BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Het beste voetbalteam van Lautaro Martnez

Posté le 11/9/2019 à 11:57 - poster un commentaire

De internationale warming-up van het voetbal is officieel begonnen en Argentinië versloeg Mexico met 4-0. Het was een heel speciaal spel, het ongeslagen record van Mexico breken en getuige zijn van de eerste speler in 42 jaar die Hat trick in de eerste helft voltooide. De nieuwe kracht van Argentinië is begonnen en de eerste strijd was met een aantal uitstekende nieuwe spelers. Argentinië voetbalshirt op hen, zit vol met jeugd, er is niet meer representatief voor macht dan jeugd.

Lautaro Martnez heeft deze keer eindelijk zijn kracht uitgesproken. Op de Copa America van dit jaar deed hij het goed, maar helaas werd hij in de laatste wedstrijd onschuldig gestuurd. De kracht van Lautaro Martnez werd erkend toen Argentinië nieuwe spelers volledig verving. In dit spel streeft hij ook naar winst voor het land. Argentinië is altijd het beste team in zijn hoofd geweest, dus wanneer hij gekwalificeerd is om dit voetbalshirts goedkoop te dragen, zweert hij dat hij het team niet kan laten verliezen aan anderen.

Lautaro Martnez speelt ook voor Internazionale Milano, dus de kracht van Internazionale Milano van dit jaar is niet te onderschatten. Kan de toevoeging van twee spelers, Manchester United, de situatie van het team veranderen? Zullen ze hun kracht bewijzen op Internazionale Milano, of zullen ze het niet kunnen veranderen? Internazionale Milano en Atltico de Madrid zijn dit jaar de grootste voetbalattracties. Kunnen ze het historische record overtreffen en kampioen worden van de Serie A en Spanje?


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit