BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managermooie en kwalitatief hoogwaardige voetbalshirts Accueil | Profil | Archives | Amis
goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues|voetbalshirts kopen

Juventus zou meer aandacht moeten schenken aan teamwork24/4/2019

In de kwartfinales van de Champions League speelde Juventus Ajax. Helaas werd Juventus uiteindelijk geëlimineerd met een totale score van 3-2. Het enige doelpunt dat ze in de wedstrijd scoorden kwam van Cristiano Ronaldo, die de nummer 7 Juventus shirt droeg. Hij was echter nog steeds niet in staat om het team te leiden om te winnen.

Ronaldo heeft het dit seizoen heel goed gedaan, maar de overwinning van een team wordt niet bereikt door één speler. De kracht van een enkele speler in het voetbal is immers beperkt. Een voetbalteam bestaat uit 11 spelers die dezelfde goedkope voetbalshirts dragen. Ze werken met elkaar samen en vertrouwen elkaar volledig, waardoor ze een verenigde kracht vormen. Juventus faalde deze keer juist omdat ze teamwork verwaarloosden.

Dit is jammer voor de inspanningen van Ronaldo. Hij had gehoopt Juventus naar de laatste Champions League-titel te leiden. Maar Juventus is nog steeds een potentieel team. We hopen dat ze het belang van teamwork van deze mislukking kunnen leren.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Solskjaer is tevreden met de huidige opstelling van Manchester United9/4/2019

Hoewel United dit seizoen de Premier League-titel niet heeft gewonnen, is hun optreden in de Champions League behoorlijk indrukwekkend. De prestatie is onlosmakelijk verbonden met de wijze leiding van coach Ole Gunnar Solskjaer. Solskjaer draagt slechts enkele maanden de goedkope voetbalshirts van de club, maar zijn talent is door al zijn spelers erkend. En hij is tevreden met de huidige opstelling.

ESPN interviewde onlangs Solskjaer. De verslaggever vraagt hem wat voor soort speler hij moet binnenhalen om de line-up te versterken. Hij dacht dat de huidige line-up al sterk was en dat het niet nodig was om nieuwe spelers te tekenen. En hij grapte dat hij de line-up niet zou veranderen, tenzij Lionel Messi of Cristiano Ronaldo bereid was de Manchester United shirt aan te trekken.

Hij zei: "mijn spelers zijn zo briljant, ik wil ze gewoon helpen verbeteren." Ik denk dat het werk dat we hebben gedaan in de training heeft aangetoond dat ze echt verbeteren. "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Josep Guardiola gelooft dat Liverpool de sterkste tegenstander is4/4/2019

De Manchester City staat op de eerste plaats in het premierschap. Dit komt vooral door het leiderschap van coach Josep Guardiola. Nadat hij in 2016 lid werd van de club, heeft hij een Premier League-titel toegevoegd aan de goedkope voetbalshirts van het team. En ze zullen dit seizoen waarschijnlijk de regerende Premier League-kampioenen zijn.

Nu is de enige club die de kans heeft om te concurreren met de stad Manchester, Liverpool, die slechts één punt achterligt. Hoewel Liverpool de titel sinds 1990 niet heeft gewonnen, zijn ze altijd al een sterke club geweest. Mensen noemden hen "the Reds" omdat de hoofdkleur van hun Liverpool shirt rood is. En ze hebben gespeeld als een goed opgeleid leger.

Zelfs Guardiola gelooft dat Liverpool de sterkste tegenstander is die hij in zijn coachingcarrière heeft ontmoet. Hij zei: "Liverpool heeft goede tactieken, goede verdediging en goede tegenaanvallen, ze bezitten bijna alles, daarom is de concurrentie nu zo hevig."

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Pogba denkt dat Barcelona de beste club is23/3/2019

De kwartfinales van de Champions League tussen Barcelona en Manchester United vinden plaats op 10 april. De Champions League van dit jaar heeft de Manchester United shirt tot een grote favoriet gemaakt, omdat de club ons een grote verrassing heeft bezorgd. Ze hebben de reuzenvereniging Real Madrid uitgeschakeld. Daarom zijn mensen erg bezorgd over hun volgende wedstrijd tegen Barcelona.

