BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managermooie en kwalitatief hoogwaardige voetbalshirts Accueil | Profil | Archives | Amis
goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues|voetbalshirts kopen

Bayern München zal Lewandowski waarschijnlijk niet verkopen21/9/2019

Sinds hij in 2014 bij Bayern München kwam, is Lewandowski geleidelijk de topspeler van het team geworden. Zijn Bayern München shirt is nu de bestseller in de Bundesliga. Vorig seizoen leidde hij de ploeg naar de Bundesliga-titel. En tot nu toe dit seizoen, zijn prestaties zijn nog steeds erg indrukwekkend.

In een recente Champions League-groepswedstrijd hielp hij zijn team aan een 3-0 overwinning op Red Star Belgrado. En hij scoorde zijn 200e doelpunt voor Bayern München in deze wedstrijd. Volgens de statistieken kostte het hem slechts 249 wedstrijden om de mijlpaal te behalen. Zijn scorend vermogen is echt geweldig. Daarom beschouwt Bayern hem als een niet-uitverkoop, hoewel president Florentino Perez van Real Madrid al jarenlang wil dat hij een Real Madrid shirt draagt.

Tot nu toe zijn de prestaties van Real Madrid tot nu toe erg slecht geweest. Niet alleen faalden ze in La Liga, maar ze verloren ook 3-0 van Paris Saint Germain in de Champions League. Uiteindelijk is hun falen te wijten aan het gebrek aan capabele forwards.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

De speciale manier van Ajax om geld te verdienen18/9/2019

We weten allemaal dat voetbalclubs, net als bedrijven, winst maken. Elke club heeft zijn manier om geld te verdienen, maar de manier van Ajax om geld te verdienen is bijzonder. Ze verdienen niet door Ajax shirt te verkopen, maar door spelers te verkopen. Dit is zeer zeldzaam in andere clubs.

Hun systeem voor het trainen en ontwikkelen van spelers is erg volwassen. Daarom produceren ze vaak spelers met een groot potentieel. Maar ze zullen ze niet lang bewaren, ze zullen ze voor een hoge prijs aan andere clubs verkopen. Ze hebben bijvoorbeeld dit seizoen Frenkie De Jong aan Barcelona verkocht en we kunnen hem dit seizoen het Barcelona shirt zien dragen. Het had hen sinds 2015 bijna vier jaar gekost om hem te ontwikkelen tot een top-middenvelder. Daarna ruilden ze hem voor 75 miljoen euro in Barcelona.

Daarom is hun manier om geld te verdienen zo speciaal dat sommige mensen denken dat het slecht is voor het team. De waarheid is echter dat ze er niet door worden verzwakt. Tot nu toe hebben ze dit seizoen vier wedstrijden op rij gewonnen. Dus ze zijn een club met een plan.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ajax is een team met erfgoed17/9/2019

Elke voetbalclub heeft zijn eigen manier om geld te verdienen. Sommigen verdienen geld door het kampioenschap te winnen, anderen door een goede relatie met de fans op te bouwen, maar Ajax verdient op een speciale manier geld. Ze verdienen geld door veelbelovende jonge spelers te ontwikkelen en vervolgens te handelen. Dus hun spelers dragen meestal niet lang Ajax shirt.

Dit offseason, bijvoorbeeld, handelden ze Frenkie De Jong en Matthijs De Ligt. Ze ruilden De Jong naar Barca en gaven De Ligt een Juventus shirt. Door de twee deals behaalden ze een winst van bijna 200 miljoen euro. Beide spelers zijn toppers uit hun jeugdtrainingssysteem en worden algemeen erkend voor hun vaardigheden. Ajax heeft ze echter niet bewaard. Maar als je denkt dat hun winstmodel slecht is voor hun ontwikkeling, heb je het mis.

Omdat Ajax een team met erfgoed is. Hoewel ze spelers ontwikkelen en exporteren, heeft hun kracht geen groot verlies geleden. Ze hebben sinds het begin van het seizoen vier wedstrijden op rij gewonnen. Ze zijn dus een geplande club.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Mourinho is een coach die vecht voor het kampioenschap8/9/2019

Jose Mourinho is een controversiële coach geweest van het verleden tot heden, maar het valt niet te ontkennen dat hij een topvoetbalcoach is. Dus zelfs als hij werd ontslagen door Manchester United, zijn er nog steeds veel grote clubs die hem willen inhuren. En persoonlijk draagt ​​hij misschien liever een Juventus shirt.

