BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerjalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Accueil - Profil - Archives - Amis

Bayern München 3-0 voiton Nürnbergissä

Posté le 12/12/2018 à 07:39 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Bundesliigan 14. kierroksella Bayern München voitti Nürnbergissä 3-0 Nürnbergissä ja voitti kaksi peräkkäistä voittoa liigassa. Toinen kerta Lewandowski käytti jalkapallo pelipaidat faneja ylistämään.

Alkuvuoden alkupuolella Nürnberg otti johtoaan potkaistakseen pallon. Kilpailussa kesti 9 minuuttia, Kimmich otti nurkkaan ja Lewandowski maalasi maalin maaliin, 1-0! 27. minuutti Goretzka auttoi Bredlowia epäonnistumaan laukausta. Lewandowski teki maalin ja teki 2-0! Ensimmäisellä puoliskolla ei ollut pysähdyksiä, Lewandowskiin toinen pisteet, Bayern München 2-0 väliaikaisesti. Lewandowski jatkaa FC Bayern München pelipaita tukemaan kaikkia liigoja tällä kaudella. Toisen puoliskon alussa Bayern München otti johdon potkaistakseen pallon pois kentältä. Toisella puoliskolla olin helppo taistella. 56. minuutilla Ribéry teki laukauksen ja teki ensimmäisen maalinsa tällä kaudella, 3-0! Molemmat osapuolet eivät tehneet mitään saavutuksia, ja lopulta Bayern München 3-0 sinetöi voiton.

Sitten tuomari ei tehnyt pysähtymistä ja räjäytti pelin loppua, lopulta Bayern München voitti Nurembergin 3-0 kotona.


Mbappé saa vahvistuksen

Posté le 10/12/2018 à 07:47 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Tämän kesän MM-kisoissa Venäjällä Mbappé loistaa, tulee yksi suurimmista pelaajista Ranskan joukkueen mestaruuskilpailuissa ja klubissa on myös Pariisin Saint-Germainin ydinluvut. Mbappén upea suorituskyky on herättänyt kaikkien osapuolten huomion ja pidetään jalkapallomaajana uudessa jalkapallomaailmassa. Fanit, joissa Jalkapallo pelipaidat ovat ylpeitä hänestä.

Nuorena alle 20-vuotiaana Mbappé on jo maailman jalkapallon kärjessä. Mbappé voidaan sanoa olevan jalkapallon maailman häikäisevämpi tähti vuonna 2018. Tämän vuoden Golden Globe -palkintoihin Mbappé painoi Messi neljäsosaan. Samanaikaisesti Mbappé voitti Copa-palkinnon myös alle 21-vuotiaille pelaajille. Monet vanhemmat toivovat, että Paris Saint-Germain pelipaita voivat olla yhtä hyviä kuin Mbappé. Kuitenkin Copa-palkinto ei täytä Mbappéta, ja tuleva Mbappé Golden Globe -palkinto voi olla vain ajan kysymys.

Mitä tulee tulevaisuuteen, luulen, että Mbappén Golden Globe -palkinto on vain ajan kysymys. Uskon, että monet fanit ovat myös suuria toiveita hänelle.


« Précédent :: Suivant »