Onlangs deelde Manchester United-middenvelder Paul Pogba zijn visie op Barcelona in een interview. Hij denkt dat Barca de beste voetbalclub ter wereld is en hij leert altijd iets van kijken naar hoe ze spelen. En hij is een fan van Messi. Een van zijn kinderdromen was om goedkope voetbalshirts te laten signeren door Messi.

Hij zei: "Hoewel we een moeilijke wedstrijd tegen Barcelona gaan spelen, heeft dit geen invloed op mijn waardering voor Barcelona." Ik denk altijd dat Messi veel beter in staat is dan andere voetballers, hij is een legendarische speler en het is een eer om speel tegen hem. "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Lewandowski was woedend omdat hij uit de Champions League werd geslagen21/3/2019

De kwartfinales van de Champions League zijn voorbij en Bundesliga Champion Bayern München wordt uitgeschakeld door Liverpool met 3-1. Het is een onverwacht resultaat omdat Bayern een sterke club is, maar nu worden ze overschaduwd door de goedkope voetbalshirts van Liverpool.

Het is een enorme schande voor Bayern. De vierde geplaatste club ter wereld heeft een glorieuze geschiedenis en is altijd al een club geweest waar de tegenstanders bang voor zijn. Maar nu staan ze in de schaduw van de Liverpool shirt. Het is dus geen wonder dat de Bayern-spits Robert Lewandowski verontwaardigd was over het resultaat. Hij beschuldigde zelfs de tactische arrangementen van coach Niko Kovac.

Hij zei: "we speelden te conservatief en haalden geen goals weg in de eerste etappe, wat ons in de tweede etappe een nadeel opleverde." Als onze tactiek te veel gericht was op verdediging, hoe zouden we dan doorbraken kunnen maken! "

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ronaldo is in onderzoek voor zijn "cojones" feest21/3/2019

Als een van 's werelds beroemdste voetballers wordt de zet van Cristiano Ronaldo nauwlettend in de gaten gehouden. In de wedstrijd die Atletico Mardrid afgelopen dinsdag uit de Champions League sloeg, zette zijn wonderbaarlijke optreden alle thuisfans in vuur en vlam. Ze zwaaiden allemaal hun Juventus shirt en juichten luid. Maar Ronaldo werd later door de UEFA onderzocht voor zijn viering.

De wedstrijd werd gedomineerd door Ronaldo, die de nummer zeven goedkope voetbalshirts droeg en alle drie de doelpunten van de wedstrijd scoorde. Toen het spel afgelopen was, was hij zo opgewonden dat hij een "cojones" -feest gaf aan de Atletico-fans en hun coach Diego Simeone. Het was een louterend gebaar van Ronaldo, maar een belediging voor hen. Waarom zou hij dat doen? We weten allemaal dat hij een gedisciplineerde en bescheiden speler is.

Hij deed het met een reden. Diego Simeone vernederde Ronaldo met een "cojones" -feest na het winnen van de eerste etappe, en Atletico-fans lachten hem uit. Dus, na het winnen van het tweede been, vernederde Ronaldo hen met hetzelfde feest.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ronaldo geeft Edu Aguirre een dikke knuffel14/3/2019

Dinsdagavond deed Cristiano Ronaldo iets bijna onmogelijk. Hij leidde bijna in zijn eentje Juventus naar een 3-0 overwinning op Atletico Madrid in het Juventus-stadion. Na het zien van het wonder zwaaiden alle fans ter plekke hun Juventus goedkope voetbalshirts en scandeerden 'MVP' tegen hem. Op dat moment was hij de almachtige god van het voetbal.

Na de wedstrijd, toen Ronaldo zijn Juventus shirt opstapte en op het punt stond weg te gaan, ontmoette hij een oude vriend in de tunnel: Edu Aguirre. Aguirre is een live reporter voor het Spaanse tv-programma "EI Chiringurto", en hij is ook een loyale Cristiano Ronaldo en Real Madrid-fan. Ze vormden een goede vriendschap toen Ronaldo in Real Madrid was. Dus Ronaldo gaf hem een dikke knuffel met glimlachen.

