BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Managermooie en kwalitatief hoogwaardige voetbalshirts Accueil | Profil | Archives | Amis
goedkope voetbalshirts|goedkope voetbaltenues|voetbalshirts kopen

Dit is niet het moment om afscheid te nemen16/6/2019

Na het winnen van de Champions League dit jaar, is Mohamed Salah een favoriet geworden van veel teams. Juventus en Real Madrid zouden bereid zijn om hem een contract ter waarde van £ 150 miljoen aan te bieden, zolang hij zijn Liverpool shirt maar opstrijkt. Het was absoluut een grote verleiding voor hem.

Dit is echter niet het moment om afscheid te nemen. Hij is twee seizoenen bij Liverpool geweest en heeft een glorieuze Champions League-titel gewonnen. Hij heeft gevoelens voor het team, dus het is onwaarschijnlijk dat hij volgend seizoen een Juventus shirt of een Real Madrid shirt draagt. Hij heeft een nieuw doel voor volgend seizoen: Liverpool helpen de Premier League te winnen. Liverpool heeft tenslotte al 30 jaar niet de titel veroverd.

Maar de toekomst is altijd onzeker en Salah heeft geen commentaar gegeven op zijn toekomst na volgend seizoen. Hij is een gloriezoeker en stopt nooit. Als Liverpool in de toekomst zijn concurrentievermogen verliest, zal hij vertrekken.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Hazards goedkope voetbalshirts verkopen goed15/6/2019

Sinds Real Madrid officieel de ondertekening van Eden Hazard heeft aangekondigd, is de zet van de Belgische speler nauwlettend in de gaten gehouden. Hij zal donderdag zijn officiële debuut maken bij Real Madrid. Hoewel zijn Real Madrid shirt nog niet officieel is uitgebracht, willen veel fans het graag kopen.

Dus sommige dealers zien hier een mogelijkheid van en verkopen zijn goedkope voetbalshirts van tevoren. Hazard heeft het dit seizoen goed gedaan en daarom is Real Madrid bereid om hem te tekenen voor een hoge transfersom. En hij beloonde Chelsea met een trofee voordat hij besloot te vertrekken. Hij was actief in het helpen van Chelsea om Arsenal te verslaan en de Europa League te winnen. Dus alle Chelsea-fans geven hem niet de schuld dat hij weggaat, ze waarderen wat hij heeft gedaan voor Chelsea.

Dus volgend seizoen zal Real Madrid zeker een doorbraak maken, ook al zijn hun resultaten dit seizoen niet ideaal. Hazard is een zeer capabele spits en zijn komst zal onvermijdelijk nieuw leven inblazen in Real Madrid.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kinsey Wolanski werd beroemd op een bepaalde manier11/6/2019

De Champions League-finale is elk jaar de meest dramatische voetbalwedstrijd. Dit jaar zullen zeker Liverpool en Tottenham Hotspur te zien zijn. Na verschillende ronden van felle concurrentie, de twee teams uiteindelijk naar de finale. Dus hun goedkope voetbalshirts waren kenmerkend voor de Champions League-finale van dit jaar.

Echter, als je denkt dat de rivaliteit tussen deze twee teams het enige was om naar te kijken, had je het mis. Kinsey Wolanski, een fanatieke fan, verscheen op een speciale manier in de finale. De aandacht die ze trok, overschaduwde zelfs het Liverpool shirt. Tijdens de wedstrijd barstte ze bijna naakt het veld op en rende wild. Hoewel ze door twee bewakers met geweld van de rechtbank werd verwijderd, kreeg ze veel aandacht. Ze werd beroemd op deze specifieke manier.

Sommige Liverpool-spelers sms'ten haar zelfs na de wedstrijd en vroegen om data. En haar blootstelling aan de finale heeft haar £ 3 miljoen verdiend in advertentie-inkomsten. Wat een slimme fan is ze!

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ronaldo is altijd een zelfverzekerde man geweest10/6/2019

Het meest spraakmakende evenement van deze tijd is de Nations League van de UEFA. Omdat Cristiano Ronaldo al bijna een jaar terug was in het Portugal shirt voor de halve finale. Zelfs als hij pas aan het einde van het toernooi terugkeerde naar het nationale team, was hij ervan overtuigd dat hij een verschil kon maken.

Waarom niet? Hij is altijd een zelfverzekerde man geweest. Zelfs met Juventus na een 2-0 achterstand op Atletico Madrid in de eerste wedstrijd van de kwartfinales van dit seizoen, verloor hij zijn vertrouwen niet. En ten slotte liet hij ons zien dat zijn Juventus shirt absoluut vertrouwen vertegenwoordigt. Hij leidde Juventus naar een 3-2 overwinning op Atletico Madrid. Evenzo scoorde hij een hattrick toen Portugal Zwitserland elimineerde in de halve finales van de Nations League van de UEFA.

Daarom kan geen enkele hoeveelheid lof hem te veel zijn. Hij lijkt te bestaan ​​voor wonderen. En hij laat de buitenwereld zich niet bemoeien met hem, hij concentreert zich alleen op zijn eigen prestaties en onderhoudt absoluut vertrouwen. Hij verdient alle lof.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kane bracht geen geluk naar Spurs7/6/2019

Het lijdt geen twijfel dat de finale van de Champions League van vorige week de geschiedenis ingaat. Ik denk dat alle Liverpool-fans dit moment voor altijd zullen herinneren: Liverpool won de Champions League voor de tweede keer na 14 jaar. Alle fans waren trots op de Liverpool shirt die ze droegen.

Spurs aan de andere kant waren aan de verliezende kant. Ze hadden zich al lang op dit spel voorbereid, vooral hun sterspeler Harry Kane. Voor de finale had hij alle kampioenschappen van de Champions League gemist vanwege een knieblessure. Dus hij was opgewonden om terug te zijn in het Tottenham Hotspur shirt voor de finale. Maar hij kan zichzelf verkeerd hebben beoordeeld, omdat zijn lichaam niet volledig hersteld was. Hij heeft gedurende de hele wedstrijd geen bedreiging gevormd voor de oppositie en hij heeft geen geluk gebracht voor Spurs.

Uiteindelijk verloren ze de wedstrijd met 2-0. Ze zijn erg gefrustreerd omdat ze maar één stap verwijderd zijn van het kampioenschap. Niettemin is hun optreden respect waard. Ze gingen helemaal naar de finale zonder ernaar op te kijken.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

De belangrijkste wedstrijd van het jaar staat op het punt te beginnen31/5/2019

Tot nu toe loopt de Champions League dit jaar ten einde. De finale wordt zondag in de Wanda Metropolitano in Madrid gespeeld. De twee teams die dit spel spelen zijn Liverpool en Tottenham hotspur. Op dat moment zullen hun goedkope voetbalshirts veel aandacht trekken.

Zonder twijfel is dit de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar. En veel fans geloven dat Liverpool de uiteindelijke kampioenen zal zijn. Omdat Liverpool shirt vorig jaar ook in de Champions League-finale verscheen. Hoewel ze pas als tweede eindigden, is hun kracht veel erkend. Daarom heeft het team grote ambitie om de eindoverwinning te behalen.

Tottenham hotspur moet echter niet worden onderschat. In eerdere rondes van de Champions League, hoewel hun nummer één ster, Harry Kane, niet in staat was om te spelen vanwege een blessure, slaagden ze er toch in verschillende tegenstanders te verslaan en de finale te bereiken. Nu heeft Kane ervoor gezorgd dat hij in de finale zal zijn, zodat ze sterker zullen zijn.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Modric zal volgend seizoen in Real Madrid blijven24/5/2019

Real Madrid heeft een somber seizoen gehad. Dit leidt tot een sterke daling van de verkoop van hun goedkope voetbalshirts. Met Zinedine Zidane als hun nieuwe coach, is hij van plan grote veranderingen in de club aan te brengen. Veel experts zijn van mening dat Real Madrid zeker contracten zal verbreken met verschillende ervaren spelers, waaronder Gareth Bale en Toni Kroos.

Zelfs zij geloven dat Luka Modric zal worden gevraagd om de club te verlaten. Omdat hij dit seizoen niet goed speelt. Hoewel zijn Kroatië shirt een favoriet werd van vele fans nadat Kroatië als tweede werd geëindigd op het WK van 2018, bracht het hem geen geluk. Real Madrid is dit seizoen volledig verloren aan hun aartsrivaal Barcelona in La Liga en zij werden vernederd uit de Champions League door de wederopbouw van Manchester United. Dus er is veel denkwerk dat Modric iets te maken heeft met hun falen.

Volgens insiders zal Modric volgend seizoen echter in Real Madrid blijven. Omdat Zidane hem nog steeds waardeert. Sterker nog, het was Zidane die modric ontwikkelde. Ze kennen elkaar heel goed en hebben diepe gevoelens.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Kompany trok zich terug uit Manchester City23/5/2019

Vincent Kompany heeft kort na zijn 11-jarige loopbaan zijn Manchester City shirt voorgoed uitgebracht. Hij kondigde zijn pensionering aan. De club bracht hem te veel herinneringen: vriendschap van zijn teamgenoten, vertrouwen van de coach en liefde van de fans. Hij had echter geen spijt, want hij had alle eer die hij wilde.

Kompany kijkt naar zijn geliefde goedkope voetbalshirts met tranen in zijn ogen. Hij houdt van alles over de club en het was zijn hele leven lang. Maar nu gaat hij een ander leven leiden. Hoewel hij de club in de gaten blijft houden, hoeft hij zich geen zorgen te maken over de resultaten. Omdat Manchester City nu een sterke club is en ze dit seizoen net de Premier League-titel hebben gewonnen.

In de toekomst zal hij terugkeren naar zijn eerste club: Anderlecht. Hij zal zowel speler als coach van de club zijn. Ik denk dat hij spelers net zo goed zal produceren als hij. Omdat hij heel goed voetbal kent en zijn jarenlange ervaring zeer nuttig zal zijn voor de jonge spelers.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

De Jong ontving een grote eer17/5/2019

Onlangs kondigde de Bundesliga Raad van Bestuur aan dat Frenkie DE Jong was geselecteerd als de beste speler van de competitie dit seizoen. De veelbelovende middenvelder voegde dus nog een andere grote eer toe aan zijn Ajax shirt, hoewel hij zich volgend seizoen bij Barca zal voegen.

Dit seizoen is de bekwaamheid van DE Jong algemeen erkend. Hij hielp Ajax de Bundesligatitel en de Nederlandse beker winnen. Ajax bereikte ook de halve finale van de Champions League. Hoewel ze uiteindelijk werden uitgeschakeld door Tottenham hotspur, had dit geen invloed op hun grote succes dit seizoen. Hoewel DE Jong volgend seizoen het Barcelona shirt zal dragen, krijgt hij daarom nog steeds veel lof. Tegelijkertijd werd hij ook de rookies van het jaar genoemd in de Bundesliga.

DE Jong bereikte drie goals en drie assisteert in 31 wedstrijden in de Bundesliga dit seizoen. Zijn nauwkeurigheid was zo hoog als 91 procent. En op zijn 22e is het verbazingwekkend wat hij heeft bereikt. Hij is voorbestemd om een topspeler te worden.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Ajax-fans moeten meer dankbaar zijn15/5/2019

Om eerlijk te zijn, Ajax heeft een geweldig seizoen achter de rug. Hun goedkope voetbalshirts hebben veel erkenning gekregen. Hoewel ze werden uitgeschakeld in de halve finale van de Champions League, hebben hun prestaties onze verwachtingen ver overtroffen. Hun fans lijken echter niet tevreden te zijn.

Hun middenvelder Frenkie de Jong zal zijn Ajax shirt opstijgen en volgend seizoen naar Barcelona komen. Dus de club was van plan om een afscheidsceremonie voor hem te houden. Veel Ajax-fans zijn echter fel gekant tegen het evenement. Ze laten berichten achter op de officiële website van de club en vragen om de ceremonie te annuleren. Omdat ze denken dat DE Jong een van de hoofdrolspelers is die verantwoordelijk is voor het verlies van de Champions League aan Tottenham hotspur.

Naar mijn mening zijn Ajax-fans te veeleisend. Ze zijn volledig vergeten hoe goed de club dit seizoen is geweest. Een club die Real Madrid en Juventus verslaat, verdient respect. De fans moeten meer dankbaar zijn.

0 Commentaires | poster un commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 3
Précédent | Suivant