BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk

A Propos

Fodboldtrøjer Med Originalt Tryk
Accueil | Profil | Archives | Amis

Inter Miami afslutter Suarez-aftalen - 02:26, 7/12/2023

Inter Miami er angiveligt tæt på at afslutte Luis Suarez på en etårig kontrakt. Suarez genforenes med Messi igen. I den nye sæson vil de bære Inter Miami CF fodboldtrøje sammen for at konkurrere i MLS. Efter mange år vil folk have mulighed for at værdsætte det vidunderlige samarbejde mellem Messi og Suarez igen.
Den 36-årige Suarez har spillet 52 gange i alle turneringer i løbet af sæsonen, hvor han spillede for Gremio i Brasilien, bidraget med 24 mål og 17 assists, og han har stadig en meget god konkurrencetilstand. Efter afslutningen på denne sæson sagde han farvel til sine holdkammerater og fans i Gremio og begyndte på en ny rejse. Efter at Butzquez og Alba tog lyserøde trøjer på, og nu Suarez er ved at komme med, er dette Inter Miami-hold ved at blive et Barcelona-pensioneringshold. Jeg tror på, at utallige fans aldrig vil glemme de herlige tider, de bragte til folk, da de engang bar Billige FC Barcelona Hjemmebanetrøje.
Det er underforstået, at Suarez' specifikke løn endnu ikke er fastlagt, men de to parter er grundlæggende nået til enighed. I den nye sæson forventes Inter Miami at deltage i ligaen, US Open Cup, North American League Cup og mange andre begivenheder. Tilføjelsen af verdens bedste angribere vil helt sikkert i høj grad styrke holdets styrke på frontlinjen. Når vi ser frem til den nye sæson, kan Inter Miami bringe overraskelser til alle.


0 Commentaires | poster un commentaire

Premier League-dommere skaber endnu en gang stor kontrovers - 02:27, 5/12/2023

I 14. runde af Premier League-sæsonen 2023-24 vil Manchester City møde udfordringen fra Tottenham Hotspur på hjemmebane. Selvom de to hold iscenesatte en offensiv kamp i løbet af kampen og scorede en vidunderlig scoring på 3-3, var hovedpersonen i denne kamp ikke en hvilken som helst spiller iført en Billige Manchester City Hjemmebanetrøje, og det var heller ikke Tottenham-spillerne, der spillede udekampe. I dette spil blev Premier League-dommeren igen den største hovedperson i at påvirke resultatet af kampen.
Før starten af denne kamp havde Manchester City lidt to uafgjorte uafgjorte i træk i ligaen, mens Tottenham havde lidt tre på hinanden følgende tab. Begge hold håber på at vinde denne kamp for at ændre den nuværende situation. Son Heung-min, iført en Billige Tottenham Hotspur Udebanetrøje og anførerbind, åbnede scoringen for holdet i kampens 6. minut, men scorede derefter selvmål. Alvarez assisterede derefter Foden med at score, og Manchester City førte 2-1 ved pausen. I anden halvleg assisterede Sun Xingmin Rosselso med et langskud for at udligne. Haaland assisterede Grealish til at tage føringen igen. I det 90. minut scorede Kulusevski med et hovedstød, og Tottenham udlignede igen til 3-3. Det kan siges, at dette var en vidunderlig Premier League offensiv kamp, men jeg havde ikke forventet, at Premier League-dommeren i den sidste fase af spillet igen ville blive spillets sidste hovedperson.
I det 94. minut af kampen opstod den mest kontroversielle scene. Efter Haaland var blevet begået, rejste han sig op og sendte en lang bold. Dommeren signalerede, at spillet skulle fortsætte. Så lavede Grealish et enkelt skud, men dommeren stoppede straks spillet og dømte Tottenham for en fejl på Haaland... Denne straf udløste også øjeblikkeligt Manchester City utilfredshed blandt spillere og fans. Den slags ser ud til at være sket hyppigt i de seneste sæsoner, og nogle gange kan folk ikke engang sige, om Premier League-dommeren har en bestemt opgave eller er utilstrækkelig i arbejdsevne.


0 Commentaires | poster un commentaire
« Précédent   Suivant »