BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Matthijs de Ligt's nr. 4 Jersey

Posté le 20/7/2019 à 14:46 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Na drie maanden van overweging sloot Matthijs de Ligt zich officieel aan bij Juventus en trok hij de nr. 4- voetbalshirts goedkoop aan. Zijn komst geeft ook veel hoop aan Juventus, die de Champions League sinds 1996 nooit heeft gewonnen. Vorig jaar werd CRISTIANO RONALDO geïntroduceerd in de hoop dichter bij de Champions League te komen. Helaas is het uiteindelijk mislukt. Dus dit jaar moeten ze harder werken om goede spelers bij elkaar te brengen en hopen ze de volgende keer de Champions League te winnen.

Matthijs de Ligt is erg blij om Juventus voetbalshirt te dragen, maar gelukkig heeft hij zijn eigen special nr. 4. Heeft nummer 4 altijd een hekel gekregen? Maar in zijn hoofd vertegenwoordigt hij zijn verschillende voetbalbetekenis. Nr. 4 volgt Matthijs de Ligt op sinds hij begon met voetballen, vergezeld van meer gelukkige groei en hard zweten. Hij geloofde dat toetreding tot Juventus 4 hem meer eer en geluk zou brengen.

Matthijs de Ligt is een getalenteerde voetballer. Als hij zich bij Juventus aansluit en voetballen met CIRISTIANO RONALDO, zal hij zeker meer ervaring en vaardigheden leren. Dat is misschien de reden waarom hij lid werd van Juventus. CRISTIANO RONALDO heeft ander doorzettingsvermogen en voetbalstijl. Als de jonge Matthijs de Ligt de voordelen van CRISTIANO RONALDO kan leren, zal het van groot belang zijn voor zijn toekomstige voetballeven. Word lid van de nieuwe spelers en kijk uit naar de nieuwe Juventus-wedstrijd. Juventus en Tottenham Hotspur staan ​​ook op het punt te starten.

Het begin van Paris Saint-Germain Opwarming

Posté le 18/7/2019 à 11:33 - 0 Commentaires - poster un commentaire - Lien

Onlangs hebben alle clubs warm-upwedstrijden gehouden om te zien of de club de spelersnamen bepaalt. Paris Saint-Germain won met 6-1 van Dresden in de warm-up-wedstrijd en Kylian Mbappe droeg Paris Saint Germain voetbalshirt, scoorde tweemaal en assisteerde tweemaal, werd de focus van de rechtbank. De warming-up bevestigde ook dat Kylian Mbappe in Parijs Saint-Germain verbleef, en de situatie van Neymar die niet speelde was onbekend, maar Paris Saint-Germain zonder Neymar was vrij sterk.

In Paris Saint-Germain's eerste game zagen we de voortgang van Kylian Mbappe en een aantal nieuwe spelers die goed speelden. De voetbalshirts goedkoop is erg energiek op hen. Zo'n match zal de spelers gemakkelijk laten spelen zonder al te veel psychologische druk uit te oefenen. De overwinning van het spel deed Kylian Mbappe opgewonden gillen en dansen met de fans. De jongere Kylian Mbappe heeft de rol van Paris Saint-Germain overgenomen en leidde het team naar een grote overwinning in de eerste wedstrijd.

Parijs Saint-Germain had onlangs veel negatief nieuws vanwege de impact van het incident van Neymar. Maar wanneer de nieuwe competitie begint, maken mensen zich meer zorgen over de concurrentie. Kylian Mbappe Kom op, Paris Saint-Germain met je wint meer eer.
« Précédent :: Suivant »