Waarom? Omdat hij een coach is die vecht voor het kampioenschap en Juventus de afgelopen jaren voor het kampioenschap heeft gevochten. Dus hij zou meer geschikt zijn voor de club. Helaas lijkt Juventus zijn coachingsstijl niet leuk te vinden, dus dit seizoen hebben ze Maurizio Sarri van Chelsea getekend. Anderzijds is Liverpool, dat vorig seizoen net de Champions League won, ook een zeer sterke club. Maar ze zullen Mourinho geen Liverpool shirt aanbieden omdat hun huidige coach het goed doet.

Het is dus moeilijk te zeggen welke club Mourinho vervolgens zal coachen, maar het is zeker dat hij alleen een grote club zal coachen die vecht voor het kampioenschap. Omdat hij een jager is en jagers alleen voor kampioenen werken.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

De voetbalwereld heeft radicale coaches nodig6/9/2019

Voetbal is sinds de geboorte een gepassioneerde sport en daarom is het geliefd bij de meeste fans ter wereld. Daarom zien we in de voetbalwereld vaak gepassioneerde spelers en coaches, en Jose Mourinho is zo'n coach. Zelfs nadat hij zijn Manchester United shirt uitdeed, werd er nog over gepraat door fans.

Hij is zo'n unieke coach: hij spreekt zijn spelers vaak emotioneel tijdens wedstrijden, en hij degradeert of beledigt zijn tegenstanders vaak verbaal. Zijn karakteristieken waren bijvoorbeeld levendig toen hij in 2010 een Inter Milan shirt droeg. Op dat moment waren alle spelers van Inter Milan geschokt door zijn passie. Zelfs in wedstrijden waarschuwden scheidsrechters hem soms omdat hij te emotioneel was.

Zijn passie bracht echter groot succes bij Inter Milan. Dat seizoen leidde hij de club niet alleen naar de Serie A en Italiaanse kampioenschappen, maar won hij ook de Champions League. Daarom is zo'n radicale coach nodig in de voetbalwereld.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Welk team zal Mourinho vervolgens coachen?5/9/2019

Mourinho is met verlof sinds hij in december door Manchester United is ontslagen. Het is zeldzaam om nu over hem te horen, maar al zijn fans maken zich zorgen over de vraag: welk team gaat hij vervolgens coachen? Veel mensen voorspellen dat hij uiteindelijk het Real Madrid shirt zal dragen, omdat hun huidige coach Zinedine Zidane het team niet heeft geleid tot vooruitgang.

Dat is echter alleen maar speculatie, want de La Liga is net begonnen en het is moeilijk te zeggen of Real Madrid een doorbraak zal maken. Aan de andere kant denken sommige mensen dat hij geschikter is om een ​​ Bayern München shirt te dragen, omdat zijn coachingsstijl geschikt is voor dit stoere team. En het vermogen van hun coach Niko Kovac wordt nu in twijfel getrokken. Hoewel hij het team vorig seizoen naar de Bundesliga-titel leidde, leden ze een verpletterende nederlaag in de Champions League.

Over het algemeen, ongeacht welk team Mourinho zich uiteindelijk aansluit, zal hij enthousiasme in het team injecteren. Hij is een coach met een sterke persoonlijkheid die het potentieel van zijn spelers maximaliseert.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Is VAR-technologie goed of slecht?1/9/2019

Sinds vorig seizoen wordt VAR-technologie veel gebruikt in voetbalwedstrijden. Omdat het details vastlegt waar scheidsrechters niet op kunnen letten, is het door sommige spelers verwelkomd, zoals Cristiano Ronaldo. De invloed van Ronaldo is ongeëvenaard en het is onder zijn invloed dat het Juventus shirt goed verkoopt.

Daarom wordt VAR-technologie ook breed gepromoot met ondersteuning van Ronaldo. Nu veranderde hij echter van gedachten omdat hij diep gekwetst was door de technologie. In de wedstrijd van Juve tegen Parma vorige week werd zijn doelpunt eerst door VAR ongeldig verklaard wegens buitenspel. Evenzo werd het Manchester City shirt ook geschaad door de technologie. In de kwartfinale van de Champions League van vorig seizoen werd een belangrijk doel voor Manchester City door de VAR uitgesloten vanwege buitenspel, wat direct leidde tot hun eliminatie.

