BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Het falen van Real Madrid is oneindig vergroot

Posté le 21/9/2019 à 14:10 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Real Madrid-coach Zinedine Zidane is de afgelopen dagen naar de top van de media geduwd vanwege zijn nederlaag in de Champions League. Het is tenslotte de grootste schande die Real Madrid in jaren heeft gehad, en er is geen eer meer in een spel. Paris Saint-Germain wist Real Madrid voor het eerst in de Champions League te verslaan in afwezigheid van belangrijke spelers. Real Madrid stelde fans over de hele wereld echt teleur.

Real Madrid is altijd een topspeler in het voetbalteam geweest. Om Real Madrid te vervoegen en Real Madrid voetbalshirt te dragen is de droom van de spelers. Helaas is de kracht van Real Madrid onverwacht. Zijn spelers en coaches echt zo zwak? Voorheen konden fans een voetbalshirts goedkoop kopen met de handtekening van Real Madrid-spelers. Dat was een gelukkig iets in het leven. Ook vanwege de fantastische prestaties van Real Madrid is het tempo van ieders vooruitgang intens.

Is Real Madrid echt zo gevallen? De grote hoeveelheid geld die dit jaar is geïnvesteerd, is niet effectief ingeroepen. Misschien is het gewoon een onverwacht spel. Geen team zal altijd winnen. Hopelijk wint Real Madrid in de volgende wedstrijd de situatie terug en laat de beschamende publieke opinie los.


Paris Saint-Germain wint na 25 jaar Real Madrid

Posté le 19/9/2019 à 11:50 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

De eerste ronde van de Champions League van dit jaar is echt geweldig. De onverwachte situatie zorgt ervoor dat fans meer aandacht besteden aan de resultaten van het spel. Prachtige games en onverwachte resultaten hebben ook de hele voetbalwereld tot een keerpunt in de geschiedenis gemaakt.

Real Madrid verloor met 3-0 van Paris Saint-Germain, een onverwacht resultaat. De laatste keer dat Paris Saint-Germain Real Madrid versloeg in 1994, was het onverwacht dat 25 jaar later, Paris Saint-Germain Real Madrid opnieuw versloeg. Op het moment van overwinning juichte iedereen in Paris Saint Germain voetbalshirt voor dit belangrijke moment. Real Madrid-spelers hebben een onuitsprekelijke smaak in hun hart, buigen hun hoofd en lopen stilletjes het veld uit. Dit is de eerste keer dat ze het gevoel hebben dat hun voetbalshirts goedkoop door hen in de steek zijn gelaten, omdat Real Madrid voetbalshirt in het hart van Real Madrid-spelers de hoogste eer vertegenwoordigen.

De tijd is vooruit gegaan en de tijden zijn veranderd. Elk jaar wint de Champions League en welk team blijft hetzelfde? Real Madrid is altijd de leider van het voetbalteam geweest, maar de laatste jaren is niets briljant geweest. Tijden, plaatsen en mensen zijn onmisbaar, net als coaches, spelers en tactieken in een team.


« Précédent :: Suivant »