BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

De tweede afscheidsceremonie uit de carrière van Luis Suárez

Posté le 5/12/2023 à 07:18 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Regenachtige dagen zijn altijd vol verdrietige emoties, en Luis Suárez koos er opnieuw voor om Grêmio na een jaar te verlaten. Luis Suárez herinnert zich nog de overeenkomst die hij sloot met Lionel Messi, en ze gingen aan het einde van hun carrière samen spelen voor de American Professional Football League. Ooit trokken Lionel Messi en Luis Suárez samen het FC Barcelona voetbalshirt aan en voltooiden de meest glorieuze periode uit hun carrière. Nu willen ze niet langer de voordelen van roem nastreven, maar willen ze gewoon kalmeren en serieus genieten van het plezier dat voetbal met zich meebrengt.

Luis Suárez nam zijn familie mee om afscheid te nemen van de fans op het thuisveld van Grêmio. Het was de tweede keer in zijn carrière dat hij een dergelijke afscheidsbehandeling genoot. Mensen herinneren zich de laatste keer dat Luis Suárez vorig jaar het Atlético Madrid voetbalshirt aantrok om afscheid te nemen. Destijds nam hij met tranen in zijn ogen afscheid van de fans. La Liga betekent veel voor Luis Suárez, dus een vertrek is te verdrietig voor hem.

Tijdens de afscheidsceremonie van Grêmio was Luis Suárez deze keer vol glimlach en kracht, en hij huilde niet meer. Misschien komt het omdat Luis Suárez wist dat hij op het punt stond Lionel Messi te ontmoeten, dus hij was vervuld van eindeloze verwachtingen. Fans keken toe hoe Luis Suárez gedag zwaaide en lieten liefdevolle tranen vallen. Op het moment dat de fans posters ophingen om hulde te brengen aan Luis Suárez, kwamen de tranen van de fans als regen uit de lucht, waardoor de meest kwetsbare plekken diep in de harten van de spelers nat werden.


Thiago Silva maakte voor het eerst in de Champions League twee fouten in één wedstrijd

Posté le 1/12/2023 à 09:27 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

De twee fatale fouten van Thiago Silva leidden tot de directe nederlaag van Chelsea tegen Newcastle United. De winning streak van Chelsea werd gebroken en het doelpunt van Raheem Sterling werd zinloos. In de laatste ronde versloeg Chelsea hun machtige vijand Manchester City met 4-4. Onverwachts verloren ze van Newcastle United. Thiago Silva hielp Chelsea in de laatste ronde ook aan het eerste doelpunt, maar maakte in dit duel opeenvolgende fouten.

Misschien is de 39-jarige Thiago Silva erg moe en kan hij daarom niet zeggen wie er voor het doel staat? In 2020, nadat Thiago Silva zijn Paris Saint Germain voetbalshirt uittrok en vertrok, wilde hij zijn nederlaag niet toegeven en besloot hij zich aan te sluiten bij de Premier League, waar de concurrentie intenser is. Nadat Thiago Silva de afgelopen jaren het Chelsea voetbalshirt droeg, zijn zijn prestaties relatief stabiel gebleven. Leeftijd zal echter altijd de fysieke fitheid verzwakken. Coach Chelsea liet de 39-jarige Thiago Silva eigenlijk de hele wedstrijd spelen.

Thiago Silva stond al vele wedstrijden op rij in de basis en speelde het volledige speelschema van 90 minuten. Geconfronteerd met zo'n strak en efficiënt schema was Thiago Silva duidelijk moe tijdens de wedstrijd. Momenteel zijn de verdedigers van Chelsea allemaal jonge spelers, dus Thiago Silva kan worden beschouwd als de meest ervaren ervaren speler. De coach hoopt dat hij zijn teamgenoten op het veld meer ervaring kan bijbrengen. Op het moment dat mensen zagen hoe de 39-jarige Thiago Silva zijn hoofd boog en de rechtbank verliet, zuchtten ze plotseling over de meedogenloze wet van de tijd.


« Précédent :: Suivant »