BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerKänn fotbollens passion tillsammans Accueil | Profil | Archives | Amis
Dela de senaste fotbollsnyheterna med dig.

Real Madrid är evigt symbol för fotboll i fansens ögon19/1/2020

I den 20: e omgången av La Liga slog Real Madrid Sevilla FC 2-1 hemma och överträffade Barcelona med 3 poäng för att ta toppplatsen. De två målen för Real Madrid gjorde mål av Casimiro, spelaren i ryggen i midjan, vars billiga fotbollströjor jnummer plötsligt kom ihåg av publiken. Det fanns ingen bra anfallare som gjorde mål. Vi förväntade oss inte att Real Madrids mittfältspelare skulle göra mål två gånger. Real Madrid är verkligen ett starkt lag.

Denna säsong, under ledning av Zinedine Zidane, har laget gjort anmärkningsvärda framsteg, och fotbollströjor Real Madrid är återigen eftertraktat av många fans. Även om Karstenfare, som rekryterades under sommaren, inte lyckades få fler segrar till laget, behöll den gamla spelaren fortfarande ära och arbetade hårt. Real Madrid är fotbollsymbolslaget i fansens hjärtan för alltid. Det ärver människors attityd och ande till livet.

Om några dagar kommer finalen i den spanska supercupen. Fans ser fram emot Real Madrids seger över Atletico Madrid. Karim Benzema har varit på bänken den här gången, så han kommer definitivt att vara en startare på finaldagen. Ett underbart spel är på väg att börja, och fansen ser fram emot det.

 

0 Commentaires | Lien Permanent

Paulo dybala vill inte göra Juventus-fansens vänskap besviken17/1/2020

Juventus slog Udinese 4-0 i 1/8-finalen i italienska cupen 2019-20. Segern i detta spel tillät Juventus att nå de sista åtta av Coppa Italia. Spelarna kramade varandra och de älskade alla sina fotbollströjor Juventus. Trots bristen på Cristiano Ronaldo i detta spel visade spelare som Gonzalo higua í N och Paulo dybala god form.

Det stillsamma samarbetet mellan Gonzalo higua í N och Paulo dybala är den bästa punkten i detta spel. Deras perfekta assistenter och mål har blivit underbara stunder. Juventus har 61,3% bollkontroll i hela fältet och har gjort 4 mål på 20 skott. Udinese lyckades inte göra mål i sju skott, och de två lagen har fortfarande ett gap i styrka.

Paulo dybala har stärkt sin position efter denna tidsperiod. Även om hans startnummer har minskat avsevärt, är han villig att stanna i Juventus. Paulo dybala gillar sin billiga fotbollströjor eftersom det är det största stödet och uppmuntran från Juventus fans. Även om Paulo dybala befinner sig i en lite dålig situation just nu, tror han att tiden kommer att göra allt bättre.

0 Commentaires | Lien Permanent

Barcelona välkomnar den nya tränaren Quique setien15/1/2020

Tränaren Ernesto Valverde slutade slutligen Barcelonas karriär efter att ha förlorat mot Atletico Madrid på planen och Barcelona var inte med i den spanska Super Cup. Sedan Ernesto Valverde tog på sig sin fotbollströjor FC Barcelona som tränare har han inte satt ett nytt lagrekord utan förde laget till den värsta perioden i Barcelonas historia. Barcelona har skapat nya möjligheter för Ernesto Valverde åt gången. Tyvärr har han slösat bort många talanger i användningen av spelare.

Kan den nya tränaren ändra situationen i Barcelona och få tillbaka Barcelona som är ansvarig för fotboll? Det första för den nya tränaren, Quique setien, är att göra laget yngre och återanvända de unga spelarna i Barcelona. Mot bakgrund av denna anpassning, kommer Barcelonas goda gamla spelare fortfarande att kunna ta på sig sina billiga fotbollströjor och bli det första laget? Det är alltid något att förlora och vinna på att ändra politik, och det är dags för Barcelona att anpassa lagets system.

Kommer Lionel Messi att förändras när Barcelona förändras som en helhet? Lionel Messi hoppas också att Barcelona kan stå upp igen och vinna fler utmärkelser, så att han kan lämna lyckligt när han väljer att gå i pension. Det här är den fotbollsand som överlämnades till honom av den sista gruppen av spelare under det året, så Lionel Messi ser fram emot reformstrategin för den nya tränaren.

0 Commentaires | Lien Permanent

Atlético de Madrid besegrar Barcelona för att möta Real Madrid-utmaningen10/1/2020

I den spanska Super Cup semifinalen besegrade Atlético de Madrid Barcelona 3-2. Den här finalen är en tävling mellan Atlético de Madrid och Real Madrid. Till slut, vilken billiga fotbollströjor vinner Super Cup-mästerskapet. Barcelona har tappat Super Cup 2020, så kan La Liga och Champions League Barcelona gå vidare till sista matchen?

I matchen mellan Barcelona och Atlético de Madrid såg alla vikten av det defensiva laget för lagets seger. Trots Barcelonas ägarandel på 72% kunde de fortfarande inte vinna matchen. Men Atlético de Madrid hade tre mål i sex skott från Barcelona på grund av otillräckligt försvar. För Atlético de Madrid, som huvudsakligen är defensivt, är alla mål de tar väldigt noga med att förstå 100% målsatsen.

De tre lagen i La Liga har sina egna specialiteter. Atlético de Madrid kommer att förlora matchen när de möter Real Madrid, medan Barcelona är Real Madrids dödliga motståndare. Atlético de Madrid vann den spanska Super Cup 2014. Sex år har gått. Kan fotbollströjor Atlético Madrid vinna denna ära igen?

0 Commentaires | Lien Permanent

Sadio Mané är en oundgänglig andlig figur för Liverpool8/1/2020

Sadio Mané vann priset för afrikansk fotbollsspelare vid African Football Awards. Sadio Mané, som tog av sig billiga fotbollströjor och tog på sig en kostym, såg ännu stiligare och charmigare ut. Sadio Manés enastående prestanda 2019 har inte fått hederspriser, mer än bara nominerats. År 2020 uppnådde Sadio Mané äntligen denna ära för första gången i sin karriär. Han tackade Liverpool-tränaren för sin undervisning och sina lagkamrater för deras stöd och hjälp.

År 2019 vann Sadio Mané UEFA Champions League, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup och African Nations Cup som stod för laget och landslaget. Han är verkligen en mycket bra spelare. När han står inför hederstiteln måste han alltid göra sig själv bra. Han älskar varje fotbollströjor Liverpool på kroppen, för det ger Sadio Mané den energi han har.

Sadio Mané visar inte upp som andra spelare, han är bara en obskur spelare. Det är också som spelare som Sadio Mané har nått Liverpools lysande rekord nu. Han kan alltid vinna spelet för laget när laget är mest kritiskt. Ju svårare spelet, desto mer förmåga att se spelarens personliga förmåga. Sadio Mané Lee är en oundgänglig andlig figur för Liverpool.

0 Commentaires | Lien Permanent

Page 1 of 23
Précédent | Suivant