"Deze knuffel is voor EI Chiringurto en alle echte Madrid-fans," vertelde Ronaldo hem. We weten allemaal dat Madrid de laatste tijd een paar frustrerende nederlagen heeft geleden, dus deze knuffel van Ronaldo is erg geruststellend. Wat een geweldige speler is hij!

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Romelu Lukaku heeft de houding van een winnaar8/3/2019

6 maart is een rampzalige dag voor de heilige germain van Parijs, die op deze dag volledig werd overschaduwd door de rode goedkope voetbalshirts van Manchester United, omdat ze door de wederopbouw van Manchester United uit de kwartfinales van de kampioenen werden geslagen.

Meer schokkend genoeg werd PSG uitgeschakeld met een 2-0 voorsprong in de eerste etappe. Toen de wedstrijd met 3-1 eindigde, knielde Presnel Kimpembe op de grond en keek verloren en in de war.Als winnaar, Romelu Lukaku van het dragen van No.9 Manchester United shirt vierde niet meteen met zijn teamgenoten. Hij liep naar Kimpembe toe en omhelsde hem, hem troostend met woorden.

Er is een gezegde dat je anderen troost, omdat je hebt ervaren wat ze lijden.Lukaku moet Kimpembe's verdriet begrepen hebben.Dus troostte hij de verontruste jongeman, ook al was hij een tegenstander.Dat is de houding van een winnaar.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Niko Kovac is niet bang om bekritiseerd te worden4/3/2019

Bayern München is in goede vorm geweest sinds Niko Kovac de club overnam. Ze hebben 10 van hun laatste 11 Bundesliga-wedstrijden gewonnen. Kovac zal dit seizoen waarschijnlijk nog een extra eer aan het goedkope voetbalshirts van Bayern toevoegen: een zevende opeenvolgende Bundesligatitel.

Recentelijk bekritiseerde Rafinha echter publiekelijk Kovac nadat Bayern Hertha Berlin met 1-0 had verslagen. De verdediger in Nr. 13 Bayern München shirt bleef gedurende de wedstrijd op de bank. Na de wedstrijd zei hij: "Ik heb hard getraind en goed gespeeld, maar de coach waardeert me niet." Zijn woorden gaven duidelijk uitdrukking aan zijn onvrede met de coach en trokken veel aandacht in de media.

Maar Kovac is niet bang om bekritiseerd te worden, omdat zijn coachingvermogen algemeen wordt erkend. Zaterdag sprak hij zijn houding uit tijdens een mediaconferentie. "Niemand kan de club overrulen om de coach te bekritiseren, ik heb met Rafinha gepraat en hij verontschuldigde zich bij mij, deze zaak is opgelost."

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Een goed nieuws voor Tottenham Spurs22/2/2019

Spans 'Harry Kane geblesseerd zijn linkerknie in de wedstrijd tegen Manchester United op 13 januari. Zijn arts dacht aanvankelijk dat hij zijn Spurs goedkope voetbalshirts voor de wedstrijd pas in maart weer op zou kunnen zetten. Dat is slecht nieuws voor het team en coach Mauricio Pochettino maakt zich grote zorgen over zijn blessure.

Ondanks de afwezigheid van de topscorer nam het record van Spurs niet af, omdat de andere spelers in Tottenham Hotspur shirt de verantwoordelijkheid op zich namen om games te winnen. Ze hebben vier Premier League-wedstrijden op rij gewonnen. Bovendien versloeg ze in de eerste ronde van de laatste 16 Champions League-wedstrijden Dortmund met een verbazingwekkende 3-0 overwinning. Pochettino was zo opgewonden dat hij zijn spelers als helden prees.

Op woensdag kwam er weer een goed nieuws binnen: hun aanvoerder Kane keerde terug uit blessures vóór het schema. Het is echt goed voor hun run in de Champions League. Hun aanval zal op een hoger niveau komen.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 2
Précédent | Suivant