BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managermooie en kwalitatief hoogwaardige voetbalshirts Accueil | Profil | Archives | Amis
goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues|voetbalshirts kopen

Het was een verstandige beslissing voor Ajax om Edson Alvarez te contracteren23/4/2020

Zoals we allemaal weten, is Ajax een prestigieuze club in Nederland, maar het is ook een bijzondere club. Vorig jaar, toen het Ajax shirt in de halve finale van de Champions League verscheen, waren veel fans geschokt. Ze hadden Real Madrid en Juventus achter elkaar uitgeschakeld, wat moeilijk voor te stellen was.

Omdat Real Madrid en Juventus al lang worden beschouwd als een van de sterkste clubs in Europa. Daarom kreeg Ajax na de uitschakeling van de twee clubs ongekende aandacht. Maar dit seizoen is hun opstelling veel veranderd. Hun sterspelers, Frenkie De Jong en Matthijs De Ligt, vertrokken terwijl Edson Alvarez zich bij hen voegde. En voordat hij bij Ajax kwam, droeg Alvarez het Club América shirt.

De Jong en De Ligt zijn uitstekende middenvelders. Dus na hun vertrek heeft Ajax spelers nodig om ze te vervangen. En Alvarez is een veelbelovende verdedigende middenvelder. Hij is jong en in zijn bloei. Het was dus een verstandige beslissing om hem te ondertekenen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Rooney vertelde over de vergelijking tussen Ronaldo en Messi23/4/2020

Onlangs moet Cristiano Ronaldo een beetje depressief zijn. Een reden is dat hij het Juventus shirt niet kan dragen vanwege de ophanging van de Serie A. Een andere reden is dat hij wordt onderschat door verschillende beroemde voetbalfiguren, waaronder Wayne Rooney.

Zoals we allemaal weten, is de vergelijking tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi een eeuwig onderwerp in de voetbalwereld. Messi is de topster van La Liga en zijn Barcelona shirt is een belangrijk symbool van de competitie. Ronaldo is de meest bekeken speler in de Serie A. Als voormalig teamgenoot van Ronaldo vertelde Rooney in een recent interview over de onderlinge vergelijking.

Hij zei: "Ronaldo is een meedogenloze moordenaar. Hij heeft hard getraind om te komen waar hij nu is. Maar in termen van wie er beter is tussen hem en Messi, steun ik Messi. Omdat Messi je zal martelen voordat hij je vermoordt. Hij geeft me de de indruk dat hij veel plezier in het spel brengt. "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ronaldinho heeft geen levensdoel8/4/2020

De meeste mensen hebben levensdoelen en streven ernaar, maar Ronaldinho hoort daar duidelijk niet bij. Tot dusver ligt het hoogtepunt van zijn leven nog steeds in de tijd dat hij het Brazilië shirt droeg. Hij was een getalenteerde en capabele voetballer die Brazilië hielp het WK 2002 te winnen.

En in zijn clubcarrière behaalde hij ook uitstekende prestaties. Tussen 2001 en 2008 droeg hij het Barcelona shirt. Op dat moment was hij de beste aanvaller van Barcelona. Naast het leiden van Barcelona naar één Champions League-titel en twee La Liga-titels, won hij ook twee keer op rij de eer van Beste FIFA-speler voor mannen in 2004 en 2005. Na zijn pensionering in 2018 verloor hij zichzelf. Hij verspilde zijn rijkdom zonder te weten hoe hij die moest beheren.

Als gevolg hiervan verdween de rijkdom die hij tijdens zijn voetbalcarrière had vergaard snel en ging hij zelfs schulden aan. Nog schokkender was dat hij vorige maand werd gearresteerd omdat hij Paraguay was binnengekomen met een vals paspoort. Niemand had kunnen vermoeden dat hij in de gevangenis zou belanden. Daarom is hij echt een man die het leven niet kent.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Het vermogen van Ødegaard is erkend door Real Madrid6/4/2020

Momenteel is het nieuwe coronavirus van 2019 niet onder controle gebracht, dus La Liga blijft opgeschort, waardoor sommige clubs voorbereidingen moeten treffen voor het volgende seizoen. Zo heeft Real Madrid besloten om hun middenvelder Martin Ødegaard terug te roepen. Hoewel Ødegaard dit seizoen het Real Sociedad shirt draagt, behoort hij nog steeds tot Real Madrid.

