BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike Accueil | Profil | Archives | Amis
Osta uusimmat Virallinen jalkapallo Pelipaidat, jalkapallo T-paida, Treenivaatteet seura- & maajoukkuelogolla edulliseen hintaan täältä.

Tekeekö Sancho kompromissin?26/9/2023

Sanchon ja Ten Hagin välisestä konfliktista on kulunut kolme viikkoa, eikä osapuolten välisissä suhteissa ole vieläkään nähtävissä merkkejä paranemisesta. Mirrorin yksinomaisen raportin mukaan Sancho on erotettu kaikista Manchester Unitedin joukkueen tiloista, mukaan lukien joukkueen ravintolasta, ja hän on edelleen kieltäytynyt pyytämästä anteeksi Ten Hagilta.
Sancho poisti viestin aiemmin, mutta heidän kahden välinen suhde näyttää saavuttaneen umpikujan. Ennen kuin Sancho tekee aloitteen pyytääkseen anteeksi, on odotettavissa, että on vaikeaa saada Manchester United pelipaidat ja ilmestyä kentälle. Itse asiassa monet Manchester Unitedin pelaajat toivovat, että Sancho voi jättää ylpeytensä syrjään ja päättää konfliktin valmentajan kanssa. Onhan valmentajan avoin osoittaminen sosiaalisessa mediassa todellakin rajan ylittävää toimintaa. Mutta on myös monia faneja, jotka tukevat Sanchon käyttäytymistä. He ajattelevat, että Ten Hag on liian vahva. Ten Hag osoittaa ehdotonta auktoriteettiaan Ronaldon pakottamisesta riisumaan Red Devils nro 7 Jalkapallo Peliasut, Kapteenin käsivarsinauhan poistamiseen Maguirelta ja De Gean karkottamisesta. Mutta uudella kaudella tehty huono ennätys ei tietenkään voi vastata ihmisten odotuksia.
Manchester Unitedin peräkkäisten tappioiden jälkeen ihmiset pohtivat, olisiko Ten Hag seuraava potkut valmentaja. Mutta tunnettujen toimittajien mukaan Manchester Unitedilla ei ole aavistustakaan hänen erottamisestaan. Seuran ylin johto tietää olevansa vaikeassa vaiheessa. Seura uskoo edelleen, että Ten Hagista voi tulla legendaarinen valmentaja uudella aikakaudella. Mutta onko tämä todella oikea valinta Manchester Unitedille, joka on joutunut yleisen mielipiteen myrskyyn?

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Arsenal palasi Mestarien liigaan seitsemän kauden jälkeen ja voitti 4-021/9/2023

7 kauden jälkeen Arsenal pelipaidat ilmestyivät vihdoin jälleen Mestarien liigaan. Kaudella 2023-24 Mestarien liigan lohkovaiheen B-ryhmän ensimmäisessä kierroksella Arsenal kohtasi kotonaan PSV Eindhovenin. Sakan, Trossardin, Jesusin ja Odegaardin maaleilla Arsenal voitti PSV Eindhovenin kotonaan 4-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa seitsemän kauden jälkeen.
Mestarien liigan ensimmäinen voitto on ollut Arsenalin faneille pitkä aika. Arsenal on nyt mestaruustason joukkue Valioliigassa, ja se on myös pelätty joukkue Mestarien liigassa. Arsenalin kyky palata Mestarien liigaan monien kausien jälkeen riittää osoittamaan, että he ovat matkalla elpymiseen. Ottelussa Eindhovenia vastaan koko Arsenalin joukkue pelasi erittäin hyvin, jopa kiistanalainen Havertz on parantunut huomattavasti. Yllättävin asia on Trossard, joka liittyi joukkueeseen tämän vuoden tammikuussa. Hänen erinomainen suorituskykynsä uudella kaudella valloitti kaikki Arsenalin fanit.
Kun Martinelli loukkaantui, Trossard, joka pukeutui nro 19 Jalkapallo Pelipaidat, otti hänen vasemmistokseen. Tässä pelissä hän teki yhden maalin ja yhden syöttöpisteen 58 minuutin peliajan aikana. Uuden kauden viidessä pelissä Trossard on tehnyt 3 maalia ja yhden syöttöpisteen ja pelannut keskimäärin 45 minuuttia ottelua kohden. Varsinkin viimeisessä liigaottelussa Evertonia vastaan, kun Arsenal kohtasi Evertonin kivivankan puolustuksen, voitti lopulta Evertonin 1-0 vieraissa Trossardin maalilla. Ja hänen siirtosummansa on vain 24 miljoonaa euroa. Arsenal-faneille Trossardin suorituskyky toi liikaa yllätyksiä, ja he toivovat, että hän saa lisää pelimahdollisuuksia.

0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 51
Précédent | Suivant