BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Wat voor soort strategie is Antonio conte, coach van Inter Milan, planning

Posté le 18/1/2020 à 06:18 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Wat is er aan de hand met Inter Milan in de winter? Waarom zijn alle oude spelers? Inter Milan kondigde de overdracht van Manchester United-kapitein Ashley jong aan. Hij zette ook officieel de nr. 15 Inter Milan voetbalshirt op om in de media te verschijnen. Ashley Young trad eerder toe tot Manchester United voor £ 17 miljoen, maar nu trad hij toe tot Inter Milan voor £ 1,28 miljoen. Het verschil tussen de twee is te veel om het sterkteverschil te kennen.

Hoewel we niet optimistisch zijn over de oude spelers die coach Inter Milan heeft ingebracht, geloven we nog steeds in de visie van Antonio Conte. Veel spelers die onder zijn leiding niet goed zijn, zijn tenslotte erg goed geworden, dus er moet een eigen strategie zijn om deze spelers van verschillende stijlen te rekruteren. Naast Ashley young waardeert Antonio Conte ook de ervaren speler van Chelsea, Olivier Giroud, en welke veranderingen er zullen gebeuren wanneer deze mensen een team vormen.

De spelers van na de jaren 80 hebben een talent voor voetbal, dus hun kracht is onmetelijk. Hoewel Inter Milan niet hetzelfde is als die dure spelers, heeft de coach een unieke visie om wat meer praktische spelers te vinden. Zullen deze spelers in hetzelfde voetbalshirts goedkoop een historische verandering brengen in Inter Milaan in 2020?


Bedankt aan alle fans die de game aandachtig hebben bekeken

Posté le 15/1/2020 à 10:37 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Fans houden echt van voetbal en respecteren spelers. Hoe slecht het weer ook is, er zijn altijd fans op het veld om elke wedstrijd te bekijken. Inter Milan versloeg Cagliari Calcio met 4-1 in de 1/8 finale van de Coppa Italia. Romelu Lukaku scoorde in de opening 21 seconden, het snelste doelpunt van de Serie A dit seizoen. In de volgende wedstrijd scoorde Romelu Lukaku een ander doelpunt en werd een van de vijf uitstekende aanvallers in vijf grote competities, scoorde twee keer in een enkele wedstrijd en bereikte vijf keer.

De evolutie van Romelu Lukaku heeft duidelijk gemaakt dat het potentieel van een speler veel te maken heeft met het coachingsteam. Er zijn maar weinig systemen ter wereld zoals Lionel Messi die kunnen scoren zonder andere. Romelu Lukaku draagt ​​de Inter Milan voetbalshirt en ziet er energieker en krachtiger uit, niet de voormalige speler die depressief en gefrustreerd was. De mentaliteit van de spelers bepaalt de uitkomst van het spel. Wat een krachtige energie is het om een ​​hart te hebben dat wordt gerespecteerd door teamgenoten en gekoesterd door de coach.

Spelers van Inter Milan hebben het team dit seizoen stap voor stap naar een hoger niveau gebracht. In dit spel hebben zelfs twee vervangers doelpunten gescoord. De overwinning van Inter Milan wekte de fans op het veld op, die met hun voetbalshirts goedkoop zwaaiden om het team te vieren. Het gezelschap van de fans laat de spelers er warmer uitzien. Ze zijn de grootste steun en afhankelijkheid in de harten van de spelers.


« Précédent :: Suivant »