Dus waarom wilde Real Madrid hem terugroepen? Omdat zijn vaardigheid door de club is erkend. Hij scoorde dit seizoen zeven doelpunten en acht assists voor Real Sociedad. Deze prestatie overtrof zelfs de huidige Real Madrid-middenvelder Luka Modric. Modric staat bekend om zijn Kroatië shirt en hij was een hoeksteenspeler voor Real Madrid. Maar hij is bijna 35 jaar, dus de club is van plan hem te vervangen door Ødegaard.

Het plan lijdt geen twijfel, want Ødegaard wordt een geweldige middenvelder. Hij wordt al een aantal jaren uitgeleend, maar hij heeft zijn capaciteiten bewezen en is een belangrijke speler geweest voor elk team waarvoor hij speelde. Daarom denk ik dat zijn terugkeer de kracht van Real Madrid enorm zal verbeteren.
0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Coutinho zit in een periode van verwarring3/4/2020

Philippe Coutinho heeft de afgelopen jaren een tegenslag gekend. Hij is niet gelukkig in Barcelona omdat zijn talent niet wordt erkend door de club. Daarom ging hij afgelopen september uitgeleend aan de Bundesliga en droeg hij het Bayern München shirt. Volgens een betrouwbare bron wil Bayern hem echter niet uitkopen.

Hoewel Coutinho hard heeft gewerkt voor Bayern, heeft zijn talent niet bij de club in de smaak gevallen. En zijn uitleenperiode bij de club loopt deze zomer af. Dan zal hij moeten blijven dwalen omdat Barcelona hem niet terug wil. Hij heeft nu spijt van zijn beslissing om in 2018 naar Barcelona te gaan. Op dat moment was hij vastbesloten het Liverpool shirt uit te trekken en had hij zelfs een slechte tijd bij de club. Zelfs als hij naar Liverpool wil terugkeren, zou de club hem niet accepteren.

Als gevolg hiervan verkeert Coutinho in een periode van verwarring. Hij wil niet blijven dwalen, dus hij moet goed nadenken over zijn toekomst. Hoewel hij geen topspits is, wordt hij gezocht door verschillende grote clubs, waaronder Manchester United, Chelsea en Arsenal. Ik denk dat Manchester United beter bij hem past.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Harland wil graag lid worden van Real Madrid30/3/2020

Hoewel alle voetbalwedstrijden nu zijn opgeschort vanwege het nieuwe nieuwe coronavirus, overwegen sommige teams nog steeds hun ondertekening, zoals Real Madrid. Ze zijn nu dol op Erling Harland. Hij heeft dit seizoen net het Borussia Dortmund shirt gedragen en heeft een uitzonderlijk vermogen getoond. Hij scoorde dit seizoen 10 doelpunten en een assist in acht wedstrijden in de Champions League.

Hierdoor heeft hij veel aandacht getrokken. En Real Madrid stuurde Martin Ødegaard als lobbyist om hem op te halen. Waarom zouden ze dat doen? Want hoewel Ødegaard nu het Real Sociedad shirt draagt, keert hij binnenkort terug naar Real Madrid. Hij wordt uitgeleend aan Real Sociedad. Bovendien zijn Ødegaard en Harland vrienden. Ze zijn allemaal Noors en ze zijn allemaal lid van het Noorse nationale team. Daarom was het een verstandige zet om Ødegaard Harland over te halen om zich bij Real Madrid aan te sluiten.

En de verhuizing had het gewenste effect. Na een gesprek met Ødegaard zei Harland dat hij graag bij Real Madrid zou komen, maar hij verzocht ook dat hij graag als starter wilde spelen in plaats van als invaller.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ajax is de meest bijzondere voetbalclub26/3/2020

Van alle voetbalclubs is Ajax absoluut de meest bijzondere. Ze betalen zelden hoge prijzen voor capabele spelers omdat ze deze kunnen produceren. En ze verkopen dergelijke spelers vaak voor winst aan andere clubs. Vorig seizoen trok Frenkie De Jong bijvoorbeeld het Ajax shirt uit en voegde zich bij Barcelona. Van de deal ontving Ajax 75 miljoen euro.

Hoewel ze vaak winst maken door spelers te verkopen, is hun kracht niet sterk aangetast. Nu hebben ze een zeer getalenteerde aanvaller ontwikkeld, Sontje Hansen. Zijn bekwaamheid heeft de aandacht van Juventus getrokken. De club wil dat hij in de toekomst het Juventus shirt draagt. Waarom? Want hoewel hij pas 18 jaar oud is, scoorde hij dit seizoen drie goals en drie assists in 10 competitiewedstrijden. Deze statistiek bewijst dat hij een zeer getalenteerde en capabele speler is.

