BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managermooie en kwalitatief hoogwaardige voetbalshirts Accueil | Profil | Archives | Amis
goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues|voetbalshirts kopen

Het is tijd voor Barcelona om een verandering aan te brengen12/1/2020

We weten allemaal dat een goede coach van vitaal belang is voor een voetbalclub. De huidige coach van Barcelona is echter niet zo. Sinds Ernesto Valverde het Barcelona shirt droeg in 2017, heeft hij de club niet naar glorie geleid. Hoewel hij vorig seizoen Barcelona naar het La Liga-kampioenschap leidde, is dit niet genoeg voor de geweldige club.

Wat meer teleurstellend is, is dat Barca onder zijn leiding gedurende twee opeenvolgende jaren onaanvaardbare nederlagen in de Champions League heeft geleden. Vorig seizoen werden ze zelfs volledig overschaduwd door het Liverpool shirt. Ze werkten hard om de halve finale van de Champions League te bereiken, maar werden schandelijk uitgeschakeld door Liverpool 4-3. Het resultaat maakte alle Barcelona-fans erg boos. Ze gaven Valverde hiervoor de schuld.

Naar mijn mening, hoewel we Valverde niet volledig de schuld kunnen geven van de huidige situatie van de club, is hij echt niet geschikt om de club te blijven coachen. Het is tijd voor Barcelona om een ​​verandering aan te brengen. Ze hebben een nieuwe coach nodig met meer vaardigheden.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ibrahimovic is een geweldige speler8/1/2020

Dit seizoen is de Serie a League ongetwijfeld de meest bekeken. Niet alleen omdat Cristiano Ronaldo het Juventus shirt blijft dragen, maar ook omdat een andere zeer beroemde speler terug in de competitie is. Hij is Zlatan Ibrahimovic. Zijn terugkeer trok onmiddellijk de aandacht.

Ibrahimovic is een geweldige speler. Hoewel hij nu 38 is, heeft hij nog steeds geweldige vaardigheden en ervaring. Vorig seizoen, toen hij speelde voor de Los Angeles Galaxy, was hij een van de topscorers in het Major League Soccer. En hij won alles wat hij wilde met de Los Angeles Galaxy, en daarom besloot hij de club eind vorig seizoen te verlaten. Na meer dan een maand rust besloot hij terug te keren en het AC Milan shirt te dragen.

Waarom heeft hij besloten terug te komen? Ten eerste omdat hij zoveel van voetbal houdt, anders zou hij het niet zoveel jaren hebben gespeeld. Ten tweede is hij een man die graag moeilijkheden onder ogen ziet en overwint, dus trad hij toe tot AC Milan om de club die in verval was geraakt te redden.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Barcelona moet meer aandacht besteden aan defensie5/1/2020

Er is geen twijfel dat Barcelona een geweldig team is. Ze hebben La Liga twee opeenvolgende jaren gewonnen, daarom is het Barcelona shirt zo populair bij de fans. Maar aan de andere kant heeft dit team momenteel een fatale zwakte: hun verdediging is zwak.

Dit is geen alarm. In feite betaalden ze vorig seizoen een vreselijke prijs voor hun zwakke verdediging. Veel mensen herinneren zich de halve finales van de Champions League van vorig seizoen. In de eerste etappe was de aanval van Barca vloeiend omdat ze Liverpool gemakkelijk met 3-0 versloegen. De tweede etappe werd echter gedomineerd door het Liverpool shirt. Liverpool was zich volledig bewust van Barca's defensieve zwakheden en profiteerde daarvan. Uiteindelijk werd Barca met 4-0 vernederd door Liverpool.

Het resultaat was pijnlijk voor alle spelers van Barcelona, die wanhopig de Champions League willen winnen. Rationeel gezien, als ze willen bereiken wat ze willen, dan moeten ze meer aandacht besteden aan verdediging. Dit is nu hun topprioriteit.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ødegaard gaf zijn achtervolging nooit op31/12/2019

Voor Martin Ødegaard heeft zijn carrière door de jaren heen veel ups en downs doorgemaakt. Hij was een jong talent dat op 16-jarige leeftijd werd begunstigd door Real Madrid. Toen was hij erg enthousiast om het Real Madrid shirt te dragen. Maar in de club had hij niet veel kansen om zichzelf te bewijzen.

