BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Barcelona die niet weet hoe te profiteren van spelers

Posté le 13/11/2019 ŕ 10:56 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Ivan rakiti ć, die drie opeenvolgende titels won voor Barcelona, ​​heeft zijn hoofdrol verloren en is nu waarschijnlijker op de bank in een voetbalshirts goedkoop. In slechts een jaar tijd veranderde zijn situatie in Barcelona veel. Een jaar geleden wilde Paris Saint Germain ook dat Ivan Rakiti ć bij hun team kwam, bereid om twee keer zoveel te betalen als Barcelona. Ivan rakiti ć koos er echter nog steeds voor om in Barcelona te blijven omdat hij de FC Barcelona voetbalshirt leuk vond en altijd bereid was om hem te vergezellen.

Barcelona is altijd heel goed geweest voor spelers die loyaal zijn aan het team, maar waarom is Ivan rakiti ć zo'n resultaat? Het middenveld van Barcelona is momenteel niet stabiel en het zijn allemaal nieuwe spelers. De kracht van het middenveld van Ivan rakiti ć is nog steeds goed. Na jaren van training en competitie zou hij meer moeten weten over de tactiek van Barcelona. Waarom gaf Ivan rakiti ć plotseling op? Hij raakte niet gewond en viel niet terug. Juventus wil deze zomer ook Ivan rakiti ć ondertekenen, waaruit blijkt dat zijn fysieke conditie in orde is.

Barcelona heeft dit jaar te veel spelers veranderd, dus het is moeilijk om stilzwijgend begrip te krijgen. Meer spelers hebben het gevoel dat ze niet kunnen beginnen. In dit verband kan Barcelona leren van de vervanging van personeel van Manchester City. Laat de nieuwe spelers langzaam integreren in het team, de oude spelers zijn ook langzaam uit het team. In deze vervanging tussen het cultiveren van stilzwijgend begrip tussen de spelers, maar laat het team niet plotseling in een vreemde scčne komen.


Waarom behandelt Real Madrid JAMES RODRÍGUEZ zo?

Posté le 9/11/2019 ŕ 10:07 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Hoe belangrijk is het voor een speler om een ​​coach te ontmoeten die zijn capaciteiten waardeert. Vandaag zag ik plotseling de foto van JAMES RODRÍGUEZ die een kind knuffelde. De foto is echt heel warm en inspirerend. Om de JAMES RODRÍGUEZ te zien, snelde de kleine jongen van een lange afstand. Toen hij de release van JAMES RODRÍGUEZ zag, zwaaide hij snel met zijn Real Madrid voetbalshirt en schreeuwde naar JAMES RODRÍGUEZ. JAMES RODRÍGUEZ zag hem en liep naar hem toe om de kleine jongen te omhelzen. De kleine jongen was zo opgewonden dat hij niet kon praten en hij wist dat hij huilde. Hij wist dat JAMES RODRÍGUEZ een fout had gemaakt en had JAMES RODRÍGUEZ lange tijd niet over het veld zien rennen. JAMES RODRÍGUEZ moedigt de kleine jongen aan om niet te huilen om dapper genoeg te zijn om het te doen, en uiteindelijk trekt JAMES RODRÍGUEZ zijn voetbalshirts goedkoop uit en laat hem een ​​herdenking achter.

JAMES RODRÍGUEZ's voetbalcarričre is niet zo soepel als anderen. Om de een of andere reden is hij in de steek gelaten door coaches van Real Madrid. In 2017 werd hij zelfs geleend aan FC Bayern München door het team, maar helaas gaf FC Bayern München hem op vanwege blessures. Hij is een speler die zo hard werkt, zelfs als de coach opzettelijk heeft opgegeven. Hij is nog steeds in staat die zelfgedisciplineerde houding te handhaven en erop te staan ​​zijn fysieke fitheid elke dag te oefenen. Hij wacht op de gelegenheid om te komen.

Een goede speler kan altijd veel mensen beďnvloeden. JAMES RODRÍGUEZ is al 28 jaar oud. Kan hij zo wachten? Kijkend naar zijn oprechtheid en liefde voor de fans, maar kan nog steeds niet de hulpeloosheid bedekken die hij uit zijn ogen liet zien. De huidige Gareth Bale van Real Madrid, JAMES RODRÍGUEZ, worden gediscrimineerd door de coach, is het omdat ze gewond zijn geraakt, of waarom?


« Précédent :: Suivant »