messi, så är Lionel Messi också en oumbärlig lagkamrat av Barcelonas spelare.

0 Commentaires | Lien Permanent

En ny tränare är en ny start för spelarna27/11/2019

I den femte omgången i UEFA Champions League Group B 2019-20, besegrade Tottenham Hotspur Ολυμπιακός 4-2. Detta är Tottenham Hotspurs andra spel med en ny tränare. Båda spelen slutade med seger. Segern i detta spel tillät också Tottenham Hotspur att gå vidare till nästa omgång i förväg. Kan José Mourinho verkligen återuppliva Tottenham Hotspur? Tottenham Hotspur som återvänder till seger jublade också fansen på Tottenham Hotspur, och tränaren José Mourinho skakade till och med handen med barnen som bär på fotbollströjor Tottenham Hotspur för att fira.

Tottenham Hotspurs spelare spelade mycket bra i denna match, och de kunde ta sig av motståndaren för att vinna matchen när de stod bakom 2 mål. När ett lag byter tränare kan det också stimulera potentialen för vissa spelare. Tidigare tränare har vanligtvis använt dessa mäktiga spelare och kommer att ignorera träningsförmågan hos vissa nya spelare. Men när den nya tränaren tillträder kommer den nya tränaren noggrant att observera fördelarna med varje spelare och förstå spelarnas fördelar för att bättre ordna positionsstrategin.

José Mourinho är en passionerad tränare, beroende på hans passion tänder också hjärtat hos Tottenham Hotspur-spelare. Dele Alli, som var en mittfältare i spelet, blev också plötsligt passionerad och energisk, och bidrog med ett mål och en hjälp till laget. Detta är Dele Allis mest spännande spel sedan han gick med i Tottenham Hotspur under de senaste fyra åren. Han har arbetat hårt för att klara hela spelet. Trots att Dele Allis billiga fotbollströjor blötades, var hans hjärta extremt avslappnad och glad. Kanske är José Mourinho Dele Allis "Bole", som inspirerade honom som aldrig förr.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 21
Précédent | Suivant