Daarna werd hij uitgeleend aan andere clubs. Hij speelde om de beurt voor twee Nederlandse clubs, maar hij gaf zijn achtervolging nooit op. Deze zomer keerde hij terug naar La Liga en droeg het Real Sociedad shirt. Bij deze club bewees hij eindelijk zijn bekwaamheid en talent aan iedereen. Hij droeg een doelpunt en een assist bij in de vierde ronde van La Liga toen Real Sociedad Atletico Madrid met 2-0 versloeg, wat betekende dat hij Atletico bijna alleen versloeg.

En zijn hoogtepuntmomenten waren meer dan dat. Hij was ook een grote invloed tegen Barcelona op de 14e van deze maand. Barcelona staat bekend om hun sterke aanval, maar ze hebben niet gekregen wat ze wilden in deze game. De agressieve verdediging van Ødegaard hielp Real Sociedad naar een 2-2 gelijkspel met Barcelona.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Leicester City kan Liverpool niet uitdagen28/12/2019

In de Premier League van dit seizoen is Leicester City ongetwijfeld de meest speciale club. Ze zijn geen erg prestigieuze club en ze hebben in het verleden niet veel onderscheidingen gewonnen. Het Leicester City shirt is nu echter favoriet bij veel fans. Waarom? Omdat ze momenteel tweede zijn in de eredivisie!

Dit resultaat is echt boven ieders verwachting. Het is moeilijk voor te stellen dat ze Manchester City overtreffen in de tabel. We weten allemaal dat Manchester City vorig seizoen de Premier League heeft gewonnen. Als gevolg hiervan zijn veel leicester stadsfans opgetogen en hopen ze zelfs dat de club dit seizoen de titel wint. Helaas wordt de club nog steeds overschaduwd door het Liverpool shirt. Gisteren speelden ze thuis een wedstrijd tegen Liverpool.

Hoewel ze goed genoeg zijn, konden ze Liverpool niet uitdagen. Liverpool nam de volledige controle over het spel en won een 4-0 overwinning. Als Champions League-kampioenen vorig seizoen heeft Liverpool aan iedereen bewezen dat ze nu de sterkste club in Europa zijn.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Nu wordt Cristiano Ronaldo ondervraagd29/11/2019

Van alle voetballers is Cristiano Ronaldo ongetwijfeld de meest bijzondere. Hij heeft de meeste fans en zij volgen de club waartoe hij behoort. Juventus heeft bijvoorbeeld een enorme aanhang gekregen sinds Ronaldo de club. Zijn komst heeft de verkoop van het Juventus shirt tot nu toe met 65 miljoen euro gestimuleerd.

De basis van dit alles is gebaseerd op de superkwaliteiten van Ronaldo. Maar nu is het een wreed feit dat hij al 34 jaar oud is. Er zijn tekenen dat zijn vermogen dit seizoen achteruitgaat. Gisteren werd hij in de groepsfase van de Champions League zelfs overschaduwd door het Atlético Madrid shirt. Tijdens een Juventus-aanval reed hij de bal naar het doel van de tegenstander. Hij werd echter geleidelijk ingehaald door de achtervolgende Atletico-spelers en daarna werd zijn aanvalskans geruïneerd.

Dat zou een paar jaar geleden niet met hem gebeuren, omdat hij beroemd was omdat hij heel snel rende. Als gevolg hiervan wordt hij nu ondervraagd. We zullen zijn vaardigheden in de komende games in de gaten houden.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Pochettino zal zich waarschijnlijk bij Bayern voegen24/11/2019

Er is geen twijfel dat Mauricio Pochettino een zeer capabele coach is. Helaas werd hij ontslagen door Tottenham Hotspur op 20 november. Als gevolg hiervan moest hij zijn Tottenham Hotspur shirt uitdoen. Hij werd ontslagen vanwege de slechte prestaties van de club dit seizoen: ze staan tot nu toe slechts 14e in de Premier League-tafel.

Hij is echter niet geheel verantwoordelijk voor de huidige situatie van de club. Verschillende van hun belangrijkste spelers hebben geen contract en de club heeft hun contracten niet verlengd. Hierdoor is er geen eenheid binnen de club. Maar aan de andere kant is zijn vertrek goed voor sommige andere clubs die hem willen ondertekenen. Volgens sommige roddels draagt hij waarschijnlijk volgende zomer het Bayern München shirt.

