BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managerjalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Accueil - Profil - Archives - Amis

Juventus murtautuu Mestarien liigan neljännesvälieriin

Posté le 20/3/2019 à 05:07 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Hävittyään Atlético Madrid 0-2 ensimmäisellä kierroksella Mestarien liigan, monet fanit jalkapallo pelipaidat olivat huolissaan siitä, että Juventus olisi eliminoitu Mestarien liigan. Ronaldo lähti Real Madridista, joka pelasi monta vuotta viime vuonna, ja siirtyi päättäväisesti Serie A-jättiläiseen Juventukseen. Juventukseen liittymisen jälkeen Ronaldo tuli Juventuksen johtajaksi. Tällä kertaa Juventus käänsi vastustajansa kotiin ja teki voimakkaan tauon Mestarien liigan neljännesvälieriin. Näyttelijän fanit hurraavat heitä.

Portugalin kuningas on voittanut 21 maalia Juventukselle kaikissa kilpailuissa. Hänen silmissään hän on aina säilyttänyt niin korkean urheilullisuuden kuin kaikki pelin rakkaudesta. Kaikki johtuu omistautumisesta ja innostuksesta urheiluun. Ja tänä vuonna hän todennäköisesti pukeutuu Juventus pelipaita voittaakseen tämän Mestarien liigan palkinnon, joka symboloi Euroopan klubin korkeinta kunniaa. Fanit odottavat aina.

Juventus He ovat vahva joukkue, heidän puolustuksensa on erittäin hyvä, jokainen peli on loistava. Se on paras lahja faneille.


Messi ja Ronaldo odotetaan pelaavan Mestarien liigaa vastaan

Posté le 18/3/2019 à 04:41 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Vuoden 2018-2019 Mestarien liigan neljännesfinaali, välierät ja lopulliset vedot pidettiin UEFA: n pääkonttorissa Nyonissa Sveitsissä. Fanit valmistautuvat jalkapallo pelipaidat katsomaan peliä, ja nyt Ronaldo ja Messi ovat edenneet Mestarien liigan neljännesfinaaleihin omassa klubissaan. Fanit odottavat innolla kahden pelaajan välistä huippupelaa.

Tämän kauden Mestarien liigan vuosineljänneksen tasapeli on erilainen kuin aikaisemmin, eli tämä juhlallisuuden seremonia viimeistelee ottelun suoraan välierissä, Mestarien liigan puolifinaali ei enää piirtää kahden Mestarien liigan neljänneksen jälkeen finaalit, etukäteen joukkueelle Vastustaja ilmestyy automaattisesti. Lisäksi Mestarien liigan finaaliin osallistuvat kaksi joukkuetta määrittävät myös kotimaiset ja ulkomaiset pelit. Tuolloin joukkue, jolla oli koti-pätevyys, voi olla johtoasemassa valitessaan FC Barcelona pelipaita-värin. Toisin sanoen sen jälkeen, kun arpajaiset on saatu päätökseen, neljännesfinaalin neljänneksen finaalista finaaliin saakka kaikki asiat ovat samassa vaiheessa, ja kaksi joukkuetta, jotka odottavat finaaliin pääsemistä, erottuvat toisistaan.

Jos kaksi voi erottua, fanit voivat nähdä niiden välisen kilpailun. Uskon, että aikaa ei ole.


« Précédent :: Suivant »