BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

rabattdrakt Accueil | Profil | Archives | Amis
rabattdrakt

Kjempene motangrep! West Ham United-trener Moyes leder laget for å skape mirakler9/6/2023


I 2019 kom Moyes tilbake til West Ham som hovedtrener. På den tiden gikk laget gjennom en vanskelig periode, med dårlige resultater og lav moral. Moyes så høytidelig på Rabatt West Ham United Barn Langermet Draktsett, og han følte et tungt ansvar på seg selv. Moyes er trygg på at han kan føre West Ham tilbake til den grønne fotballbanen.


I UEFA Europa League-finalen viste Moyes utmerkede taktiske arrangementer og kommanderende ferdigheter. Hans analyse av Fiorentina var nøyaktig og han formulerte en taktisk strategi for å tilpasse seg motstanderen. Han oppmuntret spillere til å spille etter sine individuelle styrker samtidig som han la vekt på teamarbeid og forståelse. Denne typen omfattende veiledning hjalp teamet til å ta de riktige avgjørelsene i kritiske øyeblikk, og til slutt oppnådde kunnskapen. West Ham United oppnådde en gigantisk kontring og vant mesterskapstrofeet. West Ham United-fans iført Rabatt fotballdrakter jublet og uttrykte sin begeistring for West Ham Uniteds seier.


Ankomsten av Moyes' far ga ham stor oppmuntring og støtte. Etter kampen hang Moyes medaljen rundt sin fars hals, og uttrykte sin fortsatte støtte og takknemlighet til ham. Dette øyeblikket tilhører ikke bare laget, men også Moyes og hans familie. Seieren i dette spillet er anerkjennelsen av Moyes' harde arbeid gjennom årene, og det er også resultatet av hardt arbeid og hardt arbeid fra West Ham United-spillerne. De kjempet sammen, jaget drømmene sine sammen og vant til slutt sin egen ære. Dette mesterskapet vil alltid være et viktig kapittel i West Ham Uniteds historie, og vil også inspirere laget til å fortsette å oppnå mer i den fremtidige konkurransen.


0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Overgang rykter krise, Harry Kane er i ferd med å flytte til Real Madrid?6/6/2023


Som kjernespilleren til Tottenham har Harry Kane alltid vært elsket av fansen. Fans kjøper ofte Rabatt fotballdrakter for å uttrykke sin støtte og kjærlighet til Kane. Det er imidlertid rykter nylig om at han kan gå over til Real Madrid. Hvis dette ryktet er sant, vil hans avgang utvilsomt ha en enorm innvirkning på Tottenhams styrke og angrep. Tottenham må finne nye angrepsalternativer for å fylle den ledige stillingen etter Kane. Vil Kane ta av seg den Rabatt Tottenham Hotspur Barn Langermet Draktsett?


Noen medier sa at Real Madrid planlegger å tilby Kane 80 millioner euro, åpne en treårskontrakt og en årslønn på 11 millioner euro. Benzema forlot Real Madrid. Real Madrid vil kanskje ikke gjenta Bayerns tap av Lewandowskis manglende midtposisjon. De er ivrige etter å signere Kane, den sterkeste senteret i Premier League, for å erstatte Benzema. Kane, som blir 30 år neste måned, har en høyde på 1,88 meter. Han er en høyrebent spiller som spiller midtspissposisjonen. Han har bare en ettårskontrakt med Tottenham. Kanes nåværende overgangssum er 90 millioner euro. Han har 32 mål og 5 målgivende på 49 kamper i alle konkurranser denne sesongen, inkludert 38 Premier League-kamper med 30 mål og 3 målgivende pasninger. Tyskland er også en europeisk sølvstøvel.


Harry Kane er veldig egnet for Ancelottis taktikk. Real Madrid spiller posisjonskrigføring. Kane har suverene skuddferdigheter, har et støttepunkt og har sterk heading-evne. Real Madrid spilte en kontring, og Kane hadde en sterk evne til å sende ballen tilbake og spille ballen. Han kunne aktivere brasilianerne på begge sider av laget og la Vinicius og Rodrigo spille den taktiske rollen som lett kavaleri. Kane og Tottenham har kun 1 års kontrakt igjen. Tottenham bør ikke vente til neste sommervindu for å la Kane overføre fritt. Sammenlignet med å selge til Premier League-rivalene Manchester United, kan de selge Kane til La Liga-gigantene Real Madrid. mer passende. Så vil Harry Kane ta over den Rabatt Real Madrid Barn Langermet Draktsett? la oss vente og se.


0 Commentaires | Poster un Commentaire | Lien Permanent

Page 1 of 8
Précédent | Suivant