Ajax is daarom de bakermat van voetbaltalent. Ze hebben spelers naar bijna elke grote club in Europa gestuurd. Tegelijkertijd konden ze voorkomen dat hun kracht wegglipte. Vorig seizoen bereikten ze zelfs de halve finale van de Champions League. Wat een geweldige club zijn ze!

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Harland staat bekend om zijn aanvallende vermogen23/3/2020

Onlangs publiceerde de gezaghebbende Duitse transferwebsite een lijst met alle prijsverhogingen van voetballers dit seizoen. Onder hen staat Erling Harland, die net dit seizoen het Borussia Dortmund shirt droeg, op de eerste plaats. Een jaar geleden was hij 5 miljoen euro waard, maar nu is hij 80 miljoen euro waard. Dat is een geweldige stijging!

Waarom is zijn prijs zo veel gestegen? Omdat hij geweldig was in de Champions League. Hij scoorde dit seizoen 10 doelpunten en een assist in acht wedstrijden in de Champions League. En zijn optreden overschaduwde bijna de schittering van het Liverpool shirt. In de groepsfase speelde hij als speler van Salzburg tegen Liverpool. Echter, na rust was de situatie niet goed voor Salzburg, dat met 3-2 achterstand stond.

Toen kwam Harland op als invaller. Zijn optreden gaf Salzburg meteen een offensieve boost. En hij scoorde de gelijkmaker in de 60e minuut. Hoewel Salzburg de wedstrijd uiteindelijk met 4-3 verloor, wordt zijn aanvallende vermogen erkend.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Aubameyang is niet blij met zijn huidige situatie19/3/2020

Onlangs, met alle vijf grote Europese voetbalcompetities geschorst, moeten veel spelers thuis blijven. Daarom beginnen sommige spelers tijd te krijgen om over hun toekomst na te denken. Zo is Pierre-Emerick Aubameyang, de meest capabele speler van Arsenal, niet blij met zijn situatie. Hij wil Arsenal verlaten en het Barcelona shirt dragen. Waarom wil hij dat?

Omdat Arsenal in meerdere seizoenen geen goede resultaten heeft behaald. Tot dusver zijn ze dit seizoen als negende geëindigd in de Premier League, tot grote ongenoegen van Aubameyang. In 2018, toen hij het Borussia Dortmund shirt uittrok en bij Arsenal kwam, had hij een visie voor het team. Met dit team hoopte hij groot succes te behalen. Maar nu is het tegendeel waar. Als gevolg hiervan begint hij na te denken over het verlaten van het team. En onder andere teams is hij meer voor Barcelona, ​​daarom wil hij meedoen.

Tegelijkertijd wordt zijn vaardigheid ook erkend door Barcelona. Hij scoorde dit seizoen 20 doelpunten in 31 wedstrijden. Uit de voorstelling blijkt dat hij nog steeds een topspits is. En Barcelona hoopt Lionel Messi te helpen met een capabele aanvaller. Daarom denk ik dat Aubameyang zijn wens om zich bij Barcelona aan te sluiten waarschijnlijk zal realiseren.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Salah mag niet worden bekritiseerd17/3/2020

Tegenwoordig wordt Liverpool beschouwd als het beste team van Europa omdat ze veel uitstekende spelers hebben. Onder hen is Mohamed Salah de meest capabele aanvaller van het team. Als zodanig is zijn Liverpool shirt een van de kenmerken van het team. Dit seizoen heeft hij Liverpool met 82 punten naar de top van de Premier League geleid.

Nog indrukwekkender is dat Liverpool 25 punten verwijderd is van de als tweede geplaatste Manchester City. En Salah scoorde dit seizoen 20 doelpunten en acht assists in 38 wedstrijden. Als gevolg hiervan ontving hij veel lof. Hoewel zijn optreden in de kwartfinales van de Champions League dit jaar werd overschaduwd door het Atlético Madrid shirt, had dit geen invloed op zijn populariteit. Hij werd echter onlangs bekritiseerd door Liverpool's legende Steve Nicol. Nicol denkt dat Salah de meest teleurstellende speler van Liverpool is, maar de winning streak van het team heeft zijn middelmatige prestaties overschaduwd.

Nicol's kritiek is naar mijn mening complete onzin. Salah is nu de top 10-speler ter wereld en wordt geschat op 150 miljoen euro. Als zo'n speler wordt bekritiseerd, verdient niemand het te worden geprezen. Daarom mag Salah niet bekritiseerd worden.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 10
Précédent | Suivant