BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog Manager

Ontdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Spelers Ajax Amsterdam verspelen prijsvoordeel op koopjesmarkt

Posté le 3/6/2023 à 09:23 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Deze hete zomer is begonnen, maar de spelers van Ajax Amsterdam koelen langzaam af. Geen van de spelers die de afgelopen jaren door Ajax Amsterdam zijn verkocht, heeft goed gepresteerd in het nieuwe team, waardoor ze langzamerhand hun geldelijke voordelen zijn kwijtgeraakt. Ook in de UEFA Champions League dit seizoen werd Ajax Amsterdam vroeg uitgeschakeld. Nadat het team uitstekende spelers op rij verkocht, verloor het ook zijn algehele kracht.

Spelers die oorspronkelijk het AFC Ajax voetbalshirt droegen, hebben vanaf 2019 moeite om goed te presteren in het nieuwe team. Onder hen werden Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Antony Matheus allemaal voor hoge prijzen verkocht, die na de transfer stilaan hun oorspronkelijke kracht verloren. De beroemde verdediger Matthijs de Ligt verhuisde zelfs weer naar FC Bayern München, hij is geen speler meer die een Juventus voetbalshirt draagt. Na drie jaar van mislukte transfers geloven de gigantclubs niet meer in de kracht van de door Ajax Amsterdam opgeleide jonge spelers.

Bij de transfer van Ajax Amsterdam denkt iedereen aan Sébastien Haller, die Borussia Dortmund dit seizoen in de laatste wedstrijd van de Bundesliga in de fout liet gaan. Sébastien Haller is ook een speler van Ajax Amsterdam die in 2022 naar Borussia Dortmund gaat. Hij presteerde niet zo goed als zijn oorspronkelijke kracht in het nieuwe team. Dit keer in de wedstrijd, nadat Sébastien Haller de penalty van een teamgenoot had weggekaapt en een doelpunt had gekregen, werd hij de zondaar van het verlies van het kampioenschap door Borussia Dortmund. Deze zomer zijn de spelers van Ajax Amsterdam dus hun voordeel op de transfermarkt kwijtgeraakt en zijn ze niet langer het belangrijkste doelwit van andere teams.


Paris Saint-Germain en FC Bayern München claimen opnieuw landstitel

Posté le 31/5/2023 à 10:02 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

De Ligue 1 heeft nog een laatste speelronde te gaan en Paris Saint-Germain heeft de titel veiliggesteld. Dit is het 43e kampioenschap in de carrière van Lionel Messi. Hij had niet al te veel spijt. Hij kan het Paris Saint Germain voetbalshirt uitdoen en met een gerust hart vertrekken. Lionel Messi ontmoette Paris Saint-Germain op het moeilijkste en moeilijkste moment en hij bedankte het team voor hun hulp. Het is nu tijd om te vertrekken, want Lionel Messi weet dat dit team hem niet nodig heeft en dat ze wellicht betere opties hebben.

Met de timing van de omkering van de laatste ronde van de Bundesliga komt er ook een einde aan de gedachten van een seizoen vol wedstrijden. FC Bayern München won uiteindelijk de Bundesliga en Dortmund maakte geen gebruik van hun laatste kans om te winnen. Vorig jaar was Robert Lewandowski bereid om een impasse te hebben met FC Bayern München om zich bij FC Barcelona aan te sluiten. Zal Joshua Kimmich deze zomer dan echt het FC Barcelona voetbalshirt dragen? De huidige sterkte van FC Bayern München is inderdaad niet zo goed als voorheen, anders wordt de ploeg niet door Dortmund gedwongen om de eindronde te beslissen.

In ieders ogen is FC Bayern München sterker dan het huidige FC Barcelona. Joshua Kimmich heeft het nieuws van het verlaten van het team niet officieel aangekondigd, zijn contract is immers nog niet afgelopen. FC Barcelona heeft echt een capabele middenvelder nodig om zich aan te sluiten, dus zal Joshua Kimmich echt het FC Bayern München voetbalshirt uitdoen en ervoor kiezen? Joshua Kimmich is tenslotte nog steeds een Duitse speler en zijn verblijf bij FC Bayern München zal zeker meer gewaardeerd worden? Misschien zijn de fans nog steeds bereid om met Joshua Kimmich naar FC Barcelona te gaan, zodat hij meer praktijkervaring kan opdoen in andere competities en kan terugkeren naar het nationale team.


« Précédent :: Suivant »