BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

A Propos

nhl tröjor, all star nhl tröjor, barn nhl tröjor

Articles
William Eklund gjorde hattrick på övertid
Colorado Avalanche slog Nashville Predators med 7-4

Menu
Accueil
Mon Profil
Galerie
Archives
RSS Feed
Me Contacter

Amis

Liens


Page 1 sur 27
Précédent | Suivant
7/4/2024 - William Eklund gjorde hattrick på övertid

Det finns en intressant tävling mellan San Jose Sharks och St. Louis Cardinals. Louis Blues igår på SAP Center i San Jose. Spelare som bär Billiga NHL Tröjor tävlar i intensiva och täta matcher under grundserien. Till slut lyckades San Jose Sharks besegra St Louis. Louis Blues 3-2 på övertid tack vare William Eklunds hattrick, och lyckades vinna finalsegern i matchen.

Båda sidor inledde matchen med häftiga anfall och försvar, och ingen av lagen hade en chans att göra mål under den första kvarten. Fram till den andra kvarten gjorde San Jose Sharks två mål på några minuter och ledde med 2-0. Fans som bar t- San Jose Sharks tröjor hejade på dem. Louis Blues gav inte upp lätt och kvitterade under den återstående tiden. Båda sidor gick in i förlängning. William Eklund fullbordade ett hattrick på 3 minuter och 56 sekunder på övertid, hans första i NHL. 1:a hatten -fusk.

I slutet av matchen besegrade San Jose Sharks St.Louis Blues med 3-2. William Eklund var utan tvekan den bästa MVP i spelet och det var också en minnesvärd match för honom.

 

https://ishockeytrojor.wordpress.com/

https://ishockeyfan602.bravesites.com/

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent

31/3/2024 - Colorado Avalanche slog Nashville Predators med 7-4

MHL-serien är i full gång och alla lag kämpar hårt för att tävla om en plats i slutspelet. Colorado Avalanche har alltid varit ett relativt starkt lag. Spelarna som bär Billiga NHL Tröjor har lett laget till slutspel under 6 säsonger i rad, och att vinna denna match mot Nashville Predators kommer att vara Colorado Avalanches första seger. Kvalificerar sig till slutspelet i den sjunde säsongen.

Colorado Avalanche är verkligen ett lag som kan ge fansen glädje. I de tidiga stadierna av spelet tog Nashville Predators ledningen. Men när ställningen var 4-2 började spelarna i Colorado Avalanche tröjor attackera aggressivt och återtog kontinuerligt poängen tills ställningen var låst till 7-4. Colorado Avalanche vann matchen, och Colorado Avalanche låste också låset i förväg. Stanley Cup-slutspelsplats.

Colorado Avalanches förmåga att vinna och ta sig till slutspelet under på varandra följande säsonger är ett resultat av alla spelares hårda arbete och engagemang, och grattis till dem.

 

https://ishockeytrojor.wordpress.com/

https://ishockeyfan602.bravesites.com/

Commentaires ( 0 ) :: Laisser un Commentaire! :: Lien Permanent