BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

trojormedtryck

17/7/2024 - Spanien dominerar Europacupen, när går Harry Kanes dröm om att vinna mästerskapet i uppfyllelse

Europacupen 2024 i Tyskland slutade med att det röda spanska landslaget vann mästerskapet. Denna röda Spanien EM 2024 landslagströja fladdrade i vinden på Europacupens mästartrofé för fjärde gången. Men vissa är glada och andra är ledsna. Det engelska landslaget har tagit sig till Europacupfinal två gånger i rad, men missade återigen mästerskapet när det bara var ett steg bort från Europacupmästerskapet.

Trots att de har många enastående fotbollskrigare har de här tre lejonen aldrig vunnit ett europacupmästerskap. Harry Kane, som är i samma båt med England, kaptenen för Englands landslag, har varit på fotbollens slagfält i mer än tio år, men har aldrig vunnit ett mästerskap. Kane verkar ha en "no championship curse". Under de 12 åren av Premier League Tottenham-perioden vann han många Premier League Golden Boots, men han vann aldrig ett Premier League-mästerskap eller Champions League-mästerskap i Tottenham. Kane kanske vill bryta denna förbannelse. Han kom till Bayern München i Bundesliga och tog på sig den här rödvita Bayern München tröja barn. Men oturens förbannelse följde honom till Bayern igen, och han avslutade Bayerns 11-åriga dominans i Bundesliga-mästerskapet. Även om Kane hjälpte Bayern att göra 36 mål och vann Bundesliga Golden Boot. Han lyckades fortfarande inte vinna ett mästerskap för sig själv.

Den 31-årige Harry Kane har vunnit många personliga utmärkelser, men han har aldrig vunnit en egen mästerskapstrofé. På Europacupens slagfält var han så avundsjuk när han såg den 17-årige genipojken Yamal hålla i Europacuppokalen. Den 31-årige Harry Kane är i sin bästa ålder och jag tror att han med stolthet kommer att kunna hålla en mästerskapstrofé innan han går i pension. Kanske är det ligamästerskapspokalen, kanske är det Champions League-pokalen, eller kanske är det VM-trofén två år senare. En sådan enastående fotbollsspelare kommer definitivt att kunna förverkliga sin dröm om att vinna mästerskapet.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

10/7/2024 - Tonåringar har sin egen tonårsgalenskap, Yamal och Mbappe kommer att möta varandra på slagfältet i La Liga

I VM 2018 tog den 19-årige Mbappé på sig denna heliga Frankrike EM 2024 landslagströja och vann Hercules Cup på scenen i VM. Låt fans över hela världen lära känna den här unga franska superspelaren Mbappe. Och på slagfältet i Europacupen 2024 i Tyskland. Det franska landslaget förlorade mot det spanska landslaget med 2-1, och den 26-årige Mbappe, efter att ha besegrat sin idol Cristiano Ronaldo, förlorade mot den 16-årige spanska tonåringen Yamal.

I semifinalerna i Europacupen gjorde Yamal, iklädd den Spanien EM 2024 landslagströja nr 19, en supervärldsvåg med ett böjt skott, vilket fick alla att känna denna 16-åriga spanska tonåring. Efter semifinalen, där vinnaren avgjordes, kramade Yamal Mbappes midja, och Mbappe klappade Yamal på ryggen. Detta klassiska och underbara ögonblick fångades briljant och fotograferades av fotografen på platsen. Detta är den första konfrontationen mellan Mbappe och Yamal, men det kommer inte att bli den sista. Yamal är ihågkommen av fansen för sina enastående färdigheter. Som en av de mest värdefulla fotbollsspelarna är Mbappes färdigheter också obestridliga. På fotbollsslagfältet är seger eller nederlag en vanlig företeelse.

Även om det franska landslaget till slut förlorade mot det spanska landslaget i Europacupen. Men Mbappes Real Madrid-karriär är på väg att börja. Och Yamal, denna superunga spelare från Spanien är Barcelonas huvudspelare. Deras spännande uppgörelse slutade på slagfältet mellan Frankrike och Spanien. Men deras La Liga-slagfält är på väg att börja.

Commentaires (0) :: Poster un Commentaire! :: Lien Permanent

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

trojormedtryck

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis