BlogHotel.orgAccueil | Créer un blog | Imprimer la page Imprimer | Blog hasard Au hasard | Chercher des blogs Rechercher | Entrer dans le chat du blog Chat | | Jeux Jeux | Adminitration et édition du Blog ManagerOntdek samen de tactiek van het voetbal.

Accueil - Profil - Archives - Amis

Continuïteit tussen coaches en spelers

Posté le 10/10/2019 à 09:46 - poster un commentaire

Waarom heeft de kracht van de speler een directe relatie met de coach? Spelers gehoorzamen de opstelling van de coach, en zodra de voordelen en posities van de speler asymmetrisch zijn, zal er een grote kloof zijn. Philippe Coutinho, ooit de belangrijkste spits van Liverpool, heeft veel van zijn kracht verloren bij de transfer naar Barcelona, ​​vooral vanwege de verschillen in systeem en voetbalstijl. Daarom is de coach meer een baken, de richting moet correct zijn om de juiste rol te kunnen spelen.

Het huidige voetbalshirts goedkoop van Philippe Coutinho is een symbool geworden van FC Bayern Myunchen, die geen ruimte heeft voor verbetering van zijn voetbal in Barcelona. Voor een goede voetballer is het verliezen van zijn geliefde voetbaldroom een ​​vreselijke zaak, dus koos Philippe Coutinho ervoor zichzelf weer te zijn. Deze FC Bayern Myunchen-wedstrijden hielpen Philippe Coutinho ook snel zijn voetbalgevoel van het jaar te herwinnen. Hij was zelf verheugd om de fans te vertellen dat hij van het FC Bayern München voetbalshirt had gehouden en zijn best voor het team zou doen.

FC Bayern Myunchen heeft deze zomer grote behoefte aan spelers zoals Philippe Coutinho vanwege de pensionering van vleugelspelers. Uit de ervaring van Philippe Coutinho kunnen we duidelijk zien dat het voetbalsysteem en de uitstekende geest van coaches rechtstreeks verband houden met het leven van de voetballers. Bedenk of de coach belangrijker is of dat de speler belangrijker is in een perfect voetbalteam?


« Précédent :: Suivant »

Blog suivant >> Signaler un abus?Haut de page
Fond écran petites annonces jeux de fille gratuit