BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

jalkapallo pelipaidat lapsille World Cup 2018

Accueil - Profil - Archives - Amis

AC Milan 3-1 voittaa ChievoVerona

Posté le 13/10/2018 à 05:07 - poster un commentaire

Italian jalkapalloliiton uudessa kaudella, 8. kierroksen kilpailu, AC Milan vs. ChievoVerona, Higuaínin kaksi pistettä ja Suson avustava hattutemppu, 3-1 helposti voittaa ChievoVerona. Fanit päällään Jalkapallo pelipaidat ovat erittäin tyytyväisiä tähän pisteet.

Pelin alussa Chievo Verona otti johtoaan potkaistakseen palloa. Kuitenkin, kun hyökkäävä AC Milan, 27. minuutti peli, ChievoVerona puolustuslinja teki kohtalokas virhe, Suso sai pallon ylittää tien, Higuaín vastasi maalin, 1-0! AC Milan on johtoasemassa! 34. minuutilla Higuaín yllään AC Milan pelipaita sai taas mahdollisuuden maalata maalin. 2-0! Ensimmäisen puoliskon lopussa AC Milan johti Chievo Verona 2-0 Higuaínin kanssa. Toisen puoliskon alussa AC Milan potkaisi. 56. minuutilla AC Milan sai toisen pisteen, AC Milan3-0! 63. minuutilla Pellissier pelasti maaliin Chievo Verona, 1-3. Kun molemmat puolet eivät tehneet puuta. Pisteet on lukittu 1-3.

Lopulta AC Milan3-1 kesti ChievoVerona ja voitti kaksi peräkkäistä voittoa liigassa.

« Précédent :: Suivant »