Waarom? Omdat Bayern erg in hem geïnteresseerd is. Ze zijn altijd een zeer rationele club geweest en Pochettino is ook een zeer slimme coach. Daarom is zijn coachingstijl perfect voor de club. Dus als hij lid wordt van de club, wordt het een win-win resultaat.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Tottenham zal een ander team zijn22/11/2019

Ik weet zeker dat iedereen inmiddels weet dat Tottenham Jose Mourinho heeft getekend als hun nieuwe hoofdcoach. Dit was voor iedereen een schokkend nieuws. Hoewel Mourinho afgelopen december het Manchester United shirt uittrok, geloofde niemand dat dit het einde van zijn coachingcarrière was. Velen verwachtten echter niet dat hij zou tekenen voor Tottenham.

Omdat Tottenham geen genereuze club is. Hun baas, Daniel Levy, heeft de reputatie goedkoop te zijn. Vorig seizoen waren Tottenham zo indrukwekkend in de Champions League dat ze zelfs de finale bereikten. En in de finale kon zelfs het Liverpool shirt hun schittering niet verbergen. Uiteindelijk verloren ze echter van Liverpool, dat blijkbaar meer in het team investeerde. Dus daarna weet ik zeker dat Levy het belang van financiële betrokkenheid bij het team heeft begrepen, en daarom was hij bereid om Mourinho te ondertekenen voor £ 15 miljoen per jaar.

Vervolgens geloof ik dat Mourinho Liverpool zal uitdagen. Hij is altijd een coach geweest die vecht voor het kampioenschap, en zijn vorige carrière heeft dat bewezen. Na zijn aankomst zijn Tottenham voorbestemd om een ​​ander team te zijn.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Tottenham zal wraak nemen op Liverpool27/10/2019

In de Champions League van vorig seizoen maakte Tottenham Spurs diepe indruk op ons. Aanvankelijk dachten veel mensen niet veel van hen, maar toen hun Tottenham Hotspur shirt in de finale verscheen, was iedereen onder de indruk van hun vasthoudendheid en moed. Hoewel ze uiteindelijk van Liverpool verloren, werden ze nog steeds veel geprezen.

Op de 28e van deze maand speelt de Premier League een langverwachte wedstrijd: Tottenham tegen Liverpool. Er is geen twijfel dat Tottenham in deze wedstrijd wraak zal nemen op Liverpool. Liverpool is een zeer sterke club en staat aan de top van de Premier League-tafel. Daarom is het Liverpool shirt erg populair bij veel fans. De kracht van Tottenham mag echter niet worden onderschat. Hun ploeg is dit seizoen verbeterd omdat ze in het laagseizoen verschillende zeer capabele spelers hebben getekend.

Dus deze komende wedstrijd zal zeker een zeer competitieve zijn. De twee clubs zijn de sterkste clubs in de Premier League. Ze hebben elk veel trouwe fans. Tegen die tijd, wanneer de wedstrijd begint, is het Anfield Stadium zeker vol.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Manchester United moet nadenken over hun vooruitzichten14/10/2019

De winstgevendheid van een voetbalclub hangt nauw samen met de prestaties van zijn team. Na het winnen van de Champions League vorig seizoen werd het Liverpool shirt bijvoorbeeld een bestseller. Liverpool verwierf dus niet alleen bekendheid, maar ook enorme winsten. Maar nu geldt het tegenovergestelde voor Manchester United.

In het verleden was Manchester United een prestigieuze club als Liverpool. Ze wonnen 13 Premier League-titels in hun geschiedenis. Daarom waren veel sponsors bereid om met hen samen te werken. In 2014 heeft Chevrolet een zevenjarig sponsorcontract met hen ondertekend, zodat we het Chevrolet-logo op het Manchester United shirt kunnen zien. Maar nu is de kracht van Manchester United zo erg gedaald dat ze dit seizoen tot nu toe niet eens in de top vier in de Premier League hebben kunnen komen.

Als gevolg hiervan is Chevrolet teleurgesteld over de club: ze hebben besloten hun sponsorcontract niet te verlengen wanneer het afloopt. Het is een grote klap voor Manchester United en ze moeten echt nadenken over hun vooruitzichten.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 8
Précédent | Suivant