BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike Accueil | Profil | Archives | Amis
Osta uusimmat Virallinen jalkapallo Pelipaidat, jalkapallo T-paida, Treenivaatteet seura- & maajoukkuelogolla edulliseen hintaan täältä.

Ranska voitti ensimmäisen pelin! Mbappe kärsi vammoista!18/6/2024

Vuoden 2024 Euroopan Cupin D-ryhmän ensimmäisessä pelissä Ranska voitti Itävallan 1-0 ja aloitti matkansa tässä turnauksessa. Tämän voiton takana piilee kuitenkin huolestuttava varjo.
Nuori tähti Mbappe, jolla oli yllään Ranska jalkapallomaajoukkue paita ja kapteenin käsivarsinauha, loukkaantui valitettavasti pelin 86. minuutilla. Hän törmäsi vahingossa vastustajan pelaajaan pelin aikana aiheuttaen nenäverenvuotoa ja joutui sitten jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Varhaiset raportit jopa ehdottivat, että hän saattaisi tarvita leikkausta, mikä oli epäilemättä raskas isku monille faneille ja ranskalaiselle joukkueelle. Myös ranskalainen valmentaja Deschamps ilmaisi huolensa pelin jälkeen. Vaikka kyseessä oli vain nenävamma, vaikutus joukkueeseen oli valtava. Seuraavissa uutisissa oli kuitenkin hyviä uutisia, että Mbappella ei ollut murtumia eikä hän tarvinnut leikkausta. Mbappe itse myös vitsaili tilanteestaan ​​humoristisella tavalla sosiaalisessa mediassa, mikä osoitti täydellisesti hänen optimistisen asenteensa ja pelihalunsa.
Vaikka loukkaantuminen on lieventynyt hieman, on edelleen ratkaisematon mysteeri, voiko Mbappe käyttää Jalkapallo Peliasut kilpaillakseen kentällä. Mbappelle tämä loukkaantuminen on epäilemättä takaisku. Ranskan joukkueen johtajana Mbappe ei ole vielä tehnyt ensimmäistä maaliaan tämän Euroopan Cupin ensimmäisessä pelissä. Erinomaisten taitojen ja sitkeän mentaliteetin omaavana pelaajana uskon kuitenkin, että Mbappe selviää loukkaantumisesta mahdollisimman pian, palaa kentälle ja saa lisää kunniaa maajoukkueelle. Seuraavassa lohkovaiheessa hän kohtaa kaksi vahvaa joukkuetta, Hollannin ja Puolan. Varsinkin Alankomaiden ottelussa tämä peli saattaa määrittää ryhmän ykköspaikan omistajuuden. Toivottavasti Mbappe toipuu pian ja palaa kentälle tuomaan lisää jännittäviä hetkiä maailman jalkapalloon!

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Barcelonan 19-vuotias nuori pelaaja Roque jäi väliin America's Cupista11/6/2024

Viime aikoina useat maajoukkueet valmistautuvat aktiivisesti tuleviin European Cupiin ja America's Cupiin. 19-vuotias nuori Barcelonan pelaaja on herättänyt fanien huomion. Liityttyään joukkueeseen kuusi kuukautta etukäteen talven siirtoikkunassa Roque ei näyttänyt täyttä potentiaaliaan FC Barcelona pelipaidat jälkeen. Ikävä kyllä, erinomaisen suorituskyvyn puutteen vuoksi Roquea ei valittu Brasilian maajoukkueeseen tämän vuoden America's Cupiin.
Nuorena pelaajana, joka on vasta 19-vuotias, Roque tarvitsee ehkä enemmän aikaa sopeutuakseen jalkapallon huippuliigan rytmiin ja tasoon. Vaikka ihmiset luottavat hänen mahdollisuuksiinsa, se ei tarkoita, että hän voisi loistaa kentällä välittömästi. Viimeisen kuuden kuukauden aikana Roque ei saanut tarpeeksi peliaikaa. Barcelonassa pelamissaan 16 pelissä Roque pelasi suurimman osan peleistä vaihtopelaajana, yhteensä vain 353 minuuttia ja 2 maalia. Ehkä Roque tarvitsee enemmän aikaa sopeutuakseen joukkueen taktiseen järjestelmään ja valmentajan taktiseen filosofiaan. Sinun täytyy tietää, että seurassa, jolla on rikas historia ja perinteet, nuoret pelaajat tarvitsevat enemmän kärsivällisyyttä ja kovaa työtä todistaakseen arvonsa.
Roquen kannalta on sääli, että hän ei voinut pukeutua Brasilia maajoukkue pelipaita kilpaillakseen tämän vuoden America's Cupissa. Mutta se myös motivoi Roquea. Hänen on harjoitettava kovemmin, parannettava teknistä ja taktista tasoaan ja todistettava, että hän on kunnioituksen ja luottamuksen arvoinen pelaaja. Samanaikaisesti hänen on säilytettävä kärsivällisyys ja luottamus ja tehtävä kaikki, kun hän saa tilaisuuden. Ei ole väliä millä tahansa alalla, mahdollisuudet on aina varattu niille, jotka ovat valmiita. Se riippuu siitä, pystyykö hän tarttumaan näihin mahdollisuuksiin ja käyttämään niitä. Toivon, että hän voi saavuttaa suurempaa menestystä tulevaisuudessa kovalla työllä ja sinnikkyydellä ja voittaa kunniaa seuralle ja maajoukkueelle.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 67
Précédent | Suivant