BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Tottenham Hotspur coaches en spelers zijn niet langer gefocust

Posté le 4/10/2019 à 11:31 - poster un commentaire

Liverpool won het kampioenschap in de Champions League, waardoor het team meer verenigd werd, en geen enkele speler bood in de zomer nieuws over een transfer. Tottenham Hotspur, de nummer twee, bevindt zich midden in een golf. Omdat de spelers willen overstappen, maar de coach gedwongen moet blijven, zodat de interne spelers van het team veel onenigheid hebben. Tottenham Hotspur 2-7 verloren van FC Bayern Myunchen, het publiek verrast in Tottenham Hotspur voetbalshirt. Tottenham Hotspur is immers nog steeds een zeer sterk team. Wat gaat er zo verloren?

Tottenham Hotspur presteerde niet goed in de zeven rondes van de competitie en de spelers en coaches waren niet in dezelfde geest. Door de afleiding van de hoofdspelers neemt de algehele kracht van het team aanzienlijk af. Bij het veranderen van het voetbalshirts goedkoop in de kleedkamer werd zelfs het woordenconflict gevonden. Coach Tottenham Hotspur heeft verschillende belangrijke wedstrijden verloren, waardoor hij zijn humeur verloor en twijfels had over zijn tactiek. Tottenham Hotspur wordt geconfronteerd met een retrogressieve situatie met de titel van een tweede plaats in de Champions League.

Het menselijk hart is de meest onvoorspelbare diepte ter wereld. Omdat het hart niet in het team zit, volgt het lichaam afkoeling. Pep Guardiola, de coach van Manchester City, weet dit heel goed. Zodra spelers vragen om het team te verlaten, probeer te behouden wat ze kunnen en laat ze gaan als ze dat niet willen. Als je een onbedoelde speler in het team laat weglopen, is het beter om nieuwe krachten te vinden om mee te doen.


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit