BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Hoe ertegen te vechten?

Gisteren haalde Mbappé's verschijning in de nr. 9 voetbalshirts kopen de Spaanse krantenkoppen, wat betekent dat het nieuwe Galaxy-slagschip is uitgevaren. Real Madrid heeft momenteel aanvallende krachten zoals Mbappé, Bellingham, Vinicius, Valverde en Rodrygo. Hoe moet Barcelona, als zijn aartsvijand, hiermee omgaan?

Volgens berichten heeft Barcelona-president Laporta Barcelona-directeur Deco gevraagd er alles aan te doen om Nico Williams en Daniel Olmo zo snel mogelijk te contracteren. Deco heeft de twee al ontmoet. Als ze overtuigd worden om mee te doen, kan Barcelona het Spaanse aanvallende systeem repliceren dat zeven opeenvolgende overwinningen behaalde in de Europacup van 2024.

Wat Nico betreft, de speler heeft duidelijk gemaakt dat hij hoopt de FC Barcelona tenue volgend seizoen te dragen en te strijden met zijn nationale teamvrienden zoals Yamal, Gavi en Fermín. Hoewel Barcelona zijn best doet om hem binnen te halen, moet Barcelona nog wat financiële problemen oplossen voordat de deal rond is. Tegelijkertijd heeft Barcelona ook veel concurrenten, met Chelsea en Arsenal die ook op Nico azen.

Posté le 18/7/2024 - 10:41 -
{ Commentaire 0 } Posté un Commentaire
Onoverwinnelijk team!

Spanje won de spannende finale met 2-1 en werd kampioen van de Europacup 2024. Zoals de kleur van deze Spaanse voetbalshirts kopen laat zien, won het Spaanse team een bijna perfect toernooi, waarbij alle 7 wedstrijden werden gewonnen, en dit kampioenschap is welverdiend!

Sommigen zeggen dat dit Spaanse team de zomer heeft gered. In de caleidoscoop van De La Fuente kan elke krijger die een rode Spanje voetbalshirt draagt op een onverwachte manier indruk maken. Of het nu Yamal is die meerdere records heeft gebroken of Oyarzabal die het principe van de hemel die hard werk beloont interpreteert, iedereen heeft alle moeite gedaan voor het hele team op zijn eigen positie.

Terugkijkend op de weg van Spanje naar promotie, versloegen ze eerst Kroatië en Italië, en schakelden ze vervolgens de ambitieuze gastheer, de conservatieve wereldkampioen en het sterrenbezaaide Engeland uit, en er was geen straf. De langste en moeilijkste weg, maar het werd zo prachtig gespeeld. Dit is wat het Spaanse voetbal laat zien, gedurfd, vastberaden en positief.

Posté le 15/7/2024 - 10:25 -
{ Commentaire 0 } Posté un Commentaire

<<<  Précédent  [PAGE]  Suivant  >>>