Daarom is het moeilijk te zeggen of VAR-technologie goed of slecht is. Sommige mensen denken dat het de eerlijkheid van de wedstrijd verbetert, anderen denken dat het de vloeiendheid van het voetbal schaadt. We zullen moeten wachten op het antwoord.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Het voetbalpatroon verandert30/8/2019

Als we het hebben over de meest prestigieuze teams van de afgelopen 15 jaar, zijn het zeker Barcelona en Real Madrid. En de meest capabele spelers van de twee teams zijn respectievelijk Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Vorig seizoen verliet Ronaldo Real Madrid om het Juventus shirt te dragen. Dus nu verandert het voetbalpatroon.

Waarom? Omdat na het vertrek van Ronaldo de algehele kracht van La Liga is afgenomen. Tegelijkertijd stijgt de Premier League en overtreft deze de kracht van de La Liga. En het meest opvallende in de Premier League is het Liverpool shirt. Omdat wat ze vorig seizoen deden geweldig was. Niet alleen werden ze tweede in de Premier League, ze wonnen vorig seizoen ook de Champions League.

Bovendien werd hun middenvelder Virgil van Dijk op 30 augustus door UEFA uitgeroepen tot beste speler van vorig seizoen. Deze eer is niet alleen een groot eerbetoon aan Van Dick zelf, maar ook aan Liverpool. Omdat de spelers van Liverpool deze prijs al jaren niet hebben gewonnen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Zlatan Ibrahimovic is nog steeds een capabele speler28/8/2019

Zlatan Ibrahimovic, 38, speelt momenteel voor Los Angeles Galaxy, maar je zou het mis hebben als je dacht dat de veteraan ons nooit meer zou verrassen. Zijn Los Angeles Galaxy shirt is nu een van de symbolen van Major League Soccer, omdat zijn prestaties fans in de Verenigde Staten hebben gefascineerd. Hij is nu de toonaangevende scorer van de Los Angeles Galaxy.

Als gevolg hiervan is hij nog steeds een zeer capabele speler en kan hij nog steeds in de Premier League spelen. We weten allemaal dat hij een Manchester United shirt droeg voordat hij naar de Verenigde Staten kwam. Dus hij heeft nog steeds veel genegenheid voor Manchester United. In zijn meer dan een jaar bij het team heeft hij verschillende belangrijke onderscheidingen voor zichzelf en het team gewonnen. En hij zou ze niet verlaten hebben zonder een ernstig letsel. In een recent interview zei hij dat hij het team miste.

Hij zei: "Als Manchester United me nodig heeft, dan zal ik voor hen spelen. Ik kan nog steeds gemakkelijk in de Premier League spelen en ik denk dat je het met me eens bent. Maar ik speel nu voor Los Angeles Galaxy, dus ik ben Sorry voor dat."

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Griezmann voltooide zijn verlossing26/8/2019

Hoewel Griezmann een van de beste spitsen ter wereld was, was hij niet geliefd bij de meeste Barca-fans. Omdat hij wat problemen had met Barca: hij vernederde ze ooit op sociale media toen hij het Atlético Madrid shirt droeg. Dus dit offseason, toen Barca zijn ondertekening aankondigde, kreeg het besluit weerstand van veel Barca-fans.

Maar uiteindelijk, na de start van het nieuwe seizoen, droeg hij nog steeds het Barcelona shirt in het Camp Nou-stadion. We dachten dat het een tijdje zou duren om zichzelf te bewijzen en zichzelf in te wisselen, maar hij deed het in slechts één spel. Hij gebruikte zijn individuele vaardigheden om Barca op 25 augustus te redden tegen Real Betis. Hij had twee doelpunten en één assist en zijn perfecte prestatie leidde Barca naar een 5-2 overwinning.

Nadat hij had gescoord, vergaten alle Barca-fans hun ongeluk met hem en juichten ze wild voor hem. Tegelijkertijd opende hij zijn armen opgewonden en accepteerde het gejuich. Ik denk dat dit een heel belangrijk moment in zijn Barca-carrière zou zijn, omdat het zijn moment van verlossing was.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 6
Précédent | Suivant