BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

trojormedtryck

10/7/2024 - Tonåringar har sin egen tonårsgalenskap, Yamal och Mbappe kommer att möta varandra på slagfältet i La Liga

I VM 2018 tog den 19-årige Mbappé på sig denna heliga Frankrike EM 2024 landslagströja och vann Hercules Cup på scenen i VM. Låt fans över hela världen lära känna den här unga franska superspelaren Mbappe. Och på slagfältet i Europacupen 2024 i Tyskland. Det franska landslaget förlorade mot det spanska landslaget med 2-1, och den 26-årige Mbappe, efter att ha besegrat sin idol Cristiano Ronaldo, förlorade mot den 16-årige spanska tonåringen Yamal.

I semifinalerna i Europacupen gjorde Yamal, iklädd den Spanien EM 2024 landslagströja nr 19, en supervärldsvåg med ett böjt skott, vilket fick alla att känna denna 16-åriga spanska tonåring. Efter semifinalen, där vinnaren avgjordes, kramade Yamal Mbappes midja, och Mbappe klappade Yamal på ryggen. Detta klassiska och underbara ögonblick fångades briljant och fotograferades av fotografen på platsen. Detta är den första konfrontationen mellan Mbappe och Yamal, men det kommer inte att bli den sista. Yamal är ihågkommen av fansen för sina enastående färdigheter. Som en av de mest värdefulla fotbollsspelarna är Mbappes färdigheter också obestridliga. På fotbollsslagfältet är seger eller nederlag en vanlig företeelse.

Även om det franska landslaget till slut förlorade mot det spanska landslaget i Europacupen. Men Mbappes Real Madrid-karriär är på väg att börja. Och Yamal, denna superunga spelare från Spanien är Barcelonas huvudspelare. Deras spännande uppgörelse slutade på slagfältet mellan Frankrike och Spanien. Men deras La Liga-slagfält är på väg att börja.

Poster un Commentaire!

<- Précédent :: Suivant ->

A Propos

trojormedtryck

Liens

Accueil
Voir mon profil
Archives
Amis
Email Moi

Amis


Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page