BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

De uitstekende prestaties van jonge spelers in de Europacup 2024

Posté le 19/6/2024 à 09:00 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

De eerste ronde van de groepsfase van de Europacup 2024 is afgelopen, waardoor het publiek kon zien hoe sterk elk team is. Met de afname van de kracht van de vorige lichting aanvallers van boven de 35 jaar, zijn er veel uitstekende spelers opgestaan ​​onder de jongere generatie aanvallers. Deze Europacup zal fans over de hele wereld laten zien hoe sterk de jonge spelers zijn, en er is een nieuw tijdperk aangebroken.

Er zijn de 19-jarige Arda Güler in het Turkse team, de 17-jarige Yamal in het Spaanse team en de 21-jarige Francisco Conceição in het Portugese team. Ze hebben verschillende nationale teammissies, maar op het moment dat ze het voetbalshirts goedkoop aantrekken, tonen ze allemaal sterke persoonlijke vaardigheden. Spelers in de jaren 90 hebben niet langer zoveel voordelen, en nu is het tijd voor spelers die na 2000 zijn geboren om op te klimmen in het voetbal.

De 19-jarige Arda Güler droeg voor het eerst het Turkije EK 2024 voetbalshirt om mee te doen, en hij scoorde een prachtig WK-doelpunt. Arda Güler is een uitstekende middenvelder in het Turkse team en hij is ook een speler die een jaar voor Real Madrid heeft gespeeld. De afgelopen jaren heeft het Turkse team een ​​groep jonge en uitstekende spelers gekweekt, wat ook aanzienlijke veranderingen in de sterkte van het nationale team zal brengen. Na het zien van de geweldige prestaties van het Turkse team, waren de fans het er unaniem over eens dat zij ook een van de teams zullen worden die strijden om het kampioenschap.


België stuitte bij de start voor het eerst op een nuldoelsituatie

Posté le 18/6/2024 à 07:45 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Na de eerste ronde van de groepsfase van de Europa Cup kwam het Belgische team in de meest gênante scoresituatie terecht. De Belgische ploeg verloor met 0-1 van Slowakije en Kevin De Bruyne verliet met een gebroken hart het veld. Dit was de eerste keer dat Kevin De Bruyne de België EK 2024 voetbalshirt als aanvoerder droeg tijdens een wedstrijd, en hij had niet verwacht dat het einde zo zou verlopen. Kevin De Bruyne benadrukte herhaaldelijk tegenover zijn teamgenoten dat ze zich tijdens de wedstrijd onopvallend moesten houden, maar het leek hem nog steeds te ontbreken aan leiderschapskwaliteiten.

Romelu Lukaku speelde opnieuw een slechte prestatie en zijn beide doelpunten werden ongeldig verklaard. Na de twee doelpunten vierde Romelu Lukaku groots feest, en uiteindelijk werden beide ongeldig verklaard na bevestiging door de VAR. De situatie van het Belgische team in deze Europa Cup lijkt sterk op de start van de eerste wedstrijd van Argentinië in 2022. Weten de fans of ze hierna hetzelfde einde zullen spelen?

De ogen van Romelu Lukaku lieten hulpeloosheid zien. Hij keek naar het enthousiaste gejuich van de fans in het publiek en wist niet hoe hij daar verandering in kon brengen. Dit zijn de vele keren dat Romelu Lukaku deze voetbalshirts goedkoop heeft gedragen tijdens wedstrijden, maar het lijkt erop dat het moeilijk is om elke keer een goede prestatie neer te zetten. Dit keer stond Romelu Lukaku na de wedstrijd wezenloos en was niet van plan het veld onmiddellijk te verlaten. Nadat Romelu Lukaku Inter Milan verliet, kwam hij weer aan, wat mogelijk zijn loopsnelheid heeft beïnvloed.


« Précédent :: Suivant »