BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

nhl tröjor, all star nhl tröjor, barn nhl tröjor

Articles
Jimmy Vesey skadad mot Panthers
Aleksander Barkov vinner priset Most Outstanding Forward

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Page 1 sur 31
Précédent | Suivant
26/5/2024 - Jimmy Vesey skadad mot Panthers

Jimmy Vesey, 31, är en amerikansk professionell vänsterytter i ishockey. Han valdes ut av Nashville Predators med det 66:e totalvalet i den tredje omgången av 2012 års NHL-draft. Han började ta på sig Billiga NHL Tröjor och spela. Efter mer än tio säsonger och flera lag spelar han nu för New York Rangers.

Jimmy Vesey har också bra statistik den här säsongen, och han är också djupt älskad av fansen. Men Jimmy Vesey mötte nyligen några olyckliga nyheter. I den andra matchen av New York Rangers 2-1 övertidsseger över Panthers, blockerades Jimmy Vesey av Panthers forward Ryan klockan 11:48 under andra kvartalet. Lomberg blev påkörd och skadad. Denna skada kommer att hindra honom från att spela i New York Rangers tröjor nästa vecka. Detta är uppenbarligen mycket dåliga nyheter för New York Rangers.

Jimmy Veseys skada har uppenbarligen påverkat lagets taktik i viss mån. Vi ser fram emot Jimmy Veseys tidiga återhämtning och återgång till matchen.

 

https://ishockeyfan602.bravesites.com/

https://ishockeytrojor.wordpress.com/

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

19/5/2024 - Aleksander Barkov vinner priset Most Outstanding Forward

Aleksander Barkov är 28 år i år, vilket är den ålder då en spelare är i sin bästa ålder. Aleksander Barkov valdes av Panthers med det andra totalvalet i den första omgången av 2013 års NHL Draft och är för närvarande kapten för Panthers. Vid det här laget tar han på sig Billiga NHL Tröjor och börjar sin karriär. Aleksander Barkov anses vara en elit tvåvägscenter och en av hockeyns bästa defensiva forwards. Vann Frank J. Selke Trophy 2021.

28-åringen rankas som femte bland NHL-forwards i plus-minus och har +33 i betyg, hans näst högsta på 11 NHL-säsonger. Och den här gången kommer han återigen att inleda sin karriärs andra Frank J. Selke Trophy. Varje fan som bär en Florida Panthers tröjor är glada för hans skull. Priset delas ut årligen till forwarden som röstas fram till den bästa defensiva spelaren i spelet av Professional Hockey Writers Association.

Det är obestridligt att Aleksander Barkov är en stor hockeyspelare som har bidragit med sin egen del av spelet, och hans lag är också till stor hjälp för att hjälpa honom att vinna denna ära.

 

https://ishockeytrojor.wordpress.com/

https://ishockeyfan602.bravesites.com/

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent